Nimeni nu stie cine este cu exactitate tanarul care, in timpul zilei doarme cu orele incovrigandu-se peste o mare de perne, iar noaptea cerseste pentru mancare, scrie Wierd Asia News.

In ciuda mediului nepotrivit in care se afla, acest tanar a reusit sa-si "construiasca" o casa: a gasit un loc unde sa-si aranjeze cateva cutii de mancare si sticle de apa, in timp ce hainele pe care nu le poarta le-a agatat de tavanu cabinei telefonice. Astfel, cei care il vad spun despre el ca este bine hranit, ca are o igiena corporala buna si ca se spala regulat la baile publice.

"Poarta haine vechi si peticite, insa pare sa fie foarte curat. Deseori isi aranjeaza mustata intr-o oglinda. Cand se uita in oglinda vorbeste cu el, dar refuza sa poarte o conversatie cu altcineva. Uneori ii oferim mancare insa, tacit, nu o accepta", a declarat un om de serviciu care lucreaza la o cladire din zona si il vede pe tanar zi de zi.

Tanarul traieste intr-o lume doar a lui si pare sa nu observe pe niciunul dintre curiosii care il fixeaza in momentul in care trec prin aglomerata Piata Zhongshan.