back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ati suferit vreodata de astenie?

Iulian_Gabar_1

1 mesaj
Postat pe: 10 Mai 2016, ora 09:21

Am probleme cu astenia de primavara de 30 de ani. Am incercat sa-mi inteleg crizele. Se lasau cu atac de panica si cand nu il controlam imi facea creerul varza. Intamplator acum cativa ani am avut o raceala puternica care s-a suprapus cu astenia. Atunci am slabit in jur de 3-4 kg si simtomele de astenie au disparurt. Concluzia a fost simpla. Astenia se manifesta violent datorita metabolismului, afara se incalzeste si noi inca pastram un regim alimentar bogat in calorii si asta da organismul peste cap. Nu lipsa de vitamine este problema, cu o luna inainte am mancat catina la greu si tot nu mi-a folosit. Va recomand ce am facut si eu cu rezultate exceptionale. Renuntati in perioada de astenie sa mai mancati caloric, va recomand macar o saptamana sa mancati doar salata fara paine. E un regim dur dar ce preferati, sa aveti atacuri de panica cu final neprevazut sau sa fiti chinuit de senzatia de foame? Eu cred ca asocierea cu vitaminele se face dintr-o confuzie. Cand renuntam la o alimentatie bogata in calorii si acceptam una saraca in calorii, de regula cea saraca inevitabil are si vitamine, fructele, salatele asta contin. Dar remediu e pe fond de reducere a caloriilor.

Raporteaza abuz de limbaj
A-Mirela

142 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2017, ora 17:22

Citeste despre produsul revitalum mind, are mai multe opinii si informatii pe care le poti gasi pe internet. Poate fi o alternativa pentru tine si este natural.

A-Mirela

142 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 10:56

Produsul contine ingrediente foarte puternice, care stimuleaza facilitarile memoriei. :) interesant este ca majoritatea opiniilor despre produs sunt bune :)

A-Mirela

142 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2017, ora 11:11

Din curiozitate pot spune ca am folosit produsul. Intr adevar iti ofera foarte multa energie si parca sunt mai lucida. Pot spune ca se observa aceste lucruri, nu vreau sa parcurg intregul tratament, care cica este de 60 de zile, pentru ca momentan nu am nevoie. Dar daca va fi cazul, voi incerca :)

| Varianta pentru tiparire a topicului Ati suferit vreodata de astenie?
Mergi la: