Info
x
Credeti in reincarnare?
|
Fosta membra 9am.ro 2349 mesaje Membru din: 6/12/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:21
De la: Corrrnell, la data 2010-07-15 11:17:14si pana acum nu am intalnit oameni destepti sa fie siguri macar de un singur lucru stii, vorba aia: "Nobody is perfect. I'm nobody"... Raporteaza abuz de limbaj
tot eu...
|
|
molia 673 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Pitesti |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:23
Da ..da...azi am alte preferinte cum ar fi cal sau pasare un vultur plesuv
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1479 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:24
De la: Lucia38, la data 2010-07-15 11:21:31De la: Corrrnell, la data 2010-07-15 11:17:14si pana acum nu am intalnit oameni destepti sa fie siguri macar de un singur lucru
Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
VlabiouzzZzZ 113 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:28
@ Corrrnell
Corect ca e usor sa vorbesti despre ceva atat de vast, problema e ca nu eu am vorbit despre subiect ci tu te-ai aruncat cu capul inainte fara sa ai informatii, tot ce am zis eu este incontestabil (poti fi o persoana buna in societate fara o credinta), dar ce ai spus tu...sunt curios tu de unde ai informatiile alea! Daca toata lumea ar fi ca mine, sa aiba atata incredere in propria persoana incat sa nu aiba nevoie de nimic altceva si sa constientizeze ca toate deciziile ii apartin si ca este vinovat in 90% din greselile pe care le face si nu da vina pe cine nu trebuie, eu chiar cred ca ar fi o lume mai buna si sa iti aduc un argument: vad persone oribile, cu un comportament social deplorabil dar cu credinta...asa ca spune-mi tu cine are mai multa dreptate? Cine a vtut sa faca pe desteptul si cine a adus comentarii rautacioase dar logice? (ma mandresc cu un coeficient de inteligenta enorm si cu o baza informativa la fel de mare --aici am facut am vrut sa atrag atentia, chiar daca asa este--) Am pute vorbi pe acest subiect prea mult timp, care ar fi timp pierdut, pentru mine iar pentru tine o ocazie sa ma indrepti pe "calea cea buna" si ne luptam cu argumente logice(ale mele) versus argumente sedimentate prin educatie si nu prin cercetare (daca ai citit biblia nu inseamna cercetare la fel cum nici daca citesti Harry Potter nu inseamna ca exista scoala de vrajitori...sau) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:30
@ Corrrrnell
Inseamna ca nu ai intalnit oameni destepti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:36
Daca toata lumea ar fi ca mine, sa aiba atata incredere in propria persoana incat sa nu aiba nevoie de nimic altceva si sa constientizeze ca toate deciziile ii apartin si ca este vinovat in 90% din greselile pe care le face si nu da vina pe cine nu trebuie, eu chiar cred ca ar fi o lume mai buna si sa iti aduc un argument: vad persone oribile, cu un comportament social deplorabil dar cu credinta...asa ca spune-mi tu cine are mai multa dreptate? Cine a vtut sa faca pe desteptul si cine a adus comentarii rautacioase dar logice? (ma mandresc cu un coeficient de inteligenta enorm si cu o baza informativa la fel de mare --aici am facut am vrut sa atrag atentia, chiar daca asa este--) Am pute vorbi pe acest subiect prea mult timp, care ar fi timp pierdut, pentru mine iar pentru tine o ocazie sa ma indrepti pe "calea cea buna" si ne luptam cu argumente logice(ale mele) versus argumente sedimentate prin educatie si nu prin cercetare (daca ai citit biblia nu inseamna cercetare la fel cum nici daca citesti Harry Potter nu inseamna ca exista scoala de vrajitori...sau)[/quote] dar ai scris nu te ai incurcat, inseamna ca te am suparat cu cevanu stiu ce ai citit :))) dar eu i am dat dreptate unei persoane pe care tu ai luat o la misto (asta pt ca faci bine si fara sa crezi in ceva )si asta pt ca, vorba ta, ai incredere in propria persoana :)) deci esti tare vezi ca si hitler avea incredere in propria persoana si toti nebunii sunt la fel :)) Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:38
De la: VlabiouzzZzZ, la data 2010-07-15 11:30:51@ Corrrrnell tu esti primu m am luminat acum ca te am intalnit Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 11:40
si nu era vorba de credinta ci de faputl ca tu ai sarit pe alta persoana pt simplul fapt ca avea credinta
asta da arata cat de inteligent estimai lumineaza ma el nu ti a cerut sa spui ca el tu in schimb da Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 12:13
@Corrrnell
"Sar" pe oricine care spune/scrie o teorie dar nu are nici un argument logic, palpabil...mi-ar place sa nu existe astfel de persoane, poate o sa ma intrebi de ce nu m-am luat si de restul, pentru ca restul (majoritatea) se jucau cu imaginatia si a venit el si a zis ca e asa cum zice el, si asta a fost oportunitatea mea de a ma infige in el ca nu imi plac nici oamenii care fac pe desteptii! Iar de ce am scris atat de mult? Pentru ca mie imi place sa aduc argumente ideilor pe care le sustin, ca toate conversatiile cu mine sa aiba gust si logica plus ca eu sunt sigur pe ceea ce stiu si am tot timpul dreptate! Oare daca Hitler ar fi avut o educatie mai solida, cu perceptie a binelui si a raului un pic mai vasta si cu increderea in sine, oare nu ar fi facut ceva mai interesant! Fiind o societate condusa aproape dictatorial de religie, nu pot sa iti si exemple pozitive (nu doar toti nebunii), adica pot dar ai stii despre cine vorbesc, nu sunt nume atat de rasunatoare ca Hitler. Tot ce tine societatea in frau, pe cat posibil, este un lucru bun deci nu cataloghez religia ca fiind o metoda rea, doar ca nu imi place cand se incearca sa se faca o stiinta din asta, si eu cred (cu argumente) ca noi nu ar trebui sa fim tinuti in frau ci ar trebui sa ne concentram asupra evolutiei, sa atingem stagii utopice prin intelepciune si studiu la nivel stiintific si social, sa ne orientam pe palpabil si demonstrabil ca sa nu mai fie intrebari fara raspuns, intrebari ce dau nastere conflictelor! Ia gandeste-te la o lume fara arme, o lume in care toti am ajunge la un consens, o lume concentrata asupra pasului urmator si nu al dominatiei, al controlului! Poate ai sa zici ca nu are legatura cu religia dar ia in considerare puterea obisnuintei si priveste in urma, razboaie religioase, maceluri pentru schimbarea credintei, personalitati care se credeau protejatii zeilor sau imputernicitii zeilor si din lacomie (care nu ar recunoaste nimeni ca nu este fondata laic si ar aduce argumente sa demonstreze) atentia se indrepta spre altceva si nu evolutie, mai ales cand biserica neaga evolutia! O lume mai buna incepe cu propria persoana. Asta da lectie de viata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 12:39
De la: VlabiouzzZzZ, la data 2010-07-15 12:13:23@Corrrnell eu ma pot exprima clar, logic dar si succint vorbesti de razboaie din cauza religiei si cat de buna ar fi lumea fara religie, dar tu ai luat la rost o persoana care nu a jignit pe nimeni, isi exprima ideea, (credinta in Dumnezeu si in Cuvantul Lui care spune sa ierti si sa intorci celalat obraz, nu sunt eu acela, vreau doar sa ti arat unde gresesti)si acum vorbesti de alte religii nicidecum de una care spune sa ierti, am impresia ca vrei neaparat sa ti se dea dreptate indiferent daca ai sau nu dreptate, si de ce a trebuit sa mi spui ca te mandresti cu un iq impresionant, iti era frica ca nu mi dau seama si biserica neaga evolutia omului din maimuta dar ea intelege prin evolutie apropierea de Dumnezeu prin uitarea de sine si daca te gandesti logic nici asa nu ar mai exista razboaie
|
|
Fosta membra 9am.ro 274 mesaje Membru din: 14/06/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 12:40
at cand am inceput sa mi pun aceste intrebari citisem deja mai multe carti pe acesta tema, insa cel mai mult m a impresionat adam si eva a lui rebreanu
diana27
|
|
9am184186 26 mesaje Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 13:11
_
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 13:24
@ Corrrnell
Cruciadele in cinstea carei credinte au fost facute si au fost extraordinar de sangeraose! Sau gandeste-te la inchizitie, din nou uite-te la fapte si la cum s-a interpretat religia pentru cva nu era nimeni care sa demonstreze ca e gresit si asta pentru ca nu se putea demonstra palpabil...e vorba de interpretare cum paote fi gresita si greu de contestat nu de cuvantul gersit pe care il promoveaza si de aici incepem sa ne invartim in cerc cu discutia noastra, stiu ce spune crestinismul, de fapt stiu ce spun mai multe religii. Iar cand o discutie incepe sa se invarta in cerc imi pierd interesul si entuziasmuld e a mai continua! Cand o sa poata sa isi argumenteze ideea, o sa imi cer scuze fata de el... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 13:28
Trebuie sa recunosc a fost destul de interesanta discutia pana la un moment dat!
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 13:44
De la: VlabiouzzZzZ, la data 2010-07-15 13:24:40@ Corrrnell nu religia e de vina ci oamenii care detineau puterea s au folosit de ea si au denaturat spre bunul lor plac oricum eu nu sunt un model si nici pe aproape (sigur ti ai dat seama) sa ti zic fa asa sau asa, doar ca nu am fost de acord cu atitudinea ta fata de o persoana care si daca ar fi gresit tot nu ar fi indreptatita In rest, sincer sa fiu, mi a facut placere altfel nu as mai fi comentat
|
|
Aurica 2 mesaje Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 13:47
La ce bun sa sti raspunsul daca nu exista constiinta de fapt.
|
9am175157 89 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 16:49
NU ! ! !
|
yuppy009808 36 mesaje Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 16:58
cu siguranta da.e dovedit stiintific.
cand corpul fizic paraseste aceasta lume,spiritul sau il urmeaza o perioada de timp mai lunga sau mai scurta,dupa caz[.....]apoi se inalta si cand ii vine "randul" revine in alt corp fizic.cu cat periada de sedere si numarul de incarnari este mai mare cu atat spiritul va fi mai evoluat. spiritele au misiuni de indeplinit,cum ar fi ceva ce nu a terminat fiinta in care au fost in incarnarea anterioara. fiecare fiinta are o carma,adica ceva de "facut",de aceea trebuie sa se intoarca spiritul.am folosit cuvantul fiinta pt k spiritul uni om se poate incarna in animal,planta... ne nastem cu anumite temeri[spre exemplu] de ceva si ne intrbam de ce ne e teama? mie imi e frica de apa f tare. e sigur ca in alta viata am ptit ceva rau legat de apa.poate un inec.. cele mai elocvente exemple sunt cele cu deja vu. ni se intampla tuturor sa avem senzatia k am mai vazut locul acela desi ne aflam pt prima data acolo! simtim uneori o atractie deosebita fata de o persoana necunoscuta: sigur acea persoana seamana cu o alta cu care am simpatizat in alt timp. se cunosc cazuri cand doi oameni s'au iubit atat de mult incat sufletele lor nu au putut fi despartite dupa moaret si au "venit"impreuna pe pamant sa isi continue viata. exemplele pot continua dar nu sunt eu in masura sa dau explicatiile cele mai bune,de aceea cel mai bine e sa citesti despre aceste fapte si sa iti formezi singur o parere. foarte bune sunt si emisiunile pe discovery. mie personal mi'a placut sa citesc din lazarev.acolo am inteles multe pt k acest autor scrie pe intelesul tuturor,cu exemple si o naratiune usor de retinut. subiectul e amplu dar merita discutat.o sa descoperi o lume fascinanta a spiritelor si dupa ce o intelegi cat dee cat nu te vei mai teme de fantome sau de noaptea in cimitir! succes! ester Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 274 mesaje Membru din: 14/06/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:15
posibil sa para prosteasca intrebarea mea, dar palntele au spirit?
diana27
|
|
teo_teodora_lili0 33 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 17:37
intrati pe nemaiintilnitul site, deosebit de interesant ,care trateaza si problema reincarnarii,aura umana,auraumana-lilia502.blogspot.com
|
valy_frantz 71 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 18:21
De la: VlabiouzzZzZ, la data 2010-07-15 10:48:09De la: Vally, la data 2010-07-15 08:30:22De la: diana27, la data 2010-07-14 10:15:33ce parere aveti de aceasta intrebare? oare am mai trait si alte vieti inainte de aceasta?Nu exista reincarnare, ci doar o continuitate a spiritului. Sunt 3 vieti pe care le parcurge omul. Cea de 9 luni, petrecuta inside of mum, viata asta reala, care dureaza diferit pt fiecare dintre noi si a 3-a este viata vesnica, cea de dupa moarte, insa despre care nu avem informatii clare. De ce nu ma intrebi ce inseamna toata sintagma atunci, "inside of mum"? Doar cuvantul "mum" nu-l intelegi? Pe "inside" il stii? Deci raspunsul e afirmativ, am trait 9 luni acolo... Iar raspunsul la prima intrebare, scuze k le-am luat invers, este simplu. Despre a -3a viata, cea vesnica, a vorbit ff mult Domnul Iisus cat a fost pe pamant si a incercat sa ne faca sa-ntelegem ca obiectivul major pe durata vietii acesteia (nr 2) este doar acela de-a obtine viata vesnica (a3-a). Si a mai vorbit despre viata a3-a Sfanta Teodora, Sfantul Vasile cel Mare, depinde acum cat de documentata esti. Daca o sa-mi spui acum ca nu crezi in existenta D-lui Iisus sau in invataturile Lui, imi pare rau. Nu o sa intru in polemica cu tine pe tema asta...
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 18:35
De la: yuppy009808, la data 2010-07-15 16:58:15cu siguranta da.e dovedit stiintific. doamna, nu va suparati, dar cum e dovedit stiintific? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 18:48
"simtim uneori o atractie deosebita fata de o persoana necunoscuta: sigur acea persoana seamana cu o alta cu care am simpatizat in alt timp."
Inseamna ca multe pasarici ma simpatizau inainte. ce vremuri, mai bine ca nu mi aduc aminte
|
|
eyesblue_1984 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:09
De la: baytu, la data 2010-07-15 09:14:03MMMMMMMMMMMMMMMHHHHHHHHHHHHHH Nu,daca,s-ar reincarna ar invata ceva!!! buna asta
|
Fosta membra 9am.ro 261 mesaje Membru din: 1/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:16
...mdaaa...
***&&^^$$#@*** Na! Am 17..scuze.. 35... ani !? Asha e bine...????(Ca Pikard m-a facut baba...)
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:20
De la: JENI, la data 2010-07-15 19:16:04...mdaaa... mda ce ? poate vrei bataie la fundulet ia vezi ca 20 de ani ca maine trec, mai ales ca maine e vineri Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 261 mesaje Membru din: 1/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:22
Cornelush.., cornelush...
***&&^^$$#@*** Na! Am 17..scuze.. 35... ani !? Asha e bine...????(Ca Pikard m-a facut baba...)
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:24
De la: JENI, la data 2010-07-15 19:22:21Cornelush.., cornelush... hai nu visa, ca nu trec chiar ca maine Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 19:35
De la: diana27, la data 2010-07-15 17:15:25posibil sa para prosteasca intrebarea mea, dar palntele au spirit? pai cred ca toate plantele de aici au suflet acum sincer nu am referire la nimeni dar a fost prea buna gluma ca sa nu o zic Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 2374 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 15 Iulie 2010, ora 20:07
De la: Goku, la data 2010-07-14 17:54:42Mi-ar placea sa spuneti si in ce va-ti dorii sa va reincarnati ;x In ceva care nu trebuie sa munceasca, care sa stea toata ziua sa manance si sa doarma. Si uite asa ne-ntoarcem la... porci?
when I play with madness!
|
|
|
|

)si asta pt ca, vorba ta, ai incredere in propria persoana :))
NU ! ! !