Nathalie Blanchard, in varsta de 29 de ani, si-a parasit in urma cu peste un an locul de munca de la IBM, din cauza unei depresii profunde, relateaza NewsIn citand AFP.

Potrivit ei, agentul companiei sale de asigurari, Manulife, i-a justificat suspendarea platii indemnizatiei descriindu-i mai multe fotografii publicate pe Facebook, in care apare zambind la un spectacol de striptease masculin, sarbatorindu-si ziua de nastere si profitand de vacanta la plaja.

"(Mi-au spus - n.red.) ca sunt in masura sa lucrez din cauza Facebookului", a declarat ea, potrivit site-ului televiziunii CBC.

Cazul lui Nathalie Blanchard a provocat un interes enorm din partea opiniei publice, dupa cum arata numarul de comentarii si opinii publicate sambata pe site-ul CBC.

Manulife a refuzat sa comenteze, dar a trimis CBC un comunicat in care a subliniat ca nu ia deciziile de a refuza sau intrerupe virarea indemnizatiei catre un client bazandu-se numai pe informatii gasite pe Facebook sau pe alte site-uri de socializare. Compania a recunoscut, insa, ca foloseste aceste platforme pentru a se informa despre clientii sai.