Cu o greutate de 1.075,92 de kilograme, prajitura gigant, care este originara din Italia si care se traduce prin 'Ridica-ma' sau 'Trimite-ma la cer', a intrat fara probleme in Cartea Recordurilor, informeaza Agerpres.
Pentru realizarea sa, la festivalul organizat la Lyon, bucatarii au avut nevoie de 300 kilograme de branza mascarpone, 60 kilograme de crema, 192 de zahar, 180 de biscuiti, 4,8 de pudra cacao si 12 de ciocolata. La prepararea uriasei delicatese au mai fost folosite 78 de kilograme de galbenus de ou si 108 de albus (echivalentul a 4.000 de oua), cat si 120 litri de apa, 9 de cafea si 18 de vin Marsala.
Pentru realizarea sa, la festivalul organizat la Lyon, bucatarii au avut nevoie de 300 kilograme de branza mascarpone, 60 kilograme de crema, 192 de zahar, 180 de biscuiti, 4,8 de pudra cacao si 12 de ciocolata. La prepararea uriasei delicatese au mai fost folosite 78 de kilograme de galbenus de ou si 108 de albus (echivalentul a 4.000 de oua), cat si 120 litri de apa, 9 de cafea si 18 de vin Marsala.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Record: Cel mai mare tiramisu din lume.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Record: Cel mai mare tiramisu din lume.