Directorul postului de televiziune cunoscut pentru spectacularizarea si tabloidizarea continutului mediatic, Dan Diaconescu, va fi provocat sa discute despre viitorul televiziunii, intr-un cadru performativ si artistic.

Intalnirea va avea loc in acesta seara, de la ora 18:00 in Sala Ronda a CNDB si face parte din proiectul “Saptamana Grea”, gandit si performat de catre artistii Ion Dumitrescu si Florin Flueras, in perioada 21-31 ianuarie 2010.

Artistii, preocupati de transformarile sociale pe care le implica media si tehnologia, preconizeaza un sfarsit al “societatii spectacularizate” sau, mai degraba, o updatare a acestui fenomen, in ton cu proliferarea tot mai acuta a social-media.

Spectacolul din jurul nostru, prezent la tot pasul, va fi provocat expunerii in acest mediu al spatiului performativ, dupa ce, initial, provocarea a fost aceea de a duce spectacolul avangardist in studioul de televiziune.

Florin Flueras si Ion Dumitrescu, alaturi de Iuliana Stoiancescu au performat in studioul OTV, intr-o emisiune moderata de catre Dan Diaconescu, despre societatea “spectacolului televizat”.

Luni 21 decembrie 2009, TV performance cu Ion Dumitrescu, Florin Flueras si Iuliana Stoianescu.
Titlul performance-ului: 2012, ultima apocalipsa