back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


De ce trebuie oprit iohannis? bilanț parțial al acțiunilor antinaționale

 


 
 
ursu_livia

281 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Lugoj

Postat pe: 11 Noiembrie 2019, ora 13:45

Bilanț Klaus Werner Iohannis după cinci ani de președinție antiromânescă:

– Iohannis a sabotat în mod activ și continuu timp de aproape patru ani guvernarea legitimă a statului și interesele României.

– S-a opus tuturor legilor inițiate de partidul câștigător al alegerilor, care puneau statul român în avantaj în relație cu corporatocrația suprastatală și transnațională și care aduceau un plus de beneficii pentru România și cetățenii săi.

– A condus campania de demonizare pe model nazist a lui Liviu Dragnea, potențialul său rival direct la președinția României, pe care l-a eliminat băgându-l la pușcărie, spre a fi dat ca exemplu și ca represalii la comandă externă pentru politica pro-românească spre care acesta îndreptase partidul pe care l-a condus.

– A instigat la dezordine socială și a îndemnat, în stradă, la răsturnarea in forță a guvernului legitim.

– A suspendat Constituția de facto, prin încălcări repetate și refuzul să intre în limitele ei, sfidând deciziile CCR.

– A blocat guvernarea prin refuzul semnării decretelor de numire a miniștrilor propuși de prim-ministrul în funcție.

– A sabotat pentru interesele sale personale, de grup și ale altor state, interesele României în relațiile internaționale.

– A umilit și insultat sentimentele profunde ale unui important segment din populația României, numindu-i „fanatici religioși” pe cei care au altă înțelegere despre orânduirea și rostul vieții și nu-i împărtășesc „viziunea” progresist-globalistă în a cărei cămașă de forță vrea să înghesuie o societate românească în general atașată valorilor tradiționale și național-conservatoare.

– A sfidat în calitatea de președinte al statului, apreciind că ar fi o comemorare și nu celebrare, Centenarul Marii Uniri, lipsind de la ședința comună a Parlamentului, dar fiind prezent la Zilele Unității Germane.

– În calitate de responsabil al politicii externe a României i-a ignorat constant pe românii aflați sub ocupație ucraineană.

– A refuzat să participe la ceremonia din parlament care marca aniversarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

– A refuzat să se întâlnească cu reprezentanți ai tinerilor basarabeni veniți pe jos la București pentru a cere Unirea; ba mai mult, a spus că basarabenii și românii sunt două popoare diferite.

– Este decorat, ca președinte al statului român, de reprezentanții altor state, printre care de cancelarul Germaniei, „pentru merite și servicii deosebite aduse statului german”.

– Și-a asumat trecutul nazist al Grupului Etnic German în calitate de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, căruia primarul Iohannis, aflat într-un uriaș conflict de interese i-a predat patrimoniul Grupului.

– Are o agendă externă ascunsă, departe de interesele de suveranitate ale României, agendă pe care nu o supune dezbaterii publice și aprobării Parlamentului.

– A susținut permanent interesele străinilor, ale multinaționalelor, refuzând să semneze pentru promulgare și întorcând în Parlament legi favorabile românilor, dar care afectau corporațiile străine, ca legea offshore, legea dării în plată sau Codul silvic.

– A instigat și continuă să instige la război civil prin mesaje agresive de inspirație fascistă, prin care amenință și îndeamnă la dispariția unui partid politic românesc și implicit a celor cel puțin șase milioane de cetățeni care îl susțin și se regăsesc în politicile social-democraților.

– S-a implicat în mod activ după trei ani de sabotaj a guvernării, încălcând Constituția, în răsturnarea guvernului legitim degajat de o majoritate rezultată din alegeri libere.

– S-a implicat în mod activ după înlăturarea guvernului, la formarea unui alt guvern fără nici o legitimitate, susținut de partide minoritare politic și de politicieni care au trădat votul cetățenilor ce i-au trimis în Parlament și a unor formațiuni politice parlamentare care nu au trecut prin procesul electoral.

– A readus la putere și guvernare politicieni și partide politice „băsiste” rejectate de societate în mai multe rânduri de alegeri.

– A blocat continuu instigând grupuri de presiune împotriva reformelor din Justiție, care repuneau a treia putere în stat în drepturile sale de echilibru cu celelalte două și decongestionau aparatul de justiție de ingerințele ilegale și neconstituționale ale serviciilor secrete și scoaterea lor totală de sub influența politică.

– A sabotat în interes personal (el însuși având dosare penale fiind dovedit ca infractor, unele închise convenabil de către ICCJ) sau al unor grupuri de interese interne și externe numirea șefilor de Parchete, în așteptarea înlăturării neconstituționale a guvernului legitim și plantarea la șefia Parchetelor a unor șefi loiali structurilor oculte ilegitime de putere care l-au cocoțat la Cotroceni printr-o fraudă electorală și îi sprijină toate abuzurile de putere și ilegalitățile.

– A anunțat în repetate rânduri, pe ton amenințător, „resetarea statului”, fără dezbatere publică, fără să prezinte vreun proiect, fără ca nimeni să știe ce înseamnă asta, în condițiile în care singura posibilitate de a schimba structural organizarea statului este prin schimbarea Constituției, nu doar prin revizuirea ei. Ceea ce ar deschide periculos calea largă atât pentru eliminarea articolelor care prin conținutul lor securizează statul în forma sa de „stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, cât și pentru construirea unei republici prezidențiale croită după chipul său, dar după voința ocultei care l-a făcut președinte.

– Și-a trădat în repetate rânduri jurământul de credință față de Popor, Țară și Constituție, depus la primirea mandatului de președinte.

Bun… știm toate câte s-au intâmplat, dar mai ales câte vor urma să se intâmple dacă acest sinistru personaj, o fantoșă a unei oculte, își va continua președinția absolut dezastruoasă pentru statul român încă cinci ani de aici incolo, la Cotroceni.

Ne place sau nu, la alegerile prezidențiale, strâmbatul din nas că… politica „ne pute” și neimplicarea in actul alegerii nu este o opțiune. (JUSTITIARUL.RO)

Raporteaza abuz de limbaj
ursu_livia

281 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Lugoj

Postat pe: 11 Noiembrie 2019, ora 13:45

Astept dialogul.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 12 Noiembrie 2019, ora 14:22

nu prea mai exista Dialog in tara asta, Livia , iar zarurile au fost jucate demult !
daca 37% dintre romani l-au votat acum, inseamna ca tot ce-ai scris tu NU conteaza ptr. ei !

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce trebuie oprit Iohannis? Bilanț parțial al acțiunilor antinaționale
Mergi la: