back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Descopera ce ascunde numele tau

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 18:52

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-13 13:42:45
De la: Musetel, la data 2016-02-12 22:43:48RADU/RADA....

Este de origine slava si inseamna VESEL.

am inteles...d-aia este asa o veselie in parlamentul ucrainean...

Rada Suprem� a Ucrainei
De la Wikipedia, enciclopedia libera
https://ro.wikipedia.org/wiki/Rada_Suprem%C4%83_a_Ucrainei

Rada Suprem� a Ucrainei (�n ucrainean� Верховна Рада України, transliterat Verhovna Rada Ukrain�) este numele Parlamentului unicameral al Ucrainei, compus din 450 de deputați, numiți �deputați al poporului� (�n ucrainean� народний депутат). Actualul președinte al parlamentului este Volodymyr Groysman, din 27 noiembrie 2014.

Cuv�ntul rada �nseamn� �n limba ucrainean� �consiliu�, și este traducerea literal� a cuv�ntului rusesc soviet.

SOVIET este o marca foarte cunoscuta ce are o splendoare de colectie de haine / modele barbatesti! Si eu am propus spre vanzare aceasta marca, o recomand! E cool si en vogue!

Merci de completare, Flo'! Tocmai intrasem sa iti reprosez ca NU AI GRIJA DE CASA ASTA A TA! Poi? Vrei bataie, ha?

Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Descopera ce ascunde numele tau
Mergi la: