back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Pustoaicele si florile

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 19:53

De la: citystella, la data 2010-06-08 19:46:38
De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:44:47
De la: citystella, la data 2010-06-08 19:41:30
De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:34:08
De la: citystella, la data 2010-06-08 19:32:26
De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:01:46
De la: cristi007, la data 2010-06-08 17:02:29Ce credeti, pustoaicele de astazi mai sunt impresionate de un buchet de flori? Intreb pentru ca vreau sa impresionez o fata pe care o plac, dar care e cam tanara - 20 ani. M-am gandit sa-i trimit buchetul asta: bit.ly/aOXCim .
Prietenii imi spun ca este inutil, ca mai bine cheltuiesc un ban in plus cu ea in oras, ca doar milf-urile mai sunt impresionate de flori. Voi ce ziceti?

eu cred ca am dreptate..tu ce zici? da' o legatura de ceapa ce-are? tot floare o fi plus ca merge bestial la shaorma aia...

Vreau eu, vreau eu, si pe langa o legatura de ridichi, una de patrunjel, una de marar, un kg de rosii, unul de castravati, un kg de ardei, un litru de ulei, o cutie de sare, o paine, un kg de cartofi, un kg de pulpe de pui, un kg de faina, un litru de lapte, o punga de zahar, un litru de nectar de fructe, o sticla de sampanie, un kg de capsuni, un tub de frisca, un tub de topping de ciocolata, un pachet de napolitane, o punga de chipsuri, un iaurt de fructe, un kg de portocale, unul de banane, unul de kiwi, un pepene, o lamaie, o sticla de apa minerala, o sticla de sirop de fructe, niste masline, un kg de branza, un baton de salam, un pachet de servetele, ... ...si un buchet mare de flori.

mah tu vrei o floare sau cumparaturile pe o saptamana??

Pai ce rost are sa vii doar cu o legatura de ceapa.

pai cat costa o legatura de ceapa si cat costa ce ai cerut tu..plus ca pun pariu ca vrei salam de ala crud uscat la 50 de lei kilu'meu, apa minerala evian s.a.m.d...pai ce fac..imi fac credit?

Nu sunt asa pretentioasa.

atunci shaorma si Haps pentru tine

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
citystella

1245 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 19:54

De la: Haps, la data 2010-06-08 19:53:29
De la: citystella, la data 2010-06-08 19:46:38
De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:44:47
De la: citystella, la data 2010-06-08 19:41:30
De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:34:08
De la: citystella, la data 2010-06-08 19:32:26
De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:01:46
De la: cristi007, la data 2010-06-08 17:02:29Ce credeti, pustoaicele de astazi mai sunt impresionate de un buchet de flori? Intreb pentru ca vreau sa impresionez o fata pe care o plac, dar care e cam tanara - 20 ani. M-am gandit sa-i trimit buchetul asta: bit.ly/aOXCim .
Prietenii imi spun ca este inutil, ca mai bine cheltuiesc un ban in plus cu ea in oras, ca doar milf-urile mai sunt impresionate de flori. Voi ce ziceti?

eu cred ca am dreptate..tu ce zici? da' o legatura de ceapa ce-are? tot floare o fi plus ca merge bestial la shaorma aia...

Vreau eu, vreau eu, si pe langa o legatura de ridichi, una de patrunjel, una de marar, un kg de rosii, unul de castravati, un kg de ardei, un litru de ulei, o cutie de sare, o paine, un kg de cartofi, un kg de pulpe de pui, un kg de faina, un litru de lapte, o punga de zahar, un litru de nectar de fructe, o sticla de sampanie, un kg de capsuni, un tub de frisca, un tub de topping de ciocolata, un pachet de napolitane, o punga de chipsuri, un iaurt de fructe, un kg de portocale, unul de banane, unul de kiwi, un pepene, o lamaie, o sticla de apa minerala, o sticla de sirop de fructe, niste masline, un kg de branza, un baton de salam, un pachet de servetele, ... ...si un buchet mare de flori.

mah tu vrei o floare sau cumparaturile pe o saptamana??

Pai ce rost are sa vii doar cu o legatura de ceapa.

pai cat costa o legatura de ceapa si cat costa ce ai cerut tu..plus ca pun pariu ca vrei salam de ala crud uscat la 50 de lei kilu'meu, apa minerala evian s.a.m.d...pai ce fac..imi fac credit?

Nu sunt asa pretentioasa.

atunci shaorma si Haps pentru tine

Cine le ofera?

Stella
Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 08:12

Vreau eu, vreau eu, si pe langa o legatura de ridichi, una de patrunjel, una de marar, un kg de rosii, unul de castravati, un kg de ardei, un litru de ulei, o cutie de sare, o paine, un kg de cartofi, un kg de pulpe de pui, un kg de faina, un litru de lapte, o punga de zahar, un litru de nectar de fructe, o sticla de sampanie, un kg de capsuni, un tub de frisca, un tub de topping de ciocolata, un pachet de napolitane, o punga de chipsuri, un iaurt de fructe, un kg de portocale, unul de banane, unul de kiwi, un pepene, o lamaie, o sticla de apa minerala, o sticla de sirop de fructe, niste masline, un kg de branza, un baton de salam, un pachet de servetele, ... ...si un buchet mare de flori. [/quote]

se vede cu ochiul liber ca esti singura .... tot ce ai ales incepe cu o bucata, o unitate de masura etc, deci nu esti invatata sa imparti la 2 :))

iubarici

3863 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 13:32

depinde de persoana...si de sentimentele pe care ti le poarta ...
...mie una mi'a oferit baiatul meu un buchetel de trandafiri salbatici culesi din parculetul in care ne plimbam ..:X:X:X...si am fost cea mai fericita :X:X::X
...o data mi'a oferit o papadie dar era de la EL ... :) deci nu facea cat toate buchetele scumpe din lumea asta ...

...Be Uuu ! :*******
Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 14:47

De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:25:58
De la: bawareofdummasses, la data 2010-06-08 19:22:44

Bai. Tie iti place sa dai flori? Daca da, da-i! S-ar putea chiar sa o dai pe spate. Dupa cum sugereaza prietenii tai, foarte putini tipi mai ced ca femeile mai sunt sensibile la gesturi din astea. Daca n-o incalzeste cu nimic, inseamna ca e vaca. Eu, cel putin asa as zice...

ei,nu-i chiar asa....si totusi o floare face o impresie buna...mai ales garoafele...

da mai ales alea...ca de obicei se duc la morti:)))))))))

Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 14:50

De la: voirel_viorea, la data 2010-06-09 08:12:42Vreau eu, vreau eu, si pe langa o legatura de ridichi, una de patrunjel, una de marar, un kg de rosii, unul de castravati, un kg de ardei, un litru de ulei, o cutie de sare, o paine, un kg de cartofi, un kg de pulpe de pui, un kg de faina, un litru de lapte, o punga de zahar, un litru de nectar de fructe, o sticla de sampanie, un kg de capsuni, un tub de frisca, un tub de topping de ciocolata, un pachet de napolitane, o punga de chipsuri, un iaurt de fructe, un kg de portocale, unul de banane, unul de kiwi, un pepene, o lamaie, o sticla de apa minerala, o sticla de sirop de fructe, niste masline, un kg de branza, un baton de salam, un pachet de servetele, ... ...si un buchet mare de flori.

se vede cu ochiul liber ca esti singura .... tot ce ai ales incepe cu o bucata, o unitate de masura etc, deci nu esti invatata sa imparti la 2 :))[/quote]

o da uite si lupu' moralist..parca voi impartiti vreodata berea sau telecomanda

Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
molia

673 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:06

Hmm... depinde de fata intai zic eu incearca sa vezi daca'i plac florile arunca si tu o intrebare apoi cu ce fel de flori sa nu faci vreo gafa sa'i trimiti unele la care sa fie alergica sau care sa nu'i placa,apoi tine cont si de culori care ...reprezita diferite stari sufletesti.Sper sa te lamuresti pana la urma.Eu una dar nu mai sunt pustoaica un buchet de flori si o sticla de vin sunt... the best

citystella

1245 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:24

De la: voirel_viorea, la data 2010-06-09 08:12:42Vreau eu, vreau eu, si pe langa o legatura de ridichi, una de patrunjel, una de marar, un kg de rosii, unul de castravati, un kg de ardei, un litru de ulei, o cutie de sare, o paine, un kg de cartofi, un kg de pulpe de pui, un kg de faina, un litru de lapte, o punga de zahar, un litru de nectar de fructe, o sticla de sampanie, un kg de capsuni, un tub de frisca, un tub de topping de ciocolata, un pachet de napolitane, o punga de chipsuri, un iaurt de fructe, un kg de portocale, unul de banane, unul de kiwi, un pepene, o lamaie, o sticla de apa minerala, o sticla de sirop de fructe, niste masline, un kg de branza, un baton de salam, un pachet de servetele, ... ...si un buchet mare de flori.

se vede cu ochiul liber ca esti singura .... tot ce ai ales incepe cu o bucata, o unitate de masura etc, deci nu esti invatata sa imparti la 2 :))[/quote]

Am spus sa nu cer prea mult din prima.

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:25

De la: gangstergrl, la data 2010-06-09 14:50:26

se vede cu ochiul liber ca esti singura .... tot ce ai ales incepe cu o bucata, o unitate de masura etc, deci nu esti invatata sa imparti la 2 :))

o da uite si lupu' moralist..parca voi impartiti vreodata berea sau telecomanda [/quote]

Sau gagica.

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 15:26

De la: molia, la data 2010-06-09 15:06:37

Hmm... depinde de fata intai zic eu incearca sa vezi daca'i plac florile arunca si tu o intrebare apoi cu ce fel de flori sa nu faci vreo gafa sa'i trimiti unele la care sa fie alergica sau care sa nu'i placa,apoi tine cont si de culori care ...reprezita diferite stari sufletesti.Sper sa te lamuresti pana la urma.Eu una dar nu mai sunt pustoaica un buchet de flori si o sticla de vin sunt... the best

Si o legatura de ceapa(pe langa shaorma)

Stella
molia

673 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 16:38

De la: citystella, la data 2010-06-09 15:26:43

Eu incerc sa ajut omul si tu il bagi in ceata de tot

Shaorma nu'ti face bine

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:23

o da uite si lupu' moralist..parca voi impartiti vreodata berea sau telecomanda [/quote]
berea si telecomanda ti le donez. altceva nu ..... -deh nu toti porcii manaca tarate, unii manca si carne, se stie ca porcul e omnivor :))

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:25

Sau gagica. [/quote].

hmmm aici m-ai citit ..... ne cunoastem???

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:28

Viorel, ce cauti tu intai aici?!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:36

De la: daria_ta, la data 2010-06-10 08:28:15Viorel, ce cauti tu intai aici?!

scuze daria! am gustat si eu din viata .... stiu ca am gresit. am trecut prima data pe la ,,femei". promit sa nu mai fac!

berila

1111 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:40

De la: citystella, la data 2010-06-08 19:33:32

Bai. Tie iti place sa dai flori? Daca da, da-i! S-ar putea chiar sa o dai pe spate. Dupa cum sugereaza prietenii tai, foarte putini tipi mai ced ca femeile mai sunt sensibile la gesturi din astea. Daca n-o incalzeste cu nimic, inseamna ca e vaca. Eu, cel putin asa as zice...

ei,nu-i chiar asa....si totusi o floare face o impresie buna...mai ales garoafele...

Ce garoafe frumoase am eu. O nebunie, si miros divin.

Da, a cimitir

What's cookin`, good lookin`?
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:41

De la: voirel_viorea, la data 2010-06-10 08:36:09

scuze daria! am gustat si eu din viata .... stiu ca am gresit. am trecut prima data pe la ,,femei". promit sa nu mai fac!

Azi esti iertat!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:42

De la: berila, la data 2010-06-10 08:40:31

Da, a cimitir

O sa ma faci sa nu mai pun garoafe in casa niciodata!

Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:42

De la: daria_ta, la data 2010-06-10 08:41:43
De la: voirel_viorea, la data 2010-06-10 08:36:09

Azi esti iertat!

multumesc frumos! trebuia sa probez si eu trompa... nu?

berila

1111 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:46

Garoafele sunt folosite in cimitr tocmai din cauza mirosului In spatele fiecarei traditii a fost un scop practic candva.

Si ca sa fiu si on-topic, e un gest frumos dar nu le trimite prin curier, mergi personal.
Ma bucur ca mai sunt barbati care gandesc asa!
Oare ce ar trebui sa ne daruiasca noua femeile? O cravata? O pereche de chiloti cu popeye? Treaba rusinoasa?

cristi007

3 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 17:59

Multumesc pentru raspunsuri, au facut atmosfera, iar unele chiar au fost de ajutor.
Am hotarat sa-i dau flori la prima noastra intalnire, dar buchetul asta:
bit.ly/a78wOO
Nu e mai scump decat celalalt pentru ca il iau direct de la magazin si am negociat cu fata de pe live-chatul magazinului. Apoi ma gandesc sa o duc la Mall AFI. Imi cer scuze intelectualilor rafinati care s-ar putea oripila de atata superficialitate, dar fetele de 20 ani acolo se simt bine. Un patinoar, un film, o salata. Apropo fetelor, lasa-ti-o mai moale cu shaormele ca vine vara si dati textila jos la mare. Vreti sa bagati in alerta Green Peace-ul ca au esuat balene pe litoralul romanesc?

De la: berila, la data 2010-06-10 08:46:23

Si ca sa fiu si on-topic, e un gest frumos dar nu le trimite prin curier, mergi personal.

