back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dragostea..bat-o vina!!!

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

doar_io

91 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2010, ora 23:27

De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-27 22:06:57
De la: doar_io, la data 2010-11-27 19:44:51Ca multi dintre voi am patit-o si eu.dupa o relatie esuata am gasit pe cineva care este perfect pt mine...dar este o mica problema...este var de-al doilea cu mama mea..eu deja sunt indragostita de el pana peste cap si nici lui nu-i sunt indiferenta...desi suntem ''amici'' el tot incearca sa ma aibe doar o noapte.mama lor de neamuri... ...de ce draq trebuia sa aflu despre aceste neamuri acum,dupa ce l-am gasit???mi-e frica sa nu-si bata joc de mine desi este un om cu suflet bun...dar trecutul lui nu-mi da pace(el avand la activ cam 2-3 fete pe saptamana)...va rog din suflet sa-mi dati un sfat..va doresc numai bine.

"ca multi dintre voi"?....vorbeste in numele tau draga! ca eu nu as vrea sa ma intalnesc cu o astfel de situatie si nici cu o asa:"perfectiune"

ma gandeam ca au fost si altii care au patit-o...si prietenul/sotul tau nu este perfect pentru tine??eu cand zic perfect nu ma refer la perfectiunea care multi o cauta ci doar ca acea persoana sa fie sincera,muncitoare,cu suflet bun....adica sa aibe calitatile pe care eu mi le-as dori la un barbat.

Raporteaza abuz de limbaj
ete....semnatura.
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 01:03

De la: doar_io, la data 2010-11-27 19:44:51Ca multi dintre voi am patit-o si eu.dupa o relatie esuata am gasit pe cineva care este perfect pt mine...dar este o mica problema...este var de-al doilea cu mama mea..eu deja sunt indragostita de el pana peste cap si nici lui nu-i sunt indiferenta...desi suntem ''amici'' el tot incearca sa ma aibe doar o noapte.mama lor de neamuri... ...de ce draq trebuia sa aflu despre aceste neamuri acum,dupa ce l-am gasit???mi-e frica sa nu-si bata joc de mine desi este un om cu suflet bun...dar trecutul lui nu-mi da pace(el avand la activ cam 2-3 fete pe saptamana)...va rog din suflet sa-mi dati un sfat..va doresc numai bine.

Cum adica nu ii esti indiferenta dar vrea sa te aibe doar o noapte...

Eu te-as sfatui sa ai mare grija...mai ales ca sunteti neamuri...mai gandeste-te si la consecinte...la ce vor spune ai tai,ai lui...

Esti tu dispusa sa mergi asa departe si sa ai incredere in cuvintele lui,si ca te vrea si etc ???

Daca intradevar tine la tine,cum spui tu,asta nu inseamna ca trebuie sa te aibe si in pat neaparat...iti spun eu daca vei ceda tu vei iesi cea mai sifonata din toata treaba asta...pentru ca deja ''relatia'' dintre voi este ff complicata,si dupa ce ai zis ca vrea sa te aibe doar o noapte tare mi-e ca la primele coborasuri unul din voi 2 v-a ceda...el de bine de rau...ii baiat..insa tu...ma gandesc ca ai si tu orgoliul tau de fata...

Cum crezi te vor privii ai tai dupa ?? revino-ti,mai sunt baieti,de ce atata graba??

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 02:40

De la: doar_io, la data 2010-11-27 23:27:41

"ca multi dintre voi"?....vorbeste in numele tau draga! ca eu nu as vrea sa ma intalnesc cu o astfel de situatie si nici cu o asa:"perfectiune"

ma gandeam ca au fost si altii care au patit-o...si prietenul/sotul tau nu este perfect pentru tine??eu cand zic perfect nu ma refer la perfectiunea care multi o cauta ci doar ca acea persoana sa fie sincera,muncitoare,cu suflet bun....adica sa aibe calitatile pe care eu mi le-as dori la un barbat.

Gandeste mai profund....
Draga mea, serios cati ani ai?Nici macar nu m-am obosit sa-ti vizitez profilul,dupa ceea ce ai scris in primul post!
Vrei sa fac o analiza pe text si sa iti spun pe silabe, ce se deduce din ceea ce afirmi tu?
No problem....
Din start generalizezi spunand"ca multi dintre voi, am patit-o si eu".....de unde stii tu ce au patit altii?...ai halucinatii? banuiesti doar? deci...atentie la nuanta....daca tu ai avut o relatie care a esuat, nu inseamna, ca noi, cei care iti raspundem aici si incercam sa te trezim la realitate, am trecut prin aceeasi experienta neplacuta ca a ta, intelegi tu?omul mai invata si din experientele celorlati, nu doar din propiile reusite sau esecuri!
Apoi zici:"am gasit pe cineva care este perfect pentru mine"......si explici de ce el este perfect pentru tine! Bon, acum facand paralela cu ceea ce ti-am raspuns eu, si anume ca:" eu nu as vrea sa ma intalnesc cu o astfel de "perfectiune",adica, cu cea din conceptia ta, eu nu doream decat sa subliniez faptul ca: ideea mea de perfectiune, nu e aceeasi cu a ta!...cu alte cuvinte eu imi doresc mult mai mult de la un partener decat sa fie"var cu mama"(bleah),si sa fie genul de om care "sa ma doreasca doar pt o noapte", ca trecutul lui a fost unul tumultos, asta nu are importanta, pentru ca prezentul este cel care conteaza si valoarea lui ca om!
Si ca sa te lamuresc de tot, faptul ca eu, nu ma multumesc cu putin, asa cum faci tu, nu inseamna ca partenerul meu nu este perfect pentru mine!..Dar intotdeauna este loc de mai bine, recunosc, sunt o perfectionista!

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 10:18

De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-28 02:40:44Dar intotdeauna este loc de mai bine, recunosc, sunt o perfectionista!

E bine daca estio perfectionista..e rau cand cauti perfectiunea in detaliu la mascului aia nu o gasesti numai la Panasonic sau Samsung nu mai stiu care face plasmele alea bune..

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
miss_darine

1799 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:18

De la: doar_io, la data 2010-11-27 23:22:05
eeeee....lasa clasele la tren....era vorba de marsalier

si io care credeam ca e vb de "la marseillaise"

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:20

De la: miss_darine, la data 2010-11-28 14:18:19
De la: doar_io, la data 2010-11-27 23:22:05
eeeee....lasa clasele la tren....era vorba de marsalier

si io care credeam ca e vb de "la marseillaise"

Eu nu stiam de ce nu imi intra in marsalier..acuma vad din cauza claselor

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:25

De la: Nigma, la data 2010-11-28 14:20:35

vezi daca n-ai marsat cum trebe? marsalieru' asta nu mere la oricine asaaaaaaaaaaaa

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:29

De la: miss_darine, la data 2010-11-28 14:25:53
De la: Nigma, la data 2010-11-28 14:20:35

vezi daca n-ai marsat cum trebe? marsalieru' asta nu mere la oricine asaaaaaaaaaaaa

o sa mai invat atunci...:P

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:33

De la: Nigma, la data 2010-11-28 14:29:22

tabele in acces

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:37

De la: miss_darine, la data 2010-11-28 14:33:58
De la: Nigma, la data 2010-11-28 14:29:22

tabele in acces

Nu rade ca nu mai fac astia intrudere la fabrica

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:42

De la: Nigma, la data 2010-11-28 14:37:23

atunci raman la rebelu' meu

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:47

De la: miss_darine, la data 2010-11-28 14:42:17
De la: Nigma, la data 2010-11-28 14:37:23

atunci raman la rebelu' meu

Alea le-au interzis azi noapte din cauza problemelor de poluare
Deci scuter scrie pt tine Vespa

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:52

De la: Nigma, la data 2010-11-28 14:47:18

s-o crezi tu ca ma mai stresez...d'acum o sa merg cu saniuta

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:55

De la: miss_darine, la data 2010-11-28 14:52:33
De la: Nigma, la data 2010-11-28 14:47:18

s-o crezi tu ca ma mai stresez...d'acum o sa merg cu saniuta

Da da am auzit ca harley face niste sanii de numa numa ...

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 15:08

ma dau batuta...e clar ca ai pile si la radio erevan

Fosta membra 9am.ro

4090 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 15:22

De la: miss_darine, la data 2010-11-28 15:08:23ma dau batuta...e clar ca ai pile si la radio erevan

ba! de azi dimineata sunteti offtopic cu motopartele voastre! ia hai ca mai am eu un ij cu rotile dezumflate!din 61 toamna!cu atas tzundap de razboi

analizez, judec si dau verdicte!
Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:23

De la: doar_io, la data 2010-11-27 19:44:51mi-e frica sa nu-si bata joc de mine desi este un om cu suflet bun...el avand la activ cam 2-3 fete pe saptamana

@ doar_io eu cu atat am ramas pe retina citindu-ti povestea

in sfarsit avem explicitata definitia omului cu suflet bun

doar_io

91 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:35

crezi tu oksana ca asta e definitia omului cu suflet bun??

ete....semnatura.
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:42

De la: doar_io, la data 2010-11-28 18:35:21crezi tu oksana ca asta e definitia omului cu suflet bun??

Pai nu ti-a zis care..??? of doamne cate explicatii mai astepti si tu

doar_io

91 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:48

De asta nici nu am cedat pana acum....pt ca ma gandesc si la consecinte.El stiu ca ma place dar din cauza relatiei de rudenie nu poate fi cu mine.Deci se multumeste si cu o noapte..Dar ne-am limitat la prietenie/amicitie..e mai bine pentru amandoi.Desi el a insistat sa ramanem amici caci eu nici macar in seama nu-l mai bagam.A fost prea mare socul pt mine cand am aflat ca noi suntem rude.Oricum sper sa fie bine pe viitor.Adevarat ca daca vroia sa-si bata joc de mine putea...dar nu a facut-o.Asta admir la el.Si nu ma multumesc cu putin,desi asa pare.Va multumesc ca mi-ati deschis si mai bine ochii.

ete....semnatura.
doar_io

91 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:49

De la: Nigma, la data 2010-11-28 18:42:31
De la: doar_io, la data 2010-11-28 18:35:21crezi tu oksana ca asta e definitia omului cu suflet bun??

Pai nu ti-a zis care..??? of doamne cate explicatii mai astepti si tu

ehe...

ete....semnatura.
doar_io

91 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:53

De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-28 02:40:44

Gandeste mai profund....
Draga mea, serios cati ani ai?Nici macar nu m-am obosit sa-ti vizitez profilul,dupa ceea ce ai scris in primul post!
Vrei sa fac o analiza pe text si sa iti spun pe silabe, ce se deduce din ceea ce afirmi tu?
No problem....
Din start generalizezi spunand"ca multi dintre voi, am patit-o si eu".....de unde stii tu ce au patit altii?...ai halucinatii? banuiesti doar? deci...atentie la nuanta....daca tu ai avut o relatie care a esuat, nu inseamna, ca noi, cei care iti raspundem aici si incercam sa te trezim la realitate, am trecut prin aceeasi experienta neplacuta ca a ta, intelegi tu?omul mai invata si din experientele celorlati, nu doar din propiile reusite sau esecuri!
Apoi zici:"am gasit pe cineva care este perfect pentru mine"......si explici de ce el este perfect pentru tine! Bon, acum facand paralela cu ceea ce ti-am raspuns eu, si anume ca:" eu nu as vrea sa ma intalnesc cu o astfel de "perfectiune",adica, cu cea din conceptia ta, eu nu doream decat sa subliniez faptul ca: ideea mea de perfectiune, nu e aceeasi cu a ta!...cu alte cuvinte eu imi doresc mult mai mult de la un partener decat sa fie"var cu mama"(bleah),si sa fie genul de om care "sa ma doreasca doar pt o noapte", ca trecutul lui a fost unul tumultos, asta nu are importanta, pentru ca prezentul este cel care conteaza si valoarea lui ca om!
Si ca sa te lamuresc de tot, faptul ca eu, nu ma multumesc cu putin, asa cum faci tu, nu inseamna ca partenerul meu nu este perfect pentru mine!..Dar intotdeauna este loc de mai bine, recunosc, sunt o perfectionista!

Cand ai un asemenea soc si nu ai cu cine vorbi nu prea mai stai sa te gandesti..asa ca iarta contextul..acum cand mai m-am linistit vad lucrurile altfel...si multumita voua le vad limpezi..nu se merita.

ete....semnatura.
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:53

Vezi tu pana la urma terapia cu Titus Steel a functionat si nu ai devenit Jenna Jameson si nu ai dat nici in marsalier si ai invatat ca trenul are clase nu trepte si farurile de la Intruder si numarul de la piciorul lui Harley te-a facut sa iti deschizi ochii probabil si de la pantofii Nike ce ii aruncam dupa tine ..mai ales ca ai spus ca tie si bineinteles la cei 7 milioane de manelisti care ii are tara adidas..
Ma bucur ca am salvat un suflet si si din infern la ridicat in iad trecandu-l prin rai

P.S astept cu nerabdare topicul tau despre adidas..

yuppiy_ta

1297 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:54

De la: doar_io, la data 2010-11-28 18:48:17De asta nici nu am cedat pana acum....pt ca ma gandesc si la consecinte.El stiu ca ma place dar din cauza relatiei de rudenie nu poate fi cu mine.Deci se multumeste si cu o noapte..Dar ne-am limitat la prietenie/amicitie..e mai bine pentru amandoi.Desi el a insistat sa ramanem amici caci eu nici macar in seama nu-l mai bagam.A fost prea mare socul pt mine cand am aflat ca noi suntem rude.Oricum sper sa fie bine pe viitor.Adevarat ca daca vroia sa-si bata joc de mine putea...dar nu a facut-o.Asta admir la el.Si nu ma multumesc cu putin,desi asa pare.Va multumesc ca mi-ati deschis si mai bine ochii.

Foarte bine ca nu ai cedat si ca nu te multumesti cu putin! Succes in ce-ti doresti pe viitor!

doar_io

91 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:58

De la: Nigma, la data 2010-11-28 18:53:56Vezi tu pana la urma terapia cu Titus Steel a functionat si nu ai devenit Jenna Jameson si nu ai dat nici in marsalier si ai invatat ca trenul are clase nu trepte si farurile de la Intruder si numarul de la piciorul lui Harley te-a facut sa iti deschizi ochii probabil si de la pantofii Nike ce ii aruncam dupa tine ..mai ales ca ai spus ca tie si bineinteles la cei 7 milioane de manelisti care ii are tara adidas..
Ma bucur ca am salvat un suflet si si din infern la ridicat in iad trecandu-l prin rai

P.S astept cu nerabdare topicul tau despre adidas..

O sa-l deschid..promit

ete....semnatura.
doar_io

91 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 18:59

De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-28 18:54:47
De la: doar_io, la data 2010-11-28 18:48:17De asta nici nu am cedat pana acum....pt ca ma gandesc si la consecinte.El stiu ca ma place dar din cauza relatiei de rudenie nu poate fi cu mine.Deci se multumeste si cu o noapte..Dar ne-am limitat la prietenie/amicitie..e mai bine pentru amandoi.Desi el a insistat sa ramanem amici caci eu nici macar in seama nu-l mai bagam.A fost prea mare socul pt mine cand am aflat ca noi suntem rude.Oricum sper sa fie bine pe viitor.Adevarat ca daca vroia sa-si bata joc de mine putea...dar nu a facut-o.Asta admir la el.Si nu ma multumesc cu putin,desi asa pare.Va multumesc ca mi-ati deschis si mai bine ochii.

Foarte bine ca nu ai cedat si ca nu te multumesti cu putin! Succes in ce-ti doresti pe viitor!

Multumesc la fel.

ete....semnatura.
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 19:40

De la: doar_io, la data 2010-11-28 18:53:53
De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-28 02:40:44[quote

Cand ai un asemenea soc si nu ai cu cine vorbi nu prea mai stai sa te gandesti..asa ca iarta contextul..acum cand mai m-am linistit vad lucrurile altfel...si multumita voua le vad limpezi..nu se merita.

Ma bucur si eu sa aud asta

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

36 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 08:01

ii bine ca sa incheiat cu bine

berila

1111 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 08:49

Si eu ma bucur! Ce bine ca toti mergem la Sibiu,
orgie ca sa sarbatorim?

What's cookin`, good lookin`?
BLA_JENY

229 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:51

De la: yuppiy_ta, la data 2010-11-28 02:40:44

Gandeste mai profund....
No problem....

Mooaammmaa
sora lu' piti..alias L.R. ??.....

CITAT :
" Ca sa te lamuresc de tot, faptul ca eu, nu ma multumesc cu putin, asa cum faci tu"
A..., acu' intzeleg de ce esti ne---, ne.... ...nemultzumita

IO'. Nu ma stii ??? Nasooolll ! P.S. IO is nevasta DOMUNUI DECAN AL FACULTATII DE BLAJI(nu.ro)NEOLOGIE. Sa se STIEEE ! Clar ??? + sunt profeSOaRA LA SECtIa de BLAJI+neza.
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Dragostea..bat-o vina!!!
Mergi la: