Virgil Magureanu este acuzat ca, in octombrie 2004, ar fi intrat in CA al societatii Fruvimed SA Medgidia prin falsificarea documentelor unei adunari generale.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat ca instalarea lui Magureanu in administratia Fruvime a fost nelegala si a hotarat, definitiv si irevocabil, inlaturarea sa.

Virgil Magureanu neaga atat acuzatiile de fals, cat si implicarea la devalizarea Fruvimed.

Mihai Fercala, presedintele SIF Transilvania - societate

detinatoare a aproape 20% din actiunile Fruvimed, care a suferit mari pierderi, ce urmeaza a fi stabilite prin expertiza contabila - ne-a declarat ca a facut plangeri atat la parchete, cat si la instantele de judecata.

Fercala (SIF Transilvania): "Magureanu va raspunde in solidar"

"Virgil Magureanu si-a asumat riscul de a fi introdus in mod nelegal in Consiliul de Administratie si va raspunde in solidar cu ceilalti membri. Mi-e foarte greu sa va spun ca Magureanu a influentat hotararile judecatoresti date la Constanta, care favorizau echipa instalata nelegal la conducerea Fruvimed. Noi am fost exclusi nelegal din Consiliul de Administratie si nu stim ce s-a intamplat acolo. stim doar ca bunurile din firma au fost luate nelegal si apoi le-au introdus din nou in firma, ca majorare de capital social. Pagubele vor fi stabilite printr-o expertiza si toti membrii Consiliului de Administratie vor raspunde, inclusiv domnul Magureanu", ne-a declarat Mihai Fercala.