Info
x
�iir
|
hossada25 1 mesaj Membru din: 14/02/2011 Oras: Tulcea |
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 08:42
Unii te v�d numai pe tine,
Al�ii m� v�d numai pe mine, Ne suprapunem at�t de perfect �nc�t nimeni nu ne poate z�ri deodat� �i nimeni nu �ndr�zne�te s� locuiasc� pe muchia De unde putem fi v�zu�i am�ndoi. Tu vezi numai luna, Eu v�d numai soarele, Tu duci dorul soarelui, Eu duc dorul lunii, St�m spate �n spate, Oasele noastre s-au unit de mult, S�ngele duce zvonuri De la o inim� la alta. Cum e�ti? Dac� ridic bra�ul �i-l �ntind mult �napoi, ��i descop�r clavicula dulce �i, urc�nd, degetele ��i ating Sfintele buze, Apoi brusc se-ntorc �i-mi strivesc P�n� la s�nge gura. Cum suntem? Avem patru bra�e s� ne ap�r�m, Dar eu pot s� lovesc numai du�manul din fa�a mea �i tu numai du�manul din fa�a ta, Avem patru picioare s� alerg�m, Dar tu po�i fugi numai �n partea ta �i eu numai �n cealalt� parte. Orice pas este o lupt� pe via�� �i pe moarte. Suntem egali? Vom muri deodat� sau unul va purta, �nc� o vreme, Cadavrul celuilalt lipit de el �i molipsindu-l lent, prea lent, cu moarte? Sau poate nici nu va muri �ntreg �i va purta-n eternitate Povara dulce-a celuilalt, Atrofiat� de vecie, C�t o cocoa��, C�t un neg... Oh, numai noi cunoa�tem dorul De-a ne putea privi �n ochi �i-a �n�elege astfel totul, Dar st�m spate �n spate, Crescu�i ca dou� crengi �i dac� unul dintre noi s-ar smulge, Jertfindu-se pentru o singur� privire, Ar vedea numai spatele din care s-a smuls �ns�ngerat, �nfrigurat, Al celuilalt. Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 10 Martie 2011, ora 08:51
De la: hossada25, la data 2011-03-10 08:42:06Unii te v�d numai pe tine, Autorul poeziei fiind...cine?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1085 mesaje Membru din: 16/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Martie 2011, ora 15:43
asta e poezie??????
Raporteaza abuz de limbaj
frec ridichea...
|
|
simplicity 364 mesaje Membru din: 23/09/2010 |
Postat pe: 29 Martie 2011, ora 15:46
E poezie. Ana Blandiana