back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Horoscop zodia taur( comentat )

Saxon1

850 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 02:31

Horoscop zodia Taur
de vorba cu Horoscopul
March 24, 2013 at 6:39pm

Azi a trecut Horoscopul pe la mine. Horoscopul zodiei Taur, cine credeati? Am facut o cafea si ne-am pus pe barfa. Primul deschide vorba Horoscopul:
- Dimineata sunteti putin confuz!...
- Wow, nu ma asteptam!
- Din cauza asta s-ar putea sa nu va faceti bine inteles...
- Alooo, horoscoapele, ce pana mea faceti frate? Va repetati in fiecare zi? Pai fi-miu nu ma intelege de cand a inceput sa vorbeasca. Asta inseamna ca m-am nascut confuz sau ce? Sau in fiecare zi e 6 aprilie?
- Daca vreti sa faceti un cadou iubitei e bine sa reflectati de mai multe ori inainte sa cheltuiti banii...
- Faci misto horoscopule? Ia vezi ca-ti trag un delete intre ochi de te trimit in secolul al IV-lea, sa le zici la aia de confuzii si reflectari, atunci sa te vad cum te scoti fraiere!
- Nu incepi luna stralucit, nativule Taur...
- Care luna glumetule? Am inceput vreo luna stralucit in ultimii 10 ani?)
- E posibil sa ai parte de frustari, necazuri, neimpliniri, neajunsuri, nemultumiri, neplaceri...
- Mai ai multe cuvinte care incep cu ,,ne" in vocabular? Chestia aia care ma macina pe mine cel mai mult o eviti din politete? Aaa, nu, intreb asa din curiozitate, nimic personal!
- Interdictii, ratari...
- Aaaa, ai dat-o cotita acum bagabontule!
- Ai senzatia ca pedalezi in gol...
- E de la lant. S-a rupt lantul. De aia pedalez in gol. Dar n-ai uitat ceva? Cutremur, malarie, tsunami, vreun meteorit care cade pe piciorul meu? Ma lasi tu asa usor? Pai stii tu ca ma face pe mine o neimplinire? Un necaz? O ratare? Ma lasi? Baga frate din top. Imi amintesti de horoscopul lunii februarie care la vremea respectiva credeam ca e copy paste la cel din ianuarie si tot asa.
- Pentru unii Tauri e posibil sa fie vorba despre probleme cu partenerul care trece printr-o perioada mai delicata dar care isi va reveni si va fi ok, iar pentru altii e posibil sa vina vremuri bune din prima, incarcate de erotism, pasiuni intense alea alea...
- E clar ca sunt Berbec si nu Taur :)))
- Pe data de 15 se schimba in bine climatul relational. Venus intra in Taur iar tu vei pasi intr-o alta etapa, plina de impliniri...
- Bai glumetule, asa-i zice acum la autobuzul 217 din Cork care a intrat un pic in mine in timp ce traversam strada tarandu-mi piciorul printr-un loc nepermis? Sa mor de nu am crezut ca intru in etapa aia plina de impliniri ca se facea ca stateam in cur in mijlocul strazii si vorbeam cu niste pasarele.
- Pe 20 intra in Taur si Marte, stapanul Casei cuplului in care a intrat Taurul cautand pe Venus, planeta pasiunii. Cu Venus la mijloc, intre Taur si Marte, vei trai o perioada de un erotism extrem de intens...
- Si da si nu. Asta a fost acu 3 ani cand eram cu o Venus maritata si a intrat unul peste noi, care s-a recomandat Marte si care tinea un ciocan in mana. Erotism a fost exact pana atunci pentru ca apoi s-a lasat cu incompatibilitati dure si vanatai pe Karma plus descendenta la dusumea si ascendenta pe tavan. Mersi, nu mai risc. Iar Marte e un bulangiu inchis la minte care n-a agreat deloc ideea unui amor in 3, ca tot eram incalziti. Mersi beaucoup de intentie dar nu mai vreau intrari in Case straine.
- In prima parte a lunii e recomandabil sa va fortificati organismul...
- Acilea o nimerisi. Maine ma duc la doctor, stii tu, cu genunchiul ala. Keep in touch, poate ma relaxezi si pe mine in aprilie macar, hai ca nu degeaba, vorba reclamei:D
- A doua parte a lunii are o importanta componenta mentala...
- WTF?
- Jupiter ar putea pune in evidenta un proces de transformare a modului de a gandi...
- Ceee?
- De raportare la teorii, concepte si principii...
- Sa moara ma-ta daca tu nu ai ceva cu mine horoscopule!
- De restructurare a sistemului de valori...
- Vaaai...lesin!
- Si de cautare a sensurilor adanci ale vietii...
- Imi bag picioarele, nu sunt atent, dorm, sforrrrr!
- Proces pe care Pluto l-a declansat deja la nivel subtil acum 3-4 ani...
- Aplauze puternice. Se scandeaza minute in sir ,,Horoscopu' lasa-ne"!
- In acest demers, poate ti-ar fi de folos sa vezi cum au tratat astfel de subiecte marii ganditori ai lumii...
- Sunt Berbec, ti-am mai zis, canta la alta masa. Si dorm!
- Ok Taurule, in functie de celelalte tranzite planetare, anul asta vei avea si zile insorite...
- Pe bune? Esti beat? Te droghezi? Macar schimbi acul? Stau in Irlanda saracule, vorba Nikitei.
- Incepand din iunie energiile relationale se mai echilibreaza. Jupiter in Rac face un trigon favorabil cu Saturn in Casa cuplului Taurului...
- Sa fie la ei acolo! De Venus ce mai stii? A divortat? Mama ce mai facea aia cu limba!
- Decada a doua din septembrie promite evenimente cu profunde semnificatii relationale. Marte iti sporeste apetitul sexual si te indeamna la dragoste si aventura...
- Hai sa traiesti fratioare! Ai o bere de la mine! Hai ca nu e baiat rau Marte asta...cam gelos el, dar n-are suflet rau!
- Atentie mare, ca prea multa infierbantare poate duce la conflicte si incurcaturi. Domoliti-va incapatanarea, gelozia si posesivitatea...
- Nu vrei tu sa gasesc aurul lui Hitler? E si mai simplu si salvam si timpul.
- Iulie si august ar putea fi cele mai fericite luni din an. Profita!
- Mie-mi spui? Atunci e cald...cald...cald...atat de cald ca ma frige sangele in vene. Ce poate sa fie mai frumos pe lume decat sa ma bronzez la 2000m altitudine, iar Venus sa culeaga floricele prin jurul meu, desculta si cu parul despletit...eeeh, horoscopule, horoscopule, vine ea si vremea mea!
- Pot aparea insa obstacole sau indepartari mai cu seama datorita diferentei de varsta, care poate sa aibe o insemnatate aparte...
- N-as fi Taur in pana mea daca eram eu preafericit. Ia zi horoscopule, la ce diferenta te gandesti?
- Pai...10 maximum ar fi super ok, la mai mult de 10 risti.
- Ok, deal, 10 sa fie!
- Sa te vad!
- O sa ma vezi!
- Grija mare la barfe si invidii!!
- :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Asta a fost chiar tare horoscopule! Ia vezi, poate te iau aia de la Cafe Deko ca ai un umor fantastic:))

Saxon

Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
areku

7604 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Aprilie 2014, ora 21:03

ca intotdeauna ..o adev placere sa te ascult! App azi ce mai spune la hororscop? :-D

Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
| Varianta pentru tiparire a topicului Horoscop zodia Taur( comentat )
Mergi la: