back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prietenie sau pur si simplu vrea sa profite de mine

9am_5412

1 mesaj
Postat pe: 9 August 2015, ora 11:52

Numele mesu este Mihai,am 24 de ani si am urmatoarea problema,de vreo 2 ani sunt indragostit de o colega de faculate care initial a fost cea mai buna prietena a mea.La inceput ea s-a apropiat de mine deoarece toti colegii nostri o respingeau si faceau glume pe seama eiea fiind o fire mai timida,mai retrasa,iar la mine a gasit mereu intelegere si aparare in fata celorlalti.La inceput vorbeam doar la facultate dupa care am inceput sa iesim impreuna,mai mult dupa asta am inceput sa ne si vizitam,ne-am cunoscut si parintii,in sesiune invatam amandoi,m-a invitat la ziua ei si asa incetul cu incetul am ajuns sa ma indragostesc de ea.Ea la inceput nu si-a dat seama pana cand o prietena comuna de-a noastra i-a spus acest lucru si ulterior am recunoscut si eu.La aflarea acestei vesti ea mi-a spus ca intre noi nu poate fi nimic ca ea ma vede ca pe un frate si nimic mai mult,ba chiar mi-a spus sa o evit ca ea are iubit si ca nu vrea sa-si strice relatia din cauza mea.Mai mult de atat intr-o seara mama ei m-a sunat si mi-a spus sa o las in pace si sa nu-i mai reprosez ca are iubit,lucu pe care eu nu l-am facut niciodata.De atunci vreo cateva luni nu am mai vorbit pana cand ea ma cautat din nou pentru ca a nu se descurca la fcaultate fara mine,nu avea cine sa o mai ajute.Eu ca fraierul am ajutat-o fara sa ma gandesc la faptul ca ea profita de mine si de sentimentele mele,atunci am intrat in conflict si cu ai mei care nici nu vor sa mai auda de ea.Acum am terminat facultatea,eu m-am angajat la o multinationala,mi-a cumparat masina,m-am ridicat mult fata de cum eram in facultate,in schimb ea nu are servici,si vazand acest lucru a incercat "sa ma duca cu zaharelul" ca sa o ajut si pe ea sa se angajeze ca are mereu probleme in familie din cauza ca nu se descurca cu banii si mereu are discutii cu ai ei.Chiar mai mult de atat mi-a spus ca poate cu timpul se va indragosti de mine,ca vrea sa faca dragoste cu mine si alte chestii de genul asta.Eu nu am crezut nimic din ce aspus ea si am ignorat-o total.Vreau sa rup orice legatura cu ea pentru ca mi-am dat seama ca ea vrea doar sa profite de mine si pe urma cand se va vedea cu treaba facuta imi va intoarce din nou spatele.Cum ma sfatuiesti sa procedez?Din cele relatate merita sa mai ajut sau sa mai tin legatura cu aceasta persoana?Eu inca sunt indragostit de ea.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 August 2015, ora 14:10

Mihaita draga, intrebarea ta contine si raspunsul si - l stii si tu !
parerea mea este ca NU esti indragostit de ea si ca o iubesti si tu ca pe o prietena sau o sora mai mica si mai neajutorata-n toate cele, daca a avut nevoie de tine ca sa-si termine facultatea !
DACA erai Indragostit de ea, cu adevarat, nu se poate sa nu fi dorit s-o iei in brate si o saruti , macar o data si atunci aflai cum stai de la bun inceput .....
oricum, ajut-o ca pe o prietena , daca poti, dar scoate-ti din cap ideea ca esti indragostit de ea, ca nu esti devreme ce-i stii acum si caracterul si NU iti place ce vezi ....Succes !

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Prietenie sau pur si simplu vrea sa profite de mine
Mergi la: