back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Presupunerea

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 27 Noiembrie 2011, ora 17:12

De la: stimpy, la data 2011-11-27 17:03:45[

cu creierul...
si lasa-ma cu propunerile si fanteziile tale homosexuale ca ai gresit persoana, sunt hetero indiscutabil, cu cat raspunzi mai mult imi dai dreptate ca esti un dobito.c, imatur si homosexual pe deasupra

baaaaaaa.... vorbeste frumos ca-ti sterg contu, ce mama dracu atatea injurii la adresa colegului tau!

Raporteaza abuz de limbaj
Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2011, ora 18:20

cu creierul...
si lasa-ma cu propunerile si fanteziile tale homosexuale ca ai gresit persoana, sunt hetero indiscutabil, cu cat raspunzi mai mult imi dai dreptate ca esti un dobito.c, imatur si homosexual pe deasupra[/quote]

care creier?
esti o pu.la indiscutabil! pe cine incerci tu sa pacalesti fosila batrana si perversa!!ai iesit la agatat pedofilule?

stimpy_vik

114 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2011, ora 08:16

De la: SERR, la data 2011-11-27 17:12:54
De la: stimpy, la data 2011-11-27 17:03:45[

cu creierul...
si lasa-ma cu propunerile si fanteziile tale homosexuale ca ai gresit persoana, sunt hetero indiscutabil, cu cat raspunzi mai mult imi dai dreptate ca esti un dobito.c, imatur si homosexual pe deasupra

baaaaaaa.... vorbeste frumos ca-ti sterg contu, ce mama dracu atatea injurii la adresa colegului tau!

bag pla in el cont...dar oricum, ala mai destept cedeaza

lucishadow2000

187 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Decembrie 2011, ora 14:01

De la: dasca7727, la data 2011-12-01 17:41:11
De la: daphne1772, la data 2011-11-24 11:24:53
De la: dasca7727, la data 2011-11-23 09:57:05Sa pp k traiesiti intr-o tara Rromania,,k lucrezi si u si capra/ prietena/nevasta/amanta...ta (fiecare dupa preferinte).. dar traiul din tara asta ipotetica e greu..ea are ocazia de a pleca intr-o tara buna sa sp Ggermania..sa sp k medic..voi ati fi deacord sa va lasati fem/ barb.. sa plece cu copilul vostru daca stiti k in tara voastra nu le puteti asigura un trai decent?

De ce sa ii lasi sa plece? Tu ce motivare ai avea sa nu ii insotesti? Teama de necunoscut? Lipsa de incredere in partenera....daca oricum o apelezi capra, nu dai doi bani pe ea!!!
Posibilitatea ca EA e capabila sa castige superior tie? Ahaa, nu poti accepta ca EA te poate eclipsa? Nu e nimic de facut! Daca e asa, mai bine pleaca ei si tu ramai in tabieturile tale, poate iti gasesti alta pe placul tau, care sa te apeleze tzeparul meu iubit si veti trai fericiti pana la adanci batranetzi...

1. sa pp ca ea e medic si ca si-a gasit de munca in Ggermania la un spital(totul e o presupunere de aia Ggermania are 2 g , pt ca nu exista), el nu are nici o problema cu ea ca e mai desteapta ca el, din contra se simte norocos

2. sa pp ca si el putea pleca in Ggermania ca si inginer dar a ales sa stea in Rromania sa aiba grija de ele si a ales sa munceasca orice numai sa aiba ele tot ce vor.Cred ca el stie ca asta e decizia corecta doar ca vrea si o a doua opinie,cateodata mai poti gresi.Cateodata viata ta nu conteaza asa mult.

3.poate s-a saturat de stereoptipuri gen iubi , draga,frumoaso,etc.poate ele sunt capritele lui pt ca sunt speciale, pt ca sunt unice

4 cred ca in final el a inteles ca si-a trait viata , ca nu a facut multe in ea,dar ca macar a lasat in urma ceva cred ca asta conteaza in viata sa lasi ceva pt generatiile urmatoare

5 pt cei ce inca mai visati ca viata e frumoasa , ca exista miracole, am doar un sfat :un dus cu apa rece si o portie de realitate,pt ca viata e grea.Cu cat realizati asta mai repede cu atat mai bine

Viata de aici este o viata de peste de acvariu cu vedere la ocean. In cazul in care un om corect care munceste ceva si nu sufera de deficit de atentie, va realiza la un moment dat ca viitorul pare mai negru ca dracul, anii au trecut si in spate a ramas "ceva, un mic ceva" dobindit prin munca si sacrificii. Viata poate fi frumoasa prin lupa si daca ai puterea sa treci peste mizeria romaneasca si sa faci abstractie de majoritatea lucrurilor, atunci viata este spendida, internat la psihiatrie cu un diagnostic rezervat.
Din fericire multi nu-si dau seama, sau realizeaza prea tirziu, unii nicioadata.
Cred ca ceea ce conteaza este, ca l-a bilantul final rezultatul sa nu dea cu minus.
In rest, spendoare maxima pe weekend.

oana1111

71 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Aprilie 2012, ora 13:08

Lasand la o parte cugetarile filozofice, adevarul e ca ochii care nu se vad se uita.
Nu ne-ai raspuns la intrebarea: ce te impiedica sa te duci cu ei? Si mai important, copilul ce varsta are? Postul e permanent sau pe 6 luni-1 an? Pentru 6 luni nu merita sa te complici daca ai servici in tara. In schimb e nedrept sa ii ceri sa isi piarda din cariera.
Daca ceri un sfat pai cere-l cu detalii...

Pot sa iti spun ce as face eu in situatia respectiva... Probabil ca as lasa copilul in tara cu sotul, m-as duce singura pentru 1-2 luni, sa gasesc cazare, sa pun ceva bani deoparte, sa vad cum e cu gradinitele/scolile/cursurile de limba, etc. Eventual fac si cei doi din tara cateva meditatii la germana. Mutatul in alta tara si acomodatul iau cativa ani buni, sa nu credeti ca e asa usor. Mai ales cand nu vorbesti limba.

Am un amic care lucreaza in Belgia si sotia lui lucreaza in Germania, ca doctor. E foarte greu pentru ei dar macar se vad la fiecare doua saptamani, ca la puscarie...

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Presupunerea
Mergi la: