Info
x
Educatia incotro?
|
Far_Cry 305 mesaje Membru din: 1/01/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 08:38
Ptr.Diana 27...La ce bun strictetea de care vorbesti ?! Pe cine intereseaza tembelii care termina o facultate ?! Ptr ce sa ne mai intereseze numarul mare de absolventi ...pe locuri putine de munca ?! Tembelii si incapabilii absolventi n-au decat sa-si puna diploma pe peretii camerei de zi,ptr ca oricum n-au ce face cu ea ! Vad ca nici tu nu te debarasezi de ideile neconforme cu ...realitatea ,exact ca Ecaterina Andronescu,Andrei Marga sau Mihai Hardau care au facut invatamantul ...PRAF !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy009460 42 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 15:53
Bună!
Sunt Mara. Nu știu ce nr. de yuppy am, scuze Aș fi interesată de acest curs de logopedie, mai ales dacă se acceptă și învățători care au terminat Școala Normală în 1993. Am făcut și Facultatea de Geografia Turismului între timp și acum sunt înscrisă la masterat la Amenajare turistică și teritorială. Aș putea primi mai multe informații pe adresa marabirta@yahoo.com Cu mulțumiri, Mara Bîrta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 250 mesaje Membru din: 20/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 21:22
De la: FarCry, la data 2010-07-23 08:38:45 pai atunci sus analfabetismul, sus tembelismul. daca tu i numesti pe cei care au muncit sa faca o facultate tembeli inseamna ca esti dai dovada de o mare nesimtire. Raporteaza abuz de limbaj
layla
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 21:27
De la: alida, la data 2010-07-23 21:22:56De la: FarCry, la data 2010-07-23 08:38:45 A gresit doar generalizand, insa are si el dreptate! Este inadmisibil sa existe absolventi de facultate care sunt aproape analfabeti! Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 274 mesaje Membru din: 14/06/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 22:10
De la: daria_ta, la data 2010-07-23 21:27:33De la: alida, la data 2010-07-23 21:22:56De la: FarCry, la data 2010-07-23 08:38:45 sunt foarte multi absolventi ale unor facultati fantoma care sunt bata, dar cei care chiar isi dau interesul si termina o facult cu renume de stat si totusi nu au posibilitati de a si gasi un serviciu. ce facem cu ei?
Raporteaza abuz de limbaj
diana27
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 22:13
De la: FarCry, la data 2010-07-23 08:38:45 si tu cam ce idei bune ai avea mai desteptaciunea romaniei. nu sunt de acord cu acesti minstrii de 2 lei pe care ia avut si ii are invatamnatul, dar sa afirm ca cei care termina o facultate sunt tembeli... cred ca tembelul cel mai mare esti TU pt ca faci asemenea afirmatii. Raporteaza abuz de limbaj
diana27
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 22:36
De la: diana27, la data 2010-07-23 22:10:09De la: daria_ta, la data 2010-07-23 21:27:33 Ce sa facem cu ei? Ii tinem pe tusa, pt ca nu au loc de cei care, asa cum spune FarCry, termina o facultate pe bani, pe relatii, chiar daca sunt tembeli! De fapt, sistemul de invatamant romanesc este pe butuci tocmai din cauza acestui fapt, ca s-a permis, cu buna stiinta, ca ORICINE sa poata termina o facultate. Este suficient sa ne uitam cine ne conduce, si intelegem DE CE si CUM s-a ajuns aici! Si nu-l mai condamnati, pt ca are dreptate! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
monaco 1609 mesaje Membru din: 13/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:46
Ce sa facem cu absolventii care FAC FACULTATEA D E S T A T (!!!) SI INVATA?..
Cum ce, uite ce fac si eu... Ma agit ca sifonu...sa urnesc sistemul...(daca ati sti ce incalceala e cu logopedia...dpdv legal )Faci 7 joburi, multa munca voluntara... cam asta fac oamenii fara pile si care vor CEVA ADEVARAT.... In sistemul de invatamant... nu intru ...orice ar fii !!!! Ce e acolo....
"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..."
Daca se simte ..cineva....:
atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti...
TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
|
|
|
|
|
Delinqvent 12 mesaje Membru din: 23/07/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:49
De la: diana27, la data 2010-07-20 13:16:47pai sunt mai multe persoane care termina facultati decat poate sustine oferta locurilor de munca in tara noastr pentru ca azi, toti tembelii termina o facultate. nu mai e strictetea aceea de demult cand doar persoanele capabile intrau la facultate. acum intra cu turma si ies cu cardul Wow, ce zici tu, parca ne face pe toti sa ne dorim sa il reinviem ce Ceausescu. Nu zic ca este neaparat o idee rea. In legatura cu tineretul de azi este agresiv sunt total de acord, dar suntem asa pe motive foarte reale si bune. Tu nu cred ca mai tii foarte bine curtea scolii, in care daca te prezinti ca si copilashu inocent de acasa din 3 palme si 2 miscari est marginalizat pe viata de absolut toti. Intradevar este o jungla, si de obicei cei care te marginalizeaza ajung sa iti pupe picioarele mai tarziu dar la momentul respectiv tu depinzi de statutul social care el til lipeste pe spate inca din prima zii. Asa ca normal ca prefer sa fiu nesimtit si agresiv, cum sa ii deosebesc? Intre nesimtit si copilarie ciudata aleg nesimtit. Si sa nu crezi ca daca parem niste animale nu suntem in stare de gandire...ne pastram in noi...incercam sa crestem si psihic...dar nu atat de evident...si de educatie sa nu mai vorbesc...tot de aia suntem prosti...sunt profi care vor sa te invete, dar daca tu faci pe smecheru si dormi asta este alta problema. Ca idee, e greu sa fii adolescent in ziua de azi...dar ne descurcam cum putem...Si in legatura cu aspectul si modul de comportament intre noi ca si grup asta nu este vezi doamne doar o problema "romaneasca"...daca nu te-a durut capu de prostia mea pana in punctu asta poftim un premiu :* Raporteaza abuz de limbaj
Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates
others.
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 11:57
@Delinqvent..ai perfecta dreptate...
Eu asta sustin intotdeauna...agresivitatea este o forma de protectie ,la adolescenti in special; Raporteaza abuz de limbaj
|
|
aisha01eu 5 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 14:56
Eu fac parte din generatia actuala (am 18 ani) si trebuie sa recunosc ca sunt printre putinii elevi care vor sa invete si sa aiba o cariera. Nu chiulesc am note bune. Dar cu ce folos? Termini o facultate si n-ai unde sa te angajezi! Colegii mei vor sa aiba numai bani, nu-i intereseaza scoala. Toti vor sa fie notari, avocati, oameni de afceri, politicieni, manageri si nu-i intereseaza decat destinatia nu si drumul. Vom ramane o tara cu 2 categorii de oameni: prostii si cei cu studii superioare de care isi bat joc prostii. Unii cu creier decid sa plece, iar pentru ceilalti Dumnezeu cu mila. Pacat de tara asta!
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 14:21
De la: Delinqvent, la data 2010-07-24 11:49:41De la: diana27, la data 2010-07-20 13:16:47pai sunt mai multe persoane care termina facultati decat poate sustine oferta locurilor de munca in tara noastr pentru ca azi, toti tembelii termina o facultate. nu mai e strictetea aceea de demult cand doar persoanele capabile intrau la facultate. acum intra cu turma si ies cu cardul Raporteaza abuz de limbaj
layla
|
|
teddy09 21 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2010, ora 08:05
Manualele scolare cred ca sunt facute atat de incurcate, prost explicate, fara fond, un haos, trecand foarte usor pe lucrurile care sunt intr-adevar folositoare mai tarziu, tocmai pentru ca parintii sa nu mai poata sa ii ajute pe copii, acestia capatand sentimentul ca nu sunt ajutati(sprijiniti), putand fi usor de condus, de manevrat. Se mareste astfel "prapastia" dintre parinti si proprii copii, prin incapacitatea parintilor de a ii sprijinii. Practic ii "dezradacineaza" taindu-le orice posibil ajutor. Cine are acest interes? Si mai ales, de ce?
|
Postat pe: 3 August 2010, ora 08:20
De la: teddy09, la data 2010-08-03 08:05:32Manualele scolare cred ca sunt facute atat de incurcate, prost explicate, fara fond, un haos, trecand foarte usor pe lucrurile care sunt intr-adevar folositoare mai tarziu, tocmai pentru ca parintii sa nu mai poata sa ii ajute pe copii, acestia capatand sentimentul ca nu sunt ajutati(sprijiniti), putand fi usor de condus, de manevrat. Se mareste astfel "prapastia" dintre parinti si proprii copii, prin incapacitatea parintilor de a ii sprijinii. Practic ii "dezradacineaza" taindu-le orice posibil ajutor. Cine are acest interes? Si mai ales, de ce? Dincolo de toate acestea, este vorba si de nepriceperea celor care au fost numiti pe posturile respective pe parcursul anilor (referindu-ma, evident, la Ministerul Educatiei), a celor care aveau datoria de a organiza invatamantul dar care, conform principiului "cel mai important sunt eu, nu tara, nu copiii, nu viitorul lor" au facut orice pt a-si umple propriile buzunare, si cum altfel decat creand acele manuale alternative, copiind, prost inspirati, metode ale altora, fara o analiza prealabila a conditiilor din scolile romanesti, condamnand, in acest fel, generatii intregi la nestiinta, mergand pana la incultura chiar. Au promovat un sistem nesanatos de trecere de la o forma de invatamant la alta, prin admiterea pe baza de dosare, schimband sistemul in momente total nepotrivite, au facut orice doar sa le fie LOR bine! Cine are interes sa "dezradacineze" o natiune si de ce?!...Raspunsul e simplu: cei care vor sa conduca lumea (si nu sunt vorbe goale!), si, din pacate, romanul reprezinta un "teren" propice pt acest lucru! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 00:39
mai grav este ca ne invartim intr un cerc vicios, murdar si noi, in loc sa facem ceva sa ne fie mai bine stam si cautam motive si vinovati si aruncam cu noroi unul in altul
diana27
|
|
viorel_chi 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 August 2010, ora 11:57
astia de 21 de ani distrug sistematic EDUCATIA romanilor...nu a rromilor ... pentru ca doresc O TARA DE PROSTI care sa stie sa citeasca ... nu sa interpreteze si sa inteleaga un text (n.b.-o lege) si sa socoteasca (+;-;x;:).... radical...puteri...etc...LA CE LE TREBUIE ??!!!!!
|
wilmore_2005 2 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: Medgidia |
Postat pe: 6 August 2010, ora 14:36
Monaco , esti din constanta , am observat?
din ce localitate mai exact ?te intreb pentru ca sunt licentiat in psihologie , dar lucrez in invatamant . partea proasta e ca am dat licenta la UNIV ,, SPIRU HARET '' , vreau s a fac un master , si desigur sa ma imnplic in voluntariat ,sper sa tzinem legatura Raporteaza abuz de limbaj
E.I. NEAMTU
|
|
teddy09 21 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2010, ora 15:41
Ai dreptate daria.
Sa devenim o tara de sclavi, avand un salariu care sa ne ajunga decat pentru a plati rata la banca si a manca bine - sa putem muncii bine. Este tot o forma de sclavie- numai ca la sclavi - trebuia sa le asiguri masa si casa.Acum nu. E treaba ta cum te descurci. Mie doar sa imi platesti datoria. Eu sunt inginer - "facut pe timpul lui Ceausescu" si imi lua cate o jumatate de ora sa reusesc sa fac un exercitiu de matematica - de clasa a 6-a. Interesant, nu? Si daca ati sti cat de usoare si practice sunt manualele de afara. Care le stimuleaza creativitatea, gandirea, nu memoria, si lipsa de interes. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 August 2010, ora 18:23
Am retinut Wilmore_2005,..(si ceilalti, care aderati la ideea mea..); cand e ceva..va anunt !
Ma bucur ca exista interes de genul asta .
|
|
marian1986marius 915 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2010, ora 19:36
De la: teddy09, la data 2010-08-06 15:41:38Ai dreptate daria. Omule si eu ist Inginer , generatia noua, cu 4 ani, din 30 cati am foist in serie, decat 5 lucreaza pe profil ( toate sunt fete, nush ce noroc au avut - le-a cam placut cel care le-a angajat , k de cunostintiinte in domeniu nu k ma laud ,dar stiu mai multe decat ele, asta e...) f. rar te angajezi acu'pe profil, pe calificarea pe care o ai (X ai instrumente de manichiura, X ii place la angajator de tine) .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 August 2010, ora 15:37
De la: marian1986marius, la data 2010-08-06 19:36:13De la: teddy09, la data 2010-08-06 15:41:38Ai dreptate daria. pai ce ne mai mira! daca si capul capilor, marele idiot de presedinte care cica ne conduce e contra valorilor... Raporteaza abuz de limbaj
layla
|
|
rothmans_yuppy 7870 mesaje Membru din: 1/05/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 11 August 2010, ora 12:13
pai ce ne mai mira! daca si capul capilor, marele idiot de presedinte care cica ne conduce e contra valorilor... iar idiotul de funeriu nu e in stare sa repete o propozitie soptita cu 1 secunda in urma, fratilor, vedeti ce faceti la urmatoarele alegeri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 August 2010, ora 19:39
pe mine ma mira o chestie? cum ajung toti tembelii ministrii, in general, si in special ministrii educatiei. chiar atata demnitate nu avem si noi???????? pai vine asta cu ideile lui de 2 bani de a bulversat bacalaureatul, acum am aflat ca si titularizarea vrea s o repete ca zice ca s a fraudat... in ce tara lui papura voda traim? cat sa le mai permitem sa si mai bata joc de noi?
diana27
|
|
Postat pe: 12 August 2010, ora 13:07
pe mine ma mira o chestie? cum ajung toti tembelii ministrii
foarte simplu, totul e politic si intotdeauna partidele mai mici din coalitii au ministere repartizate din start, acuma...pdl are grosul
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 12 August 2010, ora 23:55
un sfat pt o generatie... www.youtube.com/watch?v=KjS7djkCHTI
"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
|
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 13 August 2010, ora 19:15
MARE PLICTISEALA. M-AM GINDIT SA MAI FAC O FACULTATE
|
Postat pe: 13 August 2010, ora 20:03
MARE PLICTISEALA. M-AM GINDIT SA MAI FAC O FACULTATE
ce materiale de constructie vrei sa folosesti?
|
Fosta membra 9am.ro 1586 mesaje Membru din: 15/07/2010 |
Postat pe: 13 August 2010, ora 20:27
De la: rothmans, la data 2010-08-13 20:03:20MARE PLICTISEALA. M-AM GINDIT SA MAI FAC O FACULTATE... Poate beton sarmant... Raporteaza abuz de limbaj |
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 14 August 2010, ora 14:39
De la: CRITEO, la data 2010-08-13 20:27:23De la: rothmans, la data 2010-08-13 20:03:20MARE PLICTISEALA. M-AM GINDIT SA MAI FAC O FACULTATE... Poate beton sarmant... BUNA, BUNA. PAI LA FACULTATE SE AGATA MAI USOR
|
Mariah7 109 mesaje Membru din: 10/02/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 August 2010, ora 15:30
De la: monaco, la data 2010-07-14 23:18:00Invitatii mei speciali (sotii din Cehia)au fost incantati de aceasta seara...((Doamna lucreaza cu copii) si eu as vrea s afac asta in timpul liber:X...ador copii
|
|
|

Ptr.Diana 27...La ce bun strictetea de care vorbesti ?! Pe cine intereseaza tembelii care termina o facultate ?! Ptr ce sa ne mai intereseze numarul mare de absolventi ...pe locuri putine de munca ?! Tembelii si incapabilii absolventi n-au decat sa-si puna diploma pe peretii camerei de zi,ptr ca oricum n-au ce face cu ea ! Vad ca nici tu nu te debarasezi de ideile neconforme cu ...realitatea ,exact ca Ecaterina Andronescu,Andrei Marga sau Mihai Hardau care au facut invatamantul ...PRAF !
.
...