back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ceasurile de mana este un moft sau chiar ne trebuie ..

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

iubarici

3863 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 17:42

despre cine e vorba in popozitie ?? :)))))

Raporteaza abuz de limbaj
...Be Uuu ! :*******
Fosta membra 9am.ro

2349 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Martie 2010, ora 18:27

despre manosul mare de la ceasurile de mana electronice...

tot eu...
Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 19:10

saxon!nu te pune cu prostu' mami,ca te coboara la nivelul lui si te bate cu armele din dotare! si...daca esti putin atent,cred ca mie-mi adresa scarboseniile alea pt ca eu sint cea care a postat asta: !

Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Martie 2010, ora 19:20

Prostu' nu-i prost destul daca nu-si pune si poza. ..(,,dar nare cease'' ...nu vreti sa punem bani sa-i cumparam unul? )

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 19:36

`mda!ii cumparam!da...unde i-l trimitem?

apocalypse_yo

1172 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 20:21

Cum unde? In spatele blocului. Sau poate la sali de muschiuri.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2010, ora 20:31

De la: daria_ta, la data 2010-03-01 17:27:20
De la: tre321dsa, la data 2010-03-01 17:05:43

chiar ma gandeam sa sterg mesajul dar sa vad ce iese

Criminal!

Saxon, unde esti cand e nevoie de tine?!
Si Dasca,si DMark, si Brotacul...

Credeam ca stii care sunt preferintele mele . Mie imi plac ipocritii, demagogii, prefacutii, cei ale caror mesaje duhnesc chiar si prin ecranul calculatorului .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 00:04

De la: DMark, la data 2010-03-05 20:31:07
De la: daria_ta, la data 2010-03-01 17:27:20
De la: tre321dsa, la data 2010-03-01 17:05:43

chiar ma gandeam sa sterg mesajul dar sa vad ce iese

Criminal!

Saxon, unde esti cand e nevoie de tine?!
Si Dasca,si DMark, si Brotacul...

Credeam ca stii care sunt preferintele mele . Mie imi plac ipocritii, demagogii, prefacutii, cei ale caror mesaje duhnesc chiar si prin ecranul calculatorului .

duhnbeste este un cuvant rau ?nui asa..
ca doar nu spui ca duhnesti a chanel 5 :DDD

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 00:09

De la: RELICOCO, la data 2010-03-05 19:10:07saxon!nu te pune cu prostu' mami,ca te coboara la nivelul lui si te bate cu armele din dotare! si...daca esti putin atent,cred ca mie-mi adresa scarboseniile alea pt ca eu sint cea care a postat asta: !

relicoco :)))) ce dreaq sa zic si tzii moaaa fato maa ztuca lu tata re li coco :)) reusesti sa lingusesti cocosii creca mai bine spuneam lingi sti tu care cuv si iaute ba nu mia luat mai mult de 4 secunde si un minut sa scriu astea :))))
mai bine spuneai ca prostul are mintea hodinita bree fetitzo care este

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 00:13

De la: HoneyBunny, la data 2010-03-05 19:20:30Prostu' nu-i prost destul daca nu-si pune si poza. ..(,,dar nare cease'' ...nu vreti sa punem bani sa-i cumparam unul? )

sa primesc bani :))) de la tine , daca aratzi ca in poza de la avatar saru mana daca nu ,socot cea mai mare shmecherie fara sa prestez nimic de jenu gigolo italian 800 de para, cand vb serios bate-ma la cap sa atzi dau nr de cont

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 00:20

cum zicea unu cu barba
totzi terminatzi la wc sunt duri iar eu la intrare nu mai am gonflabile la mine si rad cu 4 guri
sau cam asa ceva zicea ala sau nu

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 00:25

De la: Lucia38, la data 2010-03-04 18:27:29despre manosul mare de la ceasurile de mana electronice...

scrie dudue si tu mai multe cuvinte , na ce sa atzi fac te-am catalogat ca o nuca seaca ave

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 00:27

De la: apocalypse_yo, la data 2010-03-05 20:21:38Cum unde? In spatele blocului. Sau poate la sali de muschiuri.

bravo tzineo tot asa esti foarte aproape..

Saxon1

850 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Martie 2010, ora 09:37

Bai prostane cu ochelare de gigolo reesapat,lasa-ne si noua odata impresia ca esti chiar mai prost decit pari si lamureste-ne intr-o problema.Noi astia care o ardem in spatele blocurilor de pe Yuppy ca sa taxam cretinii,ne tot certam intre noi de cind te-ai varsat tu pe aici si nu ne intelegem de nici o culoare asupra originii tale.Deci,spune-ne dreaq si noua cum se zice corect ca esti: SLOBOZAR,SLOBOZIST sau SLOBOZIT?Ca efectiv,nu ne dam seama.Eu am iesit din joc pentru ca pur si simplu mie-mi pari prea prost pentru oricare termen de mai sus.Urarile de sanatate si pli in gura pe care le-ai primit deja erau metafore si fac parte dintr-o cheta publica la care au participat mai multi oameni de bine de pe aici.Fac aceste precizari tarane pentru ca am primit mai multe semnale de pe site in care oamenii sint totusi retinuti in chestia asta cu metaforele.Ei zic ca tu esti atit de cretin incit chiar o sa le dai curs.Si eu zic la fel.Nu-ti bate capul cu ochelare care-ti intuneca...era sa zic mintea,doamne ce gafa faceam...deci privirea de timpit ti-o intuneca si rezuma-te doar la cuvintele simple si sculate care-ti umfla tie botul!Capisci ceva?

Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
d_stefan20

2246 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2010, ora 11:28

De la: Saxon, la data 2010-03-06 09:37:23Bai prostane cu ochelare de gigolo reesapat,lasa-ne si noua odata impresia ca esti chiar mai prost decit pari si lamureste-ne intr-o problema.Noi astia care o ardem in spatele blocurilor de pe Yuppy ca sa taxam cretinii,ne tot certam intre noi de cind te-ai varsat tu pe aici si nu ne intelegem de nici o culoare asupra originii tale.Deci,spune-ne dreaq si noua cum se zice corect ca esti: SLOBOZAR,SLOBOZIST sau SLOBOZIT?Ca efectiv,nu ne dam seama.Eu am iesit din joc pentru ca pur si simplu mie-mi pari prea prost pentru oricare termen de mai sus.Urarile de sanatate si pli in gura pe care le-ai primit deja erau metafore si fac parte dintr-o cheta publica la care au participat mai multi oameni de bine de pe aici.Fac aceste precizari tarane pentru ca am primit mai multe semnale de pe site in care oamenii sint totusi retinuti in chestia asta cu metaforele.Ei zic ca tu esti atit de cretin incit chiar o sa le dai curs.Si eu zic la fel.Nu-ti bate capul cu ochelare care-ti intuneca...era sa zic mintea,doamne ce gafa faceam...deci privirea de timpit ti-o intuneca si rezuma-te doar la cuvintele simple si sculate care-ti umfla tie botul!Capisci ceva?

pai hai sa ajutam baiatul......
sa o luam pe rand :

SLOBOZAR: cel ce ia parte la actiune,cel ce slobozeste
SLOBOZIST: cel ce adora slobozirea,e un fan
SLOBOZIT: aici toata lumea intelege...

bre tre32919,ti-ai facut-o cu mana ta..(aia pe care porti ceasele)..

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 11:53

De la: interzisu, la data 2010-03-06 11:28:42
De la: Saxon, la data 2010-03-06 09:37:23Bai prostane cu ochelare de gigolo reesapat,lasa-ne si noua odata impresia ca esti chiar mai prost decit pari si lamureste-ne intr-o problema.Noi astia care o ardem in spatele blocurilor de pe Yuppy ca sa taxam cretinii,ne tot certam intre noi de cind te-ai varsat tu pe aici si nu ne intelegem de nici o culoare asupra originii tale.Deci,spune-ne dreaq si noua cum se zice corect ca esti: SLOBOZAR,SLOBOZIST sau SLOBOZIT?Ca efectiv,nu ne dam seama.Eu am iesit din joc pentru ca pur si simplu mie-mi pari prea prost pentru oricare termen de mai sus.Urarile de sanatate si pli in gura pe care le-ai primit deja erau metafore si fac parte dintr-o cheta publica la care au participat mai multi oameni de bine de pe aici.Fac aceste precizari tarane pentru ca am primit mai multe semnale de pe site in care oamenii sint totusi retinuti in chestia asta cu metaforele.Ei zic ca tu esti atit de cretin incit chiar o sa le dai curs.Si eu zic la fel.Nu-ti bate capul cu ochelare care-ti intuneca...era sa zic mintea,doamne ce gafa faceam...deci privirea de timpit ti-o intuneca si rezuma-te doar la cuvintele simple si sculate care-ti umfla tie botul!Capisci ceva?

pai hai sa ajutam baiatul......
sa o luam pe rand :

SLOBOZAR: cel ce ia parte la actiune,cel ce slobozeste
SLOBOZIST: cel ce adora slobozirea,e un fan
SLOBOZIT: aici toata lumea intelege...

bre tre32919,ti-ai facut-o cu mana ta..(aia pe care porti ceasele)..

cu amandoule am tastat :)) , nu trebuia.. dar multzumesc
si nici nu caut prietenie chiar daca postura in care sunt rarata ca as avea nevoie , inca odata thx :DDDD

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 12:26

pacat ca nu am raspuns in modul meu obisnuit SALUTARE la toata lumea
bai saxofoane ( cuvantul e prea lung si baetzii tziau spus saxo iar tu ai mai adaugat un n la sfarsit sa pari mai serios ) pe mine nu ma doare mana sa scriu, defapt sa atzi raspund (daca tot ai inceput tonul cu terfeleala esti slab de inger sa crezi ca am sa ma opresc aici ,este mare turma da oi aici si bine intzeles se uita dupa cel mai berbecos si daca balantza se va inclina in cealalta parte si vantul la fel asi va schimba directia dar asta ramanae de vazut) si nu trebui sa recunosc ca ai imaginatia bogata in cuvinte se vede si fara lupa de la cease ba nu ma las pana nu recunosti ca esti gay

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 12:33

scrisul repede imi afecteaza ..
bai hai sa atzi spun ca te-am ghicit ce esti
un frustrat, mic sau mare nu conteaza io care este sa atzi spun si de ce
din prima ai vb ulat la un topic ca acesta . vrei sa pari cea ce nu esti, trebuia s aimi dau seama ca cand :D ai vrut sa imi duci mana la pla tu mi-ai apucat coaiele si inca nu ai dat drumul

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2010, ora 12:46

sincer acum cand ai fostmic ai fost agresat si satul si dea atata jeleu din rezervoare, dintr-o data te-ai razvratit si cum nu puteai sa atzi ridici ochi pe strada
te afishezi unde potzi sa dai curs imginatziei (INTERNETUL) inabusita de atata amar si multa vreme ,ia date tu pe fatza exact ca acneea si scrie adevarul ,
Elevatule care este si existi, in imaginatzia ta in care eu sunt un slobozat de un slobozar slobozist , hai bubulina spune drept (lasa deaq 'saxo' ca suna naspa)

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 10:53

moaama nu sa mai scris nimica de atunci .so speriat asta vere :))) . in nici un caz..
astept :D

BabyCriss

2181 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 23:39

De la: Saxon, la data 2010-02-26 19:35:17Si mai e o jmecherie cu ceasele astea care este...nus daca merge la birou da tu sigur nu mergi!

=)))))

Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 23:40

uitasem de topicul asta..

loading new asshole script..please wait...
Fosta membra 9am.ro

45 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:54

nu am mai ras asa cu pofta de mult , eu inca astept :)) cat am timp si eeste

apocalypse_yo

1172 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 16:48

De la: tre321dsa, la data 2010-05-08 18:54:40nu am mai ras asa cu pofta de mult , eu inca astept :)) cat am timp si eeste

"Cease", ai inviat?

Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 17:07

De la: tre321dsa, la data 2010-05-08 18:54:40nu am mai ras asa cu pofta de mult , eu inca astept :)) cat am timp si eeste

recunoaste mah..tu vrei sa fii prezentator la acces din spate...si nu stii cum sa iti incepi cariera...pentru femei e mai usor..agita niste tzate,isi arata din greseala chiloteii si gata..dar tu?

si daca tot te macina ceasurile,of moftul ce-am moftit,hai sa-ti dau un link cu niste cease rusesti de vreo 120.000 de euro...

loading new asshole script..please wait...
yuppy012692

3 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 26 Mai 2010, ora 08:03

cato data ati trebuie si ceasu lamana

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 08:25

De la: yuppy012692, la data 2010-05-26 08:03:47cato data ati trebuie si ceasu lamana
haoleooo!fata!tu oi fi sora cu ala ce deskise topicul!?hai mai!toata familia!?sau va inmultirati prin simbioza??

Bijuterii-Fashion

30 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2013, ora 16:11

Se spune ca cine poarta ceas de mana este serios, punctual si elegant. deci.. sunt multe motive pentru care sa purtam ceas la mana:)

www.expoz.ro
yuppy017867

10 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2013, ora 15:11

Cred ca ai dreptate. Nu are importanta ca ai un telefon in buzunar. Este mult mai usor sa iti ridici mana la nivelul ochilor, decat sa scoti telefonul, sa il deschizi si abia apoi sa vezi ora.
Este si un moft, daca dai o gramada de bani pe el, pentru ca aici scopul este acela de a putea citi ora. Ceasuri de diferite tipuri si la un pret mai mult decat avantajos gasiti aici: www.crystalglamour.ro/catalog/ceasuri-230246 atat pentru barbati cat si pentru femei.

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ceasurile de mana este un moft sau chiar ne trebuie ..
Mergi la: