back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre nevasta...

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

honeybuns

1057 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 00:37

Ce parere aveti ... e mai bine sa ai langa tine o femeie frumoasa, dupa care se uita toti barbatii sau una urata despre care stii sigur ca nu ar putea sa te insele fiindca nu ar vrea-o nimeni?
Raspuns de la moderatorul de la Radio Erevan: Ai de ales....sa mananci o prajitura cu prietenii sau un k...t singur

Raporteaza abuz de limbaj
Whenever you talk to me, shut up!!!
Fosta membra 9am.ro

40 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 07:56

stiti vb aia "Cine are sa'i traiasca,cine nu sa nu'si doreasca"

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and consciencious stupidity.”
apocalypse_yo

1172 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 15:59

De la: honeybuns, la data 2010-04-03 00:37:43Ce parere aveti ... e mai bine sa ai langa tine o femeie frumoasa, dupa care se uita toti barbatii sau una urata despre care stii sigur ca nu ar putea sa te insele fiindca nu ar vrea-o nimeni?
Raspuns de la moderatorul de la Radio Erevan: Ai de ales....sa mananci o prajitura cu prietenii sau un k...t singur

Le-o dau pe toata la prieteni. Sa n-o mai vad!

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 21:07

De la: Spyder, la data 2010-03-20 20:36:20ce v-ati face voi fara noi?!

- ne-am face...bine?
- am bea mai multa bere
- am dormi mai mult
- am manca numai ce vrem
- am merge numai in vizitele care ne plac
- am muncii mai putin...etc [/quote]
ai veni si la mine in vizita?

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 21:19

De la: carla11, la data 2010-04-03 21:07:28

- ne-am face...bine?
- am bea mai multa bere
- am dormi mai mult
- am manca numai ce vrem
- am muncii mai putin...etc

ai veni si la mine in vizita?[/quote]

daca ai face dulceata de trandafiri(e un pretext binenteles )...as trece si pe la tine

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 21:27

De la: Spyder, la data 2010-04-03 21:19:57
De la: carla11, la data 2010-04-03 21:07:28

- ne-am face...bine?
- am bea mai multa bere
- am dormi mai mult
- am manca numai ce vrem
- am muncii mai putin...etc

ai veni si la mine in vizita?

daca ai face dulceata de trandafiri(e un pretext binenteles )...as trece si pe la tine [/quote]
sigur ! numai sa nu mananci tot borcanul odata...sa mai vii si a doua oara...

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 21:29

asta e totusi o vizita din interes ... face parte din categoria "am merge in vizita numai unde ne place"...?

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 22:15

De la: carla11, la data 2010-04-03 21:29:42asta e totusi o vizita din interes ... face parte din categoria "am merge in vizita numai unde ne place"...?

nu, face parte din categoria "am merge in vizita numai unde ni se da"
p.s.drob ai facut, cozonaci...poale-n brau?

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 11:43

De la: Spyder, la data 2010-04-03 22:15:58
De la: carla11, la data 2010-04-03 21:29:42asta e totusi o vizita din interes ... face parte din categoria "am merge in vizita numai unde ne place"...?

nu, face parte din categoria "am merge in vizita numai unde ni se da"
p.s.drob ai facut, cozonaci...poale-n brau?

drob am facut, cozonac am cumparat, iar poale-n brau nu ma pricep (ma inveti tu ?)

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 15:52

da ce crezi ca aia urata nu are simturi ? ,sau una frumoasa chiar daca se uita si altii nu poate fi doar pt tine?eu zic ca da cauta ceva care sa se imbine

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 15:53

ups am gresit pagina

nu nu am gresit dormeam un pic

KNIGHT_31

944 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 19:30

De la: honeybuns, la data 2010-04-03 00:37:43Ce parere aveti ... e mai bine sa ai langa tine o femeie frumoasa, dupa care se uita toti barbatii sau una urata despre care stii sigur ca nu ar putea sa te insele fiindca nu ar vrea-o nimeni?

TARE DE TOT

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 18:41

Dictionarul Nevestelor pentru Barbati

Da = Poate
Nu = NU
Poate = Nu
Imi pare rau = O sa-ti para rau
Avem nevoie = Vreau
Hotaraste tu = Decizia corecta e deja evidenta, e decizia mea
Fa cum crezi = O sa-ti para rau dupa aia
Trebuie sa vorbim = Am nevoie sa ma lamentez
Sigur, fa-o daca vrei = Nu vreau s-o faci
Nu sunt suparata = Sigur ca sunt suparata,tampitule!
Esti atat de masculin = Trebuie sa te mai razi
In seara asta esti atat de dragut cu mine = E posibil sa te gandesti numai la sex?
Stinge lumina = Am celulita
Bucataria asta este asa de nepractica = Vreau o casa noua
As dori alte perdele = si alt tapet, alta mobila,alte electrocasnice
Am auzit un zgomot = Mi-am dat seama ca erai gata sa adormi
Ma iubesti? = Trebuie sa-ti cer ceva
Cat ma iubesti? = Am facut ceva ce n-o sa-ti placa
Am fundul mare? = Spune-mi ca sunt splendida
Trebuie sa inveti sa comunici = Trebuie sa fii de acord cu mine
Nu-i nimic, pe bune = Doar ca esti un asemenea tampit

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 18:52

10 Replici prin care o femeie refuza un barbat

Stii, esti ca un frate pentru mine!= Nu m-as culca cu tine nici intr-o suta de ani(se mai poate adauga "pot discuta orice cu tine, parca esti prietena mea/gay")
Intotdeauna mi-am dorit un iubit mai apropiat ca virsta = Tataie, esti prea batrin pentru mine, ce nu intelegi?
Viata mea e si asa destul de complicata acum = Nu-mi doresc o relatie, ci vreau sa-mi limpezesc gandurile.De fapt, am pus ochii pe cineva si vreau sa ma lasi dracului in pace!
Nu obisnuiesc sa ma intilnesc cu colegi de birou, mi-am facut un principiu de viata din asta = Adevarul e ca nu m-as intalni cu tine nici daca ai fi George Clooney.
Am deja un iubit = As vrea eu... Ma rog, nu sunt singura, am un catel pe nume Athos.
Nu esti tu de vina, eu am o problema, nu te supara = Aiurea, tu esti ciudat, nu eu.
Deocamdata ma concentrez asupra carierei, n-am timp si pentru o relatie = Chiar si sarmanul meu loc de munca e mai pasionant decat o intilnire cu tine.
Hai sa fim doar prieteni = Din cand in cand, mi-as dori sa fii prin preajma cand n-am cui sa povestesc despre tipul cu care fac sex.
M-am gandit si am ajuns la concluzia ca nu putem fi impreuna. Pur si simplu nu ne potrivim, suntem firi diferite. = Te-ai uitat in oglinda? Cum iti imaginezi ca m-as uita la tine!?
Esti foarte dragut, cand o sa am mai mult timp, am sa te caut sa iesim impreuna.= Da, da, asteapta sa te sun - cam pe la Pastele Cailor!

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 20:00

Nu stii chiar tot ce zace in mintea femeilor...dar e nostima expunerea !

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 20:47

De la: Spyder, la data 2010-04-05 18:52:0910 Replici prin care o femeie refuza un barbat

Stii, esti ca un frate pentru mine!= Nu m-as culca cu tine nici intr-o suta de ani(se mai poate adauga "pot discuta orice cu tine, parca esti prietena mea/gay")
Intotdeauna mi-am dorit un iubit mai apropiat ca virsta = Tataie, esti prea batrin pentru mine, ce nu intelegi?
Viata mea e si asa destul de complicata acum = Nu-mi doresc o relatie, ci vreau sa-mi limpezesc gandurile.De fapt, am pus ochii pe cineva si vreau sa ma lasi dracului in pace!
Nu obisnuiesc sa ma intilnesc cu colegi de birou, mi-am facut un principiu de viata din asta = Adevarul e ca nu m-as intalni cu tine nici daca ai fi George Clooney.
Am deja un iubit = As vrea eu... Ma rog, nu sunt singura, am un catel pe nume Athos.
Nu esti tu de vina, eu am o problema, nu te supara = Aiurea, tu esti ciudat, nu eu.
Deocamdata ma concentrez asupra carierei, n-am timp si pentru o relatie = Chiar si sarmanul meu loc de munca e mai pasionant decat o intilnire cu tine.
Hai sa fim doar prieteni = Din cand in cand, mi-as dori sa fii prin preajma cand n-am cui sa povestesc despre tipul cu care fac sex.
M-am gandit si am ajuns la concluzia ca nu putem fi impreuna. Pur si simplu nu ne potrivim, suntem firi diferite. = Te-ai uitat in oglinda? Cum iti imaginezi ca m-as uita la tine!?
Esti foarte dragut, cand o sa am mai mult timp, am sa te caut sa iesim impreuna.= Da, da, asteapta sa te sun - cam pe la Pastele Cailor!

problema problematica "nevasta" spydy ... de "nevastoi" nu spui nimic?

