back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

In toamna incepe razboiul mondial ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

177 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 23:33

s-au sesizat din oficiu mai multe persoane ca nu stiu sa scriu, dar ce relevanta ar avea daca as fi un prost cu 4 clase sau ma rog ... Stii cum e un adevarat invatat, care toata viata si-a tocit coatele pe bancile amfiteatrelor nu se poate lauda cu ceea ce are in cap; nu ii sta in caracter, si celula aia nervoasa de care declanseaza o lauda de sine ii moare fizic (sau psihotic). Credeti ce vreti, eu am incercat prin topicul asta sa va pun pe ganduri si cred ca am reusit.

Raporteaza abuz de limbaj
Ciupa3001

14 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 01:04

off topic. FAILED. Nu ne-ai pus pe ganduri. Pune-te tu singur pe ganduri, gandindu-te la gandurile tale profunde pe care nu stii sa ti le exprimi.

Fosta membra 9am.ro

177 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 09:58

ciupa 3001 esti un analfabet in formare. Stii tu ce sunt acelea "ganduri" ?

Fosta membra 9am.ro

177 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 09:59

cosminsavu75

8 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 11:50

este important sa nu fie locuita de romani!!!
iar etnia roma sa fie undeva prin somalia pt.a nu mai avea ce fura!

Ciupa3001

14 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2010, ora 16:47

De la: yeacky, la data 2010-05-21 09:58:12ciupa 3001 esti un analfabet in formare. Stii tu ce sunt acelea "ganduri" ?

Analfabetii nu se formeaza desteptule. Te nasti analfabet...si inveti pe parcurs. Dar probabil unu cu 8 clase (maxim 12) ca tine proceseaza mai greu cuvintele astea "grele" sau care "atarna greu". Ti-am pus cu ghilimele ca dupa aia cine stie poate imi zici: "cuvintele n-au masa" (masa=greutate). Si acum fa tu frumusel un topic si explica-le la oameni ce-s alea ganduri inclusiv mie, dar fara sa te uiti in DEX, sa vedem cat te duce pa tine inteligenta. Pardon: cat te duce pe tine mintea. (poate iar imi zici ca-s analfabet cand tu defapt nu stii ce e ala vorbit ironic). Astept topicul...si link cu el. Aici s-a spart gasca

pampon

15 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Mai 2010, ora 18:46

Daca ne luam dupa toate babele care prezic sfarsitul lumii sau un alt razboi mondial,ar trebui sa ne mutam in Burundi. Eu am auzit-o pe mama Omida prezicand ca primul ministru ne va scoate din criza...atunci cand o sa creasca mare.

yuppy011765

1 mesaj
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 11:48

cine a scris asta e un distrus si nu mai am cuvinte

remuska

118 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Mai 2010, ora 23:02

mai bajeti! ati ajuns la jigniri?...e aiurea! poate omul crede in previziuni din'astea...Ce poti sa ii faci in vremurile astea cand se uita lumea la Accese din recte, la stiri de kanal...vad ca oamenii "adevarati" sunt Jiji Becali, verii lui, tziganii cu nuntile de aur...de-astia! omul are speranta ca daca va fii un razboi, noi vom scapa...
Fiecare are dreptul la visare! Dar noi nu suntem in stare sa dam jos un guvern de idioti, nu avem sange in instalatie sa iesim in strada sa ne cerem drepturile, ajungem sa nu mai avem ce manca, dar ne gandim cum vom iesi noi dintr-un razboi(si mondial, auzi!), "mai curati" si "mai albi"!...Doar daca ne vom spala cu Ariel , poate!...

Cotoi_yuppy

74 mesaje
Oras: Husi

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 09:33

haideti sa va spun noutati la obiect. momentan am doar doua informatii sigure:
1. armata a marit numarul personalului ce lucreaza la interventie in caz de necesitate (razboi calamnitati.. etc) si au fost refacute contractele cu diverse firme in acest sens.
2. la DGASPC (si nu numai) s-a primit un fax de la guvern ieri 10.06.2010 in care se cere institutiei sa raporteze cu ce poate sustine populatia in caz de razboi (hrana, transport, loc de cazare). Mai fac sapaturi sa vad dc voi mai afla si alte detalii. Faxul este secret si am aflat intamplator de el ptr ca eram in secretariat cand a fost primit, si a fost inmanat imediat domnului director asa ca nu am putu sa iau o copie.

@remuska jignirile sunt singurul argument al celor cu intelect redus sau a celor vinovati asa ca nu trebuie sa sa te mire sau sa te intrige jignirile

Cea mai scurta si gluma din toate timpurile: SERR
Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului In toamna incepe razboiul mondial ?
Mergi la: