La zece ani de la deschidere, restaurantul beneficiaza de o locatie noua in inima Clujului, dar si de extinderea prin francizare, estimandu-se o cifra de afaceri de pana la 1,5 milioane de euro pentru locatiile din Cluj.
Pe Calea Turzii nr. 42 din Cluj, intr-o vila cocheta pe care cei doi si-au dorit-o intr-un stil cat mai aproape de universul chinez, restaurantul Shanghai isi intampina oaspetii. “Am investit in jur de 150.000 de euro. Restaurantul e structurat pe parter si etaj si dispune in total de 104 locuri in 7 sali. In terasa restaurantului, care are o capacitate de 84 de locuri, am investit in jur de 60.000 de euro”, ne-a declarat Istvan Szilagyi, director dezvoltare al companiei care avea, anul trecut, un restaurant si trei fast-food-uri Shanghai, dar si activitati de catering.
Detalii despre francizarea acestui business si investitiile necesare gasiti aici.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum sa lansezi un restaurant cu specific chinezesc cu 150.000 de euro.