Regii astfaltului au intrat in vizorul Consiliului Concurentei la mijlocul lunii februarie, cand s-a declansat o ancheta pe licitatiile de intretinere a strazilor din Bucuresti.

Consiliul Concurentei a declansat trei investigatii privind posibile intelegeri intre companii de a participa cu oferte trucate la licitatiile organizate de Consiliul Judetean Teleorman, CJ Ilfov si de Directia Drumuri si Poduri Craiova pentru atribuirea unor contracte de modernizare a drumurilor, scrie MEDIAFAX.

"Doua din cele trei investigatii au fost declansate in urma informatiilor privind modul in care s-au depus documentele de calificare si s-au elaborat ofertele de participare, furnizate de Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice. Pentru cea de a treia investigatie, indiciile au fost obtinute in cadrul studiului de piata pe care il derulam pe piata lucrarilor de constructii de drumuri si autostrazi din Romania", a declarat intr-un comunicat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, conform realitatea.net.