Info
x
...varsta la care ar "trebuii" sa ne casatorim.....
|
aly_a 100 mesaje Membru din: 12/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2011, ora 09:19
De la: reality65, la data 2011-08-25 15:24:28De la: aly_a, la data 2011-08-23 09:47:06Se pare ca tu esti exceptia care intareste regula.Felicitari pentru faptul ca ti-ai gasit jumatatea.As vrea sa mai vad si peste 5-7-10 ani daca mai ai acceasi parere. Sa fii iubita !!De la: Nigma, la data 2011-08-22 21:57:50 Multumesc! Aceeasi parere s-o am, privitor la ce? Daca te referi la "zertificat", da, daca te referi la casatoria "prematura"..... nu stiu Oricum, ideea este ca certificatul ala, schimba multe, si de cele mai multe ori, din pacate, nu in bine. Dupa semnarea unei hartii multi o iau razna, li se incolteste in cap ideea ca partenerul ii apartine si ca poate spala cu el pe jos. Am intalnit-o de multe ori, ma repet.... din pacate!
Raporteaza abuz de limbaj
Viata are jocurile ei, insa eu am Regulile mele! :D
|
|
purple 615 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2011, ora 10:58
De la: maya_03, la data 2011-08-22 21:48:07... nu cred ca exista o varsta potrivita.. pana la urma fiecare persoana in parte e diferita si poate ce noua ni se pare anormal sau prematur lor li se pare perfect normal.. Unii aleg sa faca pasul asta mai devreme altii mai tarziu, altii deloc, fiecare influentat de evenimentele din viata lui, de conceptiile fiecaruia asupra prioritatilor in viata etc Daca ei sunt ferciti asa si daca aleg sa faca pasul asta la 21 de ani nu vad unde e problema
Viaa este o tragedie atunci cnd e privit n prim-plan i o comedie cnd o priveti n plan larg.
|
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 26 August 2011, ora 12:07
De la: Alladyn, la data 2011-08-23 09:32:47Restul oamenilor care se contrazic cu noi in ceea ce priveste casatoria sunt in generl parintii, cel putin in cazul meu, ma tot intreaba, da tu nu te mai insori bai baiatule ? La 26 de ani a mei eu nu simt ca e un lucru absolut necesar, insa daca e sa calculam varsta la care s-au casatorit parintii nostrii, varsta medie ar fi undeva la 22 de ani..... stai ca pricepui si io cum shade chestiunea cu maritisul facem media aritmetica varsta la care tata..plus varsta la care mama..impartit la doi si ... :))))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
purple 615 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2011, ora 15:18
De la: Oksana_, la data 2011-08-26 12:07:58De la: Alladyn, la data 2011-08-23 09:32:47Restul oamenilor care se contrazic cu noi in ceea ce priveste casatoria sunt in generl parintii, cel putin in cazul meu, ma tot intreaba, da tu nu te mai insori bai baiatule ? La 26 de ani a mei eu nu simt ca e un lucru absolut necesar, insa daca e sa calculam varsta la care s-au casatorit parintii nostrii, varsta medie ar fi undeva la 22 de ani..... si da cu virgula
Viaa este o tragedie atunci cnd e privit n prim-plan i o comedie cnd o priveti n plan larg.
|
|
mariaioana 1 mesaj Membru din: 8/08/2011 |
Postat pe: 26 August 2011, ora 17:06
(deci,vreau sa aud si eu niste pareri..in legatura cu:casatoriile!..ce s-a intamplat cu lumea din ziua de azi de isi pun pirostriile in cap de la 21 de ani???..)
Eu nu inteleg de ce va este frica de un copil:)), un copil inseamna binecuvantare, toata lumea se sperie cand aude ca ramane insarcinata, mai fratilor:) ce este cu voi?bunicii nostri aveau copii de la varste fragede si erau maturi si educati, luptau pentru ceva, erau sanatosi din punct de vedere fizic cat si psihic, sufleteste. Un copil tre sa aduca fericire. Intr-o relatie acum conteaza SEXUL, da da , pai de asta apare monotonia ca ne epuizam pana la final de nu mai stim cine suntem.Nu mai exista dragoste asta cred eu, o dragoste adevarata nu se bazeaza pe sex ci pe intelegere,iertare, rabdare, ceea ce vorbesti tu este asa zisa pasiune, in niciun caz dragoste. In dragoste poate exista pasiune dar in pasiune dragostea nu are loc:). Tinerii de astazi nu sunt maturi, sunt niste imaturi, toti gandesc la fel, toti se imbraca la fel, toti asculta aceeasi muzica, dar cine este ORIGINAL, sa faca ceva cu fortele sale proprii?:) Raporteaza abuz de limbaj |
|
SER_ 324 mesaje Membru din: 26/08/2011 |
Postat pe: 27 August 2011, ora 20:32
De la: mariaioana, la data 2011-08-26 17:06:18 sunt convins ca strabunicii tai mergeau la kaufland pentru pampers, isi plateau birul online, cand urcau in carul cu boi, demarau la muncile campului mai ceva decat ar fi facut-o intr-un ferrari, stiau toate fluctuatiile la bursa, erau pe yuppy.ro in timpul liber, bineinteles cercetatorii britanici ii tineau la curent cu toate dietele posibile... strabunica ta, mare parte din timp si-o pierdea la salonul de infrumusetare, sa nu mai spun de silicoane-n sani, strabunica-tu lua steroizi, mergea la sala, ca trebuia doar sa participe la cate o rascoala-n weekend-ul studentesc. Ce show cred ca iesea cand mergea in cluburi, scz, hora, ca doar si atunci ca si acum era la moda sa mergi la hora... nu-si spunea ca acum "clubber" ci "horrar"... super, cum o invartea pe strabunica-ta mai cea ca chubby checker... spui ca tineri de azi sunt imaturi, toti se imbraca la fel, dar strabunicii cum erau... acum diferenta este ca s-au inlocuit ii-le si itarii cu ce este la moda. spui ca un copil tre sa aduca fericire... s-au schimbat vremurile, nu mai citesti in fasole daca ploua si se face porumbul si gata o sa avem mai multa mamaliga, hai sa mai facem un copil... acum il faci si te uiti la el, te uiti la ce etaj stai si vezi daca sa te arunci tu ca nu ai ce sa-i oferi sau sa-l arunci pe el, ca asa ai si tu ce manca daca te inchid astia! ...capul sus, turnati copii, tara va vrea inadaptati! |
|
lucishadow2000 187 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 August 2011, ora 16:54
De la: SER_, la data 2011-08-27 20:32:33De la: mariaioana, la data 2011-08-26 17:06:18 Un copil aduce multe bucurii si alte alea, dar in situatia actuala un copil presupune si o serie de compromisuri si un buget pe masura. E anormal ca la 21 de ani sa ai un copil daca tatal este somer si mama casnica, pentru ca nu ai cu ce sa-l cresti, sa-i oferi un viitor. Legat de casatorie fiecare o sa faca dupa cum il duce capul si cum spunea si cineva inaintea mea, unii sunt pregatiti mai repede, altii mai tirziu si unii niciodata. Casatoriamaritisul nu inseamna ca instantaneu o sa apara un copil. Bunicii nostri aveau ce aveau insa situatia de atunci nu este ca cea de acum, iar sa acuzi tinerii ca sunt toti la fel, acuzatia nu este fondata. In rest multa dragoste si safe sex. |
|
oana1111 71 mesaje Membru din: 29/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Septembrie 2011, ora 18:02
Mai puiuti revolutionari ce suntem,
Pai nu ne forteaza nimeni sa ne punem pirostiile. Dar intrebarea sta cam asa: daca faci 1-2 copii la 40 de ani, cine ii mai ajuta in viata tocmai cand le arde buza? Si noi de ce sa nu profitam ca inca mai avem parinti tinerei si pot sta cu 'ala micu' cat facem noi cariera la servici. Sigur, hai sa ne traim viata ca niste egoisti nesimtiti ce suntem, sa ne doara in cot si de parinti si de copii. Si pe la 40 de ani o sa ne apuce 'Vai n-am facut nimic cu viata mea. Ia sa trag un copil...'. Si handicapatu' ala mic (ca facut la 40 de ani si crescut de 1-2 babalaci numai om nu e) sa zica saru'mana ca n-a ajuns la gunoi in cauciuc, nu sa planga ca ii sunt parintii in spital cand el e la liceu. Si nici bunici nu mai pupa sa-l duca la scoala ca deh, ai lui si-au trait viata dom'le. Vezi doamne parintii nostrii nu au trait... Ah si cu certificatul e alta poveste. Pai zic mersi ca daca aveam certificat, nu ii dadeam sutul prietenului cand a inceput sa faca pe babuinul. Cam asta e cu certificatul: zici ca e la bine si la rau, si mai inchizi un ochi. Fara, sanatate si virtute... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Oksana_ 1552 mesaje Membru din: 13/06/2010 |
Postat pe: 4 Septembrie 2011, ora 10:52
De la: oana1111, la data 2011-09-02 18:02:22Mai puiuti revolutionari ce suntem, f tare chapeau bas , mai Oano auzisem si eu despre plozii turnati la presenectute. se zice ca ies fie mai cretinei, fie mai desteptei , fie cate putin din ambele :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
oana1111 71 mesaje Membru din: 29/01/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 11:16
De la: Oksana_, la data 2011-09-04 10:52:43 F tare asta :)) Ok recunosc ca am colegi de servici care au facut copii si la peste 50 (cu tinerele de 35-40) si sunt ok copiii. Mai an un coleg foarte drag noua care pe la 43 se gandeste ca in 2-3 ani ii vine vremea de insuratoare. A inceput sa refuze mandrele de sub 30 care i se arunca la picioare, ca gata, trebuie sa isi caute femeie frumoasa, serioasa, desteapta, cu bani, fara obligatii... si sa il iubeasca ca pe cardul de credit. Dar ma gandesc cum ar fi ca la batranete sa am eu un plod care ma intreaba ce e aia regula de trei simpla. Si eu sa ii zic: auzi da pe tine cum te cheama, ca am uitat Stii cum e, alcoolul din tinerete Raporteaza abuz de limbaj |
|
Piti_ 375 mesaje Membru din: 12/09/2010 |
Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 22:27
urban - metropola: 31-32 m
29-30 f - municipiu: 28-30 m 27-28 f - oras: 26-27 m 25-26 f rural - comuna: 24-26 m 22-24 f - sat/catun: 20-24 m 18-23 f Raporteaza abuz de limbaj |
|
storm 374 mesaje Membru din: 16/01/2011 Oras: Constanta |
Postat pe: 5 Septembrie 2011, ora 23:20
Care e varsta potrivita penru a face un copil?
Oare e vina nepotului meu ca la 18 ani are nevasta si copil in timp ce eu la 28 ica mai dau cu banul "sa fac ,sa nu fac,ca inca nu am ce sa ii ofer" As putea sa spun ca el nu gandeste,este imatur si nu v-a fi in stare sa creasca un copil pe cand eu astept sa fac ceva in viata si apoi... dar ca sa fiu sincera cu mine cel imatur sunt eu,nu vreau inca sa-mi asum responsabilitatea cresterii unui copil . Raporteaza abuz de limbaj
Dumnezeu ne-a dat la fiecare atta minte ct s putem duce.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 06:33
De la: storm, la data 2011-09-05 23:20:47Care e varsta potrivita penru a face un copil? Din punctul meu de vedere nu i-as numii imaturi :) atata timp cat raman DOI,atata timp cat copilul v-a creste cu ambii parinti totul va fii bine :) Cat despre faptul ca tu te gandesti ca nu ai ce s-ai oferi,hai s-ati spun ceva :) in tara asta niciodata nu vei avea destule de oferit copiilor tai :) decat daca ai un mic care de fapt este un mare sprijin :) din start,ceva afaceri sau cine stie...pleci sa lucrezi prin alte tari,atunci posibil... Ca sa fiu si eu sincer cu tine :P tu esti cea imatura :) Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 06:35
De la: Piti_, la data 2011-09-05 22:27:35urban - metropola: 31-32 m tu chiar crezi asa ceva ?? Eu zic ca ii o mare prostie :) nu exista asa ceva...un copil nu este un program :) si nici nu exista o anumita varsta :) Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
best_silver_26 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 07:53
Doua broaste bot in bot stau pe drum si striga boc
|
storm 374 mesaje Membru din: 16/01/2011 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 08:11
De la: Goku, la data 2011-09-06 06:33:52De la: storm, la data 2011-09-05 23:20:47Care e varsta potrivita penru a face un copil? Raporteaza abuz de limbaj
Dumnezeu ne-a dat la fiecare atta minte ct s putem duce.
|
|
puya 1 mesaj Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 10:47
si eu gandesc la fel cum zici tu sint de acord cu tine
si eu am prieteni care sa casatorit foarte repede si nui inteleg.
|
Fosta membra 9am.ro 1085 mesaje Membru din: 16/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 21:57
De la: maya_03, la data 2011-08-22 21:48:07... a trebuii.... sau a nu trebuii
frec ridichea...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1085 mesaje Membru din: 16/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Septembrie 2011, ora 21:58
De la: puya, la data 2011-09-06 10:47:30si eu gandesc la fel cum zici tu sint de acord cu tine nui nika !! nui bai!!
frec ridichea...
|
|
kazeboo 54 mesaje Membru din: 2/12/2011 |
Postat pe: 26 Iulie 2014, ora 14:48
castoria se face din convingere, nu pentru c "trebuie",altfel mai facem i victime colaterale-copiii
|
lucishadow2000 187 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iulie 2014, ora 14:04
Dragi internauti,
Revin si eu pe acest forum si se pare ca in lunga mea "vacanta" pe care mi-am luato asumat, nu s-a mai intimplat nimic interesant, dar am observat acest topic deschis din timpuri imemoriale (prin 2011) si cred ca in acesti ani scursi unii care au postat s-au insurat)maritat si au si copii, poate au si divortat. Nu exista o virsta standard pentru casatorie, insa parerea mea este ca la 20, 21 de ani e prematur sa sari in prima p..a sau p...a si gata.Sunt si exceptii, dar viata trebuie traita la maxim in anii ce vor urma 20-30 si sunt atitea lucruri de facut si vazut. Casatoaria si apoi copii va vor schimba iremediabil directia si sensul vietii, nu spun ca nu e frumos, dar este altceva, responsabilitate crescuta si viata devine diferita. Multa bafta si ginditi inainte (in functie de virsta) ianite de a face pasul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Oricum, ideea este ca certificatul ala, schimba multe, si de cele mai multe ori, din pacate, nu in bine. Dupa semnarea unei hartii multi o iau razna, li se incolteste in cap ideea ca partenerul ii apartine si ca poate spala cu el pe jos. Am intalnit-o de multe ori, ma repet.... din pacate!
deci,vreau sa aud si eu niste pareri..in legatura cu:casatoriile!..ce s-a intamplat cu lumea din ziua de azi de isi pun pirostriile in cap de la 21 de ani???...imi gasesc colegi de liceu pe facebook care nu mai au poza cu coronita in biserica..ci direct cu copilul
..sunt intr-o relatie stabila,am 21 de ani,locuiesc cu prietenul de 2 ani..si noi consideram ca la varsta asta trebuie sa fim NOI pe primul plan..si nu un copil..iar restul oamenilor se contrazic cu noi..voi ce parere aveti despre asta?
varsta la care tata..plus varsta la care mama..impartit la doi si ... :))))