back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Intr-un stat politienesc, o sa ajungem sa fim operati de magistratii si de fortele speciale!

 


 
 
yuppy011585

16 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 17 Noiembrie 2013, ora 10:39

Si-a explicat cineva motivul pentru care magistratii si fortele speciale (armata, securitate) au salarii "astronomice" si pensii speciale, in timp ce medicii si profesorii au salarii mizere? Simplu! Tara noastra a ramas un stat "politienesc". Intr-un astfel de stat, in care cadrele medicale pleaca pe capete, o sa ajungem sa fim operati de judecatori si de militari. Iar pentru educatia copiilor nostri sa ne rugam sa continue sa existe dascali devotati, dispusi sa se sacrifice!

Raporteaza abuz de limbaj
serono

15 mesaje
Membru din: 12/10/2013
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 09:54

Iti inteleg supararea,dar situatia e mai complicata.
Un absolvent de la Medicina ,poate pleca sa lucreze aproape oriunde in lume,fara sa plateasca taxe de scolarizare.Un absolvent de institut militar;politie ;servicii speciale nu poate decat dupa incheierea contractului de munca (5-9 ani).Si ce sa lucreze ? Poate
,,Gorila ''pentru vreun imbuibat zerodoct,sau detectiv
pentru incornorati-e.
Cu cei de la Drept e mai usor.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 20 Noiembrie 2013, ora 13:23

De la: yuppy011585, la data 2013-11-17 10:39:50Si-a explicat cineva motivul pentru care magistratii si fortele speciale (armata, securitate) au salarii "astronomice" si pensii speciale, in timp ce medicii si profesorii au salarii mizere? Simplu! Tara noastra a ramas un stat "politienesc". Intr-un astfel de stat, in care cadrele medicale pleaca pe capete, o sa ajungem sa fim operati de judecatori si de militari. Iar pentru educatia copiilor nostri sa ne rugam sa continue sa existe dascali devotati, dispusi sa se sacrifice!


----------------------
Voi incepe cu concluzia (pentru cine nu are rabdare sa citeasca argumentele de mai jos):

Gasca profitoare (materialista, atee! s deci anti-crestina) isi "trage" legi cu care se protejeaza (ei sint oameni cat se poate de vii da' ne-satui si aroganti), "lasa" propagandistii sa trambiteze valorile "statului de drept", se distreaza privind in curtea Justitiei la scenetele cu dobitoace si sacrificii ritualice.... si cand se enerveaza nu bat si nici nu omoara cu mana lor... au "oamenii legii" in functiune, ca niste roboti fara constiinta si suflet... care "isi fac doar datoria", in slujba legii (vezi mai jos a cui!).
CUM SA NU LE DEA profitorii (din spatele mastii/persoanei juridice numite STAT) BANI MAI MULTI atat magistratilor, procurorilor si politistilor decat oricarei alte "categorii"?
Asa isi conserva continuitatea imbuibarii si mentin dobitoacele si productive si sub control!
Trebuie remarcat: gasca profitoare este materialista -am spune "inchinatoare la idol" = banul - dar si atee! (si deci anti-crestina) prin prioritizarea materiei impotriva spiritului.
==============================================
Opinie formata din citirea mai multor surse:
Cand spui "stat" presupun ca semnifica autoritatea, entitatea care stabileste regulile si aplica sanctiunea pentru restabilirea ordinii... sale.
Politistii fac parte din ... (evident) Politie care este unul dintre "mijloacele" fizice ale entitatii STAT prin care isi materializeaza/obiectiveaza autoritatea/puterea.
"Magistrati" - sugereaza Sistemul de justitie, nu in integul sau, doar cel de hotarare dintre ce este drept si ce nu este drept.
Chiar daca se amesteca procurorii cu judecatorii intr-o eronata forma de echivalare (doar ca au studii juridice!?!) procurorii nu sint magistrati.

-----------------------------
Tabloul sintetic este acesta:
A. Statul - forma conceputa (mental intai, ulterior documentar) in care un grup restrins de oameni organizeaza o populatie sa produca profit corporatiei (asta este statul, de fapt) si in paralel isi insusesc valori materiale, financiare nemeritate dar "justificate" de regulile acestui grup.
"Gasca" nu se confunda nici cu Parlamentul, nici cu Guvernul si in cele mai multe cazuri nici nu se regaseste in aceste structuri, "la vedere".
De remarcat - isi "justifica" foloasele nemeritate, intelegand ca sistemul juridic nu gaseste o incalcare a legii (facute, inspirate, dictate...de ei) ori vreo "vinovatie" membrilor acestui grup (cel putin cat timp nu se abat de la regulile de grup...).
B. Sistemul juridic - are magistrati si ne-magistrati.
Romania a fost deposedata de regulile formate, selectate, perfectionate in mii de ani de neamul nostru, reguli insumate Legii pamantului (in modul cel mai simplu spus astfel, se mai numea a Vlahilor, ori legea batranilor, mosilor... etc.).
Aceasta LEGE (de fapt sistem de reuli) punea la baza pe Dumnezeu si poruncile revelate dar sicreatia Sa - OMUL ca esenta a viului, superior a tot ce este creat ne-viu.
A fost inlocuit sistemul propriu, eliminate normele de implinire de dreptATE proprii si
armonizatoare social de catre masoni si cei sub influenta papistasa (doctrina papala pseudo-teologica dar religioasa) - amintesc fara consideratie pozitiva pe Cuza, Kogalniceanu si urmasii lor anti-crestini, culminand cu ateii bolsevici iar mai nou gasind ne-demni continuatori pe post-decembristi (prostituatele Apusului).
Ce s-a pus in loc?
Orice.... fara Dumnezeu (ca doar Papa s-a declarat vicarul lui Dumnezeu, adica Dumnezeu este mort... nu mai e nevoie de legea lui ca o "aranjeaza" un om care - tot prin "lauda de sine" - se eticheteaza ca INFAILIBIL!, adica fara de greseala ori om fara de pacat!!!
.........................
Scurta descriere a acestui sistem:
Trec peste exprimarile "academice", "stiintifice", de "specialitate"...
S-a plantat nucleul principiilor din Dreptul Roman (materialist), convertit de Inchizitie ca urmare a bulelor eretice ale Papilor, cosmetizat de Napoleon cat sa aduca regulile de comert stabilite (la inceput) de regalitatea Britanica pentru pirati tocmai unde? - pe pamant, adica pentru oameni, pentru viata lor de zi cu zi (e mai complex, desigur...).
Este fooooarte elaborat, limbajul juridic are alte intelesuri decat cele din conversatia normala si cea literara (invatata la scoala!, prezenta in mass media, etc.)
... ca sa pricepi trebuie sa fii "INITIAT"!
Toti ne-initiatii trebuie sa "vada" asta ca o chestie extraordinar de serioasa, desteapta si ... necesara!
Aici ajung la ceea ce se vede si nu se pricepe de catre multi:
- instanta (curtea) de judecata reprezinta de fapt un club privat (regulile lor, apartenenta selectiva...), de initiati (care practica ritualic supunerea fata de Justitie, cine alta - credeti ori ba, nu se schimba nimic - decat o preoteasa pagana antica, practicanta a cultului mortii care apela la sacrifice umane, uciderea de copii pentru zeul Ba'al ori Belzebuth.
Observatie: Stiti pe cineva care a cerut judecatorului sa jure si el/ea cu mana pe Biblie? - sigur ca nu....) - asta asa, ca sa avem echilibrul partilor care tranzactioneaza, fac afaceri... pentru indeplinirea conditiei de validitate...
- judecatorul este "marele" preot dar si "cumparatorul" (conform regulilor de comert)
- avocatul este cel ce se "roaga" in acest templu=curtea; este "vinzatorul", cel ce "livreaza" Marfa (incompetentul mintal = dobitoaca) cu "suflet" (dacaacesta mai crede ca ar avea asa ceva) cu tot,
- procurorul este "agentul de colectare" actionand "dublu":
a) economic, cauta "responsabil" care sa plateasca pentru ne-ascultarea legii omenesti (se stie
ca orice se transforma "TALMUDIC" de instanta in bani si ingradirea libertatii, ca omuciderea nu merge peste tot)
b) ritualic, instiga la sacrificarea vitei; este cel ce construieste "vinovatia" spre satisfacerea (de "sange" as zice) a [zeitiei] Justitie (nu e vorba de dreptate, nu va amagiti...) iar
- grefierul este .. urmasul scribului, "martorul" evenimentului, "trambita" manipulatei realitati.
- acuzatul are doua "calitati":
1. fiind om, corpul si sufletul sau se afla sub proprietatea altui (doar!) om, pretins vicar al lui Dumnezeu, "presedintele" statului Vatican (vezi bula Papei Bonifaciu al VIII-lea)
2. fiind purtator de pre-nume (de botez) si nume (de familie = INREGISTRAT LA NASTERE FARA SA FIE INTREBAT COPILUL) existenta sa ca om se afla consemnata in registrul de la evidenta.. civila, ... ei bine acest om a primit (fara s-o ceara, este abia nascut!) calitatea de PERSOANA. Statul "cere" al doilea nume ca "botez" de supunere a noului om fata de puterea si legea lui lumeasca 9Ne amintim, in "slujba" gastii!)
PERSONAE = masca; utilizat ca "formula" de creere a unei entitati virtuale, documentare, fara viata (din moment ce este doar un concept al mintii omenesti). Existenta acestui om este "legata" de administrarea acestui cont (de ... afaceri) creat fara sa consimta vreodata dar fortat de regulie statului si de actiunea parintilor de a-l inregistra.
.....
Acum, in curtea privata, "marele preot" si (daca este cazul d.e. penal) sluga preotului = "instigatorul" (inchizitorul/procurorul) intalnesc pentru tranzactie/afacere pe "turnator" (cel chemat la bara sa livreze "marfa") si joaca piesa "cum s-a intalnit prostul cu hotul" ori "cat costa mielul care va fi sacrificat".
Si stiti de ce omul/invinuit/acuzat ori nu! (s-au mai vazut cazuri sa intri acuzand si sa iesi amendat) nu are practic altceva de ales decat sa asculte de afirmatia-sfat "ai dreptul sa nu spui nimic"?
Fiindca in momentul in care ai declarat numele de familie, IN MOD RITUALIC (citeste "procedural") omul recunoaste ca este incompetent mintal (din moment ce altul trebuie sa-i faca realitatea cunoscuta, el nu a "inteles"-o....), se incredinteaza (cu trup si suflet, da' nu l-a "initiat" nimeni, dimpotriva...) ca potentiala vita de sacrificat - daca nu cu viata pentru xu, atunci cu banii (tot rezultat al activitatii, vietii sale) catre (de cele mai multe ori) stat si desigur catre clubul privat al slugilor lui Belzebuth (taxa de timbru, onorariul turnatorului, tarif de expertize... judiciare!, s.a.)
Din chiar acest moment, omul ("nascut liber" - credea el, dotat cu constiinta!?! - se iluzioneaza tot el, in continuare , "major""!!! - adica bun de muls/de "plata"= responsabil!) ... coboara la stadiul de "dobitoaca"; pe "blana" (avere, venit) sau pe viata sa (... ma rog, libertatea in cele mai multe cazuri) fac "afaceri":
a)preotul dracului (sa-i ia banii sau viata... pentru STAT!!!)
b) instigat de ajutorul" sau deghizat in reprezentantul altei... institutii (sic) - dar cu aceeasi "initiere" (de la Justitia invatatura...)
c) agentul de livrare = a[d]vocat, cel ce se baga in vorba la incheierea afacerii
Acesta este tocmai cel care te "da" spre consum zeului - simulatul "aparator", de fapt turnator abil, CU ACEEASI INVATATURA DE LA JUSTITIE
De remarcat ca toti cei trei de mai sus au aceeasi initiere ritualica (scuzati... "procedurala"), s-au inhaitat la sceneta din curtea privata de sacrificare de dobitoace (ca la evrei, care au preluat de la assirieni dupa ce-au fugit de-acolo).
Deci a) vrea sa-i cumpere marfa lui c) iar omul habar n-are, crede ca isi va gasi DREPTATEA si fara sa stie ce spune declara ca doreste... infaptuirea JUSTITIEI!!!
............
Cum sa supui dobitoacele care nu "inteleg"...?
Simplu - folosirea fortei reale, nu a textelor (litera de lege) moarte, care nu se "misca" prin ele insele, respectiv folosire POLITIEI (sau alta denumire de forta, chiar inarmata).
---------------------
O precizare - deoarece "regulile" nu opereaza intre "viu" = omul si "ne-viu" = concepte ca stat, justitie, armata, guvern, ... etc s-a "inventat" mascarea omului cu calitatea de "persoana" pentru a aduce in acelasi plan "juriodic" pe omul CU CALITATEA DE PERSOANA in opozitie cu alta "masca" = persoana, fie ca o calitate a unui om (viu, ca mortii nu se judeca!) fie ca o entitatea creata de mintea omeneasca (institutie, companie, ... "persoana" juridica).
ATENTIE - pentru a avea dobitoace cuminti, inclusiv prin dictionare veti gasi ca om = persoana!
Cam in toata Europa, America de Sud, si nu numai... mai putin in teritoriile unde britanicii au mentinut (cinste lor!) legea pamantului sub denumirea de "common law".
------------------



Raporteaza abuz de limbaj
kabir

47 mesaje
Membru din: 23/05/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Noiembrie 2013, ora 06:00

Da suntem operati doar la buzunare de domniile lor.

Raporteaza abuz de limbaj
yuppy_560

1 mesaj
Membru din: 30/01/2013
Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 19:57

cata dreptate ai vali!

Raporteaza abuz de limbaj
rotciv_popescu

32 mesaje
Membru din: 18/11/2010
Oras: Caransebes

Postat pe: 23 Decembrie 2013, ora 21:58

Sunt forțe represive, și de aia sunt bine plătite, ca să îți dea la scăfârlie dacă ,comentezi, sau ridici capul.Asta este decând este lumea democratică

Raporteaza abuz de limbaj
ioanvirgilsavu

143 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 29 Decembrie 2013, ora 09:21

majoritatea covarsitoare a celor ce supravietzuiesc in romanica iubesc statul politienesc ,iubesc bataia,iubesc sa fie sclavi

Raporteaza abuz de limbaj
oldhunter

18 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Pitesti

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:33

am ajuns demult la asta numai ca erau deghizati. aveau halate albe si stetoscoape la gat. popi, ziaristi, profesori, meseriasi, artisti, vecini, prieteni, rude......!! mai rau ca inainte !!

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Intr-un stat politienesc, o sa ajungem sa fim operati de magistratii si de fortele speciale!
Mergi la: