back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Noua dreapta , o șansa pentru romania

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 15:58

De la: gabigabi2, la data 2016-01-22 15:47:50
De la: Musetel, la data 2016-01-22 13:37:22Cascavalul?

Poi, sa fie eliminat obiectul declansator de acte negative si/sau nedemne de un om ce se vrea conducator. Daca acest conducator, largind scara de aplicabilitate a situatiei expuse de mine, devine un partid, sa fie eliminat tot el, cascavalul!

Deci, daca nu ar fi cascavalul, am putea avea o viata mai buna?

Va aduceti aminte de piesa lui Alexandru Andries: Astazi iar, la telejurnal.... Vom vedea cascaval?!

Serios, acum, nu este zi sa nu fug de televizor, pe bune! Oare din cauza ca oi face oarece alergie nedescoperita la.... cascaval?

www.youtube.com/watch?v=3pK3dKF7FhQ

Asa voi/vom combate ...cascavalu'...;aaaaaa, pardon .... tot ce nu face bine neamului nost? Oare?

despre ce vorbesti, moi Musetico asa de ....de....aiuristic ?

Andries cinta pe bune atunci, caci salamul era pe cartela , piinea era pe ratie, cascaval....oua, brinza, unt ? la Televizor , da ! acolo se puteau vedea !

azi , toate astea se pot cumpara daca ai un salariu sau o pensie acceptabila ....deci " cascaval "lui Andries nu mai e de actualitate , dar notiunea s-a transformat in " malai " sau verzisori , euroi si, daca astia -ti lipsesc din buzunare ptr. ca la altii rup buzunarele si conturile , se-ntimpla ptr. ca, desi LEGE exista, nu prea are cine s-o aplice !
dar , " alergie " la cascaval n-ai cum face si nici nu te poti debarasa de el , ptr. ca Totul se-nvirte-n jurul lui , fiind motorul societatii !

Apoi cascavalu' se stie a se face de oricine are mamifere ce dau lapte, no! Io nu va mai spui nika, no, sanatosi sa va sfasiati, no!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 16:42

De la: gabigabi2, la data 2016-01-22 15:33:47
De la: 9am_7993, la data 2016-01-22 12:04:50Tind sa cred ca ești foarte partinica deoarece cum o da omul cu tine , indiferent de varianta,o ți pe a ta langa,fara a incerca macar sa fi un pic mai maleabila.
Eu niciodata nu am fost atat de fixat in tipare și am admis faptul ca toți politicienii sunt mai mult ori mai puțin corupți in funcție de cașcavalul pe care il administra.
Repet, toți au furat și trebuie sa admitem faptul ca aștia nu ne reprezinta.
In schimb ,tu niciodata nu amintești de uriașa corupție din PSD ,fapt care sincer ma deranjeaza deoarece ai postari in care subliniezi doar PDL si Base care au guvernat infinit mai puțin decat PSD care este artizanul acestui sistem mafiot.
Bun așa.
Voi veni in intampinare cu o situație sa zicem imaginara și care sper sa se materializeze la viitoarele alegeri.
Uite,sa zicem ca unul dintre partidele actuale sau unul nou,nouț, vine in campania electorala și promite urmatoarele .
1. Guvernare fara corupție ,transparenta pentru fiecare banuț cheltuit.
2.Promite ca in cei 4 ani nu vor mari salariile și pensiile.
3. Micșorarea impozitelor,etc
4.In schimb se angajeaza sa folosesca toți banii disponibili pentru investiții și crearea locurilor de munca.
5.Integrare definitiva in UE.
6.Marirea bugetului MAPN.
7.Bla,,,bla,,,bla

Alta formațiune politica,știm noi care,vine și promite
1.Marirea pensiilor și salariilor
2.Micșoraea impozitarii
3.Reducerea prețurilor
4.Marirea ajutoarelor sociale
5.Marirea investițiilor
6.Marirea și iar marirea
8.Marirea,bla...bla...bla

Acum testul de sinceritate.
Cu cine ai vota?
Aștept un raspuns sincer și nu unul de dragul postarii.
Este momentul adevarului

frate, iti tot pomenesc despre Base si PDL ptr. ca tu UITI mereu de ei ; in toate enumararile facute de tine, Lipseste ce-a facut PDL sub conducerea lui Boc , DIRIJAT de T. Basescu !
ti se pare Putin lucru o Paguba-n bugetul Statului de 2 - 4 miliarde de euro la care s-au ridicat afacerile baietilor destepti din energie, retrocedari sau taieri ilegale de paduri, basca banii mincati de Compania Drumurilor ?
si cind se-ntimplau toate astea ? cind don Basel vorbea despre Austeritate .....dar nu ptr. Dulai ci, pentru Cateii adusi la nivelul de saracie lucie !
chiar NU intelegi sau, NU VREI SA ACCEPTI ca votul dat PSD.ului a fost Generat de aceasta situatie si ca Tot ce s-a-ntimplat in acesti 10 ANI se manifesta Acum ?
in contextul cererii CSM .ului de a se dezvalui " acoperitii " din Justitie , chiar nu l-ai auzit pe don Base laudindu-se cum EL a Pus Serviciile sa-i controleze pe magistrati si te mai miri de ce Ro e un Stat in care Justitia numai independenta nu e ; nici Stat de Drept nu e si nici Democratie nu e , devreme ce esti sub controlul institutiilor de forta , iar Parlamentul e doar de decor ?

P.S
TOATE partidele au promis si vor promite acea lista intocmita de catre tine ! TOATE !

Esti diabolica.
Ok ,refuzi sa dai raspunsul pentru simplul motiv ca ai alege cu siguranța varianta nr2.
Tot te invarți in jurul cozii dar eu cunosc foarte bine cum gandești și acum te vei supara desigur daca iți voi reproșa ca oamenii de genul tau au reuși performanța de a trasforma Romania intr-un stat de mana a treia.
Eu REPET.
PDL și Basescu au continuat dezmațul moștenit de la ,,iubitul,, tau PSD și cu siguranța vor trebui luați la intrebari,eventual judecați pentru faptele savarșite.
Totuși ,faci referire la 3..4 miliarde ciordite.
Nu știu de unde ai luat cifrele dar nu te contrazic .
Pai vrei sa-ți mai amintesc de cele 3,2 miliarde de euroi pe care Razgandeanu le-a evaporat in ultimele luni de guvernare, bani proveniți din privatizarea Bancii......și destinate Fondului de Dezvoltare?
Care dezvoltare și asta in decursul catorva luni, dar in tot mandatul?
Nu uita ca Țara a avut in perioada respectiva 8% creștere economica, PLUS bugetul care toate s-au evaporat fara a avea investiții deosebite, nici mariri salariale iesite din comun .
Nu uita ca bugetul de pensii pe timpul lui Razgandeanu a intrat in colaps.
Sa-ți mai amintesc ca tot acest idol al femeilor șchioape a vandut resursele platoului continental al Marii Negre inainte de a fi caștigate in instanța la Haga?
Hai ca m-ai enervat puțin
Rezultatele guvernarii PSD incep acum sa iasa la suprafața ,nici decum ale vechii guvernari.
Guvernarea Pota dupa parerea mea ,cu toate maririle nu a facut altceva decat sa ne bage forțat intr-o viitoare criza deoarece ele nu pot fi acoperite iar acum vine valul cel mare in care țara are șanse uriașe sa se destabilizeze financiar.

Vezi cum vb prostii și cat de indoctrinata ești?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 17:10

Inca ceva ,,draguțo,, !
Autostrada facuta de PSD s-a surpat, nu cei 40 de km pe are guvernarea PDL a reușit sa-i finalizeze intr-o perioada de criza!
Hai ca te aștept la cotitura ,eventual spune-mi ca autostrada inundata-surpata a fost facuta , inaugurata forțat de catre BOC și ma duc la culcare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 17:40

De la: Musetel, la data 2016-01-22 15:58:39
De la: gabigabi2, la data 2016-01-22 15:47:50

Poi, sa fie eliminat obiectul declansator de acte negative si/sau nedemne de un om ce se vrea conducator. Daca acest conducator, largind scara de aplicabilitate a situatiei expuse de mine, devine un partid, sa fie eliminat tot el, cascavalul!

Va aduceti aminte de piesa lui Alexandru Andries: Astazi iar, la telejurnal.... Vom vedea cascaval?!

Serios, acum, nu este zi sa nu fug de televizor, pe bune! Oare din cauza ca oi face oarece alergie nedescoperita la.... cascaval?

Asa voi/vom combate ...cascavalu'...;aaaaaa, pardon .... tot ce nu face bine neamului nost? Oare?

despre ce vorbesti, moi Musetico asa de ....de....aiuristic ?

Andries cinta pe bune atunci, caci salamul era pe cartela , piinea era pe ratie, cascaval....oua, brinza, unt ? la Televizor , da ! acolo se puteau vedea !

azi , toate astea se pot cumpara daca ai un salariu sau o pensie acceptabila ....deci " cascaval "lui Andries nu mai e de actualitate , dar notiunea s-a transformat in " malai " sau verzisori , euroi si, daca astia -ti lipsesc din buzunare ptr. ca la altii rup buzunarele si conturile , se-ntimpla ptr. ca, desi LEGE exista, nu prea are cine s-o aplice !
dar , " alergie " la cascaval n-ai cum face si nici nu te poti debarasa de el , ptr. ca Totul se-nvirte-n jurul lui , fiind motorul societatii !

Apoi cascavalu' se stie a se face de oricine are mamifere ce dau lapte, no! Io nu va mai spui nika, no, sanatosi sa va sfasiati, no!

nu se sfisie nimeni, draga Musetelule, dar cind te zbengui printre cuvinte si fraze, baga s'un pic de logica in ele, ca ma dobori !
cind incepi prin a spune ca trebuie eliminat " factorul declansator " ca Natiunea sa aibe o viata mai buna, cum imi raspunzi acum ca, avind omu' mamifere ce dau lapte trebuie sa elimine cascavalul ?
" cascavalul ", " malaiul " sau cum i s-o mai spune in jargon, NU POATE fi eliminat , chiar daca se caute forme - precum boiconul, care se pare ca a dat chicx - de a fi inlocuit prin virtual !
disparitia banilor ar duce la prabusirea micului comert , a micilor buticari , a meseriasilor independenti , a pietelor deschise si ar provoca o criza de sistem fara seaman , mai ceva ca cea provocata de banci acum 5 ani !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 17:51

De la: 9am_7993, la data 2016-01-22 16:42:01
De la: gabigabi2, la data 2016-01-22 15:33:47
De la: 9am_7993, la data 2016-01-22 12:04:50Tind sa cred ca ești foarte partinica deoarece cum o da omul cu tine , indiferent de varianta,o ți pe a ta langa,fara a incerca macar sa fi un pic mai maleabila.
Eu niciodata nu am fost atat de fixat in tipare și am admis faptul ca toți politicienii sunt mai mult ori mai puțin corupți in funcție de cașcavalul pe care il administra.
Repet, toți au furat și trebuie sa admitem faptul ca aștia nu ne reprezinta.
In schimb ,tu niciodata nu amintești de uriașa corupție din PSD ,fapt care sincer ma deranjeaza deoarece ai postari in care subliniezi doar PDL si Base care au guvernat infinit mai puțin decat PSD care este artizanul acestui sistem mafiot.
Bun așa.
Voi veni in intampinare cu o situație sa zicem imaginara și care sper sa se materializeze la viitoarele alegeri.
Uite,sa zicem ca unul dintre partidele actuale sau unul nou,nouț, vine in campania electorala și promite urmatoarele .
4.In schimb se angajeaza sa folosesca toți banii disponibili pentru investiții și crearea locurilor de munca.
7.Bla,,,bla,,,bla

2.Micșoraea impozitarii
3.Reducerea prețurilor
5.Marirea investițiilor
6.Marirea și iar marirea

Acum testul de sinceritate.
Cu cine ai vota?
Aștept un raspuns sincer și nu unul de dragul postarii.
Este momentul adevarului

frate, iti tot pomenesc despre Base si PDL ptr. ca tu UITI mereu de ei ; in toate enumararile facute de tine, Lipseste ce-a facut PDL sub conducerea lui Boc , DIRIJAT de T. Basescu !
ti se pare Putin lucru o Paguba-n bugetul Statului de 2 - 4 miliarde de euro la care s-au ridicat afacerile baietilor destepti din energie, retrocedari sau taieri ilegale de paduri, basca banii mincati de Compania Drumurilor ?
si cind se-ntimplau toate astea ? cind don Basel vorbea despre Austeritate .....dar nu ptr. Dulai ci, pentru Cateii adusi la nivelul de saracie lucie !
chiar NU intelegi sau, NU VREI SA ACCEPTI ca votul dat PSD.ului a fost Generat de aceasta situatie si ca Tot ce s-a-ntimplat in acesti 10 ANI se manifesta Acum ?
in contextul cererii CSM .ului de a se dezvalui " acoperitii " din Justitie , chiar nu l-ai auzit pe don Base laudindu-se cum EL a Pus Serviciile sa-i controleze pe magistrati si te mai miri de ce Ro e un Stat in care Justitia numai independenta nu e ; nici Stat de Drept nu e si nici Democratie nu e , devreme ce esti sub controlul institutiilor de forta , iar Parlamentul e doar de decor ?

