back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce credeti despre cei plecati sa lucreze in strainatate.........ce motive au avut pentru a face aceasta alegere...???

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 12:54

fie berea cat de rea tot mai buna e in tara mea, parerea mea

Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
Fosta membra 9am.ro

1586 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 13:05

De la: Corrrnell, la data 2011-01-06 12:54:46fie berea cat de rea tot mai buna e in tara mea, parerea mea
....Bauta cu cineva drag alaturea!!

Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 13:09

De la: CRITEO, la data 2011-01-06 13:05:20
De la: Corrrnell, la data 2011-01-06 12:54:46fie berea cat de rea tot mai buna e in tara mea, parerea mea
....Bauta cu cineva drag alaturea!!

exact, altfel nu ar fi mai buna

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
yuppy000776

3 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 13:31

deci am sa incep cu : desteaptate romane ..din somnul cel de moarte..etc etc...asta inseamana ca suntem cam adormiti ..asa se si vede de 20 de ani se face tot mai "bine"care sau desteptat ...au plecat iar care is smecheri au firme pe aicea prin romania sau is in parlament .salaru minim e egal cu o chirie ..adika 200 euro un salar ata e si o chirie ..minim ...si nush ce draq ai mai manca ..daca ai sta in chirie ..oricum sa zicem ca ai apartament ..platesti ..2 mil cheltuielile ..cam asa minim...mai pui telefonu ..curentu ..si nush cu ce te imbraci ..si ce mananci ...asta ..e valabil pt 90 % din romania , si au mai facut taxa misto ..de imatriculare ..cam 5 mii de euro la un motor 1,6 euro 4 ..deci e tare bun traiu ..in romania ..e perfect pt cei care ..care ...
nu sau desteptat ..oricare tara nu are asa imn ..toti spun ..ca merg la lupta si de alea ..numa la noi e desteaptate romane !
deci de 20 ani cred ca ar fi timpu ..ca mergem in pozitia foarte buna ! daca mai trec cati va ani ..vom fi ca chinezii ..
mult nu mai e ..,patrotrism ....vor sa vanda aurul din romania ..! mau sunat cica ce parere as avea daca un strain ar investii ....etc etc :))) da misto ..tineo tot asa romania !! poate poate te destepti !

marianmartiniuc

8 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 14:15

mare dreptate ai.
tara unde esti acuma cred ca este Franta,ei dispun de un nr mare de"griji sociale"

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 14:20

De la: marianmartiniuc, la data 2011-01-06 14:15:55mare dreptate ai.
tara unde esti acuma cred ca este Franta,ei dispun de un nr mare de"griji sociale"

si probabil fara reguli de ortografie

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 14:39

Salutare tuturor!
Fratilor va zic sincer k nu mi`am dorit niciodata sa plec la munca afara dar cand am vazut k nu mai tine , mi`am facut valiza si am sters`o. In Romania am lucrat pt un grec si vreau sa va zic k desi am crezut k e mai bine , m`am inselat , am plecat afara si surpriza : muncesc o saptamana si iau banii din tzara pe o luna . E prea la pamant sistemul k sa mai incerci sa mai faci ceva si mai mult decat atat nu gasesti sprijin daca esti la inceput .
Va salut si o zi minunata sa aveti !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 15:01

dragilor si eu plec sambata in spania
intr-un oras linga marea adriatica, e faleza apropae .. am vazut pe harta e f frumos orasu luxos prosper, PLEC DIN TARA PT CA AICI NU MAI AM CE SA FAC DIN CAUZA PARSIVILOR, POLITICIENILOR, NEAMURILOR LOR , PILELE SI RELATIILE LOR ,MINCINOSILOR EXCROCILOR SI A CORUPTIEI FOARTE MARE . VA PUP! , SA AUZIM NUMAI DE BINE :)

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 15:04

De la: yuppy013505, la data 2011-01-06 15:01:51dragilor si eu plec sambata in spania
intr-un oras linga marea adriatica, e faleza apropae .. am vazut pe harta e f frumos orasu luxos prosper, PLEC DIN TARA PT CA AICI NU MAI AM CE SA FAC DIN CAUZA PARSIVILOR, POLITICIENILOR, NEAMURILOR LOR , PILELE SI RELATIILE LOR ,MINCINOSILOR EXCROCILOR SI A CORUPTIEI FOARTE MARE . VA PUP! , SA AUZIM NUMAI DE BINE :)

Iti urez sa iti vezi visul implinit!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 15:05

De la: yuppy013505, la data 2011-01-06 15:01:51dragilor si eu plec sambata in spania

sa ne spui si noua cum o sa fie, poate si ceva poze cu faleza...

ladybloddy

6 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 16:52

Si eu plec la sfarsitul luni, inceputul lui februarie in Germania. Singurul motiv pt. care plec, e faptul ca vreau sa-mi iau o masina si decat sa ma bag pe vreo 5 ani la banci cu credit, mai bine plec acolo un an si gata. Plus ca sper sa invat si limba mai usor decat aici, vreau sa vad cum e si in alta parte, dar eu nu am nimic cu Romania. Vreau sa ma intorc, cu toate ca multi imi spun ca nu se stie daca o sa mai vreau sa ma intorc. Sa vedem cat si cum o sa rezist.

mirceard

2 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 17:09

Salutare tuturor.Vreau sa va spun k si eu sunt unul din numerosii romani plecati la munk afara,mai bine zis in Italia.Am un an aici si deja m-am saturat.Romania e egala cu Italia.Politicienii sunt corupti,strazile mizere,oamenii....numai pe profitat.Eu lucrez in Sicilia dar am rude care lucreaza in nord,ei zic k sunt platiti mai bn,in schimb aici e praf.Daca va ganditi sa plecati afara la munk,incercati pe cat posibil sa evitati Italia,nu se merita.Incercati Franta,Spania,Anglia,Suedia sau Germania.Cunosc o gramada de italieni care au plecat la munk in alte tari.Toate cele bune

Fosta membra 9am.ro

215 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 17:21

De la: mirceard, la data 2011-01-06 17:09:21Salutare tuturor.Vreau sa va spun k si eu sunt unul din numerosii romani plecati la munk afara,mai bine zis in Italia.Am un an aici si deja m-am saturat.Romania e egala cu Italia.Politicienii sunt corupti,strazile mizere,oamenii....numai pe profitat.Eu lucrez in Sicilia dar am rude care lucreaza in nord,ei zic k sunt platiti mai bn,in schimb aici e praf.Daca va ganditi sa plecati afara la munk,incercati pe cat posibil sa evitati Italia,nu se merita.Incercati Franta,Spania,Anglia,Suedia sau Germania.Cunosc o gramada de italieni care au plecat la munk in alte tari.Toate cele bune

Cine te-a pus sa te duci in sud?
Am cunoscut pe cineva care nu numai ca nu a facut bani acolo da a mai ramas si dator.
Terronii nu sunt acceptati in nord. Ai avantajul ca esti roman.

calutul

122 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 17:46

Vad ca sunt sterse comentariile mele. Se pare ca reclama in care vrei sa ajuti pe altii sa faca bani in tara ta e interzisa
Dar eu nu plec. Insist . Deci cine vrea sa faca bani din sistemul privat de sanatate sa caute detalii pe www.medaliat.ro sau sa ma contacteze la adresa de contact de pe site

fenechiu_marian@yahoo.com
yuppy015413

2 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 18:06

Da ce-ati vrut sa facem?am fost 5000(cinci mii)de navigatori la Navrom giurgiu si 300 la tesa-birouri, 200 de nave care controlau Dunarea de la Regensburg pina la Tulcea,acum poate 200 de navigatori si tot 300 tesa-birouri si poate maxim 5 nave!!suntem foarte bine pregatiti ,pregatirea noastra este apreciata in strainatate,dar suntem platiti mai prost,putem fi jigniti si acceptam muncile cele mai grele si mizerabile, nu avem reprezentanti in strainatate,niciun ambasador din strainatate nu-si gaseste(fiindca nu-l intereseaza)timp sa ne reprezinte ,dar sa ne mai apere drepturile,in tara nimeni nu-ti ofera un loc de munca spunand ca nu avem nevoie de marinari...de ce mai intrebati???

c_bandila

18 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 18:08

Spune-mi te rog si mie care e tara asta de care esti asa de multumita. Te rog !!!

molia

673 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:32

Un raspuns sincer si curat....trait pe pielea mea si stiu ca voi fi judecata pt ca toti va pricepeti sa judecati dar aceste-as consecincele si le suport...cand am plecat am facut-o pt ca aici aveam un serviciu stabil dar platit doar cu 200 euro pe luna si cu un program de lucru bunicel de 8 ore pe zi, acolo unde m-am dus am primit 1500 euro pe luna dar cu un program de 12 ore pe zi...pufa! mi-am tabacit posteriorul 9 luni pe scaunul din birou...de-abia acum mi-am gasit un serviciu de 8 ore sa vedem tot la aceiasi bani...oricum diferenta am simtit-o atat de bine ca nu cred ca ma voi mai intoarce la vechiul loc de munca unde sunt si acum in concediu fara plata...la urma urmei stiu ca nu banii il fac pe om dar ce bine este si cand ii ai,inainte nu aveam pensie privata asigurari de viata ma chinuiam sa platesc un casco la masina acum am toate acestea, e bine cand ai un confort material chiar daca mi-am cumparat ochelari de protectie pt ca imaginati-va sa stai atatea ore cu capul in computer... sunt multe de spus.Concluzia ar fi ca banii multi se castiga cu munca multa si sacrificii dar fiecare este liber sa-si aleaga ce stil de viata vrea sau poate sa suporte in viata...

Mioara7

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 22:49

"Pisi"...iarta-mi indrazneala de a te intreba de ce crezi ca cei care au plecat sa munceasca in alta tara si-au pierdut creierul? Te asigur ca nu as fi plecat sub nici o forma din tara-fiind cadru didactic si iubindu-mi nebuneste profesia-daca nu as fi fost nevoita sa-mi platesc (in tara,in anul 2004,120 de euro chiria)...Fireste,ai un raspuns legat si de acest aspect si cred ca-l stiu-nu esti singura care judeca pe altii fara sa le stie adevaratele motive!...Succes si un an bun!

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 23:17

De la: yuppy015413, la data 2011-01-06 18:06:39Da ce-ati vrut sa facem?am fost 5000(cinci mii)de navigatori la Navrom giurgiu si 300 la tesa-birouri, 200 de nave care controlau Dunarea de la Regensburg pina la Tulcea,acum poate 200 de navigatori si tot 300 tesa-birouri si poate maxim 5 nave!!suntem foarte bine pregatiti ,pregatirea noastra este apreciata in strainatate,dar suntem platiti mai prost,putem fi jigniti si acceptam muncile cele mai grele si mizerabile, nu avem reprezentanti in strainatate,niciun ambasador din strainatate nu-si gaseste(fiindca nu-l intereseaza)timp sa ne reprezinte ,dar sa ne mai apere drepturile,in tara nimeni nu-ti ofera un loc de munca spunand ca nu avem nevoie de marinari...de ce mai intrebati???

fiindca a ajuns baselu' presedinte

simyradu

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 00:58

Salut! Sunt o tanara de 26 de ani. Sunt plecata in italia de un an de zile. De ce? Pentru ca m-am saturat de bataia de joc a angajatorilor si a conducatorilor din Romania. Am terminat o facultate si eram nevoita sa lucrez si cate 18 ore pe zi. Nu glumesc! Si asta pentru 600 de ron pe luna. Mi se pare o batjocora. In schimb, aici sa nu exagerez dar din doua luni de munca iti poti permite o masina noua. Asta cand se va putea in tara la noi oare? Ce viitor au oare tinerii in Romania, stau si ma intreb. Acum nu ma mai leaga de tara decat familia nimic altceva. Aici este cu totul altceva. Iti permiti sa traiesti decent si sa mai ai si ceva deoparte. Nu stiu unde o sa ajungem. Noi suntem tineri, ma gandesc unde vor ajunge oare cei batrani si fara ajutor? Nu stiu unde va ajunge aceasta tara pana la urma. Pacat ca sufera tot oamenii de rand nu politicienii care neau adus in aceasta situatie.

Simy
KNIGHT_31

944 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 03:17

De la: frelid, la data 2011-01-06 11:47:37
De la: rothmans, la data 2011-01-06 11:40:05
cu veverita

io'te ...ce repede apari cand auzi de veveritza
ce?nu-ti plac vevritele??

VEVERITA TA ?

Fosta membra 9am.ro

304 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 07:49

De la: Mioara7, la data 2011-01-06 22:49:14"Pisi"...iarta-mi indrazneala de a te intreba de ce crezi ca cei care au plecat sa munceasca in alta tara si-au pierdut creierul? Te asigur ca nu as fi plecat sub nici o forma din tara-fiind cadru didactic si iubindu-mi nebuneste profesia-daca nu as fi fost nevoita sa-mi platesc (in tara,in anul 2004,120 de euro chiria)...Fireste,ai un raspuns legat si de acest aspect si cred ca-l stiu-nu esti singura care judeca pe altii fara sa le stie adevaratele motive!...Succes si un an bun!

Eu nu judec pe nimeni...vad foarte bine ce se intampla in minunata noastra tara si crede-ma ca as pleca chiar astazi fara nici o urma de regret...
Din pacate/din fericire vreau sa fac ceva aici...pentru ca pot si pentru ca...pana in momentul de fata dezgustul nu a atins punctul maxim...(s-ar putea sa fie varsta de vina )...sau poate ca imi place sa traiesc ''periculos''...nu stiu...

Eu iti doresc tot binele din lume!!!

"Everything happens for a reason."
tunopiT

17 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 17:40

Sigur e Spania? Eu sunt aici de 8 ani dar nu stiam ca are coasta ("faleza" ????) la marea Adriatica.Ma scuzati.

GPT
tunopiT

17 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 17:43

Sati linistita si mai citeste geografia, Spania nu are "faleza" la adriatica, parol.

GPT
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 19:14

De la: tunopiT, la data 2011-01-07 17:40:31Sigur e Spania? Eu sunt aici de 8 ani dar nu stiam ca are coasta ("faleza" ????) la marea Adriatica.Ma scuzati.

Ei nu stii tu in ce Spanie vrea sa mearga ea...nu e aceasi cu a ta ..

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
wyzo

9 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 08:42

Problema cea mai mare cand pleci din tara e ca te lovesti de alte chestii mai dureroase...cum ar fi faptul k esti etichetat ca si tigan daca esti roman...printre multe tari,din pacate, este k rasismul e la putere!
CAnd am plecat de acasa aveam 20 de ani si asta nu era o scuza pt ei faptul k munceam(si inca muncesc) mai mult decat ei,si ca sunt de 2-3 ori mai lenti decat romani.
Dar ce sa faci..suntem romani=workaholics si sunt foarte mandru sa recunosc de unde ma trag!

seby_palade

1 mesaj
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 12:09

vrei sa zici ca noi care am fugit deja ,nu mai avem nici un strop de creier?hai sa iti spun ceva ,am terminat facultatea in bucuresti si am lucrat in domeniul financiar-bancar.crezi ca daca ai 2.ooo ron pe luna in bucuresti esti realizat?ce spune stropul tau de creier care ti-a mai ramas?

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 12:22

. In schimb, aici sa nu exagerez dar din doua luni de munca iti poti permite o masina noua.

scuza-ma, la ce nasina te-ai gandit, pentru ca eu nu cred ca poti lua nici una de cusut noua

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 12:41

De la: seby_palade, la data 2011-01-09 12:09:59vrei sa zici ca noi care am fugit deja ,nu mai avem nici un strop de creier?hai sa iti spun ceva ,am terminat facultatea in bucuresti si am lucrat in domeniul financiar-bancar.crezi ca daca ai 2.ooo ron pe luna in bucuresti esti realizat?ce spune stropul tau de creier care ti-a mai ramas?

citeste mai cu atentie, poate te prinzi

Fosta membra 9am.ro

304 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 13:17

De la: rothmans, la data 2011-01-09 12:41:43
De la: seby_palade, la data 2011-01-09 12:09:59vrei sa zici ca noi care am fugit deja ,nu mai avem nici un strop de creier?hai sa iti spun ceva ,am terminat facultatea in bucuresti si am lucrat in domeniul financiar-bancar.crezi ca daca ai 2.ooo ron pe luna in bucuresti esti realizat?ce spune stropul tau de creier care ti-a mai ramas?

citeste mai cu atentie, poate te prinzi

''inteligenta'' unora ma copleseste......

"Everything happens for a reason."
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce credeti despre cei plecati sa lucreze in strainatate.........ce motive au avut pentru a face aceasta alegere...???
Mergi la: