Transferul se face prin intermediul unor microbuze sau autobuze, care fac legatura intre Aeroportul Baneasa si Piata Romana din Bucuresti si intre Aeroportul International Cluj-Napoca si Piata Unirii din Cluj.
Noul serviciu este integrat in procesul de rezervare, iar plata se poate realiza odata cu cea a biletului, nefiind necesara o tranzactie suplimentara.

Orarul de transfer se aliniaza programului de zbor al Wizz Air, serviciul fiind disponibil pentru toate cursele companiei. Pretul pentru o singura calatorie in Bucuresti este de 24 RON (48 RON tur-retur) si de 18 RON (36 RON tur-retur) in Cluj.

Wizz Air a deschis recent cea de-a doua baza operationala din Romania, la Cluj-Napoca. Baza din Transilvania are in dotare o aeronava A320 noua si echipaj local. Compania opereaza zboruri pe 16 rute internationale si pe o ruta interna de pe trei aeroporturi din Romania - Bucuresti Baneasa, Aeroportul International Cluj Napoca si Aeroportul din Targu-Mures.

Bilete pentru toate zborurile pot fi procurate accesand site-ul wizzair.com sau apeland call center-ul Wizz Air la 0903 900 313 (numar valabil doar in Romania).