BMW bate Mercedes si Audi la vanzari in luna septembrie Vanzarile grupului bavarez s-au ridicat in luna septembrie la 141.952 de unitati, in crestere cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din acest total 118.027 de unitati, in crestere de asemenea cu 3.5%, au purtat sigla B.M.W. Modelele Mini s-au comercializat in 23.805 exemplare, cu un plus de 31% fata de luna septembrie a anului trecut.

Perla coroanei B.M.W. A.G., Rolls Royce a livrat in luna precedenta 120 de vehicule, cu aproape 60% mai mult decat in aceeasi luna a anului trecut. In afara de marca britanica, Mini, un alt factor de crestere al vanzarilor pentru compania din Munchen au fost modelele SUV, reimprospatarea X5-ului de la inceputul anului fiind o decizie strategica propice pentru revitalizarea cifrelor de vanzari.

Vanzarile in cele noua luni ale anului s-au ridicat la valoarea de 1,09 milioane de unitati, cu o crestere de 7,2%. Ambitiile bavarezilor nu se opresc aici, preconizand ca pana la sfarsitul anului vor comercializa 1,4 milioane de automobile.