back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mamaliga nu explodeaza!

cutremur

71 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 00:58

Un popor de papagali. De gura-casca taraie-brau, pierde-vara, linge-blide, coate-goale si alte cuvinte compuse. cam asta suntem! Un popor de somn mult, lene cat cuprinde si rai ai dracului cand se vorbeste rau de noi. Vrem schimbare, sa ne fie bine, sa avem de toate dar dormim ca mortu-n papusoi. Sa puna altul bomba sub scaunul burtosilor de ne conduc! Sa protesteze altul pt a vedea cei care ne sunt lideri ca ii uram din toti rarunchii! De ce suntem lasi? Pai gandim asa: dak ies si protestez ma iau astia la ochi, imi pierd slujba poate, ma cred cunoscutii nebun,imi ratez o viitoare cariera( care cariera mai neamule). Dar aia de au murit la Revolutie ce erau? nebuni sau eroi? nebuni vad!! niciun lider tanar! toti burtosii si barbosii vorbesc la tv de ceea ce trebuie sa facem. si tinerii ce fac?! saorma, coca-cola, sex( nu copii pt k nu au cu ce sa ii creasca) sau sunt lasi si pleaca!! Cam asta suntem. cautati voi asa adanc in voi si daca suntem altceva sa imi spuneti!! sa vezi acum raspunsuri cand se simte romanul mandru ranit in orgoliu propriu...pe dracu.. mamaliga nu explodeaza!

Raporteaza abuz de limbaj
rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 01:01

De la: cutremur, la data 2010-09-13 00:58:13Un popor de papagali. De gura-casca taraie-brau, pierde-vara, linge-blide, coate-goale si alte cuvinte compuse. cam asta suntem! Un popor de somn mult, lene cat cuprinde si rai ai dracului cand se vorbeste rau de noi. Vrem schimbare, sa ne fie bine, sa avem de toate dar dormim ca mortu-n papusoi. Sa puna altul bomba sub scaunul burtosilor de ne conduc! Sa protesteze altul pt a vedea cei care ne sunt lideri ca ii uram din toti rarunchii! De ce suntem lasi? Pai gandim asa: dak ies si protestez ma iau astia la ochi, imi pierd slujba poate, ma cred cunoscutii nebun,imi ratez o viitoare cariera( care cariera mai neamule). Dar aia de au murit la Revolutie ce erau? nebuni sau eroi? nebuni vad!! niciun lider tanar! toti burtosii si barbosii vorbesc la tv de ceea ce trebuie sa facem. si tinerii ce fac?! saorma, coca-cola, sex( nu copii pt k nu au cu ce sa ii creasca) sau sunt lasi si pleaca!! Cam asta suntem. cautati voi asa adanc in voi si daca suntem altceva sa imi spuneti!! sa vezi acum raspunsuri cand se simte romanul mandru ranit in orgoliu propriu...pe dracu.. mamaliga nu explodeaza!

bine ca se cutremura

interzisuN

308 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 10:36

incerc sa inteleg de ce tocmai mamaliga..revenind,nenea cred ca ai sa gasesti zeci de topicuri cu aceelasi subiect pe aici..ROMANIA SI HOTII,ROMANI RUSINE..etc..dar uite ce propun..daca faceti rost de suficienti bani,ma fac eu asasin profesionist...si incepem curatenia de iarna..

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 10:38

De la: interzisuN, la data 2010-09-13 10:36:34incerc sa inteleg de ce tocmai mamaliga..revenind,nenea cred ca ai sa gasesti zeci de topicuri cu aceelasi subiect pe aici..ROMANIA SI HOTII,ROMANI RUSINE..etc..dar uite ce propun..daca faceti rost de suficienti bani,ma fac eu asasin profesionist...si incepem curatenia de iarna..

iti dau eu 100 de euro sa te sinucizi

analizez, judec si dau verdicte
interzisuN

308 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 10:42

De la: PICARD, la data 2010-09-13 10:38:13
De la: interzisuN, la data 2010-09-13 10:36:34incerc sa inteleg de ce tocmai mamaliga..revenind,nenea cred ca ai sa gasesti zeci de topicuri cu aceelasi subiect pe aici..ROMANIA SI HOTII,ROMANI RUSINE..etc..dar uite ce propun..daca faceti rost de suficienti bani,ma fac eu asasin profesionist...si incepem curatenia de iarna..

iti dau eu 100 de euro sa te sinucizi

100 de euro zici?

poate as accepta,dar uitandu-ma cati prosti voi lasa in urma,trebuie sa declin...unii ne-au bagat in rahat,altii trebuie sa ne scoata...

cutremur

71 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 23:08

esti un capitalist adevarat, ce pot spune!!
nu vorbeam de o bomba adevarata si nici de linsat oameni pe strada, vorbeam de protest! poate am acumulat atata frustrare in noi incat sa-i explodam pe tampitii astia care la orice huuooo venit de la romani reactioneaza de genul:"comanda politica- asta e explicatia".

interzisuN

308 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2010, ora 23:23

De la: cutremur, la data 2010-09-13 23:08:42

esti un capitalist adevarat, ce pot spune!!
nu vorbeam de o bomba adevarata si nici de linsat oameni pe strada, vorbeam de protest! poate am acumulat atata frustrare in noi incat sa-i explodam pe tampitii astia care la orice huuooo venit de la romani reactioneaza de genul:"comanda politica- asta e explicatia".

adevarat,adevarat...

| Varianta pentru tiparire a topicului Mamaliga nu explodeaza!
Mergi la: