Info
x
Ce faci cand nu mai crezi in romania?!.
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Martie 2012, ora 22:24
PLECI!.VEZI CA ROMANII NU AU PROSPERITATE SI SE SACRIFICA PERMANENT FARA REZULTAT!.VEZI CA NIVELUL GENERAL DE TRAI ESTE CA IN AFRICA,VEZI PERMANENTELE GENERATII DE SACRIFICIU FARA A EXISTA O PROSPERITATE GENERSALA.SI,AR TREBUI SA FII FOARTE,FOARTE(CREDUL), NAIV, CA SA RAMA IN TARA!?.MULT SUCCES!.DAR DE CE NU COLONIZEAZA ROMANIA CU AFRICANI?, PENTRU MUNCA PENTRU DEGEABA?!,ADEVARUL?,:"ÄU FRICA DE ALQAIDA!".
Raporteaza abuz de limbaj |
|
dasca7737 19 mesaje Membru din: 12/12/2011 Oras: Dej |
Postat pe: 30 Martie 2012, ora 08:14
poti pleca sa castigi bine in afara sau...poti ramane si muri ca un patriot de foame
|
Cotoi_yuppy 74 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Husi |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 09:00
Sincer eu am o alta intrebare desi nu cred ca o sa gasesc un raspuns pe forumul asta. Romanii sunt mereu umiliti, prostiti si injositi. Ganditi-va putin vine un neamt si zice ca dumnezeu l-a pus pe el stapan peste noi, vin evreii si spun ca o sa ne cumpere cu totul, din ordunul guvernatorului resursele tarii sunt instrainate pe 2 parale, invatamantul si sanatatea sunt distruse in mod sistematin in zonele unde sunt romanii majoritari, sunt elaborate tot felul de reguli pentru ca omul obisnuit sa se ploconeasca cat mai mult, sa se chinuie cat mai mult, sa se umileasca cat mai mult, sunt promovate prostia si incultura, pana si la nivel de ceteatean obisnuit care nu are nici influenta si bani sunt protejati cei care abuzeaza de altii, profesori care abuzeaza de copii, doctori care isi distrug pacientii... etc. In orice domeniu te-ai uita veti vedea aceeasi tendinta de umilirei, insultare si batjocora la adresa omului obisnuit, deci intrebarea mea este logica si grea de ce se duce aceasta politica de distrugere completa a acestui popor?
p.s. sper ca serr si cu prietenii lui fascisti sa se abtina dar din nefericire prostia simte mereu nevoia sa iasa in fata Raporteaza abuz de limbaj
Cea mai scurta si gluma din toate timpurile: SERR
|
|
9am119513 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 10:01
am citit postul tau si incerc sa ti raspund la intrebare.
pentru credinta crestin ortodoxa pe care o au romanii. tarile cu o credinta puternica in Dumnezeu si in fiul lui Iisus Hristos sunt constat atacati din toate partile. Eu asta cred. Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 10:22
Mai prinzi cite un corupt in plasa in momentul cind ia mita
|
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 11:21
si bulgarii sunt ortodocsi dar dar nu este la fel ca la noi. Presedintele tarii a fost deacord sa isi distruga propriul judet cu exploatarea gazelor de sist in timp ce bulgarii i-au trimis pe ai ala plimbare. Probabil ca este si religia noastra un motiv nu spun nu dar cred ca religia este doar un aspect al raspunsului. Personal sunt covins ca in tara asta sunt secrete adanc ingropate si cunoscute de unii. De exemplu in dobrogea acum 5 ani au fost descoperite 5 tablete (eu am auzit de 5 poate nu am auzit bine) care initial au fost datate ca fiind de pe vremea tracilor si care au fost trimise la bucuresti pentru expertiza si de unde au disparut fara urma. Interesant este ca Nici un profesor care le-a vazut nu vrea sa spuna absolut nimic despre ele, nimeni nu a formulat nici o ipoteza nimeni nu vrea sa comenteze nimic nici macar intre 4 ochi. Stiu asta pentru ca fosta mea prietena a facut facultatea de istorie si la data aceea mama ei era directoare economica a universitatii Ovidius. Stiu ca suna dubios dar asta e doar un exemplu. Sunt foarte multe descoperiri trecute sub tacere si asta ma face sa cred ca orice am fi mostenit noi de la inaintasii nostri cred ca altii au interesul de a ramane ingropat si eventual trecut sub tacere. Poate sunt eu excesiv de paranoic dar parca prea sunt toti pusi sa distruga totul pe aici si nu cred ca religia este singurul raspuns si nici resursele noastre.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
oana1111 71 mesaje Membru din: 29/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 13:30
Scoti pusca si ii 'pusti pe toti din casa aia mare de pe deal... De ce sa plecam noi, cand pot sa plece ei??? Ca om patit, va spun ca plecatul nu e pentru toata lumea, iar daca ai de ales intre a fi om cu stare in tara ta sau ingrijitor de babe in alta parte, eu votez pt pusca.
|
Cornelia_leia 329 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 14:48
Cred ca ai facut o mare eroare ,ai vrut sa spui ca nu mai crezi IN CEI CE CONDUC ROMANIA.In acest caz sunt intrutotul de acord .
Dar tara ROMANIA nu are absolut nici o vina . bulanjer, oana1111, Cotoi sunt doar cativa din cei ce au inteles prea bine acest fapt...si sunt de acord cu ei.....! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
johnny_andr 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 17:27
oriunde ai merge ca roman in lumea asta vei fi umilit ca atare!credeti/ma stiu ce spun!
sa ajungem sclavi la altii,de fapt asta se doreste! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Beowulf_1 33 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 19:06
stai pe ganduri si te intrebi,,o fi mai bine maine?,,si uite asa trec anii si te trezesti un pensionar sarac daca mai apuci,iar faza cu religia......lasati-o balta,de aia nu iese romanul sa-si ceara drepturile?de prea multa evlavie ?
|
antonio200418 18 mesaje Membru din: 17/03/2011 |
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 22:25
Avem o tara frumoasa bogata dar saraca in tara ta esti batjocorit in alte tarii esti umilit pacat de generatia tinara se pierde tot ce mai frumos ne vindem tara pe nimictoate merg cum merge si RACUL timpul se scurge in defavoarea noastra si a mea bineinteles imi iubesc TARA si strig cu voce tare sint ROMAN imi iubesc TARA ma mindresc ca sint ROMAN si vreau sa mor si sa fiu ingropat in pamintul TARII mele desi acum sint muncesc si traiesc printre straini.Mie dor de TARA mea pacat ca o distrug si o destrama cei ce o guverneaza F.F.F. PROSSSTTT...
|
Fosta membra 9am.ro 16 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 20:33
Daca prin "Romania" intelegi TARA, PATRIA... atunci:
... faci un pas mare inapoi, te asezi si incepi sa-ti spui: "ma insel, ma insel, ma insel.." pana iti vine mintea in cap. Daca prin "ROMANIA" intelegi STATUL (cu tot ce "stapaneste"), daca realizezi ca este creatura vicleana a spiritului vest-european (anatemizat de Ortodoxie) atunci te felicit, iesi din minciuna. Asa ca ai ce face: - nu te speria - nu te intrista - "casca" ochii bine in jur (unii te-ar crede cel putin ciudat, daca nu te trimit la psihiatru) fiindca incepi sa iti re-definesti totul in jur tau, sa intelegi ca sensul real este ascuns si ca te-ai miscat ca un "zombie", nu ai trait ca un om - re-defineste-ti obiectivele pe termen lung - vino cu picioarele pe pamant si re-defineste-ti obiectivele imediate - cauta solutii practice de supravietuire - "joaca" rolul acceptat de societate - NU TE EXPUNE! - spune celor apropiati cum pot scoate "ochelarii de cal" Cu Dumnezeu inainte, SUCCES Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2012, ora 17:37
Fratilor eu sunt deacord cu cei care zic sa shimbam, sa protestam sa impuscam, sa ori ce vreti voi sa... DAR inainte sa orice cred ca ar trebui sa ne apucam de gandit. Fiecare pe cont propriu, fiecare sa isi formeze ideile si parerile lui si nu sa le ia pe ale altuia, sa nu mai deschida nimeni televizoru ca sa afle ce trebuie sa gandeasca. Tot sistemul asta indiferent ce urmareste se bazeaza pe faptul ca multimea e proasta, asa ca inaine sa ne apucam sa facem orice zic ca ar trebui sa ne apucam sa gandim ca si cunducatorii sunt lichele dar si foarte multi dintre noi sunt mai prosti ca noaptea.
|
|
costyn955 4 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 22 August 2012, ora 08:06
De la: Cotoi, la data 2012-04-04 09:00:01Sincer eu am o alta intrebare desi nu cred ca o sa gasesc un raspuns pe forumul asta. Romanii sunt mereu umiliti, prostiti si injositi. Ganditi-va putin vine un neamt si zice ca dumnezeu l-a pus pe el stapan peste noi, vin evreii si spun ca o sa ne cumpere cu totul, din ordunul guvernatorului resursele tarii sunt instrainate pe 2 parale, invatamantul si sanatatea sunt distruse in mod sistematin in zonele unde sunt romanii majoritari, sunt elaborate tot felul de reguli pentru ca omul obisnuit sa se ploconeasca cat mai mult, sa se chinuie cat mai mult, sa se umileasca cat mai mult, sunt promovate prostia si incultura, pana si la nivel de ceteatean obisnuit care nu are nici influenta si bani sunt protejati cei care abuzeaza de altii, profesori care abuzeaza de copii, doctori care isi distrug pacientii... etc. In orice domeniu te-ai uita veti vedea aceeasi tendinta de umilirei, insultare si batjocora la adresa omului obisnuit, deci intrebarea mea este logica si grea de ce se duce aceasta politica de distrugere completa a acestui popor? scopul scuza mijloacele sau altfel zis interesele de a pune gheara (prin orice metode) pe tot din ce se poate scoate bani care sa umple cateva buzunare e mult prea mare, iar daca "populatia indigena" nu e de acord... neinteresant. educatia e cea care ne-am dezvoltat-o noi singuri sub semnul libertatii si al democratiei (interpretate gresit), restul e o mare reactie in lant. |
|
LupTzicnit 486 mesaje Membru din: 1/04/2009 |
Postat pe: 22 August 2012, ora 10:20
romania se vrea a fii o tzara saraca :) parerea mea vor sa mute china in romania ......adica fortza de munca ieftina pt companiile mari :) doar asa o sa prospere europa cateva tzari FOARTE SARACE :) END
|
ileanastan 86 mesaje Membru din: 26/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2012, ora 11:07
Dacã toþi românii ar avea credinþa corectã, totul s-ar schimba în aceastã þarã.
Credinþa corectã? Ce înseamnã asta? Pãi, nimic altceva decât renunþarea la idolatrie ºi ateism. De abia din acel moment ar începe UE ºi SUA sã ne bage serios în seamã. Cu consecinþele pozitive de rigoare. Dar credinþa aceasta nu are cum sã fie înþeleasã de Traian Bãsescu. Raporteaza abuz de limbaj
Ileana Adriana Stan
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 August 2012, ora 16:47
D-zeu,nu zice nicaieri,ca cineva poata sa-si aroge dreptul divinitatii si sa i-si bata joc de faptura creatorului,tinand-o in mizerie sociala,sclavagind-o cu munca pentru degeaba,situatie in Europa ca in Africa,furandu-ti astfel viata si destinul vietii!,Investitorii nostri de mana a-2-ua,adica samsari,au confundat Europa cu Africa!. .Preturile sunt in Romania ca in U.E.!.La noi e lumea contrastelor care nu este specifica Europei!.La noi,este zona gri a Europei!.Unii au solutie,adica iesirea,si pentru a se salva,fug din tara,ca pur si simplu te gonesc,adica nu au loc de tine!.Alti nu au iesirea,adica nu se pot scoate,fiindca nu au banii necesari,si relatiile necesare!.Ei,acestia,ne-benevol,se descompun in mizeria sociala!.Ïa-ti vazut pe oamenii strazii si boschetarii care au perdut casele,oamenii ratati ai sistemului?.,Soarta lor este independenta de vointa lor.Aici este o socetate atipica,adica este o ramura primitiva a capitalitalismului salbatic,este o societate bolnava!.Ei sunt Menn-Pull"""Dar oamenii cu salariul minim,carora le raman in mana cu 550roni,ei pentru a supravetui sunt determinat-i,ca sa cerseasca(sistemul i-i determina!),s-au sa caute prin tomberoane!.ASTA ESTE ROMANIA FETELOR VESNIC TRISTE!-CU,SAU,FARA SOLUTIE LA VIATA!.
|
Mirceadorin 38 mesaje Membru din: 28/04/2010 Oras: Pitesti |
Postat pe: 22 August 2012, ora 18:35
Am dat un raspuns Oanei111 in care eram de acord cu propunerea ei, numai ca am fost ceva mai radical. Se pare ca nu le-a placut cenzorilor YUPPY, pentru ca, dupa ce am primit mesajul "raspunsul tau a fost adaugat cu succes" constat ca nu se gaseste aici. Deci ce sa ne mai miram ce se intampla in tzara cand niste amarati de la un forum isi permit sa-si cenzureze membrii. Si va asigur ca am folosit termani absolut civilizati!
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 23 August 2012, ora 20:12
De la: LupTzicnit, la data 2012-08-22 10:20:05romania se vrea a fii o tzara saraca :) parerea mea vor sa mute china in romania ......adica fortza de munca ieftina pt companiile mari :) doar asa o sa prospere europa cateva tzari FOARTE SARACE :) ENDTotal de acord cu tine,ca se vrea a fii o tara saraca,Mie una imi pare a plan in desfasurare....educatie...zero.Sanatate-la pamint.....industrie ,agricultura-distruse.Familie-saracia isi spune cuvintul.Te ajuta statul cu ceva. Concluzie;ori Romania intereseaza ca si regiune geografica si romanii incurca......ori asa cum spuneai,pt bunastarea altora Romania tr sa fie doar o piata de desfacere.
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 12 Septembrie 2012, ora 15:34
doamnee ! acum ascult sitrile . nu mai pot suporta sa aud de basescu si pdl , au un tupeu iesit din comun, cata nesimtire , fara pic de bun simt , caracter... rusine, sunt niste gunoaie toti.
mor incet cand ii vad cu cata dezinvoltura vb al tv, vad ca au cazut dar nu renunta inca mai au tupeu ... sper ca bunl d-eu sa vada si sa ne scape de ei, ne-au distrus vietile , familiile, cusalariile si pensiile taiate , tva 24% , preturi colosale la servici, alimente. suntem mia stresati decat africani, doamne ajuta-ne si scapa-ne de idiotii si excrocii dracului, Raporteaza abuz de limbaj |
|
LupTzicnit 486 mesaje Membru din: 1/04/2009 |
Postat pe: 17 Septembrie 2012, ora 14:04
nu basescu tzi-a scumpit traiul ...ETC .... chiar nu intzelegi ca se vrea CUMPARAREA ROMANIEI ? ushor ushor ? :) avem de toate ( resurse ) si fortza de munca este inca scumpa ;)
Nu conteaza cine vine la putere tot din ce in ce mai prost o sa fie .... |
|
|
|

Concluzie;ori Romania intereseaza ca si regiune geografica si romanii incurca......ori asa cum spuneai,pt bunastarea altora Romania tr sa fie doar o piata de desfacere.