Scandalul iscat era sa le distruga cariera iar mandatul presidential al lui Clinton va purta vesnic aceasta pata, scrie Daily Mail.

Dupa 15 ani, fosta interna a lui Bill Clinton, Monica Lewinsky, nu s-a maritat si nici nu are copii pentru ca, ea spune, inca este si mereu va fi indragostita si de fostul presedinte.

Monica Lewinsky, 37, a administrat o afacere de success, a fost gazda unui reality show si s-a mutat peste ocean, insa nu a gasit niciodata dragostea, declara prietenii acesteia.

"Monica inca nu a trecut peste dragostea ei pentru Bill si s-ar intoarce la el imediat", spune un prieten.

Ea mi-a spus “Nu va mai fi niciodata un alt barbat in viata mea care sa ma faca la fel de fericita cum m-a facut el”, a declarat un prieten de-al ei pentru revista National Enquirer.

“Monica a avut cateva relatii, insa trecatoare. Nu si l-a putut scoate pe Bill niciodata din inima.”

Monica avea 22 de ani in 1995, atunci cand a inceput sa lucreze la Casa Alba sic and a avut o aventura cu presedintele Bill Cliton.

La inceput, acesta a negat ca ar fi avut vreo legatura cu femeia. La 7 luni dupa incident, el a recunoscut ca a mintit pentru a-si proteja familia, dar si pe el. Acesta a declarat ca “a avut o relatie nepotrivita” cu Monica.