P.S
TOATE partidele au promis si vor promite acea lista intocmita de catre tine ! TOATE !

Esti diabolica.
Ok ,refuzi sa dai raspunsul pentru simplul motiv ca ai alege cu siguranța varianta nr2.
Tot te invarți in jurul cozii dar eu cunosc foarte bine cum gandești și acum te vei supara desigur daca iți voi reproșa ca oamenii de genul tau au reuși performanța de a trasforma Romania intr-un stat de mana a treia.
Eu REPET.
PDL și Basescu au continuat dezmațul moștenit de la ,,iubitul,, tau PSD și cu siguranța vor trebui luați la intrebari,eventual judecați pentru faptele savarșite.
Totuși ,faci referire la 3..4 miliarde ciordite.
Nu știu de unde ai luat cifrele dar nu te contrazic .
Pai vrei sa-ți mai amintesc de cele 3,2 miliarde de euroi pe care Razgandeanu le-a evaporat in ultimele luni de guvernare, bani proveniți din privatizarea Bancii......și destinate Fondului de Dezvoltare?
Care dezvoltare și asta in decursul catorva luni, dar in tot mandatul?
Nu uita ca Țara a avut in perioada respectiva 8% creștere economica, PLUS bugetul care toate s-au evaporat fara a avea investiții deosebite, nici mariri salariale iesite din comun .
Nu uita ca bugetul de pensii pe timpul lui Razgandeanu a intrat in colaps.
Sa-ți mai amintesc ca tot acest idol al femeilor șchioape a vandut resursele platoului continental al Marii Negre inainte de a fi caștigate in instanța la Haga?
Hai ca m-ai enervat puțin
Rezultatele guvernarii PSD incep acum sa iasa la suprafața ,nici decum ale vechii guvernari.
Guvernarea Pota dupa parerea mea ,cu toate maririle nu a facut altceva decat sa ne bage forțat intr-o viitoare criza deoarece ele nu pot fi acoperite iar acum vine valul cel mare in care țara are șanse uriașe sa se destabilizeze financiar.

Vezi cum vb prostii și cat de indoctrinata ești?

incearca sa nu-mi mai spui ca spun prostii, ptr. ca si eu iti pot spune acelasi lucru !
nu este evident ca tu esti un basist convins ca tot ce-a facut JUPINUL a fost extraordinar, desi i se plimba oamenii pe la DNA , prinsi cu sacosele pline de " cascavalul " Musetelei in valoare de cite 8-9-10 MILIOANE de euro ?
P.S
vezi ca acuza adusa lui Tariceanu a fost transata de justitie si verdictul a fost clar : NU exista nicio frauda !

cita vreme nu o sa acceptati sa vedeti raul politic, economic, democratic si moral , facut de catre Base , o sa continuati sa-l aprobati, adulati si votati .....apropo : de ce nu te-nscri in PMP ?

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 17:54

De la: 9am_7993, la data 2016-01-22 17:10:23Inca ceva ,,draguțo,, !
Autostrada facuta de PSD s-a surpat, nu cei 40 de km pe are guvernarea PDL a reușit sa-i finalizeze intr-o perioada de criza!
Hai ca te aștept la cotitura ,eventual spune-mi ca autostrada inundata-surpata a fost facuta , inaugurata forțat de catre BOC și ma duc la culcare.

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 17:56

Nu aprob nicio formațiune politica și nu am niciun idol,adevarul spune tot.
Mai mult,niciodata nu voi lua apararea cuiva așa cum procedezi tu.
Ia spune,nu-i așa ca varianta 2 este cea care iți face cu ochiul?

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 18:02

Aștept un raspuns, varianta 1 ori 2

7.Bla,,,bla,,,bla

2.Micșoraea impozitarii
3.Reducerea prețurilor
5.Marirea investițiilor
6.Marirea și iar marirea

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 18:13

Știi ce ma deranjeaza la VOI?
Va dați liberali,monarhiști dar luați foc cand cineva zice ceva de PSD.
Ești liberala așa cum sunt cei de la A3 și toata trupa socialiștilor.
Voi defilați de 26 de ani cu o identitate falsa nu cu cea reala

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 18:54

De la: 9am_7993, la data 2016-01-22 18:02:08Aștept un raspuns, varianta 1 ori 2

7.Bla,,,bla,,,bla

2.Micșoraea impozitarii
3.Reducerea prețurilor
5.Marirea investițiilor
6.Marirea și iar marirea

care-i deosebirea dintre A si B ? ia spune ?
a spus Vreodata, vreun partid care a cerut sa fie votat, ca NU va mari pensiile si salariile, cind sloganul Basescului a fost " Sa traiti bine " ? haide, mai, pe cine aburesti tu ?
pe mine sau pe tine, furindu-ti caciula singur ?
a cita oara vrei sa-ti spun ca NU sunt simpatizanta a pesedeului ? ca am votat Dreapta, inclusiv pe Base in 2004 si ca sunt un liberal convins ca Monarhia salveaza Romania ?
vrei sa fii crezut si sa nu-ti pun in circa toti corcodelii, pensionarii sau ce-ai mai avut ca avatar ....TU de ce pui mereu la indoiala ce spun, desi NU mi-am schimbat avatarul de nu stiu cite ori si mereu am afirmat si sustin , aceleasi lucruri de cind sunt prezenta pe acest forum ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 19:02

aiaiai, cum te dai tu de gol....oau ! VOI ? care VOI ? si cine-s NOI ? ei, sloganul asta a , al pedeleului , a IMPARTIT Romania in 2 parti : pro si contra Basescu , declansind un adevarat razboi si ura si a facut un incomensurabil de mare rau Romaniei !
este ca nu-ti dai seama de asta ? dar, de ce ti-ai da , cind ptr. asta trebuieste ceva mai multa glagorie decit a-i transforma in dusmani pe cei care au alte pareri decit tine ?

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 19:14

Cine putea sa dea lectii despre cat de buna este "dreapta" de sorginte basista, daca nu Corcodelul infractor?