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 20:55

De la: carla11, la data 2010-04-05 20:00:15Nu stii chiar tot ce zace in mintea femeilor...dar e nostima expunerea !

Bad, bad Garla...ge vrumoaza estem !
Eu sunt brintz arab vuarte bogat, am multe butzuri de betrol si vrut sa dau la tatal tau mult mult aur si multe gamile...
Eu vrut sa te fac nevazda 33 la haremul meu, eu vrut luat mana la fata vrumoasa ce estem.

Garla, vrei sa fii iubire la inima mea ji mers la mine la oaza, la Arabia ? Te fac brintzes fuarte fericit, ai tot ce vrut inimioara ta, inglusiv celalalate 32 de nevezde, ge zigi?

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 20:58

[/quote]
problema problematica "nevasta" spydy ... de "nevastoi" nu spui nimic? [/quote]

io stiu ce sa zic mai deep?
ia zi-le tu de "nevastoi"...is deschis la orice propunere...chiar la criticarea nevastoilor de nevastuici

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 21:21

De la: Spyder, la data 2010-04-05 20:58:15Esti foarte dragut, cand o sa am mai mult timp, am sa te caut sa iesim impreuna.= Da, da, asteapta sa te sun - cam pe la Pastele Cailor!

problema problematica "nevasta" spydy ... de "nevastoi" nu spui nimic? [/quote]

io stiu ce sa zic mai deep?
ia zi-le tu de "nevastoi"...is deschis la orice propunere...chiar la criticarea nevastoilor de nevastuici [/quote]

pe nevastoi nu-i cunosc atat de bine, si ... sa spun din auzite ma mai gandesc sa n-o dau in bara

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 21:25

Dictionar de replici feminine

*ce-ai mai facut? = toata noaptea am avut fantezii cu tine
*voiam sa vorbim = ma gandesc numai la sex
*m-am gandit la problema ta = cand ma gandesc la tine te vad dezbracat
*cand ne vedem? = te vreau in clipa asta
*mai vorbim = nu stiu cat mai rezist
*prietenia dintre noi = am sa trec cu vederea nepotrivirile
*tipul cu care sunt acum... = cat sa mai astept sa sari pe mine?
*bine te-am gasit! = deja sunt excitata

(acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare)

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 21:35

carla!ai lave iu!

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 21:43

De la: Spyder, la data 2010-04-05 20:55:29
De la: carla11, la data 2010-04-05 20:00:15Nu stii chiar tot ce zace in mintea femeilor...dar e nostima expunerea !

Bad, bad Garla...ge vrumoaza estem !
Eu sunt brintz arab vuarte bogat, am multe butzuri de betrol si vrut sa dau la tatal tau mult mult aur si multe gamile...
Eu vrut sa te fac nevazda 33 la haremul meu, eu vrut luat mana la fata vrumoasa ce estem.

Garla, vrei sa fii iubire la inima mea ji mers la mine la oaza, la Arabia ? Te fac brintzes fuarte fericit, ai tot ce vrut inimioara ta, inglusiv celalalate 32 de nevezde, ge zigi?

prințuli, tu di și crez cî aș vre sî fiu a treiștreia roatî la căruțî? Chiar dacî îmi plași di tini, cred cî puțurili șî auru tău mă lasî rieși. Niși fimeili tali nu mă încîntî pi mini, dicît ca sî-ț fac țîi o plășeri sexualî șî pentru diversitati…da’ la atâtea fimei, ai tu distulî diversitati. Dacî ma iubești , lasî-li !

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 21:44

De la: frelid, la data 2010-04-05 21:35:34carla!ai lave iu!

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:12

[/quote]
prințuli, tu di și crez cî aș vre sî fiu a treiștreia roatî la căruțî? Chiar dacî îmi plași di tini, cred cî puțurili șî auru tău mă lasî rieși. Niși fimeili tali nu mă încîntî pi mini, dicît ca sî-ț fac țîi o plășeri sexualî șî pentru diversitati…da’ la atâtea fimei, ai tu distulî diversitati. Dacî ma iubești , lasî-li ![/quote]

pfff...ejti fata de la Jdevan gel Mare
noi badut la el si v...vregat vemeiile lui, era una Vranjoaia, buna vemeie
la noi, la Arabia e multe vemei la harem, nu am gum za le laz.
mai bine iau inga una, doua...era doua oltence vierbinti...hunny ji cu bunny...imbreun cu tine vace trei neveste

honeybuns

1057 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:17

De la: Spyder, la data 2010-04-05 22:12:45Garla, vrei sa fii iubire la inima mea ji mers la mine la oaza, la Arabia ? Te fac brintzes fuarte fericit, ai tot ce vrut inimioara ta, inglusiv celalalate 32 de nevezde, ge zigi?

mai bine iau inga una, doua...era doua oltence vierbinti...hunny ji cu bunny...imbreun cu tine vace trei neveste [/quote]

Nope...ca ai zis ca nu avem avere si nu ne iei...acum nu te mai luam noi pe tine..preferam sa ramanem fierbinti....

Whenever you talk to me, shut up!!!
9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:22

Dictionar de replici feminine (II)

*am avut niste probleme = incep sa tin la tine si incerc sa-mi stapanesc emotiile
*cu dragostea cum stai? = iti plac?
*de cand esti cu prietena ta? = mi-e ciuda pe ea
*te rog, intereseaza-te despre… = ti-am dat motiv sa ma contactezi si alta data
*ce parere ai despre… = as vrea sa crezi ca sunt rationala, dar eu ma gandesc numai la tine
*mi-ai spus o data ca… = ti-am sorbit fiecare cuvant
*o zi buna ! = te sarut, te astept, te doresc, te iubesc….

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:26

De la: Spyder, la data 2010-04-05 22:12:45Garla, vrei sa fii iubire la inima mea ji mers la mine la oaza, la Arabia ? Te fac brintzes fuarte fericit, ai tot ce vrut inimioara ta, inglusiv celalalate 32 de nevezde, ge zigi?

prințuli, tu di și crez cî aș vre sî fiu a treiștreia roatî la căruțî? Chiar dacî îmi plași di tini, cred cî puțurili șî auru tău mă lasî rieși. Niși fimeili tali nu mă încîntî pi mini, dicît ca sî-ț fac țîi o plășeri sexualî șî pentru diversitati…da’ la atâtea fimei, ai tu distulî diversitati. Dacî ma iubești , lasî-li ![/quote]

mai bine iau inga una, doua...era doua oltence vierbinti...hunny ji cu bunny...imbreun cu tine vace trei neveste [/quote]

tu ne iei pe noi si noi luam vibratorul...

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:29

tu ne iei pe noi si noi luam vibratorul... [/quote]

bad, bad Garla...ghinghy Garla

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:32

De la: Spyder, la data 2010-04-05 22:29:35mai bine iau inga una, doua...era doua oltence vierbinti...hunny ji cu bunny...imbreun cu tine vace trei neveste

tu ne iei pe noi si noi luam vibratorul... [/quote]

bad, bad Garla...ghinghy Garla [/quote]

nu sunt rea...sunt buna !

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 22:33

De la: carla11, la data 2010-04-05 22:22:05Dictionar de replici feminine (II)

*am avut niste probleme = incep sa tin la tine si incerc sa-mi stapanesc emotiile
*cu dragostea cum stai? = iti plac?
*de cand esti cu prietena ta? = mi-e ciuda pe ea
*te rog, intereseaza-te despre… = ti-am dat motiv sa ma contactezi si alta data
*ce parere ai despre… = as vrea sa crezi ca sunt rationala, dar eu ma gandesc numai la tine
*mi-ai spus o data ca… = ti-am sorbit fiecare cuvant
*o zi buna ! = te sarut, te astept, te doresc, te iubesc….
ok!kiar ca ai lave iu!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Despre nevasta...
Mergi la: