back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Blogul: hobby sau muncă?

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 04:39

De la: almajanucostinel, la data 2010-04-23 21:42:36Imi place sa cred ca sriu pe blog...pentru a impartasi din experienta si pentru a invata de la altii.
In cazul meu am scris pe blog despre relatia tata copil.Ciudat este ca toti prietenii mei citesc dar nu interactioneaza. Am fost lenes in ultimul timp...dar postul acesta m-a determinat deja sa scriu iar...multumesc.
www.ganduri-de-parinte.blogspot.com[/quote]

"" Imi place sa cred ca sriu pe blog...pentru a impartasi din experienta si pentru a invata de la altii. ""

Itzi place sa crezi ( ) ca scrii pe blog .......... pt a invatza de la altzii ....

E clar ...

Decat sa pierzi timpul in fatza PC`ului mai bine scoate plodu` in parc sincer ...

Raporteaza abuz de limbaj
LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 04:42

De la: Liviu23, la data 2010-04-20 21:59:19Aseară citeam blogul unui tip. Am și uitat cum se numește, sincer.

Și dau peste un post în care spunea că el scrie pentru a-i aprecia lumea munca.

Credeam că atunci când te apuci de creat un blog și de scris în el, o faci de plăcere, că e un hobby... Sau pentru a te descărca sufletește (în cazul meu) pentru că până la urmă blogul este un jurnal. Unul on-line. Nu?

Tu de ce ți-ai creat blogul? (dacă deții unul)

Poți lăsa și adresa lui.

Pushitu ... BLOGUL NUUUU ESTE :

"că e un hobby" NU ... apuca-te de filatelie
"pentru a te descărca sufletește " NU .. ai preot sau amanta .... dupa caz ...
"este un jurnal" NU .... jurnalul este INTIM !! ( sau tu faci sex in intersectzie ? )

DECI NU !

NEXT plz ...

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 04:48

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-04-20 23:04:41cred ca blogul poate avea multe domenii de activitate, de la filosofie, stiinta, astrologie, matrimoniale, lucruri mai putin serioase, aberatii, bancuri, publicitate, comert, proiecte artistice etc..

probabil e un pic de toate in functie de ce vrei sa faci sau ce vrei sa promovezi. daca e sub forma de jurnal personal atunci poate fi considerata un fel de nevoie de acceptare si recunoastere din partea altor persoane. chiar se pot face multe cu un blog ca interfata de comunicare pentru ca pare ceva mai serios decat un forum si ceva mai personal si natural decat un sait sau domeniu.

L.R.

Draga L.R. ESTI PRAF .... nu praful de pe toba ... MAI PRAF .

" cred ca blogul poate avea multe domenii de activitate, de la filosofie, stiinta, astrologie, matrimoniale, lucruri mai putin serioase, aberatii, bancuri, publicitate, comert, proiecte artistice etc.. "

LUCRURI MAI PUTZIN SERIOASE , ABERATZII , si mai pui ... FILOZOFIE ( nu filosofie inteligentule )

Definitzie BLOG " peretele din spatele blocului unde orice frustrat ishi inshira gandurile in sperantza obtzinerii de un gram de atentzie din partea femeii de serviciu "

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 04:49

De la: ancazeca, la data 2010-04-23 09:51:28hobby, cu siguranta! cel putin in cazul meu. dar sunt convinsa ca un blog poate servi si altor scopuri.Am vazut blogul-jurnal, blogul-gazeta, blogul-shop, blogul- funny etc. cred k este pur si simplu o optiune personala...

ancazeca.blogspot.com
az-fashionista.blogspot.com[/quote]

Ai vreun hobby fata ? BAGA un site complex !!! N-ai bani de site ? la dreaq ....fa un blog ca deh ... interfatza e ushora ... jap jap 2 poze .... jap jap text .... UITEEEE MAAAMIII AM BLOG ... SITE .. BLOG ...SITE !!!

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 04:51

De la: blueperspective, la data 2010-04-23 10:26:55Bineinteles ca este o optiune personala.. ceea ce scrii acolo poate cuprinde diverse domenii de activitate. E un hobby inainte de toate, dar implica si munca. Cel putin in cazul meu implica multa munca.
Scopul este de a alege o melodie trance in fiecare saptamana, intr-un mod random, si de a prezenta audientei informatii despre ea, despre artist si multe altele. Asta implica legaturi cu DJ si case de discuri din intreaga lumea, pentru ca este ilegal sa faci broadcast la melodie fara acordul casei de discuri sau fara acordul artistului.
Choon Of The Week = Tune of the week. Enjoy !

choonoftheweek.com[/quote]

WANNA BEE !

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 04:53

De la: h00ligan, la data 2010-04-23 11:39:10Pentru unii hobby, pentru unii jurnal, insa pentru cei mai inspirati dintre ei, o adevarata afacere!

Uite un post care chiar ishi merita afisharea !
Asta este crudul adevar despre ceea ce este BLOG !

BRAVOO !!

BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !! BLOOOOG !!

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 04:54

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-04-23 12:04:07
De la: blueperspective, la data 2010-04-23 10:26:55Bineinteles ca este o optiune personala.. ceea ce scrii acolo poate cuprinde diverse domenii de activitate. E un hobby inainte de toate, dar implica si munca. Cel putin in cazul meu implica multa munca.
Scopul este de a alege o melodie trance in fiecare saptamana, intr-un mod random, si de a prezenta audientei informatii despre ea, despre artist si multe altele. Asta implica legaturi cu DJ si case de discuri din intreaga lumea, pentru ca este ilegal sa faci broadcast la melodie fara acordul casei de discuri sau fara acordul artistului.
Choon Of The Week = Tune of the week. Enjoy !

choonoftheweek.com[/quote]

Poate reusesti sa iti pui reclame sau macar un google adsense pe sait. Pare profesionist, pacat ca e mai de nisa si atunci atragi vizitatori mai greu. Good Luck.

L.R.

L.R esti sexy rau cand spui SAIT !! :)

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 04:59

De la: georgeguta, la data 2010-04-23 13:21:32medicalnewspro.blogspot.com

DOAMNE .. imi GUITZA MOUSEUL DE DURERE !!! FATA .. uite ... da-mi un cont bancar ... itzi trimit 50E sa pui pe cineva sa itzi faca un site ..... nu de alta ..dar are si scroll buttonu` meu o anumita durabilitate .... chiar asa .... pai chiar asa fata ? ai NOTA 2 de la mine !

pt cei care nu au intzeles ..... 3 cuvinte pe linie ... 500 de linii pe pagina....

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 05:01

De la: Rockk, la data 2010-04-23 15:02:09daca s pasionat pe caini, dau un google search si ma uit pe un site serios despre caini scris de ce-i care lucreaza in domeniu, nu voi citi ineptiile tale de iubitor de caine despre cum ii place la cainile sau pisicuta ta sa fie dezmierdata, ca nu conteaza...

odata cu blogul s-a dus dracu tot ceea ce insemna a fi un scriitor, arta de a scrie.

orice imbecil are un blog, eu niciodata nu voi citi NIMIC de pe un blog, de ce? f simplu.

daca autorul nu are nici macar bunavointa de a-si face o pagina personala, sa se sinchiseasca sa se axeze pe un anumit domeniu, sa confirme sursele spuselor sale, de ce sa citesc eu parerea lui Costel despre a sau b?

cine e costel ala si n ce calitate scrie ce scrie? ce a realizat el sau ce experiente a avut acea persoana pentru ca opinia lui sau a ei sa conteze cat negru sub unghie?

blogurile sunt un virus. blogherii niste ratati.

asa am spus o. .|.

OMULE TE IUBESC !! vroiam sa spun si eu ceva de genul ... dar ai fost GENIAL !!!

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 05:06

De la: nightwish_1992, la data 2010-04-23 17:23:05Na, ca am incercat o smecherie si n-o iesit. Gata, pun link-ul frumos

chopperlady.blogspot.com[/quote]

Exact ce spunea ROCK !! HABARNUAVETZI 1 gram de programare sau bunul simtzi sa facetzi drag & drop in dreamweaver ..... dehh interfatza la BLOG e mai ushora sa scrii colorat !!!

HALES BULES si .... LEARN TO HTML !

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 05:08

De la: poliedra, la data 2010-04-24 00:31:02Pentru mine blocul e o modalitate de a impartasi mai usor cu cei din jur ce te pasioneaza.

LEARN TO GRAMMAR !!!

EXACT suntetzi niste virushi agramatzi si ratatzi !! HUA !!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 09:45

(double post)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 09:48

De la: Greenie, la data 2010-04-24 09:45:22
De la: Rockk, la data 2010-04-23 15:02:09daca s pasionat pe caini, dau un google search si ma uit pe un site serios despre caini scris de ce-i care lucreaza in domeniu, nu voi citi ineptiile tale de iubitor de caine despre cum ii place la cainile sau pisicuta ta sa fie dezmierdata, ca nu conteaza...

odata cu blogul s-a dus dracu tot ceea ce insemna a fi un scriitor, arta de a scrie.

orice imbecil are un blog, eu niciodata nu voi citi NIMIC de pe un blog, de ce? f simplu.

daca autorul nu are nici macar bunavointa de a-si face o pagina personala, sa se sinchiseasca sa se axeze pe un anumit domeniu, sa confirme sursele spuselor sale, de ce sa citesc eu parerea lui Costel despre a sau b?

cine e costel ala si n ce calitate scrie ce scrie? ce a realizat el sau ce experiente a avut acea persoana pentru ca opinia lui sau a ei sa conteze cat negru sub unghie?

blogurile sunt un virus. blogherii niste ratati.

asa am spus o. .|.

1) nu generaliza; pot fi oarecum de acord cu tine, pt ca am gasit si eu zeci de bloguri scrise de emochizi cu "azi m-am ridicat din pat, m-am dus la baie si m-am machiat cu negru la ochi, mi-am pus o lama de gat pt orice eventualitate etc" fie de persoane care dau din casa, si povestesc atatea din viata personala, in speranta ... ca cine stie ce se intampla...
Un blog treb sa aiba un scop, sa fie destinat unor categorii de oameni, si sa transmiti ceva zecilor, sutelor, miilor de persoane care petrec 80% din timp pe virtual. (LR, nu ma pricep indeobste la procente, asa ca te las pe tine sa ma corectezi), prin urmare vezi nr de vizitatori la cele mai cunoscute bloguri romanesti.
2) a fost amuzanta prima parte in care ai mentionat de "cauti caini pe google si iti apar dinamovisti???" :-)))
Era o reclama la Pagini Aurii

georgeguta

14 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 12:15

da interesant ,chiar merita

medicalnewspro.blogspot.com

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 14:04

De la: georgeguta, la data 2010-04-24 12:15:50da interesant ,chiar merita

medicalnewspro.blogspot.com

Auzi fa ... da tu chiar itzi faci reclama la KKTU` ala pe tte posturile ? Mai date-n MM !!

rotariu_stefan_lucian

811 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 14:33

De la: LupTzicnit, la data 2010-04-24 04:48:06
LUCRURI MAI PUTZIN SERIOASE , ABERATZII , si mai pui ... FILOZOFIE ( nu filosofie inteligentule )

ambele forme sunt acceptate in limba romana pentru ca nu se stie exact provenienta cuvantului adica daca s-a format din limba greaca "filozuf" sau din limba latina ". philosophus".
cat despre atitudinea ta, ce pot sa spun, e modul tau de a afisa un grad de civilizatie, bun simt, cultura generala etc.

Definitzie BLOG " peretele din spatele blocului unde orice frustrat ishi inshira gandurile in sperantza obtzinerii de un gram de atentzie din partea femeii de serviciu "

Daca tu crezi ca prin astfel de manifestari mai mult sau mai putin persoanele poti impresiona femeia de serviciu, probabil te inseli, chiar daca exista si cazuri de persoane absolvente de studii universitare care practica aceasta meserie, profilul lor prezinta un grad de alfabetizare destul de scazut, deci e probabil ca dumnealor sa nu inteleaga sau se se planga ca e prea mult de citit, asa cum o mai facea un user yuppy recent pe un alt topic.

Sunt bloguri si bloguri, de la fizica cuantica, oameni de stiinta pana la persoane care cauta atentie si imagine.

o zi placuta.

L.R.

rotariu_stefan_lucian

811 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 14:38

De la: LupTzicnit, la data 2010-04-24 04:54:30

Prefer sa scriu "sait"(termenul a fost propus de Pruteanu dar nu stiu daca a fost sau nu adoptat in limba romana) si nu "site", probabil dintr-un snobism cultural national. Chiar daca mai abuzez de englezisme din cand in cand nu le apreciez in mod deosebit. Avem si noi o limba si o putem folosi.

Cat despre sexy sau nu, as prefera ca aceasta apreciere sa vina din partea unei fete si nu a unei persoane de acelasi sex. Cu tot respectul pentru comunitatea LGBT sunt un heterosexual convins si nu simt nicio atractie fata de o persoana de acelasi sex, dimpotriva, chiar repulsie in sensul de atractie.

Sper sa nu ai fantezii sau dorinte ascunse sau sa-ti provoc vreo drama sentimentala.

O zi placuta.

L.R.

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 00:58

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-04-24 14:38:54
De la: LupTzicnit, la data 2010-04-24 04:54:30

Prefer sa scriu "sait"(termenul a fost propus de Pruteanu dar nu stiu daca a fost sau nu adoptat in limba romana) si nu "site", probabil dintr-un snobism cultural national. Chiar daca mai abuzez de englezisme din cand in cand nu le apreciez in mod deosebit. Avem si noi o limba si o putem folosi.

Cat despre sexy sau nu, as prefera ca aceasta apreciere sa vina din partea unei fete si nu a unei persoane de acelasi sex. Cu tot respectul pentru comunitatea LGBT sunt un heterosexual convins si nu simt nicio atractie fata de o persoana de acelasi sex, dimpotriva, chiar repulsie in sensul de atractie.

Sper sa nu ai fantezii sau dorinte ascunse sau sa-ti provoc vreo drama sentimentala.

O zi placuta.

L.R.

Pushtiu ... :) eu l-am avut pe Pruteanu` ca profesor .... ce sa zic ... afemeiat .. pervers .... ETC . cat despre ideiile lui ......

1+1 = 2 daca nu stii daca a fost sau nu implementat in lb romana atunci de ce il folosesti .... RETARD !

Partea cu sexu` ... uite itzi PROMIT ca daca te prind pe strada te f#@$t in posterior :)

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 01:05

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2010-04-24 14:33:25

ambele forme sunt acceptate in limba romana pentru ca nu se stie exact provenienta cuvantului adica daca s-a format din limba greaca "filozuf" sau din limba latina ". philosophus".
cat despre atitudinea ta, ce pot sa spun, e modul tau de a afisa un grad de civilizatie, bun simt, cultura generala etc.

Daca tu crezi ca prin astfel de manifestari mai mult sau mai putin persoanele poti impresiona femeia de serviciu, probabil te inseli, chiar daca exista si cazuri de persoane absolvente de studii universitare care practica aceasta meserie, profilul lor prezinta un grad de alfabetizare destul de scazut, deci e probabil ca dumnealor sa nu inteleaga sau se se planga ca e prea mult de citit, asa cum o mai facea un user yuppy recent pe un alt topic.

Sunt bloguri si bloguri, de la fizica cuantica, oameni de stiinta pana la persoane care cauta atentie si imagine.

o zi placuta.

L.R.

Bai L.R.

1 . Uite-te in dex ... si scuteste-ma ca tot prost ramai si antipatic .

2. " Daca tu crezi ca prin astfel de manifestari mai mult sau mai putin persoanele poti impresiona femeia de serviciu, "

tradu`mi si mie fraza asta te implor .... eu chiar nu intzeleg ce vrei sa spui .... PERSOANELE sau PERSONALE sau ....ce fel de manifestari ? apropo de ? mai vb de bloguri ? tu esti ratzional cand legi 2 cuvinte ?

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 01:05

De la: LupTzicnit, la data 2010-04-24 04:33:58
De la: poliedra, la data 2010-04-24 00:31:02Pentru mine blocul e o modalitate de a impartasi mai usor cu cei din jur ce te pasioneaza.

Pt tine "BLOCUL" ( cum ai scris , sper sa nu modifici ) este locul in care ai aterizat dupa ce ai fugit din CUCURUZ !

...

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 00:37

L.R. si-a sters contul ..... :) LAL !

utan_florina

255 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 20:00

.

sebilik

50 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2010, ora 21:52

va rog frumos,imi dati si mie un click? gbx.ro/member_page.php?id=43

giselle

303 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 14:24

De la: LupTzicnit, la data 2010-04-24 04:42:08
De la: Liviu23, la data 2010-04-20 21:59:19Aseară citeam blogul unui tip. Am și uitat cum se numește, sincer.

Și dau peste un post în care spunea că el scrie pentru a-i aprecia lumea munca.

Credeam că atunci când te apuci de creat un blog și de scris în el, o faci de plăcere, că e un hobby... Sau pentru a te descărca sufletește (în cazul meu) pentru că până la urmă blogul este un jurnal. Unul on-line. Nu?

Tu de ce ți-ai creat blogul? (dacă deții unul)

Poți lăsa și adresa lui.

Pushitu ... BLOGUL NUUUU ESTE :

"că e un hobby" NU ... apuca-te de filatelie
"pentru a te descărca sufletește " NU .. ai preot sau amanta .... dupa caz ...
"este un jurnal" NU .... jurnalul este INTIM !! ( sau tu faci sex in intersectzie ? )

DECI NU !

NEXT plz ...

roscaconstanta

2 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 13:18

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Blogul: hobby sau muncă?
Mergi la: