Ofertele de telefonie internationala la costuri reduse pot aduce in cutia postala facturi de sute de dolari, daca modalitatea de conectare la numarul dorit nu e intocmai cea indicata. I s-a intamplat unui roman stabilit in SUA care s-a trezit cu o factura de 700 de dolari doar din cauza ca a apasat o tasta suplimentar, scrie EVZ.ro.

Alin F. a dorit sa profite de oferta unei companii americane, prin intermediul careia putea sa vorbeasca in tara, atat pe telefonul fix, cat si pe cel mobil, cu un tarif de doar 3 centi pe minut. Cand a primit factura a constatat ca fusese taxat cu 3 dolari pe minut, deoarece, din cauza unei erori, apelurile sale in tara au ajuns prin intermediul companiei la care are abonamentul uzual de telefonie, AT&T, si nu prin compania Telstar.

Din fericire, dupa ce a primit factura de 700 de dolari, Alin a luat legatura cu AT&T, iar compania a fost de acord sa-i reduca suma de plata la 150 de dolari. Acest lucru s-a intamplat numai dupa ce romanul a aratat ca cea mai mare parte a din suma facturata a aparut din cauza unei erori.

Restul articolului il gasiti aici.