Chiar asa? Femeilor nu le place sa primeasca flori prin curier? E clar ca ar fi culmea culmilor sa-i dai fetei flori prin curier la prima intalnire. Hmmm, poate ca nu e o idee chiar atat de rea. Sa comanzi florile la o anumita ora, la un restaurant unde vei fi cu fata si sa vina curierul cu flori din partea ta. Iata, forumul asta ma inspira. N-o voi face, dar s-a notat.
Va tin la curent ;)

berila

1111 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 18:07

De la: cristi007, la data 2010-06-10 17:59:51Multumesc pentru raspunsuri, au facut atmosfera, iar unele chiar au fost de ajutor.
Am hotarat sa-i dau flori la prima noastra intalnire, dar buchetul asta:
bit.ly/a78wOO
Nu e mai scump decat celalalt pentru ca il iau direct de la magazin si am negociat cu fata de pe live-chatul magazinului. Apoi ma gandesc sa o duc la Mall AFI. Imi cer scuze intelectualilor rafinati care s-ar putea oripila de atata superficialitate, dar fetele de 20 ani acolo se simt bine. Un patinoar, un film, o salata. Apropo fetelor, lasa-ti-o mai moale cu shaormele ca vine vara si dati textila jos la mare. Vreti sa bagati in alerta Green Peace-ul ca au esuat balene pe litoralul romanesc?

De la: berila, la data 2010-06-10 08:46:23

Chiar asa? Femeilor nu le place sa primeasca flori prin curier? E clar ca ar fi culmea culmilor sa-i dai fetei flori prin curier la prima intalnire. Hmmm, poate ca nu e o idee chiar atat de rea. Sa comanzi florile la o anumita ora, la un restaurant unde vei fi cu fata si sa vina curierul cu flori din partea ta. Iata, forumul asta ma inspira. N-o voi face, dar s-a notat.
Va tin la curent ;)

Eu unul nu`mi permit sa traiesc asa romantic si boem, ma gandesc cum sa`mi platesc hangaralele si daca mai ramane ceva pentru romantism atunci da.

Un milion opt sute un amarat de buchet, da` ce are e placat cu ceva?
Daca are 20 de ani, abia e data in parg, eu zic ca poti sa`i arati portofelul direct si ai castigat.
Succes, chiar sunt curios cum o sa iti mearga.

Addendum:

/Buchete-mireasa-si-nasa/ asta e din link, o duci la altar direct?

cristi007

3 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 18:22

De la: berila, la data 2010-06-10 18:07:13

Addendum:

Ai dreacu astia cu florile online, baga subliminale ca sa apelezi la ei si pentru nunta. Buchetul era la sectiunea "dragoste", dar ei pun "nunta" in link. Pana unde merge manipularea asta pah psihic, domle.

N-auzi ca am negociat si l-am scos mai ieftin? (120 lei)

citystella

1245 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 20:05

De la: molia, la data 2010-06-09 16:38:50
De la: citystella, la data 2010-06-09 15:26:43

Eu incerc sa ajut omul si tu il bagi in ceata de tot

Shaorma nu'ti face bine

La depresie stii cum merge?...ca unsa.

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 20:07

De la: voirel_viorea, la data 2010-06-10 08:25:23

Sau gagica.
.

hmmm aici m-ai citit ..... ne cunoastem???[/quote]

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 20:11

De la: berila, la data 2010-06-10 08:40:31

Da, a cimitir

Tu vorbesti asa de garoafele mele?

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 20:31

De la: cristi007, la data 2010-06-10 18:22:47
De la: berila, la data 2010-06-10 18:07:13

Addendum:

Ai dreacu astia cu florile online, baga subliminale ca sa apelezi la ei si pentru nunta. Buchetul era la sectiunea "dragoste", dar ei pun "nunta" in link. Pana unde merge manipularea asta pah psihic, domle.

N-auzi ca am negociat si l-am scos mai ieftin? (120 lei)

Ce mai conteaza pentru cine, pentru ce, astept buchetul.

Stella
dieanotherday1000

10 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 07:21

De cand e nevoie de flori ca sa dai pe spate o romanca?Fa ceva mai bun cu banii, bea o bere

yuppy013274

5 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 08:22

un trandafir este suficient

Far_Cry

305 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 08:36

NU toate pustoaicele si pitzipoancele sunt croite de aceiasi mama ! Unele sunt temperamentale si mai insensibile iar altele sunt sensibile si romantice ! FLORILE SUNT AGREATE SI IUBITE DE CELE DIN A DOUA CATEGORIE !...Dar pentru ca exista o oarecare "confuzie" din partea ta,te-as intreba ce urmaresti tu de la pustoaica asta ?!... ONE NIGHT ADVENTURE or HIGH SENSITIVE RELATIONSHIP ?!... Ptr prima varianta ...da-i un Daikiri cu gheta sau 2 masuri de Cinzano intr-unul din cluburile orasului (dar vezi sa nu dai de PRINTUL CRISTEA de la DINAMO !)sau...un buchet enorm de flori si o cina romantica la unul din restaurantele cu staif ,ptr a doua varianta ! Good Luck !

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Pustoaicele si florile
Mergi la: