Info
x
Al treiliea razboi mondial
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 18:22
De la: ser, la data 2011-03-22 17:34:50De la: Corrrnell, la data 2011-03-22 11:14:54 tii cu americanii! huuu[/quote] ...ce te intereseaza cornele,oricum te doare in spate de ce se intampla! [/quote]:))) pai si bine face daca stai sa te gandesti...Romania,este o tara nesemnificativa...daca arunca o grenada astia ne rade juma de tara :))) Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 19:00
in 2009 am scris pe acest site aceiasi tema " este nevoie de al treilea razboi mondial " Si asa a trecut cam mult de la ultimul razboi mondial . Omenirea are nevoie de o schimbare rapida de gandire . Democratia a luato razna . Nu mai are nici un sens notiunea de democratie Tot ce se misca in lumea asta este stapanit de " DEZBINA SI STAPANESTE" Asa ca nu mai asteptam nimic bun de la bravii nostri conducatori ai zilelor noastre. Un sambure de adevar este in orietul mijlociu . Acum mai avem in plus o problema " FENOMENELE DIN JAPONIA" nu sant intamplatoare . Ni se atrage atentia ca omenirea a luato razna rau de tot si daca nu ne potolim cat mai curand vom avea mari suprize . Ne prevestite nici chiar de maiasi. Cum se va desfasura al treilea razboi mondial ? Sant multe metode prin care asi va face simtaita prezenta razboiul ( foamete, frig , crize financiare, crize alimentare, crize industriale etc. Acestea nu mai pot fi contracarate decat de oameni foarte onesti care sa inteleaga fenomenele si sa poata explica cum anume putem cotracara criza respectiva. Iar majoritatea popoarelor sa priveasca in propria ograda si sa-si rezolve problemele.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
stanese_adi 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 20:40
Ptr nonameman13:
Armele care produc mutatii genetice sint de data destul de recenta , ele au fost deja testate in Liban de catre Israel intre 2006-2009 , vezi www.aloufok.net/spip.php?article1857. Acestea sint doar arme care pot produce mutatii genetice , in schimb eu cred ca exista deja si ethnic bioweapon. Vezi en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon .Oricum chiar daca multi sint sceptici cu privire la aceasta chestiune cercetarile sint destul de avansate iar eu personal chiar cred ca exista in laboratoarele unor tari asa ceva , si nu m-ar mira sa fie folosite. Teoretic este posibil sa impiedicam desfasurarea unor evenimente ... din pacate ne ocupam in general de lucruri minore si nu le vedem pe cele importante ptr ca avem o abordare gresita a istoriei(in general liniara , aici nu ma refer la tine ci la modul cum e tratata istoria in general) , aceasta este opinia mea . Istoria ultimilor ~240 ani mi-a demonstrat acest lucru. |
|
arald_no_bv 22 mesaje Membru din: 5/03/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 21:23
NU ma pot numi un pasionat al razboiului,dar e mai bine sa fii pregatit.RAZBOIUL ESTE IMINENT.vedeti situatia la nivel mondial.este cel putin ca un butoi cu pulbere...
poate mai avem 2,maxim 3 luni.Va fi absolut un rau necesar,parerea mea.oricum mai trebuie sa se spele anumite zone.NU vad cum ar putea fi pace fara razboi,alinare fara durere si zmbet fara lacrimi... Intrebarea nu este daca ci cand va incepe.Cel mai bine este sa fii pregatit.Romania?Polonia a capitulat in 24 de ore in 1939.Romania in mai putin de 12 cred.Deci avem o problema:))Scapa cine poate.La urma urmei despre asta este vorba:SUPRAVIETUIRE.Indiferent de clasa sociala,culoare,religie,etnie sau nivel de pregatire. Raporteaza abuz de limbaj |
|
arald_no_bv 22 mesaje Membru din: 5/03/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 21:38
inca ceva...
vad ca toata lumea pe aici cauta motive,scenarii si alte nascociri cu illuminati si francmasonerie,arme biologice,si nu mai stiu cum... am citit si eu cate ceva aproape despre toate.dar parerea mea este ca este prea tarziu ptr asta!razboiul bate la usa,lumea se chinuie sa gaseasca motivele,sa analizeze de ce botezatu s a despartit de aia,de ce boc vrea sefia pdl,daca sunt mai tari americanii sau rusii(apropo:galbejitii si musulmanii daca se pun ne bat cu pietre,la numar ma refer,deci sa lasam asta),daca e bine sau nu:))este amuzant.intr-adevar toata treaba este controlata si foarte exact planificata.dar in ceea ce priveste tarisoara noastra,suntem terminati din fasa:)) vezi numai nivelul de cultura si intelect la nivel national:))traiti intr-o tara a manelelor,tiganilor si a ziarelor de scandal:))!!!si va faceti griji de razboaie:))multumesc lui Dumnezeu ca am placat de acolo! O sa am o sansa in plus:d Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 01:17
LIPSA PETROLULUI VA DUCE LA RAZBOI CU TARILE ARABE
|
geocatalin 20 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 17:40
te aprob baiatu, e bine ca noi nu sunte paraleli cu asa ceva, cine ar vrea romania? la capitolul asta suntem o natiune fericita
|
geocatalin 20 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 17:41
pardon, am vrut sa spunem ca suntem paraleli
|
|
|
|
shoogun3 12 mesaje Membru din: 15/02/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2011, ora 20:15
Unii aveti idei bune fratilor. Dar sunt altii care ar trebui sa ramaneti la OTV!!!!!!
|
valiconsta 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 01:55
credeti ca mai vine cineva cu baioneta si ti-o pune la cap ?
Razboiul inteligent iti ia bani din buzunare, iti ia mijloacele de productie, de trai, nu e nevoie de nici o bomba Al III -lea razboi mondial a inceput de mult, de prin anii 80 , Ceausescu a fost victima lui pt. ca ne scapase de datorii la stiti voi cine......si in martie '89 a dat o lege prin care interzicea orice imprumut de la banci straine Raporteaza abuz de limbaj |
|
valiconsta 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 02:17
credeti ca mai vine cineva cu baioneta si ti-o pune la cap ?
Razboiul inteligent iti ia bani din buzunare, iti ia mijloacele de productie, de trai, nu e nevoie de nici o bomba Al III -lea razboi mondial a inceput de mult, de prin anii 80 , Ceausescu a fost victima lui pt. ca ne scapase de datorii la stiti voi cine......si in martie '89 a dat o lege prin care interzicea orice imprumut de la banci straine Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy013903__ion 348 mesaje Membru din: 27/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 12:25
Stoo takoy romane?paydom na doma..harasooo guera mundial?
Raporteaza abuz de limbaj
ionica
|
|
yuppy012800 3 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 14:21
DA E POSIBIL SI UN SCENARIU CU UN RAZBOI MONDIAL IN CONTEXTUL SCHIMBARII CLIMATICE SI A MUTATIILOR GENETICE IN COMPORTAMENTUL OAMENILOR ANIMALELOR SI DE CE NU SI A PLANTELOR DAR EU STIU PREA BINE CA ACESTE FENOMENE SUNT DAJA CUNOSCUTE DIN UNELE MANUSCRISE CE SE AFLA LA VATICAN NOI DE CE NU STIM?????
toro
|
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 14:31
De la: yuppy012800, la data 2011-03-28 14:21:55 pai uite ca stii Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Megieee 279 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 14:35
eu pana nu vad nu cred !!!
|
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 18:17
De la: Patrycia, la data 2011-03-28 14:35:26 eu pana nu vad nu cred !!! s-ar putea sa plangi cand va veni vremea :) deci mai bine sa nu vezi :P Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
yuppy012800 3 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 28 Martie 2011, ora 19:33
da nu este un subiect placut iar un om nu poate sa opreasca acest eveniment prin forta gindului ar fii necesar organizarea unei formatiuni cu putere economica si putere de decizie sa se implice in prevenirea acestui eveniment care sigur va duce la sfirsitul populatiei umane vegetale si sigur si a celei animale O PLANETA MOARTA ASTA O SA FIE NIMIC NU E SIGUR""::?>+_
toro
|
|
Postat pe: 29 Martie 2011, ora 21:52
Nu-i vorba nici de interes economic nici si nici,ce-i in caarte trebuie sa se petreaca.ca-i razboi biologic ca chimic atomic cum vreti sa-l numiti,trebuie redusa populatia prin catastrofe nemaiintilnite,vevi prezicatoarea de Bulgaria Vena ce a intuit totul inclusi 11 sept.America..Apropozito zice una;; pina nu vad nu cred,pai atunci cind vezi esti si dusa nu mai ai timp a crede.TZUNAMI ?????ai timp de ceva????
ionica
|
|
Postat pe: 29 Martie 2011, ora 21:54
De la: Goku, la data 2011-03-28 18:17:15Aaaaau dreptate prietenii nostri esti mult prea crud pentru a crede.De la: Patrycia, la data 2011-03-28 14:35:26 eu pana nu vad nu cred !!! Raporteaza abuz de limbaj
ionica
|
|
Postat pe: 29 Martie 2011, ora 21:55
De la: yuppy013903__ion, la data 2011-03-29 21:54:01o nici de plins nu mai are v reme.De la: Goku, la data 2011-03-28 18:17:15Aaaaau dreptate prietenii nostri esti mult prea crud pentru a crede.De la: Patrycia, la data 2011-03-28 14:35:26 eu pana nu vad nu cred !!! Raporteaza abuz de limbaj
ionica
|
|
Postat pe: 29 Martie 2011, ora 23:14
De la: yuppy013903__ion, la data 2011-03-29 21:54:01De la: Goku, la data 2011-03-28 18:17:15[quote Aaaaau dreptate prietenii nostri esti mult prea crud pentru a crede. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nonameman13 618 mesaje Membru din: 15/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Martie 2011, ora 03:58
De la: yuppy013903__ion, la data 2011-03-29 21:52:51Nu-i vorba nici de interes economic nici si nici,ce-i in caarte trebuie sa se petreaca.ca-i razboi biologic ca chimic atomic cum vreti sa-l numiti,trebuie redusa populatia prin catastrofe nemaiintilnite,vevi prezicatoarea de Bulgaria Vena ce a intuit totul inclusi 11 sept.America..Apropozito zice una;; pina nu vad nu cred,pai atunci cind vezi esti si dusa nu mai ai timp a crede.TZUNAMI ?????ai timp de ceva???? Adevarul e ca suntem prea mici sa schimbam viitorul dar de unde vine faza cu redusul populatiei? Si daca tot ai deschis subiectul da-mi si citatul in care prezice "Vena" asta 11 septembrie. Nu de altceva dar sunt foarte sceptic in prezicatori si vreau sa vad daca a zis ca vor intra 2 avioane in turnuriile gemene.
"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
|
|
LupTzicnit 486 mesaje Membru din: 1/04/2009 |
Postat pe: 30 Martie 2011, ora 14:33
De la: valiconsta, la data 2011-03-28 01:55:43credeti ca mai vine cineva cu baioneta si ti-o pune la cap ? cineva care stie ce scrie
|
virgil_28 53 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 30 Martie 2011, ora 16:24
De la: nonameman13, la data 2011-03-30 03:58:36De la: yuppy013903__ion, la data 2011-03-29 21:52:51Nu-i vorba nici de interes economic nici si nici,ce-i in caarte trebuie sa se petreaca.ca-i razboi biologic ca chimic atomic cum vreti sa-l numiti,trebuie redusa populatia prin catastrofe nemaiintilnite,vevi prezicatoarea de Bulgaria Vena ce a intuit totul inclusi 11 sept.America..Apropozito zice una;; pina nu vad nu cred,pai atunci cind vezi esti si dusa nu mai ai timp a crede.TZUNAMI ?????ai timp de ceva???? Nu suntem deloc prea mici pt asa ceva atata timp cat este vb de noi si urmasii nostri, de-ar fi gandit asa inaintasii nostri nu mai eram acum aici...;). Faptul ca s-a indus acest "dezinteres" fata de semenii nostrii, indirect duce la dezinteres fata de propriile noastre persoane iar pe termen mediu si lung ne va afecta direct, sau indirect prin cei de langa noi. Daca in urma cu 20 ani acest popor nu era dezinteresat- distras fiind de momeli ce s-au dovedit ulterior baloane de sapun, acest popor acum nu se afla aici in starea asta. Actualul dezinteres va duce si la mai mult rau , dezordine si haos pe deceniile ce vor urma. Priviti numai generatia 10-24 ani, astia vor asigura pe cei ca noi la batranete cu pensii, subventii si altele. Indiferent cat de bine te-ai pune la adapost cu toate, tot vei fi afectat de pleava care acum e mica, insa cand se va marii ravagii vor fi. Numai proasta calitate a fortei de munca si este de-ajuns sa darame si sa traga la fund si alte ramificatii ce vor duce la fiecare individ. Un amic de-al meu a fost de anul trecut in germania la cunostinta de-acolo. Gazda respectiva in fiecare dimineatza se trezea la ora 6.00 si amicul meu spunea ca pleca nicidecum pregatit pt alergarea de dim ci pt lucru pe santier, revenea cam intr-o ora. unde credeti ca mergea?!!! Se ducea la vecinul de langa care facea lucrari de reabilitare a spatiului verde si imprejmuia cu gard. Asta merge de-l ajuta sa termine mai repede. Amicul meu l-a intrebat daca au vreo intelegere cumva legata de BANI si i s-a raspuns ca-l ajuta pt a termina cat mai rpd pt a nu crea discomfort oaspetilor sositi din romania, prin acel peisaj afectat intr-o oarecare masura de lucrarile vecinului. Puteti deduce dv cam care-i morala. Voi incerca sa exemplific pe cat posibil printr-un extras dintr-un material stiintific, situatia actuala in care se afla omenirea, iar fiecare dintre dumneavoastra poate face o paralela intre informatiile din extras si contextul socio-politic mondial : "iepurele rou (Lagopus lagopus) a fost recenzat n anii 60 n nord-vestul Scoiei n dou zone aflate la distan de 2,5 km una de alta. Una avea 49 ha cealalt 47 ha. ntr-una din zone numrul iepurilor a rmas constant, n cealalalt s-au nregistrat dou creteri, n 1965 i 1966 i apoi o scdere accentuat n 1968. Principala diferen de mediu a fost determinat de un experiment care urmrea creterea populaiei de iepuri. Principala lor surs de hran este o specie de iarb , iar animalele prefer mai mult plantele tinere i le evit pe cele btrne. ntr-o zon experimental, vegetaia a fost incendiat anual pentru a menine plantele la stadiul tnar, astfel c populaia de iepuri, contrar ateptrilor, a nregistrat la nceput o cretere spectaculoas, urmat ns de o cdere accentuat. Acesat situaie nu s-a ntmplat n zona de control meninut n condiii naturale n care populaia de iepuri a nregistrat variaii normale ale densitii. Acest experiment a ridicat o serie de ntrebri privind ecologia poluaiei studiate. Unele populaii sunt relativ stabile, altele fluctueaz puternic n timp. Pentru ecologia populaiilor trebuie s mai inem seama i de alte dou observaii: Speciile nu sunt egal distribuite n arealul lor; pot fi foarte comune n unele zone i pot lipsi din alte zone ale arealului. Speciile nu au aceeai abunden, unele sunt comune, altele rare. Ambele observaii pot fi explicate dac inem seama de ritmul de reproducere i de durata de via a indivizilor. Studiile care privesc dinamica populaiei urmresc meninerea echilibrului dintre nateri i decese n condiii experimentale i naturale." |
|
Postat pe: 31 Martie 2011, ora 17:04
De la: ser, la data 2011-03-22 17:34:50De la: Corrrnell, la data 2011-03-22 11:14:54 tii cu americanii! huuu[/quote] ...ce te intereseaza cornele,oricum te doare in spate de ce se intampla! [/quote]zise unu pe are il doare-n .... :))) :D
|
|
yuppy_174987 8 mesaje Membru din: 14/08/2013 |
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 07:22
Pina la al treilea razboi mondial cred ca lumea ar
trebui sa si dea seama ca vor fi mintiti la alegeri . Sa ne gindim la aspecte ce le putem controla
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 17:22
De la: Iulian_ionescu, la data 2011-03-21 12:49:27De foarte mult timp ma gandesc sa scriu ceva pe aceasta tema: Al treilea Razboi Mondial! AL TREILEA RAZBOI MONDIAL ??? LUMEA ESTE IN RAZBOI DIN ANII '60...VIETNAMUL ..sa nu se uite...AFGHANISTAN de 30 de ani,..Pakistan..Irak..Iran..Kuweit... Unde este noutatea ?? Criza economica o produce in mod artificial...CONDUCEREA lumii...Nu spun mai mult...
|
Boagiu 37 mesaje Membru din: 1/03/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 15:26
da ai dreptate si o alta posibilitate de inrobire si cucerire a unei tari este si ce se intampla lanoi: 1.punerea la pamant a invatamantului,inclusiv prin hulirea sau trecerea in uitare a marilor inaintasi care au adus tara pana aici. 2.punerea la pamant a sistemului sanitar,mor oamenii cu zile chiar si la cea mai banala operatie,in schimb in strainatate medicii nostri fac minuni. 3.si nu in ultimul rand punerea la pamant a economiei si faptul ca trebuie sa depindem de altii. VI SE PARE CA MAI SUNTEM O TARA INDEPENDENTA SAU CA ESTE NEVOIE SA VINA PESTE NOI CU ARMATA SA NE OCUPE? IAR CA SA NE LAMURIM DEFINITIV CAM CE INSEAMA ACEASTA SPECIE A NOASTRA AM SA VA SPUN O POVESTIOARA CARE M-A MARCAT PE VIATA DECAND AM CITITO: undeva in univers exista o mare civilizatie,condusa de cineva caruia autoarea care avea 9 ani i-a zis batranul.Acest batran avea doua registre,in primul erea trecuta numai civilizatia lor iar in al doilea civilizatii cu nivel de dezvoltare sub al lor.La un momentdat batranul trimite in univers emisari sa vada daca mai gaseste o civilizatie asemanatoare cu a lor,dupa o perioada oarecare unul din emisari se intoarce si povesteste ca a gasit o civilizatie asemanatoare cu a lor care a descoperit electricitatea,atomul si celelalte mari descoperiri ale noastre,batranul trece in registru si civilizatia noastra sub civilizatia lor.Dupa aceasta emisarul continua si spune ca totusi il intriga faptul ca tot ce descopera acesti oameni folosesc in detrimentul lor.da exemplu faptul ca am descoperit atomul si am facut bomba atamica si se stie ce am facut cu ea.cu lacrimi in ochi batranul sterge civilizatia noastra din registru unde erea si civilizatia lor si o trece in celalalt registru.CAM ACESTIA SUNTEM
|
Boagiu 37 mesaje Membru din: 1/03/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 15:26
De la: Boagiu, la data 2014-09-14 15:26:02da ai dreptate si o alta posibilitate de inrobire si cucerire a unei tari este si ce se intampla la noi: 1.punerea la pamant a invatamantului,inclusiv prin hulirea sau trecerea in uitare a marilor inaintasi care au adus tara pana aici. 2.punerea la pamant a sistemului sanitar,mor oamenii cu zile chiar si la cea mai banala operatie,in schimb in strainatate medicii nostri fac minuni. 3.si nu in ultimul rand punerea la pamant a economiei si faptul ca trebuie sa depindem de altii. VI SE PARE CA MAI SUNTEM O TARA INDEPENDENTA SAU CA ESTE NEVOIE SA VINA PESTE NOI CU ARMATA SA NE OCUPE? IAR CA SA NE LAMURIM DEFINITIV CAM CE INSEAMA ACEASTA SPECIE A NOASTRA AM SA VA SPUN O POVESTIOARA CARE M-A MARCAT PE VIATA DECAND AM CITITO: undeva in univers exista o mare civilizatie,condusa de cineva caruia autoarea care avea 9 ani i-a zis batranul.Acest batran avea doua registre,in primul erea trecuta numai civilizatia lor iar in al doilea civilizatii cu nivel de dezvoltare sub al lor.La un momentdat batranul trimite in univers emisari sa vada daca mai gaseste o civilizatie asemanatoare cu a lor,dupa o perioada oarecare unul din emisari se intoarce si povesteste ca a gasit o civilizatie asemanatoare cu a lor care a descoperit electricitatea,atomul si celelalte mari descoperiri ale noastre,batranul trece in registru si civilizatia noastra sub civilizatia lor.Dupa aceasta emisarul continua si spune ca totusi il intriga faptul ca tot ce descopera acesti oameni folosesc in detrimentul lor.da exemplu faptul ca am descoperit atomul si am facut bomba atamica si se stie ce am facut cu ea.cu lacrimi in ochi batranul sterge civilizatia noastra din registru unde erea si civilizatia lor si o trece in celalalt registru.CAM ACESTIA SUNTEM Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

[/quote]
DA E POSIBIL SI UN SCENARIU CU UN RAZBOI MONDIAL IN CONTEXTUL SCHIMBARII CLIMATICE SI A MUTATIILOR GENETICE IN COMPORTAMENTUL OAMENILOR ANIMALELOR SI DE CE NU SI A PLANTELOR DAR EU STIU PREA BINE CA ACESTE FENOMENE SUNT DAJA CUNOSCUTE DIN UNELE MANUSCRISE CE SE AFLA LA VATICAN NOI DE CE NU STIM?????
da nu este un subiect placut iar un om nu poate sa opreasca acest eveniment prin forta gindului ar fii necesar
organizarea unei formatiuni cu putere economica si putere de decizie sa se implice