Cornelia Luminita Tecu, impreuna cu sotul si fiica, a plecat in Spania in 1997, dupa ce tatal ei i-a cedat un teren viran in Bucuresti. Scopul familiei Tecu era sa stranga bani si apoi sa se intoarca in tara pentru a-si construi o casa. Timp de patru ani, Luminita a lucrat ca menajera in casa unei batrane. A reusit sa stranga bani, dar a ramas in Spania, in orasul Coslada, unde si-a deschis o pravalie in care a inceput sa vanda cozonaci facuti chiar de ea, scrie Libertatea.
Vestea prajiturilor ‘inalte, dreptunghiulare si umplute cu tot soiul de chestii’, cum le numesc ibericii, s-a dus in toata Spania. In prezent, afacerea s-a extins si Luminita are mai multi angajati romani. ‘De sarbatori, oamenii vin chiar din Valencia si Toledo sa cumpere cozonaci, iar cuptoarele functioneaza toata noaptea’, a povestit mandra Luminita, potrivit Gandul.
Vestea prajiturilor ‘inalte, dreptunghiulare si umplute cu tot soiul de chestii’, cum le numesc ibericii, s-a dus in toata Spania. In prezent, afacerea s-a extins si Luminita are mai multi angajati romani. ‘De sarbatori, oamenii vin chiar din Valencia si Toledo sa cumpere cozonaci, iar cuptoarele functioneaza toata noaptea’, a povestit mandra Luminita, potrivit Gandul.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cozonacul romanesc a ajuns in Spania.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cozonacul romanesc a ajuns in Spania.