back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Are ceva cu familia mea in special cu sora mea!!!!

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

purple

615 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 16:06

De la: andu_i7, la data 2011-01-13 15:35:03Poi exact cum ti-am scris pur si simplu ea zice ca ma iubeste ft mult si ca nu vrea sa ma imparta cu nimeni...dar chiar nu are nici o relevanta sora cu iubita zic eu...de aceea va cer parerea ca poate sunt eu mai idiot...:|

asta oricum e o abertatie :" ca nu vrea sa te imaparta cu nimeni",e de inteles ca nu vre sa te imparta cu alta femeie,, dar cu familia?

Viaþa este o tragedie atunci când e privitã în prim-plan ºi o comedie când o priveºti în plan larg.
andu_i7

23 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 16:37

Pfff.....nu am mai dat de multa vreme pe aici....haideti sa incheiem subiectu asta....si sa va povestesc ce sa mai intamplat de atunci....dupa tot ce am postat aici ne-am impacat sa zic asa o anumita perioada....dar normal certuri si iar certuri toate din aceeasi cauza (soramea)...oke si intr-o seara de sambata ce se gandeste ea sa iasa la club si sa se distreze (cu cine alcineva decat cu fostu ei prieten cu care avusese o relatie de 3 anisori) si dans toata noapte poze pupat pe obraz sa zicem si asa mai departe..(asta cica razbunare pentru ca eu am continuat sa vb cu sora mea) oke sa zicem ca am trecut cu vederea (dar nu am uitat) am mai duso noi asa cateva zile si la un moment dat a zis gata nu mai vreau sa fiu cu tine si asa mai departe....binenteles dupa ce a intrat pe id-u meu de mss si a vb in numele meu cu o prietena de-a mea crezand ca am ceva cu ea (evident ca nu aveam nimik) oke i-am zis ca sa ramanem prieteni si asa mai departe....ca dupa o zi de cand ne-am despartit sa aflu ca deja are un nou iubit....:))))))....trageti voi concluziile si cam ce parere avetzi despre persoana respectiva....si eu zic ca sa o asteptam cu opinia ei....ce crede ea ca mi-a demonstrat mie...in afara ca mi-a =((...

Raporteaza abuz de limbaj
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 16:44

De la: yuppy015776, la data 2011-01-14 19:53:34mi-a promis ca o sa se schimbe.. degeaba!!EU CAND PROMIT CEVA MA TIN DE CUVANT ... dar el a gasit mereu motive sa ii dea importanta ...

promiti ca mai apari?

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 17:27

De la: andu_i7, la data 2011-02-01 16:37:41Pfff.....nu am mai dat de multa vreme pe aici....haideti sa incheiem subiectu asta....

oke si intr-o seara de sambata ce se gandeste ea sa iasa la club si sa se distreze (cu cine alcineva decat cu fostu ei prieten cu care avusese o relatie de 3 anisori) si dans toata noapte poze pupat pe obraz sa zicem si asa mai departe..(asta cica razbunare pentru ca eu am continuat sa vb cu sora mea)

un final ne..ne..asteptat

daca ea s-a inghesuit intr-un club cu fostul, a facut-o pt tine...ostentativ trebuia sa mergi si tu cu sorella. bine ...nu puteai sa o mozolesti pe motiv de fraternitate, dar un siret ,doua de i-ai fi legat ...gagica ta reactiona altfel =))

yuppy015964

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 19:04

Parerea mea e ca fata asta nu te merita.........Tu vei mai gasi ca ea la toate colturile da ea ca tine niciodata......Mi se pare cea mai mare prostie cand iesi cu fostul iubit.....Adica si eu sunt fata si sunt la liceu nu am avut prieten.... dar nu i-as interzice ceva......Treci peste asta si veziti de treaba ta ......................Cnu are rost sa iti batii capu cu o asemenea prostie.......Pt cineva care nu te merita

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Februarie 2011, ora 19:13

De la: andu_i7, la data 2011-02-01 16:37:41Pfff.....nu am mai dat de multa vreme pe aici....haideti sa incheiem subiectu asta....si sa va povestesc ce sa mai intamplat de atunci....dupa tot ce am postat aici ne-am impacat sa zic asa o anumita perioada....dar normal certuri si iar certuri toate din aceeasi cauza (soramea)...oke si intr-o seara de sambata ce se gandeste ea sa iasa la club si sa se distreze (cu cine alcineva decat cu fostu ei prieten cu care avusese o relatie de 3 anisori) si dans toata noapte poze pupat pe obraz sa zicem si asa mai departe..(asta cica razbunare pentru ca eu am continuat sa vb cu sora mea) oke sa zicem ca am trecut cu vederea (dar nu am uitat) am mai duso noi asa cateva zile si la un moment dat a zis gata nu mai vreau sa fiu cu tine si asa mai departe....binenteles dupa ce a intrat pe id-u meu de mss si a vb in numele meu cu o prietena de-a mea crezand ca am ceva cu ea (evident ca nu aveam nimik) oke i-am zis ca sa ramanem prieteni si asa mai departe....ca dupa o zi de cand ne-am despartit sa aflu ca deja are un nou iubit....:))))))....trageti voi concluziile si cam ce parere avetzi despre persoana respectiva....si eu zic ca sa o asteptam cu opinia ei....ce crede ea ca mi-a demonstrat mie...in afara ca mi-a =((...

Omg...ce pot sa zic...man :( imi pare rau...si tipic feminin...

Sincer las-o drq in pace...stiu ca nu ii usor dar cum a mai spus cineva,nu te merita...gandeste ca o copila rasfatata,si egoista...nu stie sa se comporte deloc...

Sunt curios daca isi va mai arata ''chipul'' pe aici...dupa toata faza asta,sa vedem ce are de spus,daca tot si-a facut aparitia in prima faza :)

Ai grija de tn omule,si nu mai privii in trecut,viata merge inainte,nu are rost sa te complici cu ea...

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
andu_i7

23 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 12:39

Sincer nu va mai avea curajul sa apara aici....pentru ca ea nu se gandeste la ce a facut....si eu zic ca ceea ce a simtit ea pentru mine nu a fost iubire....pentru ca daca iubesti cu adevarat un om nu ii faci asa ceva....

Va multumesc din suflet pentru sfaturi!!!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 13:13

De la: andu_i7, la data 2011-02-02 12:39:02Sincer nu va mai avea curajul sa apara aici....pentru ca ea nu se gandeste la ce a facut....si eu zic ca ceea ce a simtit ea pentru mine nu a fost iubire....pentru ca daca iubesti cu adevarat un om nu ii faci asa ceva....

Ai grija de tine si mai poti ramane printre noi ;)

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
alucian75

2 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 18:58

Man, cand am inceput sa citesc prima pagina - ma gandeam sa-ti trimit un mesaj: "vezi ca fata cauta motive sa se desparta".
Cand peste 2 pagini a aparut si fata am zis ca e frumusica, hai sa ma uit la pozele de profil.
Frumusica este, insa cateva poze de acolo pot sa apara linistit la "pitipoanca zilei" - imi cer scuze, insa sunt exact stilul.
Pana la sfarsitul topicului deja va despartiserati.
Acum retrospectiv privind - poate ca o regreti cat inca relatia e proaspata. Dupa un timp o sa multumesti cerului ca nu ai continuat relatia.
Abia mai tarziu o sa iti dai seama ce ar fi insemnat sa te casatoresti cu o asemenea persoana.
Esti tanar - fii sigur ca viitorul iti va rezerva si alte experiente - si fiecare iti va mai adauga cate ceva!

draguata

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2011, ora 19:28

Uite sfatul ca ea mai sunt multe la fiecare margine a drumului dar ca tn nu...............ea nu te-a meritat......e fost egoista cu tn ....cum sa interzici cuiva ceva mai ales sa vb cu sora lui.......adica si eu sunt fata nu am prieten si nici nu am avut si deoacmdata nu prea vreau sa am...........dar nu i-as interzice ceva stiu sigur asta pt ca daca interzici ceva dai semne de rea purtare.......................fi tare................................................

lucishadow2000

187 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 09:08

De la: andu_i7, la data 2011-01-13 14:18:17Am cunoscuto acum 6 luni de zile...o fata superba. frumoasa, inteligenta, cuminte cam tot ceea ce ai putea sa iti doresti de la o fata...primele luni au fost superbe nu am avut nici macar o obiectie la adresa si comportamentu ei...i-am cunoscut familia care este de nota 10000...mi-a cunoscut si ea familia in prima faza totul oke...
Dupa vreo 3 luni au inceput certurile in legatura cu sora mea...mentionez ca ea nu sta in acelasi oras cu noi...vine odata la 2-3 saptamani acasa si eu comunic cu ea prin telefon email etc...ea se simte ofensata ca eu comunic cu sora mea, la un moment dat chiar mi-a interzis sa mai vb cu ea...si a ajuns sa-mi vorbeasca foarte urat... acum ne-am despartit tot din aceasi problema si nush ce as putea face...mentionez ca o iubesc enorm chiar in 6 luni de zile am ajuns sa tin foarte mult la ea...cred ca si ea ma iubeste...ce e de facut un sfat ceva va rog :(((

Absurditatea gindirii fetei cuminti ma copleseste.In general astfel de probleme se termina urit cu despartiri certuri si alte alea.Daca nu poate sa inteleaga ca sora ta este din familie, atunci e batuta in cap.
Atita timp cit ea nu poate sa faca un compromis cred ca nu e persoana potrivita pentru tine.Discuta cu ea, vezi care este motivul care o deranjeaza si daca nu intelege cred ca trebuie sa spui "Next" ca intr-un show timpit de pe un post de muzica.
Bafta.

lucishadow2000

187 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 10:02

De la: andu_i7, la data 2011-02-01 16:37:41Pfff.....nu am mai dat de multa vreme pe aici....haideti sa incheiem subiectu asta....si sa va povestesc ce sa mai intamplat de atunci....dupa tot ce am postat aici ne-am impacat sa zic asa o anumita perioada....dar normal certuri si iar certuri toate din aceeasi cauza (soramea)...oke si intr-o seara de sambata ce se gandeste ea sa iasa la club si sa se distreze (cu cine alcineva decat cu fostu ei prieten cu care avusese o relatie de 3 anisori) si dans toata noapte poze pupat pe obraz sa zicem si asa mai departe..(asta cica razbunare pentru ca eu am continuat sa vb cu sora mea) oke sa zicem ca am trecut cu vederea (dar nu am uitat) am mai duso noi asa cateva zile si la un moment dat a zis gata nu mai vreau sa fiu cu tine si asa mai departe....binenteles dupa ce a intrat pe id-u meu de mss si a vb in numele meu cu o prietena de-a mea crezand ca am ceva cu ea (evident ca nu aveam nimik) oke i-am zis ca sa ramanem prieteni si asa mai departe....ca dupa o zi de cand ne-am despartit sa aflu ca deja are un nou iubit....:))))))....trageti voi concluziile si cam ce parere avetzi despre persoana respectiva....si eu zic ca sa o asteptam cu opinia ei....ce crede ea ca mi-a demonstrat mie...in afara ca mi-a =((...

Scuze ca am fost decalat si am citit urmatoarele pagini dupa ce am postat.
Felicitari, ai scapat de o fata frumoasa, pardon pitipoanca, care era plina de calitati.Pe yuppy nu o sa o mai vedem, dar la stirile de la ora 5.oo sigur cind ii va implinta un topor actualului ca a vorbit cu maica-sa.
Eu zic sa mergi mai departe si este greu ca ai tinut la ea, dar nu ai pierdut nimic, din contra.
La un moment dat o sa-ti gasesti o jumatate si atunci te vei vindeca complet.Bafta multa.

Megieee

279 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 11:45

Tot mai are ??????

vany

5 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 10:22

De la: Goku, la data 2011-01-14 12:11:27
De la: andu_i7, la data 2011-01-14 11:55:59Poi ne-am despartit si nu ca as fi vrut eu ci pentru ca ea a vrut asa...nu va ceda niciodata si asta ma deprima cel mai tare....este o fata de milioane daca ar gandi ca toti oamenii....ultimele ei cuvinte au fost ceva de genu." atata timp cat persoana aia va fi in viata ta noi nu mai putem fi impreuna "...

:(((((

Voi fi sincer cu tine si iti voi spune ca nu imi pare rau deloc :)

Poate doar de sentimentele tale :) stiu cum te simti,dar cu o astfel de persoana nu vei ajunge nicaieri...

Esti tanar omule,sa nu-ti para rau,ca ai luat decizia asta...Ca tn altul ea nu va mai gasii,tu ca ea la toate colturile sa nu uiti...

vany

5 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 10:22

oare nu-ti dai seama ca fata asta are nevoie de un ajutor specializat?ceea ce spui tu ca a zis.....nu e deloc normal... ar fi bine sa mearga la psiholog....nu am mai citit raspunsurile anterioare asa ca nu stiu daca fata are frati?daca e asa....e o problema pe acolo pe undeva....adica tre verificat....daca sora ta nu i-a zis, facut nimic ca sa creeze aceasta antipatie intre ele...atunci cred ca are ceva gelozie patologica. bafta!

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 23:38

"cauza" in direct
Cred ca e o premiera pe forum .
Pacat ca subiectul este pueril. Oricat as incerca tot ma lasa rece problemele copiiilor cu pretentii de adulti .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
ser

4151 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2011, ora 23:55

De la: andu_i7, la data 2011-02-02 12:39:02Sincer nu va mai avea curajul sa apara aici....pentru ca ea nu se gandeste la ce a facut....si eu zic ca ceea ce a simtit ea pentru mine nu a fost iubire....pentru ca daca iubesti cu adevarat un om nu ii faci asa ceva....

pai sigur ca nu mai apare,ai avut tu grija sa-i muti fatza la spate!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
purple

615 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 10:46

Lasa ca o sa treci peste.. mai bine priveste partea buna a situatie: asa ai vazut cine era cu adevarat si ca nu merita sa-ti strici relatia cu sora ta pt ea..

Viaþa este o tragedie atunci când e privitã în prim-plan ºi o comedie când o priveºti în plan larg.
ser

4151 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 19:46

ia adu-o ma pe sor_ta 'ncoa,sa vad asa buna e...vreau sa fac res_ling cu ea in lapte si miere,sa vedem o tine?!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2011, ora 13:28

Of, of, of, si tu esti da poi ea e de necrezut .Api poate nici u nu zici adv ca si tu mergi tot inainte ca si pestele minti nu minti nu kont ptr tn.Oke tu ai crezut ca primele luni au fost super pentru tne dar dupa ce ai vz ca ea se comporta asa cu tne dc nu ai facut ceva sa o opresti.Tu ai lasato asa si ia ce sa gandit (las ca prostul nu zice nmc)eu de eram in locul tau ma de prima data cand ai vz comportamentul ei.Si vreau sa mai zic ceva tu chiar asculti comentarile astea sau doar ai incercat sa te razbuni pe ea pentru ce a facut si sa arati lumii cum e ea intradevar . Dar chiar daca ai facut doar ca sa te razbuni nu trebuia sa faci asta doar tea lasat ca as a vrut ea, nu ca a obligato cnv sa se desparta de tne.Oricum bv daca teai despartit de EA daca nu succes in continuare .

Fosta membra 9am.ro

150 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2011, ora 21:51

mi s-a intamplat si mie asa ceva,,,fem sunt ciudate...asta e..soarta,,,o sa ii treca,,,las-o un timp

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Are ceva cu familia mea in special cu sora mea!!!!
Mergi la: