back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

mariangasca

4 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 13:05

Eu asa zice sa te culci si cu mine sa vedem cum e! Poate cine stie...vei simti si pt.mine ceva...!!si poate i-oi lasa pe amindoi pt.mine...!

reality65

28 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 13:46

De la: mihaidansv, la data 2011-11-19 09:17:24Va despartiti toti 3 si o luati pe drumul vostru... :)

Sau va adunati toti ...si o faceti in trei...(ce mai conteaza unul la numar? )

Raporteaza abuz de limbaj
spidewar

17 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 13:49

Draga mea..nu o sa te mai numesc si eu cum te-au numit probabil toti care au "cetit" ce ai scris si au avut reactia foarte logica sa te faca o stricata..asta oricum ar trebui sa iti dai seama si singura!DAR de unde atata inspiratie pe capsoru` tau plin cu material de pus in acvariu cu hamsteri sa postezi istorioara ta despre cum poti deveni urmatoarea catea in calduri in grupu` tau stramt de prieteni erectili care toti te iubesc si te stimeaza!Cata prostie la un loc...

sorin_gliga_teodor

49 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 14:00

nu-i nimic imoral in cea ae ai facut (in zilele noastre)
parerea mea este sa vorbesti cucei doi si sa-o faceti in trei este placut pt tine si o sa fi pate si satisfacuta

viespi

192 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 14:00

elena, roxana, lorena, astea sunt nume de panarame cu palmares pfffff cat casa, paote si ai mare.

viespi

192 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 14:08

intrebare, cam cat de prost sa fii sa ai astfel de prieteni care in lipsa ta sa iti arda nevasta, hai ca soarele inteleg de ce o arde...pt bronz. nah il compatimesc pe amicul tau si pe amicul lui. acu va ramane ala .

larentziu

6 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 15:14

Eu nu vad o problema aici, fiecare om face ce vrea, ce simte, etc. Cui nu-i convine ca omul nu este paharul de cafea cumparat dela automatul de cafea, sa se gandeasca ce ar face el daca cineva ar considera ca este stapanul lui si el sclavul. Fiecare om se naste liber si tot asa moare. Nu lasatzi pe nimeni sa puna stapanire pe voi, nu suntetzi obiecte. Deci, ca si concluzie, te potzi culca si in continuare cu cine si cand vrei, nu trebuie sa dai socoteala nimanui.

stiven31

5 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 15:15

Sa iti fie de bine..............

larentziu

6 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 15:18

faci ce vrei si nu trebuie sa dai nimanui explicatzii, nu esti casatorita, deci esti libera sa te culci cu cine si cand vrei, nu-tzi mai face atatea griji, nu merita efortul

Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:09

De la: SERR, la data 2011-11-19 12:01:34
De la: barabule, la data 2011-11-19 11:17:48 si au am facut asta;am regcretat mult dar acum gandesc altfel;pur si simplu se intampla atunci cand poate prietenul lui e mai des in preajma ta decat iubitul...la mine insa dupa 2 ani dupa ce s-a intamplat la fel cum zici si tu nu am reusit sa uitam indiferent cat incercam sa credem ca nici nu s-a intamplat. apoi dupa ce m-am casatorit si a facut un copil cu cel cu care eram,s-a intamplat sa ne dam seama ca ne iubeam si ne iubim si acum dupa ce eu am divortat si el imi creste copilul ca pe propriul copil si suntem impreuna de 2 ani...tam tam in fine e complicat sa intri in deastea.cel mai bine e sa stai deoparte sa fii cu iubitul tau ca nu e la fel in toate situatiile.eu iti doresc sa:ori uiti si va faceti ca nu s-a intamplat nimic ori alegi unul din ei ca sa lupti pe 2 fronturi nu se poate.

alta stricata... tam tam!
Baaaaaaa......da rau mai esti.

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:14

De la: roxamad, la data 2011-11-19 12:34:32
De la: riciulica, la data 2011-11-19 09:44:50
De la: _Emm, la data 2011-11-19 08:38:20
De la: roxamad, la data 2011-11-19 08:28:25
De la: yuppy018716, la data 2011-11-18 11:25:48eu m-am culcat cu prietenul iubitului meu dar nu imi pare rau ca am facut-o pt ca am simtit sa fac asta ..... eu cu iubitul meu avem 2 ani de cand suntem impreuna. Si chiar nu imi pare rau de ce am facut pt ca incep sa simt ceva pt el dar parca nici pe iubitul meu nu pot sa il las voi ce ziceti sa fac ??? baiatul cu care m-am culcat si el imi zice ca de cand am facut-o mereu se gandeste la mine nu poate sa ma scoata din cap si ca incepe sa simta ceva pt mine ....ce sa fac??????:)

Domnita, nu ti-a fost greu sa te arunci in patul altuia, sa te dezbrace altul, etc, stiind ca altul te iubeste?
2 ani, eu zic, ca inseamna mult, asa ca ai grija cum dai vrabia din mana pe cioara dupa gard!
"Felicitarile" mele pentru sangele rece pe care l-ai avut!
Ai grija sa nu-ti faci un obicei din lucrurile astea, ca o sa fii catalogata intr-un mod anume. Stii tu!

Si crezi ca asa intelege? Stai sa-i traduc:
Prostuta mica, nu trebuia! si vezi sa nu mai faci de acum incolo!

Ce o sa fie...deja este...si trebuie sa o simta in sinea ei si sa indrepte lucrurile!acum plm daca as fi avut un asemenea specimen langa mine,de nu as fi dat-o in ciripitoarea goala afara din casa mea,iar pe el l-as calca in picioare,iar rusinica ce nu si-a pututo tine in pantaloni i-as taiao cu drujba,a nu mai cotaiaasca toata viata lui!

Ce transant esti!!! Ma sperii de-a dreptul!!!
Si chiar ai vreme sa crezi ca asa ar face?.....eu nu.

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:20

De la: spidewar, la data 2011-11-19 13:49:53Draga mea..nu o sa te mai numesc si eu cum te-au numit probabil toti care au "cetit" ce ai scris si au avut reactia foarte logica sa te faca o stricata..asta oricum ar trebui sa iti dai seama si singura!DAR de unde atata inspiratie pe capsoru` tau plin cu material de pus in acvariu cu hamsteri sa postezi istorioara ta despre cum poti deveni urmatoarea catea in calduri in grupu` tau stramt de prieteni erectili care toti te iubesc si te stimeaza!Cata prostie la un loc...
Si tu de ce esti sigur ca este si reala povestea.....si nu doar un subiect de discutie.

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:23

De la: adnas, la data 2011-11-19 12:18:04Dupa mine esti o nemernica, nu se terminasera barbatii la prietenul iubitului tau,dar ce e mai trist e ca prietenul tau s-a trezit tradat ,nu de tine ptr o jalnica partida de sex ci de prietenul lui si aici e o alta problema tinind cont de faptul ca barbatii au o altfel de prietenie ,pe care eu sincer am invidiat-o dar care se pare ca nu mai e ce stiam eu.
Oricum tu ai pierdut,crezi ca tipul nu va tine cont de cine erai cind ti-a traso ?vei fi jucaria lui de sex dar cu siguranta nu pentru multa vreme.Apropo domnisoarelor si va mirati de ce barbatii va trateaza urit uneori,e doar raspunsul pentru astfel de femei ,care sincer vorbind isi merita soarta.

sanda, las-o moale ca-ti creste tensiunea!

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:24

De la: larentziu, la data 2011-11-19 15:18:48faci ce vrei si nu trebuie sa dai nimanui explicatzii, nu esti casatorita, deci esti libera sa te culci cu cine si cand vrei, nu-tzi mai face atatea griji, nu merita efortul

aha, tu esti al doi-lea!

azzumi

111 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:26

alege unul dintre cei doi si ce ai facut promite-ti ca nu se va mai repeta. altfel o sa ajungi rau, foarte rau! sau mama naibii, cine stie, poate o sa-ti placa. nu stiu ce te-a determinat, ce varsta ai sau cata demnitate, important este sa intelegi ca e total eronat ce ai facut.inteleg furia si scarba baietilor care au postat pe site, dar sa nu uitati domnilor ca si voi faceti gogonate destule, faceti pe sfintii acum, pe moralistii si bunii prieteni..pfff.

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:37

De la: azzumi, la data 2011-11-19 16:26:36alege unul dintre cei doi si ce ai facut promite-ti ca nu se va mai repeta. altfel o sa ajungi rau, foarte rau! sau mama naibii, cine stie, poate o sa-ti placa. nu stiu ce te-a determinat, ce varsta ai sau cata demnitate, important este sa intelegi ca e total eronat ce ai facut.inteleg furia si scarba baietilor care au postat pe site, dar sa nu uitati domnilor ca si voi faceti gogonate destule, faceti pe sfintii acum, pe moralistii si bunii prieteni..pfff.

auzi tartacuto... poate-ti puna masa aia-n cap cu bere cu tot, eu chiar sunt un sfant, nu ma prefac... si pledeaza la alta masa ca n-am marunt!

azzumi

111 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:42

De la: SERR, la data 2011-11-19 16:37:12
De la: azzumi, la data 2011-11-19 16:26:36alege unul dintre cei doi si ce ai facut promite-ti ca nu se va mai repeta. altfel o sa ajungi rau, foarte rau! sau mama naibii, cine stie, poate o sa-ti placa. nu stiu ce te-a determinat, ce varsta ai sau cata demnitate, important este sa intelegi ca e total eronat ce ai facut.inteleg furia si scarba baietilor care au postat pe site, dar sa nu uitati domnilor ca si voi faceti gogonate destule, faceti pe sfintii acum, pe moralistii si bunii prieteni..pfff.

br />

auzi tartacuto... poate-ti puna masa aia-n cap cu bere cu tot, eu chiar sunt un sfant, nu ma prefac... si pledeaza la alta masa ca n-am marunt!

auzi nenea Sfantu Serr sau taica Serr, regret, dar in calendarul ortodox nu esti trecut, poate esti mata sfant, dar pentru mamona.

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:53

De la: rachy, la data 2011-11-19 09:29:02imi place agresivitatea exprimata,e posibila sa fie a unui om patit sau doar scarbit ! :)

doar scarbit...

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 16:57

De la: vio18, la data 2011-11-19 05:13:09

Eu inteleg din postare ca:
1. nu-ti pare rau ca esti cu..rva,asta e bine pentru ego
2.ai simtit deci ai o inclinatie nativa probabil
3.cu amandoi ai putea invata sa schiezi(asta e pt cunoscatori)
4.cred ca simte ca te-ar mai belii o data
5.daca nu te scoate din cap mai bine te trage pe p.la
6.eu zic sa vbesti cu ei si sa-i su.gi pe rand , zile pare si impare, i-ti fac eu o schema ca presupun ca nu te pricepi;)

Dle. Frustrat, ai putea da un raspuns simplu fara sa insulti. Plus ca scrii ca ...in fine.[/quote]

Domnule pasarica, mesajul meu nu avea ca target fetitele timide ca tine deci faptul ca nu-ti place tie nu poate intra in nici o statistica :P ps:sunt convins ca esxista forumuri pentru cei pasionati de ortografie si gramatica

justmeedy

1 mesaj
Oras: Bistrita

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 17:02

buna elena ....sfatul meu care til spun este ca ca si baiat si eu pot spune mama cat de mt te iubesc sicat esti importanta pt mine doar ca sa am relati sexualecu tine ...da poate te face sa te simti bne dar nu da pasarea din mana pe cea din gard pt ca fuge si ramai fara niciunul ...si apoi ce faci plangi ca o proasta de prostia ta .

EdDy
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 17:22

De la: justmeedy, la data 2011-11-19 17:02:01buna elena ....sfatul meu care til spun este ca ca si baiat si eu pot spune mama cat de mt te iubesc sicat esti importanta pt mine doar ca sa am relati sexualecu tine ...da poate te face sa te simti bne dar nu da pasarea din mana pe cea din gard pt ca fuge si ramai fara niciunul ...si apoi ce faci plangi ca o proasta de prostia ta .

ba, banalule, de unde pw69la mea te tragi ma, de ai atata intelepciune in tine?

roxamad

73 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 17:28

De la: larentziu, la data 2011-11-19 15:14:56Eu nu vad o problema aici, fiecare om face ce vrea, ce simte, etc. Cui nu-i convine ca omul nu este paharul de cafea cumparat dela automatul de cafea, sa se gandeasca ce ar face el daca cineva ar considera ca este stapanul lui si el sclavul. Fiecare om se naste liber si tot asa moare. Nu lasatzi pe nimeni sa puna stapanire pe voi, nu suntetzi obiecte. Deci, ca si concluzie, te potzi culca si in continuare cu cine si cand vrei, nu trebuie sa dai socoteala nimanui.

Asta da comportament libertin! Desfrau curat! Sodoma si Gomora !
Daca tu erai cel incornorat, la fel gandeai? In definitiv, tipa n-are nicio obligatie, nu? vorba ceea: 2 ani e o nimica toata!

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 17:41

asa zi-le roxãnica

da' mai baga si-un verset ,,sa fie mai cu efect

Funker

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 18:06

De la: roxamad, la data 2011-11-19 17:28:26
De la: larentziu, la data 2011-11-19 15:14:56Eu nu vad o problema aici, fiecare om face ce vrea, ce simte, etc. Cui nu-i convine ca omul nu este paharul de cafea cumparat dela automatul de cafea, sa se gandeasca ce ar face el daca cineva ar considera ca este stapanul lui si el sclavul. Fiecare om se naste liber si tot asa moare. Nu lasatzi pe nimeni sa puna stapanire pe voi, nu suntetzi obiecte. Deci, ca si concluzie, te potzi culca si in continuare cu cine si cand vrei, nu trebuie sa dai socoteala nimanui.

Asta da comportament libertin! Desfrau curat! Sodoma si Gomora !
Daca tu erai cel incornorat, la fel gandeai? In definitiv, tipa n-are nicio obligatie, nu? vorba ceea: 2 ani e o nimica toata!

Asta mic ar candida si el pe la usa fetei asteia

dorin_trifescu

2 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 18:43

eu zic sa te culci si cu prietenul prietenului prietenului tau
sa vezi atunci ...balamuc

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 18:49

De la: dorintr, la data 2011-11-19 18:43:45eu zic sa te culci si cu prietenul prietenului prietenului tau
sa vezi atunci ...balamuc

tu vorbesti din experienta?!

mitzu1ro

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 18:55

well done, numai ai grija, nu e frumos ce faci, mai ales cu prietenul, din cate imi dau seama esti la liceu, sau abia ai terminat si apoi ai grija de renume, succes, de fapt bafta succesul se castiga prin munca

ionut-robert

5 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 20:53

lasa-i pe ambii si fara sa fu rautacios incearca sa fi atenta ca urmatorul prieten sa nu mai aiba slabiciunea de a mai avea un prieten.toti gresim la un mometdat dar...
asa ca nu te uita in spate la cei doi ani si mergi inainte.iar cat despre iuda ala nici sa nu te gandesti
.macar din respect pentru fostul tau prieten

GramaValentin

33 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 21:22

parerea mea mai bine ar fii trebuit sa ii ceri voie iubitului cine stie nu mai erai frustrata acum de subiectul asta si cu 2 faceai luciu in gura.anunta inainte cand faci deastea, nu trada :), daca te-ai bagat intr-o relatie si te-ai plictisit inchei-o apoi baga vitamina in tine. .app felicitari amicului prietenului tau...mai bine el decat altcineva.

adila_bad

438 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Noiembrie 2011, ora 21:59

De la: roxamad, la data 2011-11-19 08:22:37
De la: Blackdawn, la data 2011-11-18 12:46:39
De la: yuppy018716, la data 2011-11-18 11:25:48eu m-am culcat cu prietenul iubitului meu dar nu imi pare rau ca am facut-o pt ca am simtit sa fac asta ..... eu cu iubitul meu avem 2 ani de cand suntem impreuna. Si chiar nu imi pare rau de ce am facut pt ca incep sa simt ceva pt el dar parca nici pe iubitul meu nu pot sa il las voi ce ziceti sa fac ??? baiatul cu care m-am culcat si el imi zice ca de cand am facut-o mereu se gandeste la mine nu poate sa ma scoata din cap si ca incepe sa simta ceva pt mine ....ce sa fac??????:)

Eu inteleg din postare ca:
1. nu-ti pare rau ca esti cu..rva,asta e bine pentru ego
2.ai simtit deci ai o inclinatie nativa probabil
3.cu amandoi ai putea invata sa schiezi(asta e pt cunoscatori)
4.cred ca simte ca te-ar mai belii o data
5.daca nu te scoate din cap mai bine te trage pe p.la
6.eu zic sa vbesti cu ei si sa-i su.gi pe rand , zile pare si impare, i-ti fac eu o schema ca presupun ca nu te pricepi;)

Adevarul e ca nici limbajul tau nu e cel mai apropiat de cel al unui un om cu capul pe umeri! Stiu ca scopul scuza mijloacele, dar nici asa! Gandeste-te ca fata a avut sinceritatea sau, mai degraba, naivitatea, sa spuna lucrurilor pe nume. Cate din pustoaicele de azi o mai fac? Ar fi trebuit sa gasesti cateva eufemisme interesante si cu astea iti atingeai si scopul!
Fii mai atent data viitoare!

Si daca nu-i pasa !!!! de ce ar trebui sa gaseasca eufemisme?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ELENA
Mergi la: