back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum m-au terminat pe mine zodiile si horoscoapele....

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:35

De la: PICARD, la data 2010-06-25 10:31:41
De la: daria_ta, la data 2010-06-25 10:30:16

Si mai grav! Inseamna ca nu plutesti, asa ca m-as ineca imediat!

am motor turbo in trompa

Da, mereu in "timpul 3", de destindere...

Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:35

De la: frelid, la data 2010-06-25 10:34:24
De la: PICARD, la data 2010-06-25 10:29:31dragule....dupa cum spunea o oama mare-n viata...celebra Lucia...:"io,pana nu pun mana,nu cred!"asea ca...

ok! daca lucia vrea sa puna mana o astept la gara
aoleooooooo!picule...la daria te faci ca nu intelegi...la mine la fel!mneaaaah!nici kiar tu nu poti fii atat de ...neatent! [/quote]

sunt o planta! acum chiar nu inteleg ce zici

analizez, judec si dau verdicte
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:36

De la: daria_ta, la data 2010-06-25 10:35:02
De la: PICARD, la data 2010-06-25 10:31:41
De la: daria_ta, la data 2010-06-25 10:30:16

Si mai grav! Inseamna ca nu plutesti, asa ca m-as ineca imediat!

am motor turbo in trompa

Da, mereu in "timpul 3", de destindere...

asa e zodia mea!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:36

De la: Saxon, la data 2010-06-25 10:32:36

Zicea ca nu se hotaraste ce janta sa-ti agate tie de c:oaie...de Chrysler sau de basculanta.O sa optez pt aia de basculanta ca sa nu faci prea multi bolboci pa sistem pe fundul marii da zi-mi ce culoare te prinde pe tine mai bine cind faci ochii mari in cap,verde brotac?Sa-ti mai agat si un fluier de janta aia?Stii sa fluieri pe la fund? Apropos de rechini,nu te juca prea mult cu inotatoarea afara ca s-ar putea sa impresionezi chiar un rechin adevarat...mascul!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:39

De la: PICARD, la data 2010-06-25 10:35:33
hotaraste-te!

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:41

De la: frelid, la data 2010-06-25 10:39:48
De la: PICARD, la data 2010-06-25 10:35:33
hotaraste-te!

eu sunt hotarat dar....

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:51

De la: PICARD, la data 2010-06-25 10:41:24
eu sunt hotarat dar....
hotarat sa ce? uimeste-ma!

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:53

De la: frelid, la data 2010-06-25 10:51:30
De la: PICARD, la data 2010-06-25 10:41:24
eu sunt hotarat dar....
hotarat sa ce? uimeste-ma!

sunt hotarat pentru orice asa zice la mine in zodie

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 11:06

De la: PICARD, la data 2010-06-25 10:53:41]
sunt hotarat pentru orice asa zice la mine in zodie
da!ok!atunci te astept la mine!!!azi sint in curatenie generala si vreau sa-mi bati covoarele cu hotarare!!

emma_b

375 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 15:49

Neata people ! am aterizat si eu pe yuppy , am de citit , tre' sa recuperez .

emma_b

375 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 16:43

da , tare asta , intru si eu pe site cand nu mai e nimeni pe-aci nu-mi place mie sa las mesaje asa , ca simt ca vorbesc singura , dar asta e, ce sa fac acum , sa sun din goarna
iubi stiam eu ca esti barbatul vietii mele , stiam sunt de acord cu tot ce ai scris acolo si apreciez cat de mult tii tu la mine , de n-au voie barbatii sa faca pluta in jurul meu , dar eu iti jur ca nu ma ating de ei , numai pe tine te iubesc si te voi iubii vesnic !! si tocmai de-aia , acuma o sa intelegi si tu ca daca ma ating de innotatoarele lor , o fac din greseala , n-am nici o intentie perversa,ca eu nu sunt perversa sa moara mama lu' ... (care vreti voi , nu a mea)
as mai avea eu niste completari , dar munca asta ma omoara si apoi tre sa vorbesc cu sefu , sa-mi dea concediu , numa ca am o nelamurire , ma iubi ma, n-am stabilit data , am fost atentionata de nasa , vrea sa stie si ea cand se arde , sa fie pregatita , sa-si calce costumul, sa nu vina asa mototolit cu el , ca face impresie proasta.
gata , ma duc sa fac o cafea si ma pun pe scris, tre sa-mi compun juramantul si vreau sa fie scarbos de romantic , ca doar tu meriti tot ce-i mai siropos dragostea mea
aaaaaa si tre sa ma vorbesc cu guru Bivolaru , sa vedem cine aduce muzica pentru meditatii si spiralele alea

Saxon1

850 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 17:43

Nasa sa vina fara costum,ce costum?Nu am stabilit ca venim la nunta ca la raze x,va sucirati?Vine ca la raze x si se mototoleste acolo,pe plaja,cu noi,cu nuntasii cu cine-o da Dzeu.Ca te atingi tu de vreo inatotatoare intentionat sau din greseala...hm,ce sa zic,cred ca pot sa-ti iert o atingere doua dar sa nu inceapa rechinii aia sa-ti laude mainile ca nus ce nu fac! Eu cind iubesc iese fum,de vanilie,da mosc,da santal...nu stiu,fum care iti ia mintile nu altceva!Data o stabilim maine,nu e graba,ca la Vama nu e asa de aglomerat la salonul de nunti.P.S. Si sa nu se mai agite atita nuntasii cu facutul plutei in jurul miresei ca eu fac crucisatorul daca sint treaz si e vai de plutele lor!

Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
Touareg2

24 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 17:48

De la: Saxon, la data 2010-06-24 16:06:39Oricum,indiferent de tinuta,la petrecerile mele vine cine vrea si scapa cine poate!

Asta deja suna a provocare

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 17:49

... ma tot uit in oglinda sa vad cum am colturile gurii...

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
ella_11

25 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 19:13

De la: Saxon, la data 2010-06-25 17:43:43Nasa sa vina fara costum,ce costum?Nu am stabilit ca venim la nunta ca la raze x,va sucirati?Vine ca la raze x si se mototoleste acolo,pe plaja,cu noi,cu nuntasii cu cine-o da Dzeu.Ca te atingi tu de vreo inatotatoare intentionat sau din greseala...hm,ce sa zic,cred ca pot sa-ti iert o atingere doua dar sa nu inceapa rechinii aia sa-ti laude mainile ca nus ce nu fac! Eu cind iubesc iese fum,de vanilie,da mosc,da santal...nu stiu,fum care iti ia mintile nu altceva!Data o stabilim maine,nu e graba,ca la Vama nu e asa de aglomerat la salonul de nunti.P.S. Si sa nu se mai agite atita nuntasii cu facutul plutei in jurul miresei ca eu fac crucisatorul daca sint treaz si e vai de plutele lor!

buna seara luummeee!!!! am aterizat si eu aci pa sistem
vad ca v-ati conversat fara mine, nu gluma
dragul meu fin, finut....ca esti un finut
normal ca vin fara costum, ce mama masii, nu asa a ramas?
eu tre sa-mi calc costumul Evei finule, e putin cam sifonat...nu l-am mai imbracat de mult pe la asemenea ocazii speciale
aaa, uitasem!!!
dragul meu fin te rog sa ai grija de viitoarea mea fina si respectiv viitoarea ta sotie pt ca am auzit ceva de "nasu' care tre sa incerce mireasa"

emma_b

375 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 20:19

De la: ella_11, la data 2010-06-25 19:13:47

eu tre sa-mi calc costumul Evei finule, e putin cam sifonat...nu l-am mai imbracat de mult pe la asemenea ocazii speciale
aaa, uitasem!!!
dragul meu fin te rog sa ai grija de viitoarea mea fina si respectiv viitoarea ta sotie pt ca am auzit ceva de "nasu' care tre sa incerce mireasa"

nasico , mata ai innebunit bre?
asta cu nasu' care treb sa incerce mireasa trebuia sa ramana intre noi fetele !!! nu asa stabiliseram? ca la petrecerea burlacitelor vine domnu Haps degizat in pompier si aleaa alea?? sa ne simtim si noi bine ca fetele pa sistem
mata vrei sa-l faci pe mire gelos? Doamne fereste si pazeste , daca face vreun gest necugetat si stirbeste lumea asta de un mascul feroce ca Haps?
no vezi ca stricam prietenia!! ori vrei sa-mi furi mirele, hai??

ella_11

25 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 20:30

De la: emma_b, la data 2010-06-25 20:19:07
De la: ella_11, la data 2010-06-25 19:13:47

aaa, uitasem!!!

nasico , mata ai innebunit bre?
asta cu nasu' care treb sa incerce mireasa trebuia sa ramana intre noi fetele !!! nu asa stabiliseram? ca la petrecerea burlacitelor vine domnu Haps degizat in pompier si aleaa alea?? sa ne simtim si noi bine ca fetele pa sistem
mata vrei sa-l faci pe mire gelos? Doamne fereste si pazeste , daca face vreun gest necugetat si stirbeste lumea asta de un mascul feroce ca Haps?
no vezi ca stricam prietenia!! ori vrei sa-mi furi mirele, hai??

ohooo, in sfarsit ma baga si pe mine cineva in seama
finuta mea draga..eu nu-l dau pe Haps pt nimeni asta sa fie clar
stiu eu ca finul meu e un super barbat..mai ales de cand s-a integrat in spiralele lui guru Bivolaru, asa ca nu cred sa faca asa mare scandal pentru un lucru asa marunt
daca e vreo problema apelati la nasica voastra :"consilier in probleme matrimoniale" si la nasul, bineinteles, si rezolvam totul pa sistem
sa moara tom, hai cu nunta ca arata bine rau costumul meu

Saxon1

850 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 08:47

De la: monaco, la data 2010-06-25 17:49:29... ma tot uit in oglinda sa vad cum am colturile gurii...

Daca le ai ridicate,promiti ca-mi spui?

Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
Saxon1

850 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 09:04

Miresica si draga nasa pa sistem care sinteti voi nasa si mireasa,m-ati zapacit de tot,nus cum s-o dau cu voi!Era sa dau vina pe singele incins al nasei care-mi strica bunatate de mireasa calma si devreme acasa dar faceam o greseala.Femeia tot femeie,iar la a mea i se facu de pompieri.Scap de inotatori cu inotatorele sculate si peste ce dau?Peste pompieri?Bine,stiu si eu ca iarna nu-i ca vara si nici inotatoarea ca teava din capu' furtunului da sa moara mama...tre sa analizez bine situatia ca nus daca nu cunva e de bine.Acu,nici prea gospodina daca erai draga mea Ema nu era bine pa sistem ca nu se mai scula caracterul si ajungeam de ne balacaream prin cele tribunale si taiam covorul din sufragerie cu drujba ca sa-l partajam!Numai ca vaz eu acum ca trebuie niscai mai multa atentie din partea mea cu tine,care va sa zica iti plac tevile si udatura la maxim...buuuuun,ce nu fac eu pentru tine?Am de unde sa fac rost de echipament asa ca ia tu foc in...dragostea mea goala ca te stinge Saxonu' numaidecit!Si te si usuc,ca n-am lasat nici o femeie uda pina acum in toata viata mea! Prin urmare,nici una nu mi-a racit pina acum.Daca vrei sa facem repetitie pentru nunta,ia-o si pe nasa,ingingeti-va voi cum stiti mai bine si vine pompierul comunitatii sa va stinga...lumina,focul,dorul!Cu nasul nus ce sa zic,i-am zis si lui sa vina,ca nu-s baiat rau dar...cred ca i-am zis alta zi si alta ora si mai ales alt bloc.Nu din rautate,din principiu si din precautie Dar ca sa nu-mi sariti in cap...ca asa sint eu,mai egoist si mai neincrezator cu nasul si visul lui de a vedea veverita miresii,o sa-l sun si poate ca facem la un fel sa stea el jos la robinet cit operez eu cu teava.Macar il auziti,tot e ceva

minunatie

25 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 16:03

De la: Saxon, la data 2010-02-19 12:34:07Am ochit o berbeaca.Aia care adora sa fie mingaiata prin par pina la orgasm.Am luat o trusa speciala de mingaiat cu tot cu instructiuni si recomandari.Avea si un dispozitiv care-ti face parul codite afro cu efect devastator pentru femeia care-si lasa pletele pe mina Terminatorului care o mingaie.Am adus berbeaca acasa.Lumea toata zicea ca relatia n-o sa mearga,ca berbeaca e impulsiva si infidela.Eu,taur senzual am scos trusa de mingaiat si am asezat pe pat petale de trandafir rosu,sampanie si frisca,ea berbeaca impulsiva si perversa a scos trusa de schingiuiri sexuale si a asezat linga pat bice,catuse,sfori si vibratoare de toate marimile.Am inghitit in sec si m-am apucat de ea.La doua suvite de par impletite in stilul afro primeam doua bice pe c-r si un racnet razboinic in urechi.Am inceput sa ne luptam pe viata si pe moarte,sexul cu ea semana foarte tare cu scenele de razboi de pe CNN.Cred ca daca ar fii ramas gravida copilul nostru se nastea cu casca pe cap si dispozitiv de vedere cu infrarosu.Noroc cu cei de la SMURD alertati de vecini.Ne-au spart usa si cind au intrat peste noi s-au aruncat la pamint strigind :sint inarmati....la pamint!Berbeaca mea statea calare pe mine cu o bormasina in maini la capatul careia atasase un vibrator.Ne-au dus la sectia de politie pentru declaratii,ea cu parul cret de la codite si ochii umflati de la pumnii mei,eu cu urme de bici pe spate si in chiloti de latex.

mortal =))))))

Fosta membra 9am.ro

1492 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 11:43

De la: monaco, la data 2010-06-25 17:49:29... ma tot uit in oglinda sa vad cum am colturile gurii...
......eee zambet....standard....semiplictisit....conventional dar cald....cam asa vine.....

Saxon1

850 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 13:47

De la: 2006scj, la data 2010-06-27 11:43:52
......eee zambet....standard....semiplictisit....conventional dar cald....cam asa vine.....

Te bagi peste mine?

Fosta membra 9am.ro

2349 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 17:58

De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:47:24
De la: 2006scj, la data 2010-06-27 11:43:52

Te bagi peste mine?

nuuuuuuuuu, era in spatele tau...

tot eu...
Saxon1

850 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 19:48

Care va sa zica bagi zizanie Lucio?

monaco

1609 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 20:04

..bai..tot nu am elucidat... ; stai sa intreb un prieten...
(si-ti spun..!)

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
Saxon1

850 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 20:08

De la: monaco, la data 2010-06-27 20:04:18..bai..tot nu am elucidat... ; stai sa intreb un prieten...
(si-ti spun..!)

Mai prieten ca mine in probleme de colturi ridicate nu cred sa se existe pa sistem sa moara mama.Trebuie doar sa ma privesti in ochi si daca nu te abtii sa zimbesti nu e mare problema ca mii se intimpla des asta si e chiar mai bine pt ca nu-mi plac oamenii excesiv de seriosi!

monaco

1609 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 20:16

La tine ma tot uit (ce, nu vezi.???);
bai...semeni LEIT cu cineva...Oare tu esti..???(o farmacista ,Diana,..iti spune ceva..?..)

Saxon1

850 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 20:29

De la: monaco, la data 2010-06-27 20:16:04La tine ma tot uit (ce, nu vezi.???);
bai...semeni LEIT cu cineva...Oare tu esti..???(o farmacista ,Diana,..iti spune ceva..?..)

Draga mea,am baut si eu ceva ca fiecare la ora asta...nu inteleg,cu cine seman cu farmacia sau cu Diana,hic...?

Saxon1

850 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 20:31

Ador misterele sa moara mama...hic!

monaco

1609 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 20:35

Tu gagicu' lu' farmacista..pe care o cheama Diana...!!!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum m-au terminat pe mine zodiile si horoscoapele....
Mergi la: