back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Magazin online de biciclete - sportaddict.ro

 


 
 
9am_5393

15 mesaje
Membru din: 3/08/2015
Postat pe: 26 August 2015, ora 19:34

Este normal sa cauti cel mai bun raport calitate-pret pentru bunurile pe care le cumperi, si este important sa stii cand si de unde le poti achizitiona. De fapt, exista numeroase statistici si grafice care ne spun cand este cel mai bine sa cumparam electrocasnice, laptopuri, etc. in functie de perioada anului si de comportamentul cumparatorilor de pana acum. Bineinteles, si in cazul bicicletelor s-a inregistrat un astfel de tipar pe care am de gand sa il dezvolt in acest articol.
Avand in vedere ca in perioada rece a anului (toamna si iarna) putini sunt cei care se incumeta sa iasa cu bicicleta in oras, ba chiar si mai putini care au curajul sa iasa la o plimbare de relaxare. Asadar, cea mai buna perioada de a vizita un magazin de biciclete este toamna. Bineinteles, nu veti mai avea la fel de multe modele disponibile avand in vedere ca cele mai populare s-au vandut, cel mai probabil, in timpul verii.
Fibra de carbon este mult mai usoara decat aluminiul si ofera mult mai mult eposibilitati cand vine vorba de manipularea ei si de constructia unei biciclete. Un alt atu important al fibrei de carbon este rezistenta ei. Prin urmare, fibra de carbon ofera un echilibru cat mai apropiat de perfectiune din punct de vedere al rezistentei, aerodinamicii si mobilitatii, insa este si foarte scumpa.
Daca nu esti sigur ce bicicleta sa iti cumperi, sfatul meu este sa optezi pentru una clasica. Bicicletele clasice nu au suspensie pe spate, ceea ce inseamna in primul rand ca sunt mai usoare, si in al doilea ca te vor ajuta sa iti adaptezi mersul astfel incat sa poti evita obstacolele si sa poti aplana socurile, pana cand vei fi pregatit sau vei avea nevoie de un MTB.
Pe de alta parte, daca ai de gand sa folosesti bicicleta pe terenuri accidentate sau chiar pe munte, un MTB este cea mai buna alegere. Insa nu cumpara un MTB doar pentru ca arata atat de bine in vitrina unui magazin de biciclete!
Cele mai multe magazine de biciclete de la noi din tara au preturi fixe, neavand un adaos comercial semnificativ de pe urma caruia sa poata negocia. Cu toate acestea, exista multe magazine de biciclete reconditionate care ar putea sa ofere aceasta posibilitate.
Poti alege biciclete de calitate in magazinul online SportAddict.ro - www.sportaddict.ro/biciclete-skateboard-role/biciclete/

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Magazin online de biciclete - SportAddict.ro
Mergi la: