Info
x
Cine sunt eu?
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:07
De la: the_lu_da, la data 2010-07-08 23:20:46De la: daria_ta, la data 2010-07-08 23:12:52De la: the_lu_da, la data 2010-07-08 23:10:26Sunt doar un fulg de păpădie Da, da, sa crezi tu ca imi trece asa usor! Cand voi vedea o poezie optimista, atunci imi va trece! Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 20/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:10
[/quote]
Da, da, sa crezi tu ca imi trece asa usor! Cand voi vedea o poezie optimista, atunci imi va trece![/quote] poezie poezie pu.... sa continui?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 14:12
De la: voirel_viorea, la data 2010-07-09 14:10:06 Da, da, sa crezi tu ca imi trece asa usor! Cand voi vedea o poezie optimista, atunci imi va trece![/quote] poezie poezie pu.... sa continui? [/quote]...e de hartie! Hei, nu ma provoca, pt ca sunt dupa plaja, si se pare ca isi face soarele efectul!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7554 mesaje Membru din: 24/12/2012 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 23:02
De la: daria_ta, la data 2010-07-09 14:07:40De la: the_lu_da, la data 2010-07-08 23:20:46 Da, da, sa crezi tu ca imi trece asa usor! Cand voi vedea o poezie optimista, atunci imi va trece![/quote] gesesti pe net...
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 23:06
De la: the_lu_da, la data 2010-07-09 23:02:33 gesesti pe net... [/quote]Eu vreau de la tine, nu de pe net!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 07:07
De la: iubarici, la data 2010-06-22 14:35:38...e tot copy paste ??am mai raspuns eu la intrebarea asta dar acum mi-a sarit in ochi. Cine sunt eu? Aici pe forum sunt picard, un om care a cazut din cer direct in valtoare de intrigi de pe internet care zilnic descopera ceva si cu greu face fatza asazisei distractiî. Acum cand sunt relativ cunoscut e mai greu sa mai atac,sa jignesc,sa injur etc ca la inceput. Am fost surprins de multe lucruri ,si cu toate ca nu-mi plac surprizele,au fost si unele placute. Si eu sunt om si caut oameni. Se gasesc greu oameni de incredere.
analizez, judec si dau verdicte
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 07:08
De la: iubarici, la data 2010-06-22 14:35:38...e tot copy paste ??am mai raspuns eu la intrebarea asta dar acum mi-a sarit in ochi. Cine sunt eu? Aici pe forum sunt picard, un om care a cazut din cer direct in valtoare de intrigi de pe internet care zilnic descopera ceva si cu greu face fatza asazisei distractiî. Acum cand sunt relativ cunoscut e mai greu sa mai atac,sa jignesc,sa injur etc ca la inceput. Am fost surprins de multe lucruri ,si cu toate ca nu-mi plac surprizele,au fost si unele placute. Si eu sunt om si caut oameni. Se gasesc greu oameni de incredere.
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 08:00
De la: PICARD, la data 2010-07-21 07:08:12 Uite o surpriza placuta si pt mine: mesajul tau! Buna dimineata, tuturor!
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 08:37
De la: daria_ta, la data 2010-07-21 08:00:08De la: PICARD, la data 2010-07-21 07:08:12 surpriza placuta este ca o sa revin in forta dupa cateva zile in care parca nu am fost eu deci sa inceapa distractia de unde am lasat-o
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 08:46
De la: PICARD, la data 2010-07-21 08:37:54 Surpriza placuta este statusul tau!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 20/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2010, ora 14:34
De la: PICARD, la data 2010-07-21 07:08:12De la: iubarici, la data 2010-06-22 14:35:38...e tot copy paste ??am mai raspuns eu la intrebarea asta dar acum mi-a sarit in ochi. Cine sunt eu? Aici pe forum sunt picard, un om care a cazut din cer direct in valtoare de intrigi de pe internet care zilnic descopera ceva si cu greu face fatza asazisei distractiî. Acum cand sunt relativ cunoscut e mai greu sa mai atac,sa jignesc,sa injur etc ca la inceput. Am fost surprins de multe lucruri ,si cu toate ca nu-mi plac surprizele,au fost si unele placute. Si eu sunt om si caut oameni. Se gasesc greu oameni de incredere.
|
|
Delinqvent 12 mesaje Membru din: 23/07/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 13:17
Wow, ce de raspunsuri, care mai de care mai elocvente, gandite, spontane si "frumoase"(am vazut ca se foloseste des cuv frumos paci)...imi cer mii de scuze ca nu am avut rabdarea sa le citesc chiar pe toate, oricum dati-mi putina incredere macar am incercat si sunt peste 35 de grade in camera deci...poate am facut mai mult ca altii...revenind pe sub...de ceva ani incoace eu am un singur raspuns la intrebarea in consecinta "Cine sunt eu?" si sunt inca extrem de multumit de el, raspunsul meu ar fii "eu sunt eu", fara complicatii, fara citate moderne din carti mult prea citite si rascitite, fara inflorturi sa zica lumea ca sunt destept si nu analfabet. Eu vad numai adevar in in fraza asta "eu sunt eu" si o pot explica in miliarde de sensuri, unul din ele fiind ca eu nu sunt ca nimeni altul sau alta, nu ma aseaman cu nimic in universul asta, deci de ce sa caut un raspuns la o intrebare pe care numai eu o pot pune? Chiar daca este aceasi cu a altor cateva miliarde de oameni este diferita pentru ca eu intreb. Eu sunt eu si atat, nimic mai mult, nu s-a inventat inca nici o definitie sau raspuns sau orice altceva care sa dea cat de cat inteles eu-lui meu pentru ca nu este ca al altuia deci raspunsul lor pentru "mine" este gresit din start. Nu imi dau seama ce insemana pentru voi "eu sunt eu" dar pentru mine inseamna totul, intelesuri cate crei si inacelasi timp toate corecte. multumes daca ai avut rabdare sa citesti pana aici poftim un premiu :*.
Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates
others.
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 13:26
De la: Delinqvent, la data 2010-07-23 13:17:47Wow, ce de raspunsuri, care mai de care mai elocvente, gandite, spontane si "frumoase"(am vazut ca se foloseste des cuv frumos paci)...imi cer mii de scuze ca nu am avut rabdarea sa le citesc chiar pe toate, oricum dati-mi putina incredere macar am incercat si sunt peste 35 de grade in camera deci...poate am facut mai mult ca altii...revenind pe sub...de ceva ani incoace eu am un singur raspuns la intrebarea in consecinta "Cine sunt eu?" si sunt inca extrem de multumit de el, raspunsul meu ar fii "eu sunt eu", fara complicatii, fara citate moderne din carti mult prea citite si rascitite, fara inflorturi sa zica lumea ca sunt destept si nu analfabet. Eu vad numai adevar in in fraza asta "eu sunt eu" si o pot explica in miliarde de sensuri, unul din ele fiind ca eu nu sunt ca nimeni altul sau alta, nu ma aseaman cu nimic in universul asta, deci de ce sa caut un raspuns la o intrebare pe care numai eu o pot pune? Chiar daca este aceasi cu a altor cateva miliarde de oameni este diferita pentru ca eu intreb. Eu sunt eu si atat, nimic mai mult, nu s-a inventat inca nici o definitie sau raspuns sau orice altceva care sa dea cat de cat inteles eu-lui meu pentru ca nu este ca al altuia deci raspunsul lor pentru "mine" este gresit din start. Nu imi dau seama ce insemana pentru voi "eu sunt eu" dar pentru mine inseamna totul, intelesuri cate crei si inacelasi timp toate corecte. multumes daca ai avut rabdare sa citesti pana aici poftim un premiu :*. Hei, "delinqvent" mic, mi-a placut raspunsul tau!
|
|
Delinqvent 12 mesaje Membru din: 23/07/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 18:57
thx;),oricum nice topic!:D
Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates
others.
|
|
Fosta membra 9am.ro 251 mesaje Membru din: 15/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 August 2010, ora 12:38
Eu sunt ca si tine, cel care citesti aceste randuri, un om. Am doua maini, doua picioare si un singur cap. Dupa cum vezi suntem la fel. Asa ca, inainte de a crede ca ai dreptul sa ma judeci si sa ma injuri, opreste-te si abtine-te pentru ca te injuri si te judeci pe tine insuti.
Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 11 August 2010, ora 11:29
Am doua maini, doua picioare si un singur cap
eu nu judec si nu injur desi am doua
|
yuppy013903__ion 348 mesaje Membru din: 27/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 August 2010, ora 11:16
CINE sunt EU? nimeni PTR, ca nu am avatar si tot e necomolet,,,,,,necomplet,,,,EU le propun ..ca avatar acelora sa puna capu PL care era propus de mine semn ELECTORAL
ionica
|
|
Postat pe: 12 August 2010, ora 11:21
De la: yuppy013903__ion, la data 2010-08-12 11:16:51CINE sunt EU? nimeni PTR, ca nu am avatar si tot e necomolet,,,,,,necomplet,,,,EU le propun ..ca avatar acelora sa puna capu PL care era propus de mine semn ELECTORAL ai o problema grava daca asa incerci s-o impresionezi pe monaco pari om serios in poze sau din cauza radiatiilor oricine o ia razna?
|
|
panther 5 mesaje Membru din: 14/01/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 20 August 2010, ora 17:15
Hmmm...tu ma provoci sa fac o introspectie si sa ma uit,sa observ,sa stau aplecat spre mine si sa vad cecinecum sunt????!!!!Nu,nu o sa fac asta pentru ca m-ar solicita,in schimb o sa fac altfel,o sa folosesc stereoscopia si o sa ma chinui sa ma vad prin prizma celor din jur...
Sunt EU,cel care se trezeste dimineata,niciodata la aceeasi ora,care se trezeste in ultimul timp poate satul de destui si destule,dar cu siguranta prea optimist ca sa se uite in oglinda sa vada daca a lasat semne mahmureala...Ies pe terasa casei si langa un Kent4 asez un Iacobs Frappe cu 2 cuburi de gheata incercand sa vad:AZI CINE SUNT?! Si sunt EU!cel care o sa umble cu tricoul pe umar pana la prietenul cel mai bun si impreuna cu el va da un telefon sa strangem mai multi la o caterinca si o bere brumata pe ambalaj.Voi rade si voi face caterinca,voi asculta muzica si voi juca o carte sau poate un fotbal sau poate fac un strand....cine stie...sunt EU cel care are oroare de plictis! Sunt tot EU cel FARA STARE DE SPIRIT pentru ca pe mine nu ma deprima ploaia cu vi se intampla voua,probabil voi fi la volan conducand sub ochelarii de soare,razand de toti dobitocii din trafic si ferindu-i pe cei care pur si simplu uita ca masina este de intindere mai mare ca bicicleta....poate rulez,poate accelerez,poate vreau adrenalina si iar accelerez...si poate ma linistesc in momentul cand ascult Mokingbird sau When I'm Gonne! Acelasi eu va incerca sa-i dea un zambet copilului acela care sta cu mana intinsa nu dandu-i bani ci luandu-l de mana si ducandu-l la un fast-food...sau voi fi rau cu cel de la salubrizare care spaland strada ma vor stropi si pe mine... Voi scapa de mine,ganduri rele sau altele cand le vad pe ele cum sumar imbracate inceraca sa-si etaleze formele si cu siguranta voi intoarce capul sa admir ce Dumneazeu mi-a dat spre fericire. Sunt activ,sunt algelic,demonic,altruist,nesimtit,tupeist sunt exact granita dintre bine si rau sau ala care sigur te injura in gand cand il lovesti pe strada din greseala,dar cu siguranta iti va zambi cand iti ceri scuze,sunt un melanj,un contrast....SUNT EU si mi-este bine asa! Raporteaza abuz de limbaj
unt incredibil, incoercibil, incognoscibil, incomparabil, irepetabil, irecuperabil si mai ales FENOMENAL! Vorbesc Braille, pot numara pana la infinit si inapoi si daca vreau sa sterg fisiere din calculator, le trimit direct in iad. Pentru ca tocmai am sters Recycle Byn!!!
|
|
AndreeaH2elen 37 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 21 August 2010, ora 20:08
Hmmm
cine sunt eu?? O fataaaaa:D...um...un om...o tipa satena,inalta,draguta.//?:))
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 21 August 2010, ora 20:13
eu sunt eu, si atat...
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza
|
|
Fosta membra 9am.ro 1405 mesaje Membru din: 3/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 August 2010, ora 16:52
De la: BabyCriss, la data 2010-08-21 20:13:44eu sunt eu, si atat... Eu sunt ceva inexplicabil..Divinitatea a lucrat la mine o perioada indelungata;
Most people will die without really knowing who they really are...
|
|
Fosta membra 9am.ro 261 mesaje Membru din: 1/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 August 2010, ora 16:57
Io' ? pai....IO !
***&&^^$$#@*** Na! Am 17..scuze.. 35... ani !? Asha e bine...????(Ca Pikard m-a facut baba...)
|
|
Postat pe: 22 August 2010, ora 17:33
Eu sunt ceva inexplicabil..Divinitatea a lucrat la mine o perioada indelungata
deci tu esti de vina? se pastra pentru tine si cu mine a terminat rapid
|
Fosta membra 9am.ro 261 mesaje Membru din: 1/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 August 2010, ora 17:38
ESTE DIVINA...
"deci tu esti de vina? se pastra pentru tine si cu mine a terminat rapid "
***&&^^$$#@*** Na! Am 17..scuze.. 35... ani !? Asha e bine...????(Ca Pikard m-a facut baba...)
|
|
Fosta membra 9am.ro 4000 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 22 August 2010, ora 18:47
Calator prin timp,o frunza-n vant
Caraus al viselor,si al desartaciunii Un om ,un simplu om mergand Spre nicaieri si pretuntindeni Un nou pas,un alt vis Un nou inceput cu un alt sfarsit Un rasarit de luna sub soarele arzator Un vis neimplinit ,acelasi calator Un om. Raporteaza abuz de limbaj
You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain
|
|
AndreeaH2elen 37 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 25 August 2010, ora 12:18
Frumos spus :D *poezia este facuta de tine sau copy /paste?*
|
Postat pe: 25 August 2010, ora 12:52
De la: rothmans, la data 2010-08-22 17:33:44Eu sunt ceva inexplicabil..Divinitatea a lucrat la mine o perioada indelungata Incepusem sa-mi pierd rabdarea.Am incercat sa-I spun ca sunt si altii dar ...fara nici un rezultat
|
|
Postat pe: 25 August 2010, ora 13:11
Incepusem sa-mi pierd rabdarea.Am incercat sa-I spun ca sunt si altii dar ...fara nici un rezultat
si-a permis sa nu te bage in seama???
|
Postat pe: 25 August 2010, ora 13:44
De la: rothmans, la data 2010-08-25 13:11:30Incepusem sa-mi pierd rabdarea.Am incercat sa-I spun ca sunt si altii dar ...fara nici un rezultat la cat de concentrat era sa iasa ceva perfect,uite ca si-a permis sa nu ma bage in seama;oricum stia ca e spre binele meu..
|
|
|
|

ca sa-ti treaca...
deci sa inceapa distractia de unde am lasat-o