back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Descopera ce ascunde numele tau

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 18:52

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-13 13:42:45
De la: Musetel, la data 2016-02-12 22:43:48RADU/RADA....

Este de origine slava si inseamna VESEL.

am inteles...d-aia este asa o veselie in parlamentul ucrainean...

Rada Supremă a Ucrainei
De la Wikipedia, enciclopedia libera
https://ro.wikipedia.org/wiki/Rada_Suprem%C4%83_a_Ucrainei

Rada Supremă a Ucrainei (în ucraineană Верховна Рада України, transliterat Verhovna Rada Ukrainî) este numele Parlamentului unicameral al Ucrainei, compus din 450 de deputați, numiți «deputați al poporului» (în ucraineană народний депутат). Actualul președinte al parlamentului este Volodymyr Groysman, din 27 noiembrie 2014.

Cuvântul rada înseamnă în limba ucraineană «consiliu», și este traducerea literală a cuvântului rusesc soviet.

SOVIET este o marca foarte cunoscuta ce are o splendoare de colectie de haine / modele barbatesti! Si eu am propus spre vanzare aceasta marca, o recomand! E cool si en vogue!

Merci de completare, Flo'! Tocmai intrasem sa iti reprosez ca NU AI GRIJA DE CASA ASTA A TA! Poi? Vrei bataie, ha?

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Descopera ce ascunde numele tau
Mergi la: