• Bari - Italia. Bari, oras situat pe coasta Adriaticii, era una dintre destinatiile traditionale ale operatorului My Air in relatia cu Romania. Astfel, mai multe companii aeriene s-au inghesuit sa il adauge in portofoliu. Prima a fost compania locala Carpatair, care, incepand din 27 octombrie, a lansat zboruri directe Bucuresti - Bari. Toate zborurile sunt operate dupa-amiaza, fiind complementare celor 3 curse operate de dimineata prin hub-ul Carpatair de la Timisoara spre Bari in zilele de luni, miercuri si vineri.
  • Salzburg - Austria. Tarom a introdus pe ruta Bucuresti - Salzburg un zbor direct pe saptamana, in fiecare sambata: decolare din Bucuresti la ora locala 14:50 si aterizare la Salzburg la ora locala 15:50 si retur. Totodata, compania aeriana low-cost Blue Air opereaza, incepand din 12 decembrie, curse cu o frecventa saptamanala, in ziua de sambata, pe ruta Bucuresti - Salzburg si retur.
  • Grenoble - Franta. Wizz Air a exploatat perioada Sarbatorilor de iarna, introducand in perioada 12 decembrie 2009 - 27 martie 2010 primele zboruri din Romania pe rutele Bucuresti - Grenoble si Cluj-Napoca – Grenoble.

Descopera integral noile destinatii introduse de companiile aeriene pe wall-street.ro.