Info
x
Din sondajul dc news rezulta ca romanii sunt o natie de hoti, impostori si indolenti.
|
Fosta membra 9am.ro 489 mesaje Membru din: 1/08/2018 |
Postat pe: 4 Mai 2019, ora 16:58
De la: gabigabi2, la data 2019-05-04 15:31:50 Evident, cotreanta stulta fudula, miroseai a starv bazait de muste abandonat in santul mahalalei in care fermentezi. O sleampa slinoasa guraliva care debiteaza numai ineptii, doliu sub unghii, nicotina pe degete, comedoane pe fata, ochelari zoiosi, o bluza pungita de culoare bleu marin care statea pe tine ca o zdreanta pe gardul de la cimitirul saracilor si niste oribile incaltari scalciate ….. Mai vrei, lumpenlatrinisto stulta ingalata, mai vrei ? Hai, fk off, lepadatura fudula oligofrena congenital. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Mai 2019, ora 16:04
CE " Evident ", magarule ? adica ai fost fata-n fata cu mine ? adica la intilnirea in care eram cu bluza de matase naturala bleumarin, erau de fata Galina si Ingrid !
TU Care dintre ele esti, daca asta vrei sa spui sau erai prezent SPIONINDU-NE dintr-un colt al localului ? a mai spus unul ca Stie si ne-a vazut ( fotografiat ) si am primit vestea ca a Murit intro misiune....ai grija, tovarasu' Alexandru sau Costi, cum te-o chema....ai grija !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2019, ora 13:19
Mai ai si tupeul/nesimtirea sa intrebi ?
Nu esti tu aia paranormala atotstiutoare? Nu esti tu, oligofreno paranoica inepta, horoscopista care prezice despre toti si toate? Nu esti tu, sarlatanco ordinara ingalata, apta cognitiv sa-ti dai seama cine sunt? Siktir, cufurito basinoasa nesimtita! Siktir, pramatie ordinara stulta miasmata! Siktir, lumpenlatrinisto mincinoasa imbecila! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2019, ora 13:23
|
Postat pe: 6 Mai 2019, ora 15:22
mi se si sparie gindul care-mi vine-n minte, cum c-ai fi o @mumie care traia printre tomberoane ca @om al strazii ....si spun asta ptr. ca intilnirile cu tine si sotia ta au fost unele memorabil de frumoase....chiar incintatoare si daca mi-aduc bine aminte, ati manifestat aceeasi placere, caci altfel nu ne-am fi intilnit de atitea ori !
|
Postat pe: 7 Mai 2019, ora 13:13
![]() astrograma ti=a dat cu eroare. horoscopul te-a minciunit. paranormalitatea te-a naucit ghicitoreala ti-a esuat. chiromantia te-a bulversat si radiestezia te-a daramat. tot stulta fudula, ingalata si nesimtita ai ramas, asa cum am observat, analizat, demonstrat si concluzionat. mai incearca, toparlanco stulta, lighioana bipeda mizerabila inculta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 828 mesaje Membru din: 19/02/2019 |
Postat pe: 7 Mai 2019, ora 13:18
Am pierdut tot ce iubeam mai tare in viata asta, mi.au murit pe rand copii, nevasta, parintii.
M.am stins in lacrimi si durere, cu gandul la ei. Insa demnitatea inca traieste in mine si imi zice ca orice.as primii in schimb, sa nu.mi tradez neamul. Cum sa votati PSD,partidul unui comunist care a omorat mii de romani in goana dupa putere? Chiar nu aveti pic de demnitate romanilor? " FLORIN CALINESCU Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Mai 2019, ora 12:21
Alegerile de pe 26 mai sunt primele alegeri de când Dragnea și PSD au preluat puterea în România. După 2 ani de abuzuri și proteste, după 2 ani în care România a fost condusă de o gașcă de hoți, acum avem pentru prima dată șansa să acționăm acolo unde contează cu adevărat, la vot. Acolo nu mai pot să ne lovească, nu mai pot să ne ignore, acolo noi avem puterea.
|
|
|
|
Postat pe: 8 Mai 2019, ora 14:28
la ce sa va loveasca, mai obsedatule ? pentru CE se Voteaza acum, mai ?
ce, va e teama ca de buni ce sunteti nu veti mai prinde nici cite locuri ati avut in Parlamentul european ? sa nu va mirati de se va-ntimpla si asta, caci a CRESCUT nr. partidelor intrate-n cursa si care pot primi si ele un vot- doua si astfel repartitia se va face altfel ! sper ca sunteti constienti de asta, da ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
ursu_livia 281 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Lugoj |
Postat pe: 14 Mai 2019, ora 12:23
Haak taica-tau, maica-ta si tot neamul tau sunt hoti, prostituate, proxeneti care odata ce ceausescu le-a inlocuit opincile cu pantofii de carton se cred ”dastepti”.
|
Postat pe: 17 Mai 2019, ora 17:57
De la: ursu_livia, la data 2019-05-14 12:23:24Haak taica-tau, maica-ta si tot neamul tau sunt hoti, prostituate, proxeneti care odata ce ceausescu le-a inlocuit opincile cu pantofii de carton se cred ”dastepti”. dilimanco stulta nesimtita, n-ar fi o problema atat timp cat pe tine te reprezinta, conduce si prosteste zilnic un condamnat penal reinculpat si un partid al coruptilor incompetenti agramati.
|
Postat pe: 18 Mai 2019, ora 12:32
De la: ursu_livia, la data 2019-05-14 12:23:24Haak taica-tau, maica-ta si tot neamul tau sunt hoti, prostituate, proxeneti care odata ce ceausescu le-a inlocuit opincile cu pantofii de carton se cred ”dastepti”.Zdreanta psdista, nu.ti este rusine, jegoasa naibi. Voi sunteti curve nenorocite fara educatie. Sper sa aveti soarta pnțului din anii 47..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2019, ora 15:52
moiiii, sunt invidioasa pe educatia voastra, atit de evident vizibila in vocabularul folosit si ideile scoase si expuse, din adincul putz al gindirii voastre !
|
Postat pe: 19 Mai 2019, ora 13:45
norocul tau cu mine, magar batrin si decrepit ce esti ca daca n-as fi eu , catre care iti reversi preaplinul veninului din tine, ai murit otravit !
|
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 10:41
Hai la vot , la vot,la vot, daca vrei o viata mai buna si eradicarea coruptiei!
|
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 14:52
si-o s-o tii asa pina duminica, nebunule ? incep sa cred ca tu nu ai alta treaba, neica !
|
Postat pe: 23 Mai 2019, ora 14:58
ce faci , neicushorule, i-ai predat vuvuzeaua lu' tov. prese.care - nu stiu de ce insista cu nush ce Schimbare totala? ....dar, ma rog, asa l-or fi aburit consilierii lui - si acum tu ce taci ? te odihnesti ? tztztz....nu-i frumos ce faci , puturosule !
asadar, nu uita natiune : hai la vot, hai la vot !
|
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 15:16
Sondajele au aratat o mare ameteala , nu numai in rindul populatie chemata la vot, dar chiar si-n rindul Caselor de sondare a opiniei publice care, ori NU Spun Adevarul in legatura cu rezultatul sondarii lor si- i aburesc pe politicieni ca e bine, ca vine lumea la vot ....ca aia - ca ailalta si rezultatul se dovedeste a fi FALS ....ori, sunt incompetenti si atunci mai trebuiesc schimabati cercetatorii ! ca sa votezi cu PSD.ul si apoi sa participi si la referendum , cind Presedintele tarii ti-a Spus - in clar- ca VREA Votul tau la Referendum ptr. ca sa dea jos partidul si guvernul ptr. care tocmai ce-ai votat, inseamna ca esti dus cu capul rau detot si nu stii ce faci !
|
|
|

Adevar ?
Realitatea descrierii ? ai fost tu prezent la vreuna din intilnirile userilor 9 AM si ai stat fata-n fata cu mine , ca sa stii cum vorbesc ? ...cum arat, cum miros sau cum sunt imbracata ?
TU Care dintre ele esti, daca asta vrei sa spui sau erai prezent SPIONINDU-NE dintr-un colt al localului ? a mai spus unul ca Stie si ne-a vazut ( fotografiat ) si am primit vestea ca a Murit intro misiune....ai grija, tovarasu' Alexandru sau Costi, cum te-o chema....ai grija !
mi se si sparie gindul care-mi vine-n minte, cum c-ai fi o @mumie care traia printre tomberoane ca @om al strazii ....si spun asta ptr. ca intilnirile cu tine si sotia ta au fost unele memorabil de frumoase....chiar incintatoare si daca mi-aduc bine aminte, ati manifestat aceeasi placere, caci altfel nu ne-am fi intilnit de atitea ori !
moiiii, sunt invidioasa pe educatia voastra, atit de evident vizibila in vocabularul folosit si ideile scoase si expuse, din adincul putz al gindirii voastre !
incep sa cred ca tu nu ai alta treaba, neica !
Sondajele au aratat o mare ameteala , nu numai in rindul populatie chemata la vot, dar chiar si-n rindul Caselor de sondare a opiniei publice care, ori NU Spun Adevarul in legatura cu rezultatul sondarii lor si- i aburesc pe politicieni ca e bine, ca vine lumea la vot ....ca aia - ca ailalta si rezultatul se dovedeste a fi FALS ....ori, sunt incompetenti si atunci mai trebuiesc schimabati cercetatorii !