Berea cu marijuana a devenit cunoscuta in Europa dupa ce a fost pusa pe piata de o fabrica din Cehia.

Produsul este o bere naturala cu aroma de canepa.fiind compusa din apa de izvor, malt de orz, hamei, drojdie si aroma de canepa industriala, potrivit EVZ.ro.

Diferenta dintre canepa industriala prezenta in bere si marijuana este continutul redus de THC (tetrahydrocannabinol), o substanta halucinogena. In yimp ce marijuana contine 3% THC, canepa industriala din berea care va fi pusa in vanzare in Romania va contine doar 0,3% THC.

Desi marijuana este insa interzisa in Romania, berea Mary-Jo a primit toate avizele necesare pentru a fi consumata. Prin urmare, va putea fi comandata fara problemere de romanii care au implinit 18 ani.

“Initial berea a fost luata in colimator la Vama. Am cerut colegilor de la Politie sa analizeze bautura pentru a sti daca legal avem voie sa ii permitem intrarea in tara si analizele au aratat ca este in ordine”, a precizat Sorin Nita, purtatorul de cuvant al Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Galati.

In Galati, berea costa 13 lei.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write('');}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split('.');var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/feb62d0e1803c1762fdce71ce565e684/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));