In cei 10 ani de dreapta chioara Justitia a fost laitmotivul betivanului si a gastii lui, instrumentul politic prin care au fost taxati doar adversarii lui. 10 ani de lupta anticoruptie, dupa ce a chiorul a epurat justitia si a creat o monstuozitate dupa chipul lui si asemanarea caprei betive macovei.
Rezultatul? A scazut coruptia? Nu. Au fost lasati sa fure in draci cei din gasca chiorului, din pdl si chiar si neamurile lui. Astazi, cu aceeasi mafioti pusi in fruntea Justitiei, dosarele in care sunt implicati pedelistii sunt in continuare tinute pe linie moarta.
ANRP si restituirile trucate? Zero!
EADS? Pauza!
Microsoft? Dupa putin teatru ieftin si spectacol la tv, mafiotii sunt liberi si se bucura de banii lor.
A recuperat Statul roman ceva din ce s-a furat? Kanci!

De ce marirea pensiilor si salariilor nu este buna? Cu preturi ca afara, salarii ca in Romania, adica de kkt? Asta e solutia? Ce efect a avut austeritatea lui basescu si boc? Au adancit criza!
Maririle astea stimuleaza consumul si daca obiectivul ar fi imbunatatirea colectarii taxelor si eliminarea economiei subterane, ar avea si efect. Dar normal, fara economie subterana, spagi si contracte umflate artificial cu statul, din care se intorc sub forma de mita inapoi la politicieni si organe locale mormane de bani, Corcodelul nu ar maifi un prosper om de afaceri si nu si-ar mai sorbi linistit vinul in foisor!

Da...si cand prin noul cod fiscal s-a redus TVA-ul, toti falsii dreptaci au sarit in sus, ca nu vom avea incasari la buget.

Cine sa creeze locuri de munca? Statul? Cum? Patronatul strain? Ce interes are? La noi, in loc sa fie incurajati producatorii romani, sunt sugrumati. Lupta anticoruptie nu se atinge de straini, de multinationale, desi grosul banilor din economie acolo sunt si marea coruptie, tot acolo, vezi Microsoft si EADS.
Taranii romani nu sunt incurajati sa produca in agricultura. Produsele lor nu au loc pe piata, unde hypermarketurile importa mancarea, intr-o tara care ar putea hrani de 4 ori mai multi locuitori. Statul ar fi trebuit sa ia masuri in favoarea romanilor, sa le puna la dispozitie spatii de stocare si desfacere a produselor, sa scuteasca de taxe si impozite micii producatori, mai ales din zone defavorizate, unde nu exista industrie.

Nu suntem in UE? Ba da.In Schengen nu vom fi niciodata. O tara care se opune este Olanda si oricat am starpi noi coruptia, tot nu vor fi de acord, pentru ca nu au interesul, ba dimpotriva, au interesul sa nu fim. Portul Constanta si o infrastructura moderna de transport ar lua mult din traficul de marfuri al Rotterdamului.
Ce alte tari ne-ar mai vrea in Schengen? Franta? Germania? Vax albina! Lor le convine sa fim o vaca de muls, o tara cu resurse ieftine de care sa dispuna ei, mana de lucru prost platita si piata de desfacere pentru produsele lor.

Si la ce ne ajuta? O tara nu prospera inarmandu-se, ci croindu-si relatii bune si profitabile cu vecinii. Industria de aparare, da, ar trebui sa fie intarita, sa producem noi armament, pentru ca asta aduce bani si creeaza si locuri de munca, nu sa cumparam harburile altora.

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2016, ora 19:36

Ce am scris mai sus era pentru postarea Corcodelului.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2016, ora 16:07

De la: Black_Friday_, la data 2016-01-22 19:14:47

Cine putea sa dea lectii despre cat de buna este "dreapta" de sorginte basista, daca nu Corcodelul infractor?

In cei 10 ani de dreapta chioara Justitia a fost laitmotivul betivanului si a gastii lui, instrumentul politic prin care au fost taxati doar adversarii lui. 10 ani de lupta anticoruptie, dupa ce a chiorul a epurat justitia si a creat o monstuozitate dupa chipul lui si asemanarea caprei betive macovei.
Rezultatul? A scazut coruptia? Nu. Au fost lasati sa fure in draci cei din gasca chiorului, din pdl si chiar si neamurile lui. Astazi, cu aceeasi mafioti pusi in fruntea Justitiei, dosarele in care sunt implicati pedelistii sunt in continuare tinute pe linie moarta.
EADS? Pauza!
Microsoft? Dupa putin teatru ieftin si spectacol la tv, mafiotii sunt liberi si se bucura de banii lor.
A recuperat Statul roman ceva din ce s-a furat? Kanci!

De ce marirea pensiilor si salariilor nu este buna? Cu preturi ca afara, salarii ca in Romania, adica de kkt? Asta e solutia? Ce efect a avut austeritatea lui basescu si boc? Au adancit criza!
Maririle astea stimuleaza consumul si daca obiectivul ar fi imbunatatirea colectarii taxelor si eliminarea economiei subterane, ar avea si efect. Dar normal, fara economie subterana, spagi si contracte umflate artificial cu statul, din care se intorc sub forma de mita inapoi la politicieni si organe locale mormane de bani, Corcodelul nu ar maifi un prosper om de afaceri si nu si-ar mai sorbi linistit vinul in foisor!

Da...si cand prin noul cod fiscal s-a redus TVA-ul, toti falsii dreptaci au sarit in sus, ca nu vom avea incasari la buget.

Cine sa creeze locuri de munca? Statul? Cum? Patronatul strain? Ce interes are? La noi, in loc sa fie incurajati producatorii romani, sunt sugrumati. Lupta anticoruptie nu se atinge de straini, de multinationale, desi grosul banilor din economie acolo sunt si marea coruptie, tot acolo, vezi Microsoft si EADS.
Taranii romani nu sunt incurajati sa produca in agricultura. Produsele lor nu au loc pe piata, unde hypermarketurile importa mancarea, intr-o tara care ar putea hrani de 4 ori mai multi locuitori. Statul ar fi trebuit sa ia masuri in favoarea romanilor, sa le puna la dispozitie spatii de stocare si desfacere a produselor, sa scuteasca de taxe si impozite micii producatori, mai ales din zone defavorizate, unde nu exista industrie.

Nu suntem in UE? Ba da.In Schengen nu vom fi niciodata. O tara care se opune este Olanda si oricat am starpi noi coruptia, tot nu vor fi de acord, pentru ca nu au interesul, ba dimpotriva, au interesul sa nu fim. Portul Constanta si o infrastructura moderna de transport ar lua mult din traficul de marfuri al Rotterdamului.
Ce alte tari ne-ar mai vrea in Schengen? Franta? Germania? Vax albina! Lor le convine sa fim o vaca de muls, o tara cu resurse ieftine de care sa dispuna ei, mana de lucru prost platita si piata de desfacere pentru produsele lor.

Si la ce ne ajuta? O tara nu prospera inarmandu-se, ci croindu-si relatii bune si profitabile cu vecinii. Industria de aparare, da, ar trebui sa fie intarita, sa producem noi armament, pentru ca asta aduce bani si creeaza si locuri de munca, nu sa cumparam harburile altora.

apropo de ultima ta fraza, mi-am adus aminte d'un banc de pe vremea lui Ceau' :
cica Ion lucra la fabrica de "pluguri " din Zarnesti si nevasta-sa-i zice intr-o zi
- mai Ioane , ia adu si tu in fiecare zi cite o piesa d'aia din fabrica si facem un plug sa-l ducem la tara!
zis si facut ,dar dureaza cam mult asamblarea plugului si nevasta- i reproseaza acest lucru !
- mai nevasta, zice Ion nedumerit , nu ma mai certa, ca io-l asamblez plug si el iese mitraliera !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 12:33

Hai sa dam carțile pe fața mai ..... ok/?
Ți-am copiat postarea pentru a urmari raționamentul tau de tip socialist-bolșevic cu indoctrinare de tip PSD.
Voi,,cei doi crai de la rasarit,, nu ați reușit sa pacaliți pe nimeni deoarece inverșunarea cu care combateți va da de gol .
Ca sunteți cu sigurața membrii PSD nu mai incape indoiala dar am impresia ca aveți sarcini precise in combaterea oricarui alt curent politic.

,,In cei 10 ani de dreapta chioara Justitia a fost laitmotivul betivanului si a gastii lui, instrumentul politic prin care au fost taxati doar adversarii lui. 10 ani de lupta anticoruptie, dupa ce a chiorul a epurat justitia si a creat o monstuozitate dupa chipul lui si asemanarea caprei betive macovei.
EADS? Pauza!
A recuperat Statul roman ceva din ce s-a furat? Kanci!,,

Zece ani de dreapta? Care sunt aia?
2005-2008 Guvernare Tariceanu cu susținere mascata PSD,adica USL.
2009-2010 Guvernare PDL-PSD ,adica tot o maioneza de stanga in care fara socialiștii lui Ponta nu se putea face mai nimic.
2010 guvernare PDL dar intr-o perioada de criza profunda care a durat trei ani, pana in 2012 cand hoardele socialiste au reușit sa destabilizeze țara.
Concluzia , trei ani de guvernare de dreapta și in care este foarte adevarat ca Basescu a condus din umbra cabinetul Boc.
M-ai vazut pe mine ca am fost sau sunt indoctrinat așa cum sunteți voi?
Foarte bine, cine a furat sa fie pedepsit.
Ce ma mira este faptul ca voi niciodata nu ați criticat PSD ,chiar și atunci cand au dat legi profund anti-democratice iar de aici concluzia ca sunteți (tu&Gabi) propagandiști de partid și poate ca sunteți cu și platiți pentru aceste servicii.
Nu uita ca dosarele EADS&Microsoft au in fruntea listei infractori PSD .
De ce nu sunt anchetați?
Pai de ce?
Sa nu uitam ca serviciile și pe timpul lui Base erau conduse de catre oamenii PSD iar justiția ce sa mai spun,o știm cu toții ca este majoritar formata din cadre de partid, lichele corupte cu state vechi in Internaționala Socialista.
Atunci cum vrei sa funcționeze și sa mai dea și rezultate?
Așa este ori nu?
Nu trebuie uitat ca in perioada ,,dictaturii,,Basescu s-au pus bazele luptei anti-corupție ,fapt care nu poate fi pus la indoiala chiar daca au fost inghiontiți si forțati de catre UE.

,,De ce marirea pensiilor si salariilor nu este buna? Cu preturi ca afara, salarii ca in Romania, adica de kkt? Asta e solutia? Ce efect a avut austeritatea lui basescu si boc? Au adancit criza!
Maririle astea stimuleaza consumul si daca obiectivul ar fi imbunatatirea colectarii taxelor si eliminarea economiei subterane, ar avea si efect. Dar normal, fara economie subterana, spagi si contracte umflate artificial cu statul, din care se intorc sub forma de mita inapoi la politicieni si organe locale mormane de bani, Corcodelul nu ar maifi un prosper om de afaceri si nu si-ar mai sorbi linistit vinul in foisor!,,

Deja imi dau seama ca singurul tau țel este apararea celui mai nociv partid din istoria Romaniei și nu realitatea.
Pai marirea salariilor . O marire de salariu ,știu ca se face in momentul in care o unitate(țara) reușește sa produca mai mult și la un preț competitiv. Am dreptate?
Marirea salariilor bugetare nu se poate face decat atunci cand productivitatea firmelor private crește . Care creștere? De unde atata creștere cand tot ce insemna sector privat este la pamant?
Tu știi ce a insemnat creșterea salariului minim in termeni reali in sistemul privat?
Hai sa-ți explic ce fenomen s-a intamplat ,care este in derulare și va duce cu siguranța la micșorarea veniturilor angajaților dar și asupra colectarii impozitelor.
Un individ care desfașoara o afacere productiva și sa zicem cu 20 de angajați, automat pentru a minimaliza pierdera suferita se lispește de femeia de servici(ori de alți angajati) , aduce la cunoștiința celor 19 ramași ca trebuie sa-și faca singuri curațenie și așa rezolva problema costului marit al impozitarii salariale.
Mai mult , peste 60% din angajații din privat au pe carțile de munca salariul minim dar realul este mult mai mare, in concluzie ,cei care produc ceva in acesta țara nu au caștigat NIMIC concret.
Voi socialiștii aveți mare of la suflețel atunci cand faceți referire la patroni dar aveți ideie cu ce se mananca?
Ați avut vreodata nopți nedormite , perioade in care propria familie este in pericol datorita ratelor imense avute la banci ori zile cand vanzarea este mica și ziua salariului se apropie, atunci cand trebuie sa faci rost urgent de bani pentru ați plati salariații care nu ințeleg ca nu sunt vanzari,nexam bani.
Dar perioade cand ești nevoit din lipsa de materie prima sa-ți trimiți angajații acasa dar la sfarșit de luna sa le dai salariu?
Sunt multe de spus la acest capitol dar proletariatul vrea salariu mare,eventual cu cat mai puțina munca și calitate de mantuiala. Asta este romanul la el in țara .
Atunci nu crezi ca ar fi mai nimerit sa se aștepte cum este normal dezvoltarea reala a mediului privat, apoi daca sunt resurse sa se maresca și salariile bugetarilor?
Nu crezi ca era mai indicat sa se injumatațesca numarul bugetarilor ca și așa sunt foarte mulți ineficienți, apoi din sumele ramase sa se treaca și la marirea salariilor?
Amintești de economia subterana. Te asigur ca fara ea in Romania ar ramane pe piața doar firmele straine și poate cateva autohtone. Mai analistule,evaziunea fiscala este singura soluție in care poți supraviețui ca firma,aceasta este realitatea romaneasca și din acest motiv nici nu se iau masuri drastice pentru strangerea birului. Nu este posibil ca din munca ta,banii tai, viața ta,nopțile nedormite, stresul , creditele bancare cu dobanzi uriașe, sanatatea ta , sa vina statul și sa-ți ia cu japca peste 60%. De ce? Ca așa vor socialitii?
NICIODATA nu se vor strange bani la buget daca se va continua cu acesta impozitare haiducesca iar privatul va gasi metode pentru a face evaziune fiscala indiferent de consecințe.
Și totul pentru a plati un sector bugetar neperformant și cateva milioane de cerșetori, milogi.
Cat privește creșterea economica prin consum,ești varza omule.
Acesta metoda funcționeaza binișor in statele industrializate unde majoritatea produselor de larg consum dar și cele alimentare sunt produse autohton.
Atunci banul se ruleaza si economia crește, nu la noi unde peste 90% din produsele sunt din import si alimenteaza economia altor țari.

,,Da...si cand prin noul cod fiscal s-a redus TVA-ul, toti falsii dreptaci au sarit in sus, ca nu vom avea incasari la buget.,,

Aici din nou dai dovada de o iresponsabilitate demna de un postac PSD.
Dreapta adevarata nu este reprezentata din pacate in actualul eșichier politic.
Noi nu avem inca partide de dreapta deoarece atat PNL cat și PMP sunt surogate socialiste iar PSD unul aservit doar intereselor Rusiei,toți cu ceva inclinații de dreapta, adica perestroikiști.
Cand vom avea o dreapta adevarata te asigur ca Romania va prospera.

,,Cine sa creeze locuri de munca? Statul? Cum? Patronatul strain? Ce interes are? La noi, in loc sa fie incurajati producatorii romani, sunt sugrumati. Lupta anticoruptie nu se atinge de straini, de multinationale, desi grosul banilor din economie acolo sunt si marea coruptie, tot acolo, vezi Microsoft si EADS.
Taranii romani nu sunt incurajati sa produca in agricultura. Produsele lor nu au loc pe piata, unde hypermarketurile importa mancarea, intr-o tara care ar putea hrani de 4 ori mai multi locuitori. Statul ar fi trebuit sa ia masuri in favoarea romanilor, sa le puna la dispozitie spatii de stocare si desfacere a produselor, sa scuteasca de taxe si impozite micii producatori, mai ales din zone defavorizate, unde nu exista industrie,,

Nu tovarașe,atat ai ințeles?
Statul poate sa realizeze infrastructura rutiera( ,fiecare km de autostrada aduce in urmarorii 5 ani un venit la bugetul de stat egal cu costul lui,,.și bine zici in ajutorul dat țaranului care dorește sa faca agricultura performanta , legislație in sprijinul sectorului privat, credite cu dobanzi subveționate practicate de bancile de stat pentru cei care doresc sa-și inceapa o afacere ,etc ,etc
Da banii proveniți din impozitarea privatului ar trebui sa se intoarca tot in susfinerea si dezvoltarea mediului privat, nu in hranirea celor cateva milioane bune de asistați care nu vor și pace sa muncesca.
In acest fel statul roman ar crea indirect o mulțime de locuri de munca care la randul lor vor aduce bani la buget.
Patronii romani,
Bine spus, dar ai ideie unde ii poți intalni?
Hai sa-ți explic.Patronii adevarați ai Romaniei sunt doar cei care au afaceri mici și se chinuies sa supraviețuiasca, restul ,cei ca Voiculescu, Patriciu, Vantu,Țiriac,etc ,sunt doar exponenții ticaloților care au devalizat țara și niciodata nu vor dori o concurența loiala in Romania.

,,Nu suntem in UE? Ba da.In Schengen nu vom fi niciodata. O tara care se opune este Olanda si oricat am starpi noi coruptia, tot nu vor fi de acord, pentru ca nu au interesul, ba dimpotriva, au interesul sa nu fim. Portul Constanta si o infrastructura moderna de transport ar lua mult din traficul de marfuri al Rotterdamului.
Ce alte tari ne-ar mai vrea in Schengen? Franta? Germania? Vax albina! Lor le convine sa fim o vaca de muls, o tara cu resurse ieftine de care sa dispuna ei, mana de lucru prost platita si piata de desfacere pentru produsele lor.,,

La ora actuala Romania face parte din UE doar pe hartie dar in realitate nu s-a integrat deloc și asta tot din cauza corupției clasei politice in special al PDS.
Da o integrare corespunzatoare ar fi necesara
Vezi toate se leaga și din acest motiv suntem acum la periferia Europei din toate punctele de vedere.
Olanda, pai nu este normal sa-și apere interesele? Dar daca Romania ar performa atat economic cat și legislativ fara a mai avea accente de coloratura bolșevica cu siguranța am avea porțile deschise.
Dar asta se va intampla doar dupa ce generațiile comunistoide care țin țara pe loc vor diparea.
Vor mai ramane surogatele gen matale ,dar puțini la numar.

La acest capitol nici nu m-am mai obosit sa-ți copiez postare deoarece ești varza omule!
Nu avem nevoie de inarmare acum cand surioara de la rasarit face demonstrații de forța pe tot globul și reușește sa puna in aplicare planurile imerialiste ale lui Petru cel Mare?
Tu crezi ca americanii vor continua sa ne aprere in condițiile actuale in care noi dam haleala la puturoși fara a incerca sa facem nimic pentru a deveni un stat cu o armata competitiva timpurilor in care traim?
Chiar și industria armamentului ar aduce țarii locuri de munca și in același timp RESPECTUL cuvenit unui stat NATO.
In secolul 21 ,un stat neanarmat corespunzator nu poate supraviețui, dar la voi care aveți internaționala socialista in sange nu conteaza ,Jean boxeaza!
Vai mama voastra de indivizi fara coloana vertebrala.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 15:41

combatem cu inversunare ?
m-ai ucis cu asta !
e LOGICA si Argumentatie, mai omule, caci TOATE partidele promit si locuri de munca si un trai bun si lupta impotriva coruptiei e pe primul loc in clasament, chiar daca Base a pus Serviciile peste Justitie
dar TOATA Familia lui e cu DNA.ul la poarta , el fiind Seful Mafiotilor pe care i-a strins in jurul lui si ocrotit !

Daca acest Adevar m-a dat pe mine sau pe Black de gol ca suntem criticii lui Basescu si a regimului sau, atunci ai dreptate , asa sunt./ suntem , dar asta NU inseamna absolut deloc ca suntem pro PSD ....intelegi ?
absolut deloc si chestia aia comunista cu " cine nu-i cu noi e impotriva noastra ", nu o mai tot vintura pe aici , ca zdrangane ca o tinichea atirnata de coada ta de om de Dreapta, Democrat si European si te latra ciinii !

P.S
esti SIGUR c-ai inteles Bine ce a scris Black ? eu cred ca n-ai inteles nimic ! de ce oare i-oi fi scris bancul ala de la reluarea postarii lui ? nu ca sa-i confirm ca RO a avut si asa ceva si acum nu mai are mai nimic si cumpara, vorba lui, hodoroage de la altii pe bani multi ?

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 09:37

Ești obsedata de Basescu,altceva mai știi?
Vezi cine sunt cei orbiți de ura ,inverșunați , obsedați și mai dai vina pe alții?
Am incercat,cu greu este adevarat sa-ți citesc cat mai multe postari și nu am gasit nimic rau la adresa PSD , crede-ma ca am avut rabdare și am parcurs destule pagini incarcate cu miniuncile specifice unui activist de partid bolșevic-mafiot.
Ești atat de indoctrinata precum liderii tai mincinoși și la fel ca ei iți este frica sa-ți arați adevarata fața deoarece pe dinauntru arați groaznic.
Majoritatea celor care voteaza PSD o fac din prostie ori datorita faptului ca nu au acces la informații și se lasa pacaliți de promisiuni bolșevice pe cand tu ești exponenta indoctrinarii inca din frageda tinerețe.
Nu ar fi mai bine sa dai arama pe fața pentru a putea avea un dialog sincer și cinstit?
Ar fi primul pas spre mantuire!
Transite-i și ,,pupilei,, Black același mesaj.
Injositoare situație, dar tot este bine deoarece se vede clar ca va este și voua rușine dar nu aveți ce face, cauza socialista cere sacrificii.

Transmite la partid ca ma k-k pe fața lor de jigodii putiniste!

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:44

De la: gabigabi2, la data 2016-01-24 15:41:46combatem cu inversunare ?
m-ai ucis cu asta !
e LOGICA si Argumentatie, mai omule, caci TOATE partidele promit si locuri de munca si un trai bun si lupta impotriva coruptiei e pe primul loc in clasament, chiar daca Base a pus Serviciile peste Justitie
dar TOATA Familia lui e cu DNA.ul la poarta , el fiind Seful Mafiotilor pe care i-a strins in jurul lui si ocrotit !

Daca acest Adevar m-a dat pe mine sau pe Black de gol ca suntem criticii lui Basescu si a regimului sau, atunci ai dreptate , asa sunt./ suntem , dar asta NU inseamna absolut deloc ca suntem pro PSD ....intelegi ?
absolut deloc si chestia aia comunista cu " cine nu-i cu noi e impotriva noastra ", nu o mai tot vintura pe aici , ca zdrangane ca o tinichea atirnata de coada ta de om de Dreapta, Democrat si European si te latra ciinii !

P.S
esti SIGUR c-ai inteles Bine ce a scris Black ? eu cred ca n-ai inteles nimic ! de ce oare i-oi fi scris bancul ala de la reluarea postarii lui ? nu ca sa-i confirm ca RO a avut si asa ceva si acum nu mai are mai nimic si cumpara, vorba lui, hodoroage de la altii pe bani multi ?

Deci dupa raționamentul tau și al ,,pupilei,, nelegitime,este mai bine ca Ro sa continue fabricația IARului pe care puteai sa-l dobori și cu praștia?
PS. F16 nu este competitiv?
Pe smne ca voi ați dori achiziția de Suhoi, am ințeles

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 16:15

baiiii, tu nu intelegi nimic , bai !
tu esti bita folosita de Base' impotriva propriului popor , manipulata cum scrie la cartea scolii de la Baneasa frecventata de el ....dar nu numai de el, asta ca sa stim despre ce vorbim .... manipulare facuta cu dichis , ca sa ne urim si sa nu cumva sa ne unim si sa-i aruncam la groapa cu gunoi pe toti, asa cum ar merita !

da' ramii asa si nu-ti fa probleme ptr. neputinta ta , ca politicienii si " soc. civila " are mereu nevoie de oameni ca tine !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 17:04

De la: gabigabi2, la data 2016-01-25 16:15:16baiiii, tu nu intelegi nimic , bai !
tu esti bita folosita de Base' impotriva propriului popor , manipulata cum scrie la cartea scolii de la Baneasa frecventata de el ....dar nu numai de el, asta ca sa stim despre ce vorbim .... manipulare facuta cu dichis , ca sa ne urim si sa nu cumva sa ne unim si sa-i aruncam la groapa cu gunoi pe toti, asa cum ar merita !

da' ramii asa si nu-ti fa probleme ptr. neputinta ta , ca politicienii si " soc. civila " are mereu nevoie de oameni ca tine !

Bata cu care este lovit poporul roman de catre Kremlin ești mata ,alaturi de toți cei de teapa ta iar la secțiunea ,,școala de maicuțe,, de la Baneasa, poate amintești și de Abraham care a fost multa vreme director iar acum avocatul clanurilor țiganești dar și al A3.
Hai,sinceritate pana la capat tovarașa!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 17:41

o tii langa, ceea ce dovedeste ca nu intelegi nimicuta- nimicuta !
dai si tu cu gura cu rusii, kremlinu', comunistii , batrinii , pensiile ; Dreapta cu americanii si Stinga cu Rusia , da' e dupa ureche si dupa cum ti se spune de la " centru " !
habar n-ai, dar esti tipul de om cu minte putintica, violent si recalcitrant, gata orincind sa fii de folos Conducatorului ....de " dreapta", bineinteles ! esti pafaristul perfect, felicitari !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 07:19

Tu postezi doar tampenii cu care nu reușești sa convingi.
Faptul ca idolii tai au multe antecedente te lasa fara replici și ce reproșezi altora in realitate se pipește perfect pe calapodul caracterului tau.
Am incercat sa aflu daca ai ceva remușcari dar se pare ca ești atat de insensibila , ai multe pacate la actv și nu te mai poate ,,repara,, nici macar varsta care se zice ca aduce cu ea și ințelepciune.
Ești irecuperabila la fel ca partidul ticaloșilor pe care il votezi și il susții de o viața.

PS. Transmite la partid(psd) daca ai curaj, ca ma k-ak pe fața lor de jigodii putiniste!
Mai transmite-le ca foarte curand vor intra in pușcarii,rand pe rand ,pana cand nu vor mai ramane niciunul in libertate.
Așa merita lighioanele astea vandute !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 10:13

Vreau sa-ți mai pun cateva intrebari și in funcție de sinceritatea de care ma indoiesc ca vei da dovada , voi reconsidera și viitoarea colaborare.
Sincer Gabi, ești mulțumita de realizarile generațiilor socialiste?
Ați avut o țara ,la cheie cum se spune,fara datorii și cu o industrie neperformanta dar existenta.
Ce ați facut cu ea?
Uite-ne ajunși in 2016 și suntem o țara de mana a treia.
De ce ați fost atat de blegi și i-ați lasat pe acești ticaloși sa ne distruga viitorul?
Ce a fost in capetele vostre atunci cand ați creionat parcursul celor 26 de ani in care voi ați votat și tot voi ați aplaudat?
Vezi, realitatea actuala este realizarea voastra, numai a voastra și nici acum nu vreți cu niciun chip sa acceptați eșecul.
Nu credeți ca a venit momentul in care sa va faceți toți mea-culpa și sa lasați tineretul sa-și alega singur destinul?Ar fi in gest care v-ar inobila.
Voi nu sunteți in stare sa pricepeți ca lumea voastra a apus și odata cu ea idealurile socialiste?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2016, ora 16:31

I. Ratiu era socialist ?
dar R. Cimpeanu ?
sau poate o fi fost si n-am stiut noi cind am votat CDR .ul si s-a ales presedinte Emil Constantinescu ?!
te pomenesti ca-l acuzi taman pe dragul tau don Base ' ca a fost fun comunist acoperit , ca doar " domnia" lui a fost cea mai lunga - pusa cam la cap - fix 10 ani si a avut atitea realizari marete ?!

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 09:19

De la: gabigabi2, la data 2016-01-26 16:31:17I. Ratiu era socialist ?
dar R. Cimpeanu ?
sau poate o fi fost si n-am stiut noi cind am votat CDR .ul si s-a ales presedinte Emil Constantinescu ?!
te pomenesti ca-l acuzi taman pe dragul tau don Base ' ca a fost fun comunist acoperit , ca doar " domnia" lui a fost cea mai lunga - pusa cam la cap - fix 10 ani si a avut atitea realizari marete ?!

Rațiu a fost alaturi de Coposu singurii politicieni cu adevarat democrați,restul doar lichele socialist-mafiote si tradatoare.Acești doi bravi romani au fost ca doua picaturi de apa pura intr-un ocean de laturi.

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 09:40

De la: 9am_7993, la data 2016-01-26 10:13:56Vreau sa-ți mai pun cateva intrebari și in funcție de sinceritatea de care ma indoiesc ca vei da dovada , voi reconsidera și viitoarea colaborare.
Ați avut o țara ,la cheie cum se spune,fara datorii și cu o industrie neperformanta dar existenta.
Ce ați facut cu ea?
De ce ați fost atat de blegi și i-ați lasat pe acești ticaloși sa ne distruga viitorul?
Ce a fost in capetele vostre atunci cand ați creionat parcursul celor 26 de ani in care voi ați votat și tot voi ați aplaudat?
Vezi, realitatea actuala este realizarea voastra, numai a voastra și nici acum nu vreți cu niciun chip sa acceptați eșecul.
Nu credeți ca a venit momentul in care sa va faceți toți mea-culpa și sa lasați tineretul sa-și alega singur destinul?Ar fi in gest care v-ar inobila.
Voi nu sunteți in stare sa pricepeți ca lumea voastra a apus și odata cu ea idealurile socialiste?

Ps Insist in aflarea parerii tale referitoare la realizarile generațiilor comunistoid-retardate!

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 12:58

De la: gabigabi2, la data 2016-01-26 16:31:17I. Ratiu era socialist ?
dar R. Cimpeanu ?

Mai ,dar tac-tu Iliescu cu trei mandate,timp in care s-au pus bazele statului de tip socialist-mafiot mai ales ultimul mandatul cand au fost vandute pe pret de rahat toate fabricile,uzinele ,combinatele,la ce categorie de javre il clasezi?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 15:01

la categoria care-i include pe TOTI :
TRADATORI de Neam si Tara !

asa ca, te-ntreb si eu pe tine :
pe CINE vrei sa voteze romanul ca sa fie Altfel de pina acum ?
EXISTA cineva care ar putea face o Schimbare totala si , CUM ar putea-o face ?
SINGUR ?

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 16:49

De la: gabigabi2, la data 2016-01-27 15:01:36la categoria care-i include pe TOTI :
TRADATORI de Neam si Tara !

asa ca, te-ntreb si eu pe tine :
pe CINE vrei sa voteze romanul ca sa fie Altfel de pina acum ?
EXISTA cineva care ar putea face o Schimbare totala si , CUM ar putea-o face ?
SINGUR ?

Oricum nu voi vota PSD-PNL-UNPR-PMP-UDMR dar voi merge sa-mi anulez votul.
Daca intre timp va apare ceva atunci mai vedem oricum nu voi vota niciun partid cu inclinații de stanga.

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2016, ora 18:03

De la: 9am_7993, la data 2016-01-27 09:40:46
De la: 9am_7993, la data 2016-01-26 10:13:56Vreau sa-ți mai pun cateva intrebari și in funcție de sinceritatea de care ma indoiesc ca vei da dovada , voi reconsidera și viitoarea colaborare.
Ce ați facut cu ea?

Ps Insist in aflarea parerii tale referitoare la realizarile generațiilor comunistoid-retardate!

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NOUA DREAPTA , o șansa pentru ROMANIA
Mergi la: