back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prostia la romani sau mai bine spus incotro se indreapta romania

romanalexandru

30 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 10:24

Nu stiu cu ce sa incep acest topic pentru ca ar fi sa scriu jumatate de zi

Am sa incep cu cespunea tatal meu acum vreo 10 ani cand eram si eu prin clasa a 10 daca imi aduc bine aminte " Acum voi generatia voastra nu mai stiti multe vau stricat mult, la scoala nu mai invatati mai nimic ati prins vremuri in care aveti libertate dar nu stiti ce face cu ea pe cand pe vremea noastra....."

Asa am sa incep si eu "pe vremea noastra " cand eram copii mai stiam sa ne distram mai stiam sa ne jucam si la scoala mai invatamm cate ceva aveam o copilarie..... acum stau si ma minunez de cate tampenii imi este dat sa vad si sa aud si mai ales ca suntem condusi si de niste ciudati dar oricum sa inecpem cu cateva exemple pe care am avut placere sa le vad si sa le aud cu toate ca preferam sa nu existe asa ceva

Undeva pe la 9 seara trecand din intamplare prin fata unui club din Bucuresti nu dau numele ca suna a publicitate :)) doi tipi coboara dintr-o masina ultimul racnet un mercedes class e
1: -tare masina cat ai dat pe ea
2: pai vreo cateva zeci de mii de euro
1: pai nu aveai bani ce ai facut
2: am vandut apartamentu
1: si acuma unde stai
2: in chirie

deci unde vom ajunge cu astfel de specimene auzi sa vinzi casa pe o masina grav rau de tot ce sa mai spun despre pustanii de 10 ani care fumeaza de rup ca niste veritabili domni si injura ca la usa cortului ...... sunt multe de spus si de exemplificat ar trebui sa scriem un roman intreg

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 12:15

pai vezi tu chestiile astea vor exista tot timpul :) ii ca si cum ai incerca sa-ti tii copilul in casa,sa-l feresti de gura lumii...sa-ti fie frica caci poate il auzi intr-o seara cand vine de la joaca,si te intreaba ''tatii ce inseamna p**a''......

Fiecare adolescent,trece prin asa ceva,cu prietenii,anturaju,dar depinde de fiecare in parte ce drum isi alege :) dar stai linistit nu toti fac ca si tipul ala ;) deci nu cred ca 1-2 tipii ca el au vreun efect asupra Romaniei,sau a urmatoarelor generatii,caci deja suntem in kkt...mai mult decat trebuie...sau vrem sa recunoastem...

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
constantin_crina

71 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 18:55

Nu ma mai mira nimic.Ma lasa "rece".Din punctul meu de vedere poate sa detina orice masina, important este sa nu ma deranjeze in trafic.Restul tine de viata fiecaruia.
Pe mine ma deranjeaza altceva: cei care s-au grabit sa faca copii de la 18 ani si acum se plang ca nu au nimic, stau cate 7-8 intr-un apartamnet de 2 camere si se uita urat dc tu ai facut ceva in viata si au grija sa-ti aduca aminte ca nu ai fost capabil sa faci plozi.

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 19:25

De la: mary07, la data 2010-06-23 18:55:21Nu ma mai mira nimic.Ma lasa "rece".Din punctul meu de vedere poate sa detina orice masina, important este sa nu ma deranjeze in trafic.Restul tine de viata fiecaruia.
Pe mine ma deranjeaza altceva: cei care s-au grabit sa faca copii de la 18 ani si acum se plang ca nu au nimic, stau cate 7-8 intr-un apartamnet de 2 camere si se uita urat dc tu ai facut ceva in viata si au grija sa-ti aduca aminte ca nu ai fost capabil sa faci plozi.

esti cam acrutza, papusico?
ai uitat c-ai fost si tu plod, candva?
poate chiar unul facut la 18 ani?
ti-ar fi placut sa se plinga parintii ca te au si le-ai distrus viata?

constantin_crina

71 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 14:46

Nu sunt.Da m-au conceput la 19 ani asa era atunci, dupa ce terminai scoala tb sa te casatoresti ca sa te realizezi.Intre timp lucrurile s-au schimbat sau cel putin vreau sa cred asta. Nu vad de ce femeile tb sa alerge in bratele primului barbat sa-i faca un copil si apoi sa depinda finaciar de el toata viata.Am atatea colege de serviciu care s-au casatorit la 20 de ani si sunt nefericite nu pot sa divorteze, dar sunt " doamne".

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 14:54

De la: mary07, la data 2010-06-27 14:46:17Nu sunt.Da m-au conceput la 19 ani asa era atunci, dupa ce terminai scoala tb sa te casatoresti ca sa te realizezi.Intre timp lucrurile s-au schimbat sau cel putin vreau sa cred asta. Nu vad de ce femeile tb sa alerge in bratele primului barbat sa-i faca un copil si apoi sa depinda finaciar de el toata viata.Am atatea colege de serviciu care s-au casatorit la 20 de ani si sunt nefericite nu pot sa divorteze, dar sunt " doamne".

"Da m-au conceput la 19 ani ASA ERA ATUNCI"
superb

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 15:27

De la: mary07, la data 2010-06-27 14:46:17Nu sunt.Da m-au conceput la 19 ani asa era atunci, dupa ce terminai scoala tb sa te casatoresti ca sa te realizezi.Intre timp lucrurile s-au schimbat sau cel putin vreau sa cred asta. Nu vad de ce femeile tb sa alerge in bratele primului barbat sa-i faca un copil si apoi sa depinda finaciar de el toata viata.Am atatea colege de serviciu care s-au casatorit la 20 de ani si sunt nefericite nu pot sa divorteze, dar sunt " doamne".
De ce nmu pot sa divorteze?? Le opreste cineva??

You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 15:38

De la: dudulik, la data 2010-06-27 14:54:08

"Da m-au conceput la 19 ani ASA ERA ATUNCI"
superb

Nu e nimic superb in a concepe un copil la varsta de 19 ani, pt ca nu varsta este cea importanta, decat d.p.d.v. fiziologic, ci dorinta de a avea un copil, constientizarea faptului ca trebuie sa te implici total, si sa faci sacrificii, si atunci, ca si acum. Ca vremurile s-au schimbat, in sensul ca acum un cuplu are alte prioritati, nu stiu daca este, neaparat, un lucru bun, insa si atunci, ca si acum, un copil sudeaza, teoretic, un cuplu, chiar daca, in realitate, nu leaga cu lanturi pe nimeni, iar acest lucru e bine sa fie constientizat inainte de aduce pe lume o noua viata!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
constantin_crina

71 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 17:35

De la: Nigma, la data 2010-06-27 15:27:25

Banii nu se pot intretine singure.

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 18:53

Pai situatia asta nu prea e relevanta pentru fetele romance: la noi, femeile sunt educate sa aiba banul lor, sa nu depinda financiar de soti. Majoritatea femeilor casatorite din Romania au serviciu.
Mi se pare ca tu esti putin invidioasa pe doamne...

mariusdan30

9 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:29

prostia va exista oricum , dar incotro se indreapta tara ? spre mai rau asta e clar , si de asta fiecare incearca de unul singur sa o scoata la capat.
cred ca tot ceva din prostie ne face sa nu fim deloc uniti sa facem ceva

mariusdan30
Fosta membra 9am.ro

815 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 00:48

De la: mary07, la data 2010-06-27 17:35:21
De la: Nigma, la data 2010-06-27 15:27:25

Banii nu se pot intretine singure.

Mai sta femeia la cratita in ziua de azi asteptand mila din partea sotului?unde?prin ce catun de tara?

mariusdan30

9 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 09:57

nu am deviat de la subiect ? femei , cratite , copii.
e hotarirea fiecaruia , cred . daca asa alege ....
la barbati nu e asa ? terasa de la coltul blocului plina ochi de dim pina seara . de unde au bani ? tigari ? e alegerea lor , nu ?
problema e ca au copii , si ca nu au ce transmite acestora. si se perpetua situatia .
stii care e una din problemele cu independenta ? face cariera si apoi copiii ? copii vor fii crescuti de bunici sau bone , intr-un mediu ferit de societatea '' proasta '' si asa va deveni un inadaptat , egoist care va avea nevoie de sprijinul parintilor pina la 30 de ani, ca saracu nu se descurca.
Azi avem nenumarate astfel de cazuri . Cind ati intrat ultima data intr-o scoala?? eu mai intru ca am copii acolo . Nu exista nici un dialog intre ei , numai tipete si imbarnceli - nu pot vorbi normal si coerent . Efectul TV + parinti cu bani .
- va urma -

mariusdan30
Fosta membra 9am.ro

815 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 16:50

De la: mariusdan30, la data 2010-06-28 09:57:32nu am deviat de la subiect ? femei , cratite , copii.
e hotarirea fiecaruia , cred . daca asa alege ....
la barbati nu e asa ? terasa de la coltul blocului plina ochi de dim pina seara . de unde au bani ? tigari ? e alegerea lor , nu ?
problema e ca au copii , si ca nu au ce transmite acestora. si se perpetua situatia .
stii care e una din problemele cu independenta ? face cariera si apoi copiii ? copii vor fii crescuti de bunici sau bone , intr-un mediu ferit de societatea '' proasta '' si asa va deveni un inadaptat , egoist care va avea nevoie de sprijinul parintilor pina la 30 de ani, ca saracu nu se descurca.
Azi avem nenumarate astfel de cazuri . Cind ati intrat ultima data intr-o scoala?? eu mai intru ca am copii acolo . Nu exista nici un dialog intre ei , numai tipete si imbarnceli - nu pot vorbi normal si coerent . Efectul TV + parinti cu bani .
- va urma -

Dar ce te bagi si u ca musca....daca am deviat sau nu de la subiect e pb mea! tu vezi-ti de raspunsul tau extrem de "la subiect"si lasa-l pe autorul topicului sa decida ce si nu...ce va mai place unora sa va erijati in purtatori de cuvant si consilieri in pb ce va depasesc!

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 17:05

De la: mariusdan30, la data 2010-06-28 09:57:32

problema e ca au copii , si ca nu au ce transmite acestora.

stii care e una din problemele cu independenta ? face cariera si apoi copiii ? copii vor fii crescuti de bunici sau bone , intr-un mediu ferit de societatea '' proasta '' ...

Lasa-ma sa dau cu banul !

Tu nu ai copii :))
..pentru ca altfel ai fi facut diferenta intre ce inseamna un copil educat pana la 7 ani de catre bunici si altul care a stat cu o bona

mariusdan30

9 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 19:42

mda , pai cam asta e ce avem prin romania.
pai sa va las la cratita , educatie , independenta , cariera , numai ca in final tot vor trebui sa-si aleaga un barbat www.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/10275.html#

mariusdan30
mariusdan30

9 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 19:55

draga bijou din cite stiu suntem intr-o zona libera , sau cumva e o dictatura aiciwww.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/10275.html#
Daca cineva doreste sa ma excluda ca ami dau cu parerea , si nu corespund '' tiparului'' selamalecum.
yuppy013293( complicat nume ) nu stiu diferenta , dar e mare fata de cei care sunt crescuti de parintii lor . Am avut bucuria si norocul sa-i cresc '' cu mana mea ''.

prostia la romani : cred ca mai bine ma abtin

mariusdan30
Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:05

De la: mariusdan30, la data 2010-06-28 19:55:40
yuppy013293( complicat nume ) nu stiu diferenta , dar e mare fata de cei care sunt crescuti de parintii lor . Am avut bucuria si norocul sa-i cresc '' cu mana mea ''.

Si cum te-ai descurcat...
Ti-ai luat concediu paternal , iar apoi i-ai dus la cresa, gradinita cu program 8 ore cat erai la servici ?
Sau unul dintre voi doi a renuntat definitiv la munca pt cauza nobila? Doar asa ca sa stiu si eu cum sa procedez peste vreo 10-12 ani :))

Fosta membra 9am.ro

815 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:06

De la: mariusdan30, la data 2010-06-28 19:55:40draga bijou din cite stiu suntem intr-o zona libera , sau cumva e o dictatura aiciwww.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/10275.html#
Daca cineva doreste sa ma excluda ca ami dau cu parerea , si nu corespund '' tiparului'' selamalecum.

Marius, esti liber sa faci si sa spui ce-ti dicteaza doar inima si ratiunea....dar nu suport ipocritii care isi fac o indeletnicire din a privii in curtea vecinului...capisci?
Dar vb ta...prostia la romani(unii)..e ...mia bn ma abtin

mariusdan30

9 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:25

mama mia , o conversatie normala nu se poate ? ma gandeam ca se pot exprima pareri , sorry daca am jignit pe cineva ... dar vad ca mi se reproseaza ca ma uit in curtea vecinului , ca mi-am crescut copii singur ..... wow .
Oameni buni , normal exista pentru voi ? daca ati fii vrut o conversatie care sa va convina neaparat trebuia sa o face-ti in '' privat '' fara sa va deranjeze ''ipocritii''. eventual plingeti la autorul topicului sa ma dea afara

mariusdan30
Fosta membra 9am.ro

815 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:28

De la: mariusdan30, la data 2010-06-28 20:25:08mama mia , o conversatie normala nu se poate ? ma gandeam ca se pot exprima pareri , sorry daca am jignit pe cineva ... dar vad ca mi se reproseaza ca ma uit in curtea vecinului , ca mi-am crescut copii singur ..... wow .
Oameni buni , normal exista pentru voi ? daca ati fii vrut o conversatie care sa va convina neaparat trebuia sa o face-ti in '' privat '' fara sa va deranjeze ''ipocritii''. eventual plingeti la autorul topicului sa ma dea afara

Marius chill! e amalgam in capsorul tau...reciteste cu atentie replayurile mele la ale tale....ai inteles gresit! Acum inclusiv esti tu offtopic!Hai sa nu monopolizam topicul cu discutii care nu-si au locul, sa demonstram cat de orgoliosi suntem!ok?

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:31

Frate ! Ce-ai patit ? :

Si-a pus bijou dulaul din avatar pe tine

Fosta membra 9am.ro

815 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:38

De la: yuppy013293, la data 2010-06-28 20:31:06Frate ! Ce-ai patit ? :

Si-a pus bijou dulaul din avatar pe tine

yeah, i am a pitbull

mariusdan30

9 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:42

auci , ce muscatura

mariusdan30
mariusdan30

9 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 20:41

yes , am reusit sa scot bandajul de la muscatura.
prostia la romani oare nu e pusa in valoare prin toate canalele tv , prin toate emisiunile de 2 lei , prin toate ''vip''-urile ce se afiseaza ?

mariusdan30
9am067510

4 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 11:22

felicitari ptr felul de gindire....f.f. intelept toata stima matei goldner

robert_sro

5 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 03:05

De la: natty, la data 2010-06-27 18:53:00

Pai situatia asta nu prea e relevanta pentru fetele romance: la noi, femeile sunt educate sa aiba banul lor, sa nu depinda financiar de soti. Majoritatea femeilor casatorite din Romania au serviciu.
Mi se pare ca tu esti putin invidioasa pe doamne...

Lol cine draq te-a mintit...
sunt invatate sa aleaga unu cu bani.....norocul lor ca mai prind cate un tigan fara dinti in gura sa le duca si in spania ...sau germania mai nou acu ...sa faca un ban cinstit ca se poate !

kry

4 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 08:50

tu esti fericita ...?

| Varianta pentru tiparire a topicului Prostia la romani sau mai bine spus incotro se indreapta Romania
Mergi la: