Info
x
Criza de identitate
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 18:53
De la: gabigabi2, la data 2016-04-29 17:07:59 Gabi , pe Yuppy aveai 2 conturi , tu singura ai recunoscut intr-un text de-al tau . Unul era 230751 si altul gabigabi . Cum putea sa posteze Hak din contul tau de pe yuppy ? Dar problema nu e asta , textele pe care ti le-am adus de pe Yuppy , le-am adus pentru a te face sa intelegi in ce postura te afli tu cand haituiesti lumea pe forum ca ar fi clonele nu stiu cui . Si asta o faci de obicei atunci cand nu mai ai alte instrumente pentru a-ti argumenta ideile . Ti se pare tie ca ar fi vreo lovitura sub centura , vreun as din maneca ce te-ar avantaja in discutie . Altfel , nu ma intereseaza viata ta virtuala . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 19:24
Daca m-ar fi interesat , as fi spus la momentul respectiv ca ai cont si pe hi5 .
Eu pot sa inteleg nevoia de a socializa a unui om in varsta , pentru a-si pastra mintea mai activa si a nu intra in angoasele batranetii , ceea ce nu inteleg e faptul ca nu accepti ca cineva sa-ti ceara argumente atunci cand te pretinzi o persoana cu aptitudini paranormale si te dai drept o "mercedesa " imbrobodindu-i pe altii ca le-ai descifra oracolul vietii Pe Dacianus ala , saracu' ,de nu l-ai plimbaaat.. de la aroma cafelei la nemurirea sufletului , de la mituri , povesti la data si ora nasterii si capacitatile tale telepatice , l-ai trecut nitel si prin politica , de nu mai stia nici cum il cheama saracu'
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 22/12/2015 |
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 19:31
Gabi minte si iar minte. Clonele ei sunt atat de evidente incat nu poate pacali pe nimeni dar intodeauna acuza pe altii de ,,hobiul,, ei.
Chiar si id Livanov este tot al ei , unde incerca sa para un idiot cu stea in frunte. Daca cineva are rabdare sa caute va da cu siguranta de o postare in care recunoaste ca posteaza din acel cont,dar mai conteaza? Nu va recunoaste niciodata si va continua sa acuze pe altii de ,,ororile,, de care este chiar ea in stare. Cred ca are ceva putred in tartacuța sarmana si trebuie uitata si ignorata. PS. Acum il pregatește pe Blackkkkat pentru a ne beșteli inaintea spovedaniei!
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 19:51
De la: 9am_7993, la data 2016-04-29 19:31:14Gabi minte si iar minte. Clonele ei sunt atat de evidente incat nu poate pacali pe nimeni dar intodeauna acuza pe altii de ,,hobiul,, ei. Nu ma intereseaza sa-i contabilizez cuiva clonele . Poate chiar si sa minta frumos si sa fie funny , dar avem o problema daca vrea si sa o cred atunci cand e funny . As putea cel mult sa rad de micile ei glumite . Cand glumitele se vor adevaruri etalate cu pretentia de a fi luate in serios , am si eu niste pretentii . Daca vrea sa ma convinga de ceva , nu mai merge cu glumitze , povesti , citate din intelepciunea populara sau din observatorul A3 . Nu sunt o persoana influentabila si asta e cam nashpa pentru un potential auditoriu al ei . Nu va inteleg nici pe voi de ce va consumati atata energie intr-un sir lung de injurii si de-o parte si de alta . Efectul scontat care ar fi ?
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 20:04
Ai mare dreptate. M-am gandit mereu la faptul ca nu ar trebui sa ma mai pun la mintea ei, dar este relaxant!
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 20:23
Lol , e relaxant sa te injuri cu o pensionara pe forum ?
Drept e ca si ei ii cam place .. . Pai ce sa va zic , Relaxare placuta ! ?!
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 21:28
De la: 9am_4421, la data 2016-04-29 20:23:33Lol , e relaxant sa te injuri cu o pensionara pe forum ? Pana la urma este doar un id si nu sunt lamurit daca este un(o) pensionar(a) ori un postac platit de partid care imediat ce apare o postare protivnica ideologiei PSD,tuna ,fulgera alaturi de toate sosiile pana ce omul se lipseste. Acesta este modul in care actioneaza acest id alturi de clonele pe care nu mai oboseste sa le dirijeze si totul pentru a sustine un crez de rahat.Cainele de paza al PSD nu oboseste pentru ca are mintea odihnita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 21:43
Brava, Madam!
Iti sade bine in compania celor doua zoaie cu care te-ai inhaitat! Imi permiti o mica curiozitate? Ce va uneste: mintea sau caracterul?
|
|
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 22:47
De la: 9am_7993, la data 2016-04-29 19:31:14Gabi minte si iar minte. Clonele ei sunt atat de evidente incat nu poate pacali pe nimeni dar intodeauna acuza pe altii de ,,hobiul,, ei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 22:56
Piesa asta este hit, Blackkkkkat n-a murit.
Piesa asta este hit, Cotoroanța n-a murit. Black, Black, Black, Black, Black kkkkat n-a murit. Piesa asta este hit, Black kkkkkatu n-a murit. Black, Black, Black, Black, Black kkkkkatu n-a murit. Piesa asta este hit, Cotoroanța n-a murit. Piesa asta este hit, Black Kkkkkatu n-a murit
|
Postat pe: 30 Aprilie 2016, ora 09:29
De la: 9am_7993, la data 2016-04-29 22:56:46Piesa asta este hit, Blackkkkkat n-a murit.
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 Aprilie 2016, ora 14:45
De la: 9am_4421, la data 2016-04-29 19:24:34Daca m-ar fi interesat , as fi spus la momentul respectiv ca ai cont si pe hi5 . m-ai lasat masca, madam ! ce-i acest "hi 5" ? habar n-am despre ce spui, madam....habar n-am, dar inseamna ca tu ai fost si colo si colo .... cit despre cele 2 conturi de pe yuppy, nu-mi mai aduc aminte tocmai bine, dar "Cifra" aia a aparut Tot dupa ce nu am mai putut accesa contul lui gabigabi si atunci adm. mi-a dat acea cifra , ceea ce-nseamna ca NU activau cele 2 avataruri in paralel ! probabil ca avem notiuni diferite despre ceea ce-nseamna o CLONA ! eu inteleg prin asta ca un user are mai multe avataruri pe care le foloseste in acelasi timp, incercind sa disimuleze faptul ca el e-n spatele lor , iar voi .... ce ziceti ca-i clona ? explicati-mi si mie, ca sa vorbim aceeasi limba !P.S tot insisti cu " mercedesa", cu " mama omida" , care-i poanta ? DA, am facut niste cursuri de radiestezie ....da, am povestit despre experienta acelor cursuri ....am si explicat de ce n-am mai vrut sa fac si al 4. lea stadiu ....DA, am o oarecare indeminare in a descifra zodiile, visele ....ma pomenesc si luindu-i omului vorba din gura si am si gasit un posibil raspuns de ce se-ntimpla asta si nu numai mie ci si altora ....care-i problema ? n-ai mai intilnit oameni cu asemenea abilitati ? e chiar asa o noutate ptr. tine ? him ....dar daca recunosti ca dragul de Dacianus , scapat din mina mea, nu mai stia nici cum il cheama, inseamna ca am talente si sunt buna totusi, nu ?
|
Postat pe: 30 Aprilie 2016, ora 14:57
De la: 9am_7993, la data 2016-04-29 21:28:18De la: 9am_4421, la data 2016-04-29 20:23:33Lol , e relaxant sa te injuri cu o pensionara pe forum ? mai omule, ce ai ? tre' sa ma jur ca sunt SINGURA utilizatoare si ca nu am decit avatarul lui @gabigabi 2 si ATIT ? P.S cind te-ai uitat la pozele puse de @Ingrid pe forum si m-ai vazut linga ea si @ Galina , ce-ai vazut ? o fisneata ? un tinerel, un student care facea pe postacul ptr. un ban in plus sau o PENSIONARA care se intilnea cu alti utilizatori de pe forum , la o cafea si nu o data ci de citeva ori ?! crezi ca un postac asa face ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Aprilie 2016, ora 15:03
De la: 9am_4421, la data 2016-04-29 18:41:57Mare zarva mareee... madam, nu sunt o credinciosa practicanta ! nu bat matanii ; nu ma tirasc pe coate si genunchi in jurul bisericilor ; nu umblu dupa parastase sau sa pup sfintele moaste, in schimb STIU ca ceea ce numim cu un nume generic DUMNEZEU este PRETUTINDENI in ACEEASI CLIPA , deci nu cred intr-un Dumnezeu inchis intr-un lacas de cult - oricare ar fi el acela ! si apropo : Sarbatori Fericite !
|
Fosta membra 9am.ro 57 mesaje Membru din: 21/04/2016 |
Postat pe: 30 Aprilie 2016, ora 21:54
babaciunea nesimtita sufera de cronicizarea sindromului fantasmagoric pe fondul unei prostii patologice dobandite.
sarlatanca ordinara si-a petrecut ani buni dn viata pentru a frecventa diferite scoli in care a deprins , (pe langa imbecilitatile care i-au fost predate de catre diferiti oligofreni, care se cred mari maestri in ale ,,stiintelor" spirituale) stilul cotcaresc in care sa-si imbrobodeasca , atat la propriu cat si la figurat, naivele si ingnorantele victime evental diferite persoane aflate intr-o stare de disperare paroxistica. in concluzie, hodoroaga oligfrena nesimtita este convinsa de calitatile paranormale ale proprului intelect intr-o asemenea masura incat pentru aceasta sarlatanca ordinara nesimtita, ratiunea , logica si obiectivitatea, empirismul, dovada, argumentul, realitatea si adevarul, sunt simple fabulatii lipsite de sens, logica si coerenta, in preconceptuala mentalitate si utopica lume in care aceasta oligofrena stulta nesimtita balteste. P.S. O EXEMPLIFICARE: cu niste ani in urma am fost un mistic… 25 February 2016 | By Seramis Sas | Filed in: Biasuri si Iluzii. Cu niste ani in urma am fost un mistic. Am studiat chakrele si purificarea lor. Am meditat, am facut niște yoga, m-am chinuit sã-mi vãd aura, am baut apa purificata prin ganduri pozitive, am imbratisat copacii, am ”dialogat” cu ghidul meu spiritual, am conversat cu D-zeu, mi-am interpretat visele, m-am (psih)analizat pe toate pãrțile si fațetele, mi-am prelucrat relatiile cu parintii, cu antecesorii si scenariile de viata, mi-am ghicit in stele (faceam astrograme), in palma, in iriși, in scris, cãutându-mi misiunea in viața. Deși, uneori, m-am simțit bine, nimic din toate astea nu mi-au adus beneficiile promise. Firele din ghemul vietii mele refuzau sa se descalceasca. Mintea continua sa-mi ramana contorsionata si cețoasã. Nici mãcar la un singur lucru nu mi-au fost de ajutor. Sã renunț la fumatul de țigãri. Sã mã disciplinez. Sã-mi definesc un scop. Sã-mi definesc unele valori. Sã cred in mine. Sã-mi duc viața mai conștient. Sã-mi reduc din agitația mentalã continuã. Sã-mi limpezesc mintea. Sã-mi scad anxietatea. Sa-mi aleg un drum si sa ma dedic acestuia. Per ansamblu, sã duc o viațã decentã care sã merite a fi trãitã cu bune și rele. Nimic. In toata aceasta vreme m-am blamat si criticat. Mã frãmântam si mã ponegream pentru eforturile mele insuficiente. Aveam o karma grea, se pare. Multe lecții erau neinvãțate. Eram orgolios sau am fost un imberb și meritam suferința. Trebuia sa-mi duc crucea. Dar, sigur, cu speranta ca drumul va lua intorsaturile dorite. Bullshit, bullshit, bullshit… Pentru mine, bullshit-ul n-a functionat. Pentru tine (ori un cunoscut din cercul tãu social) s-ar putea sã functioneze. Sau sã crezi cã functioneazã?! Oricum, dacã pentru tine (sau un apropiat al tau) functioneaza realmente, inseamna ca viata ta (sau a lui) e buna, adica iti cultivi un stil de viata sanatos, conform unei conceptii coerente vizavi de corp/sine, viațã și lume, iti propui scopuri valoroase spre care te indrepti cu entuziasm. E un caz in care, ”rahatul” nu face parte din meniul tãu (ori al dumnealui) indiferent de convingerile spirituale ori religioase. Filosofia bullshit numitã, uneori, ”spiritualitate” are incoerențã și impiedica ”inflorirea”, deși are și unele atuuri. E drept, neesențiale sau fãrã valoare practicã. Spre exemplu, sã permiți curgerea realitãții (”go with the flow”). E un principiu de acceptare, de non-acțiune, care sunã pacifist și relaxant. Odatã ce-l pui la lucru intr-un context specific, ajungi precum imparatul gol. Sã-ți ilustrez. Ești femeie, iar partenerul tãu e ispitit de o tânãrã apetisantã de la serviciu, care tot gãseste pretexte sã converseze cu dumnealui (e o tipã creativã). Tu, partenera lui, vei lasa lucrurile la voia intamplarii (directionatã de hormoni)? Sunt rãutãcios. E limpede cã nu mi-am integrat istoria din prima (sau a doua) parte a vieții. Imi recomanzi un psiholog bun (orice ar insemna ”bun”)? Unul care ghicește in astrograme și pete de cernealã? Intre timp am regurgitat filosofia bullshit. Nu si gândirea magicã. Ar fi nițel imposibil. Am imbratisat o filosofie care permite indoiala si dovezile si care-mi permite autonomia. Nu ma inchin la zei si nici nu cred intr-o constiinta cosmica universala. Nu ma inchin nici la oameni si nici la teoriile lor numite dogme, doctrine sau ideologii. Cred intr-un Univers, daca ar fi sa-l personific, mai degraba indiferent si injust. Cred intr-un Univers care nu face favoruri pe criterii mistico-religioase. El, Universul, te-a oferit pe tine (si pe mine) din milioanele de combinații genetice. Ai castigat lozul cel mare. De aceea cred ca Viața și oamenii au multe de oferit. Nu putem sti de dinainte ce combinatii face in curgerea ei. Vom fi luati prin surprindere, iar surprizele nu vor mereu placute. Dar si invers. E mai putin important. Conteazã cum ne descurcãm cu ele in așa fel incat sa permitem vietii sã curgã in timp ce ne simtim (relativ) impãcați si, câteodatã, fericiți. Pentru cã necesitã eforturi, deliberare si alegeri, nu e o filosofie confortabila, dar cine zice ca trebuie sa fie, deoarece nu promite nimic, daca fac cutare si cutare lucru valoros dupa cum promit religiile (de ex, sã mã inchin de trei ori prin preajma bisericilor sau sã vorbesc cu un mic tablou numit icoanã ca sã mã vindec de afte). Așa cã, nu mã leg de nimic definitiv sau irevocabil. Am preferințe, speranțe, aspirații și imi place sa cred intr-o idee dupã o oareșce deliberare (când consider cã am suficiente dovezi de incredere). De ce? Deoarece functioneazã. Ideile bazate pe dovezi (având de-a face cu știința) tind sã produca rezultatele scontate. Uneori si cele in urma unor intuitii, desi asta vine cu riscuri mai mari. Atunci când trimit un email, el ajunge la persoana din adresa. Nu aiurea. Asta e linistitor. Mã aștept ca persoana respectiva sã-mi raspundã (dacã decide asta). Ea nu-mi va da un raspuns la email, daca nu-l primește, dupã cum se intampla cu rugile trimise zeilor. Poate rugãciunea ta n-ajunge nicãieri? De aceea, nu primești rãspunsuri? Stiu. Oamenii credincioși primesc rãspunsuri. Intr-adevãr, nu neapãrat in cuvinte, ci in semne divine. De aceea, sunt fascinat de creierul uman si de cum vrãjește realitatea. Oamenii sunt vrajiți și trãiesc prinși intr-o broderie magicã precum peștii în plasele de pescuit. La aceastã broderie contribuie din plin o disciplinã numitã marketing care exploateazã vulnerabilitatile evolutioniste ale creierului uman. Fiecare e parte inextricabilã unei țesãturi magice suprapusã peste realitatea fizica. E valabil si pentru sceptici si solipsiști. Chiar si tu, probabil un cititor care gandește inteligent, ești prins in țesãturã. Nimeni nu poate fugi de sau elibera din ea (precum Neo in celebrul film Matrix). Lumea in care conviețuim e infinit mai provocatoare decât matrix-ul lui Neo. Nu permite eliberarea de ea, mai putin in cazul optarii pentru exitus. Deși daca optezi pentru, te asigur cã nu ajungi nicãieri. Sunt destul de sigur cã nu existã o lume dincolo sau o viațã de apoi. Provocarea vieții e sã trãiești aici, in aceastã lume magicã, care îți oferã prilejul prin oamenii intalniți (unii in carne si oase, altii din hartie si cerneala) sã conștientizezi iluzia… și atât? Ihm, dacã ai umor, vei râde in hohote sau macar zâmbi. Urmând, desigur, sã-ți vezi de ale tale, adica de ceea ce alegi sã conteze pentru tine. Si meritã, zic eu, sã faci alegerea. Trãim pentru prima și ultima oarã. Iar timpul nu ne așteaptã. RECOMANDARE SURSA: www.sasseramis.ro/ SI MULTE ALTELE, ASEMENEA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 09:18
Cred intr-un Univers, daca ar fi sa-l personific, mai degraba indiferent si injust. Cred intr-un Univers care nu face favoruri pe criterii mistico-religioase. NOTA : UPSSSS....autorul spune in prima faza ca Universul e Indiferent si Injust , dar adauga apoi ca tot el, Universul NU FACE FAVORURI ...... deci : NU e Injust ! El, Universul, te-a oferit pe tine (si pe mine) din milioanele de combinații genetice. Ai castigat lozul Fiecare e parte inextricabilã unei țesãturi magice suprapusã peste realitatea fizica. E valabil si pentru sceptici si solipsiști. Chiar si tu, probabil un cititor care gandește inteligent, ești prins in țesãturã. Nimeni nu poate fugi de sau elibera din ea (precum Neo in celebrul film Matrix). Lumea in care conviețuim e infinit mai provocatoare decât matrix-ul lui Neo. Nu permite eliberarea de ea, mai putin in cazul optarii pentru exitus. Provocarea vieții e sã trãiești aici, in aceastã lume magicã, care îți oferã prilejul prin oamenii intalniți (unii in carne si oase, altii din hartie si cerneala) sã conștientizezi iluzia… Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 09:46
Wow!
sarmana, n-o ajuta intelectul. nu intelege ceea ce citeste, dar poseda multi skills-uri paranormale. ii lipsesc acel summum minim de cunostinte de tip, reper comparativ, necesare unui rationament logico-deductiv care sa-i satisfaca nivelul de intelegere pentru a constientiza sensul corect al celor citite. o analfabeta functional sau o ignoranta fudula, care crede ca stie multe dar in fond nu stie mai nimic, lipsindu-i simtul perceperii realitatii si intelegerii fenomenelor acauzale. sarmana filosfilfizoanca, ii este mai cunoscuta scrierile agathai christie , nu-i asa ,,Melania"(sic!) vise neica, visuri !))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 10:11
and now, the next tape !
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 11:45
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 14:54
aloooo
cognitivu' lu' mama , personajul " Melania" ii apartine Rodicai Ojog- Brasoveanu, puiule si nu Agathei Cristie !in rest, mai citeste TU acel text postat si ai sa intelegi Poate , totusi cite inadvertente cuprinde ....pe una ti-am semnalat-o prin acea NOTA, introdusa in text si , ohoho , mai sunt puzderie ! dar , ceea ce am extras si am postat , e raspunsul la ceea ce cred si eu ca un INTRUPAT traitor , acum, pe acest Pamint ....dar, probabil ca , depasindu-te, n-ai inteles ce-am spus !hai, te pup si petrecere frumoasa in continuare !
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 15:23
eeee, atunci cand am afirmat ca n-o ajuta intelectu', n-am comis vreo eroare.
asa si este in realitate, o demonstreaza public, sarmana noastra saraca cu duhul insa mustind de-o colosala vanitate miasmata. pai, bine bre, sarmano-n toate cele, cu toate multiskillsurile paranormale din dotare, nu ai reusit sa obervi, analizezi si intelegi, care ar fi conexiunea logica intre binecunoscutele-ti scrieri ale agathai christie si citez:,,Melania" (sic!-Lupu) ? acta haec res erat demonstrandum! pastreaza-ti pupatu' pentru kktblack. pe mine are cine sa ma sarute si este o geloasa pana peste poate!
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 15:38
o dai de pereti de nu se poate !
AI COMIS-O , bre , cu Melania Agathei Cristi, n-o mai invirti dupa cires ! cit despre " geloasa " ta, minca -o - ar mama pe ea de fata cognitiva si ea ca si tine ! da' cin' sa i te fure, bre ? poate doar o sado- masochista , ca altfel nu vad cum ?!
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 15:53
n-am comis ,bre, nicio eroare, dar esti lipsita de intuitie si perspicacitate, iar memoria, s-a dus pe dambovita!
sarmana, a primit indicii consistente si relevante, tot degeaba, n-o ajuta intelectu' dom'le, n-o ajuta si cu asta basta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 16:29
ma ajuta suficient ca sa Stiu ca personajul Melania NU este al Agathei, ASA CUM AI SPUS TU ci, al Rodicai si sa nu-ti inchipui ca nu-mi aduc aminte de discutiile cu @Black, atunci cind imi zicea el c-as fi mai ceva ca Melania si eu ii ziceam ca ma ajuta la deductii , motanul Mircica !
asa ca, breeeee da-te depunctat , ca asta e ! ghinion !
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 16:42
De la: _H4K0N_, la data 2016-05-01 09:46:15Wow! ,,mai citeste o data",bre ! daca totusi observi ca nu te poate ajuta intelectul sa intelegi, atunci , ai sa-ti pierzi timpul cu cititul, sarmano, saraca intru-totul cu duhul intelegerii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 16:59
breee, daca tie ti se pare ca esti subtil
....atit de subtil ca nu te intelege nimeni, probabil ca e doar in inchipuirea ta .....asta , apropo de Iluzia in care traim, dupa cum spuse si autorul citat de tine !hai, te mai o data , ca sa vad ce patesti de la geloasa ta !
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 17:22
De la: _H4K0N_, la data 2016-05-01 16:42:08De la: _H4K0N_, la data 2016-05-01 09:46:15Wow! virgula, nu-i asa, virgula ghilimele ,,Melania" (sic!)[ ca atare] apoi, vise neica virgula visuri ! vise-visuri -plurali... notiuni distincte . greu sarmano, foarte greu sa traiesti /existi numi intr-o lume iluzorie, realitatea este cu mult prea complicata pentru perceptia si intelegerea ta, nu te ajuta intelectul bre, ai pierdut timpul cu cititul si o tot scalzi intr-o elucubranta damboviteana de cea mai miasmata adiere, sarmano saraca intru-tot duhul perceperii si intelegerii!
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 20:23
De la: gabigabi2, la data 2016-05-01 14:54:34aloooo Nu poti sa-i ceri unui lautar sa cante dupa partitura... Probabil ca nu i-a mers Google. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 20:23
De la: gabigabi2, la data 2016-05-01 14:54:34aloooo Nu poti sa-i ceri unui lautar sa cante dupa partitura... Probabil ca nu i-a mers Google. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2016, ora 08:33
De la: Black_Friday_, la data 2016-05-01 20:23:15De la: gabigabi2, la data 2016-05-01 14:54:34aloooo Cristos a Inviat ! fraza lui cum ca am citit mai mult Agatha Cristi si adaugind si Melania , m-a cam luat prin surprindere , recunosc doar fata de tine, ca lui, nici de ma pici cu ceara dar stii de ce ? - una, ptr. ca mi s-a parut pusa cu furca in contextul discutiei ... doar daca nu cumva, subtilitatea lui atit de subtila , a vrut sa spuna ca -i caut autorului acelui text postat de el, nod in papura logicii , precum detectivii ....- a doua : "Melania " !? pffffiii, care vasazica iar s-a dat de gol ca-i prezent pe forum cu mult inainte de faticul 2012- 2013 cind zice el ca-l hacuiam noi pe forum !
|
|
|

n-ai stiut, pe
sa te ia de mincinos , cind si tu si @4421 ati postat de pe Yuppy ...ea, un text in care ma conversam cu un alt user si tu, cind AI SCRIS de pe contul meu , zicind ca-s eu ! esti cea mai mare jigodie de om intilnita vreodata-n viata mea si ma scirbesti de mor !
de la aroma cafelei la nemurirea sufletului , de la mituri , povesti la data si ora nasterii si capacitatile tale telepatice , l-ai trecut nitel si prin politica , de nu mai stia nici cum il cheama saracu'
.
ce ziceti ca-i clona ? explicati-mi si mie, ca sa vorbim aceeasi limba !
si petrecere frumoasa in continuare !
da' cin' sa i te fure, bre ?
.....asta , apropo de Iluzia in care traim, dupa cum spuse si autorul citat de tine !
noi pe forum !