back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfatul batranilor -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului

Pagini: << 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 >> Sari la pagina:

ser

4151 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 06:58

De la: asimov, la data 2011-05-25 04:13:16Am citit si eu ultimele 238263 pagini si sunt de parerea lui Vizio. Asta pt. ca vreau sa "discut" si eu subiecte interesante, sa aflu lucruri noi, sa ma pot bucura si de alte pareri, pro sau contra, nu conteaza.
Am gasit si cateva lucruri interesante, cativa oameni speciali (Ser este unul dintre ei), chiar printre milioanele de cafelute si coniace.
Si chiar nu inteleg cu ce a gresit Vizio, pentru ca a fost singura persoana on topic. Aveati de ales, sa acceptati si alta parere decat a voastra sau sa scuipati. N-am gasit vreo explicatie "rezonabila" la mesajele lui, doar atacuri.
Si pentru ca aceste forumuri sunt publice, deci oricine poate intra sa-si dea cu parerea, mi se pare potrivit sa-si si spuna fiecare parerea, deschis si sa i se si respecte, pentru ca toti suntem diferiti. Chiar si cei pe care ii enerveaza postarile lungi, chiar si cei care folosesc muuuulte vocale si consoane, probabil nefiind sigur daca cuvantul copii sa scrie cu un "i", cu doi sau cu trei.
Stiu ca sunt persoane care se simt singure, iar aici este un loc in care te poti amagi ca esti intr-o gashca si e bine ca o pot face. Conteaza cum te simti, indiferent ce faci si ce spun persoanele din jurul tau. Asa ca apreciez acest mijloc de "comunicare", desi personal nu sunt de acord cu el. Asta pentru ca, pentru mine, ideea de comunicare se leaga de nevoia de progres, dar si de misto-uri. Doar ca ar fi bine sa fie echilibrate, ceea ce nu mi s-a parut ca se intampla aici.

sal'tare mister asimov... si ce mama dracu nu puteai sa vii singur, venisi cu ditamai coada dupa tine, pe bou baltii ala, de unde-l pescuisi?!
sa nu uit, postarile lungi si dese cheia marilor... triburi, sa-ti spuna pickard ca nu-i mort demult!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 07:35

De la: asimov, la data 2011-05-25 04:13:16Am citit si eu ultimele 238263 pagini si sunt de parerea lui Vizio. ............................
Si chiar nu inteleg cu ce a gresit Vizio, pentru ca a fost singura persoana on topic. Aveati de ales, sa acceptati si alta parere decat a voastra sau sa scuipati. N-am gasit vreo explicatie "rezonabila" la mesajele lui, doar atacuri.
.........................

Ma surprinzi Asimov, pentru ca apreciez postarile tale si modul in care gandesti. Eu am fost cea care am tot raspuns postarilor lui Vizio considerand ca are dreptul sa-si spuna parerea si sa primeasca un raspuns - in timp ce altii l-au ignorat pur si simplu.
Nu l-am scuipat, nu l-am injurat, doar i-am cerut sa scrie si altceva ca sa vedem cum scrie el inteligent.

Si uite ca nu e singurul on topic asa ca eu ma trag putin intr-o parte, sa nu incurc discutia.

Raporteaza abuz de limbaj
Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 09:02

neataa

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
viermishor

3157 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 09:27

De la: Goku, la data 2011-05-25 09:02:37neataa

Neata pustiu .....nici urma de cafea...hmmm numai discutii..... ....cand se vor potoli oare.....

OK...o sa fac o cafeluta fierbinte pentru toata lumea .....si sa aveti o zi plina si frumoasa va doresc .....mintea luminata si sufletul deschis.....
ps. ma deranjat foarte mult un singur lucru...de ce a trebuit sa se lege de Old_friend?? .....miii de draciii .... mai lasaneeeeeeee in pace ....si nu ma face sa spun vb murdare

viata e mai tare decat mizeriile ei / G.Bacovia
Fosta membra 9am.ro

139 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 09:34

Mai oameni buni,
oricum viata e complicata. daca nu suntem in stare sa intram pe un forum pentru a ne distra, daca nu ne putem exprima bucuria, daca nu putem accepta felul altora de a gandi, mai bine ne limitam doar la cercul nostru de prieteni reali. intr-un spatiu virtual devenim adevarati monstri, nu ma contraziceti. asta vad ca se intampla si pe aici, cand i se scoala cate unuia ca sunt ba prea multe emoticoane, ba prea multe oferte de cafele, ba postari care nu fac cinste autorului, ba neintelegeri personale ce se transforma intr-un adevarat razboi de forum. asta e important?????????!!!!!!!!!!! ia mai ganditi-va.

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 09:34

De la: viermishor, la data 2011-05-25 09:27:58

Neata pustiu .....nici urma de cafea...hmmm numai discutii..... ....cand se vor potoli oare.....

OK...o sa fac o cafeluta fierbinte pentru toata lumea .....si sa aveti o zi plina si frumoasa va doresc .....mintea luminata si sufletul deschis.....
ps. ma deranjat foarte mult un singur lucru...de ce a trebuit sa se lege de Old_friend?? .....miii de draciii .... mai lasaneeeeeeee in pace ....si nu ma face sa spun vb murdare

am zis sa te las pe tine sa ne pregatesti cafelutza ca te pricepi mai bine

App,mie nu-mi mai apare fereastra aia mica in coltul drept la voi ???

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 09:37

De la: Goku, la data 2011-05-25 09:34:54

Esti al trelea cu problema asta..dupa Nigma si Ser...probabil mai sunt si altii

viermishor

3157 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 09:41

De la: Goku, la data 2011-05-25 09:34:54

....adica te lasi pe mana mea?....sti ce se poate intampla
app nici mie

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 09:53

De la: viermishor, la data 2011-05-25 09:41:48
De la: Goku, la data 2011-05-25 09:34:54[quote
app nici mie

stiu...raman nesatisfacut...ups... =))))

V-am salutat pe toti

vizio

29 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 10:19

De la: cinkini, la data 2011-05-25 09:34:22Mai oameni buni,
oricum viata e complicata. daca nu suntem in stare sa intram pe un forum pentru a ne distra, daca nu ne putem exprima bucuria, daca nu putem accepta felul altora de a gandi, mai bine ne limitam doar la cercul nostru de prieteni reali. intr-un spatiu virtual devenim adevarati monstri, nu ma contraziceti. asta vad ca se intampla si pe aici, cand i se scoala cate unuia ca sunt ba prea multe emoticoane, ba prea multe oferte de cafele, ba postari care nu fac cinste autorului, ba neintelegeri personale ce se transforma intr-un adevarat razboi de forum. asta e important?????????!!!!!!!!!!! ia mai ganditi-va.

Nu, nu e nimic important. E bine sa i se scoale din cand in cand unuia, altfel nu ar mai vorbi nimeni cu femelele de aici daca ar fi forumul plin de eunuci. Si, nu, nu e complicata viata. Ti-o complici tu. Si vrei sa cred ca nu te poti distra decat asa? Decat asa iti poti exprima bucuria? Nasol!
@ Ser, ai probleme mari in general sau numai aici pe forum?

zed`s dead baby, zed`s dead
viermishor

3157 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 10:34

De la: Goku, la data 2011-05-25 09:53:59
De la: viermishor, la data 2011-05-25 09:41:48
De la: Goku, la data 2011-05-25 09:34:54[quote
app nici mie

stiu...raman nesatisfacut...ups... =))))

V-am salutat pe toti

...numai la sex ti-e mintea aia....pusti obraznic...eeee.. .....
poate iti vars cafeaua in poala ....si te satisfac instant ......ups nu trebuia sa vb despre sex ....ca acum avem cenzor....

asimov

338 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 10:40

De la: ser, la data 2011-05-25 06:58:15
De la: asimov, la data 2011-05-25 04:13:16
sal'tare mister asimov... si ce mama dracu nu puteai sa vii singur, venisi cu ditamai coada dupa tine, pe bou baltii ala, de unde-l pescuisi?!
sa nu uit, postarile lungi si dese cheia marilor... triburi, sa-ti spuna pickard ca nu-i mort demult!

Baaai, drept sa-ti spun mi-a cazut falca vazand prolificitatea omului si totodata sincronizarea. Adica uite si tu ca n-a stat degeaba o saptamana sau cat o fi trecut de cand si-a luat liber. A compus omu', cu adresa la toti userii de aici, adica tie. Si nu stiu cum ai reusit sa-l obligi sa se intoarca, plecase de tot. Sa-mi spui si mie metoda ta secreta, cum ii gonesti si cum ii obligi sa revina.
Da' pe bune, am citit TOT ce-a scris el cu noaptea-n cap si drept sa-ti spun, inca nu mi-am dat seama cate personaje zac in el. Cert e ca n-ar fi prea bine sa i se dea drumul pe strada singur. Ca, daca te prinde, cu sau fara webcam deschisa, in particular sau in conferinta, s-ar putea sa se supere si sa te bata la fundulet, apoi sa te pupe, apoi iar sa te bata, cam vreo 50 de ani asa. Si io cred ca, indiferent cat ti-o place asta, 50 de ani e cam mult pt orice.

asimov

338 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 10:43

De la: Emm_, la data 2011-05-25 07:35:49
De la: asimov, la data 2011-05-25 04:13:16Am citit si eu ultimele 238263 pagini si sunt de parerea lui Vizio. ............................

Ma surprinzi Asimov, pentru ca apreciez postarile tale si modul in care gandesti. Eu am fost cea care am tot raspuns postarilor lui Vizio considerand ca are dreptul sa-si spuna parerea si sa primeasca un raspuns - in timp ce altii l-au ignorat pur si simplu.
Nu l-am scuipat, nu l-am injurat, doar i-am cerut sa scrie si altceva ca sa vedem cum scrie el inteligent.

Si uite ca nu e singurul on topic asa ca eu ma trag putin intr-o parte, sa nu incurc discutia.

Stiu Emm, nu vorbeam de tine, credeam ca ai inteles :)
Si tu esti una dintre putinele persoane care ar putea fi moderatoare de succes.

asimov

338 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 10:51

oricum viata e complicata. daca nu suntem in stare sa intram pe un forum pentru a ne distra, daca nu ne putem exprima bucuria..................

Uite ca te contrazic. Viata este atat de complicata pe cat o facem noi. Si de unde stii tu ca eu nu ma distrez si ca nu-mi exprim bucuria? Poate asta e felul meu de a o face, nu stii.
Si, inca o data, asta e un forum in care subiectul este sa-ti spui parerea despre membrii, da? Si cred ca cel mai bine e sa spui ce crezi, oricum e doar parerea ta. Ca de postari de-astea, fals "amabile" cred ca n-ai nevoie. Si tu crezi ca virtualul te face adevarat monstru si in real esti vreun inger, ceva? Virtualul scoate din tine felul in care esti in real, nici mai mult, nici mai putin.
Si nu vad niciun razboi pe vreundeva pe-aici. Sunt doar opinii. Prea esti prapastioasa sau os. Relax!

simplicity

364 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 11:07

Stati asa! Cinkini a zis un lucru interesant: "in spatiul virtual devenim adevarati monstri". Corect este - in spatiul exista monstri. Si toti ii stim. Cei cu limbaj vulgar de-adevaratelea, nu din cel glumet, cei cu obsesii app de cine e cine, cei care cred ca ei detin adevarul absolut, cei care nu stiu ce-i aia dialog, care monlogheaza imbecil si la nesfarsit etc. Adica cei care, la adapostul solid al unui monitor si la distanta sigura de restul lumii vii, prind curaj, se simt eroi si isi falafaie razboinic diferitele "potente". Plin p-aici de ei...

Si cu toate astea, ca sa vezi comedie, iaca surpriza - aparu un vizio, il sustinu o simplicity si hop mot si un asimov.

Emm (fata desteapta si echilibrata pe care o citesc cu drag) de ce ii ceri lui vizio sa scrie si el ceva inteligent?! A facut-o deja, aici pe sfat, si parca si pe altundeva app de inselat. Ca nu esti de acord cu el e una, dar omu' are o opinie, exprimata inteligent, serios si politicos.

Mda, s-ar putea sa fie cam prea serios, dar serios acu' :), chiar strica unul ca el pe forum? Chiar ne-ar strica, cum spune asimov, lucruri noi si divergente de idei d-alea care iti pun neuronii in miscare? Cu spatiu si pentru distractie pupacioasa si emoticoasa.

Si peste toate, dispar useri... :(

Fosta membra 9am.ro

139 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 11:12

De la: vizio, la data 2011-05-25 10:19:27

Nu, nu e nimic important. E bine sa i se scoale din cand in cand unuia, altfel nu ar mai vorbi nimeni cu femelele de aici daca ar fi forumul plin de eunuci. Si, nu, nu e complicata viata. Ti-o complici tu. Si vrei sa cred ca nu te poti distra decat asa? Decat asa iti poti exprima bucuria? Nasol!
@ Ser, ai probleme mari in general sau numai aici pe forum?

puteam sa jur ca vei raspunde in acest fel. observ ca ai o autostrada foarte bine marcata, nu vezi mediul inconjurator, nu vezi substraturile. bine macar ca ai asfalt bun, poti sa pasti linistit.

vizio

29 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 12:07

@Cinkini, stiu, puteai sa juri ca o sa iti raspund in felul asta. Apropos, sa imi zici si mie numerele de la loto de duminica, si iti dau o bere din aia de care iti place tie , de fapt, iti dau cate vrei, nu ma costa nimic. Si, te rog, incearca sa iti dai seama ca nu e ok sa ma jignesti, apropos de "paste linistit". Daca nu ai vrut sa fie o jignire si e o vorba fireasca, atunci roaga te rog oamenii din familia ta sa paste si iesim la pascut impreuna. ok? ca sa nu ne plictisim.

venus2509

2390 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 12:21

Draga mea, nu cred ca e cazul sa te tragi "intr-o parte"...in nici un caz!
Vizio si-a exprimat punctul lui de vedere, care poate sa fie corect pentru el, nu si pentru altii! "Intrarea" lui pe "sfat" e putin diferita...dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne suparam!
Asa ca

om
vizio

29 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 12:52

@Emm
Nu am avut nici o secunda pretentia ca scriu inteligent. Inchipuie-ti ca pentru a scrie mai inteligent decat un sir lung de emoticoane e suficienta si o singura litera. Am vazut ca iti place sa mediezi ipotetice conflicte. E ok treaba asta. Si stii de ce cred ca e bine? Pentru ca, cu siguranta placi catorva de aici care iti tot ofera flori si iti ureaza nopti frumoase. Si astia care te plac, din dorinta de a nu te supara, mai indulcesc replicile si in timp renunta chiar. Asta e un fel de santaj sentimental, de care tu nu iti dai seama(sau iti dai?). Si in general asta se intampla cu femeile aici probabil.Intentiile lor sunt bagate in seama de masculi si gata cu conflictele.
E normal ca fiecare sa-si sustina punctul de vedere, si ca oamenii sa creada despre ei insisi ca sunt fix buricul lumii. Si, nu stiu daca stii, unii oameni sunt facuti pentru locul doi, si daca ar fi singuri in competitie nu ar avea cum sa castige. Pentru oamenii aia trebuie neaparat ca cineva sa arunce o piatra si sa le dea ceva de facut, altfel nu ai sa auzi niciodata nimic de la ei.Foarte rar se supara cand ii deranjeaza ceva, prefera sa taca si sa creada ca nu au fost atenti, iar ceilalti ii compatimesc crezand ca au bun simt. Cand de fapt teama si neputinta ii fac sa nu reactioneze in vreun fel. De la ei nu vei auzi decat incuviintari (si alea cu conditia sa nu se supere x pe ei), urari frumoase de noapte buna si invitatii la cafele, drumetii prin univers si alte lucruri dragalase si simpatice. Si-atat. Yet again, e dreptul lor. Dar sunt atatea drepturi de care nu face nimeni uz sau abuz, si asa bine ar fi...

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 12:55

De la: simplicity, la data 2011-05-25 11:07:15

Unde dispar useri??De pe yuppy? deja incepe sa sune a telenovela cu rapirea din serai sau cel putin a Star Trek

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
vizio

29 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 13:07

telenovela, rapirea din serai, star trek, reactie....cate lucruri glumete si prompte intr-o singura fraza!

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 13:11

De la: vizio, la data 2011-05-25 13:07:56telenovela, rapirea din serai, star trek, reactie....cate lucruri glumete si prompte intr-o singura fraza!

Ai uitat sa faci analiza gramaticala nenea vizitiu..daca tot iti permite angajatorul sa folosesti internetul si so arzi pe yuppy..

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
vizio

29 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 13:13

@ Cinkini,
Oamenii nu devin monstri decat daca au in ei o samanta de dr@c. Oamenii se abtin de la cele mai multe, in realitate, si astfel forumul devine un loc unde dejectiile, defularile, se impletesc invitatiile dragastoase. Nu devine nimeni monstru daca nu are chemarea de mult ascunsa in el. Iar in spatiul virtual nu esti obligat sa te comporti altfel de cum iti vine.

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 13:29

Nenea Sandu AXN nu te supara dar ultimele trei postari sunt niste aberatii care ma depasesc si pe mine.Observ ca Ser totusi precum a spus si Asimov are un "je ne sais quoi" ce faci pe toti sa dispara si sa apara cu teoria conspiratiei mondiale despre mormoni,masoni,secte,credinciosi new age...mai lipsesc sa apara wicca-nii in ecuatie si gata am pus-o de 3 Ip-uri si doua servere.Cred ca pana la urma el e vinovat de marile disparitii de prin lumea respectiv Yuppy..ce sa-i facem, face si el ce stie mai bine..Credeam ca ti-am explicat candva demult cum sta treaba cu Ip-urile ,clasele lor ,servere si una si alta cum fiecare isi lasa o urma si totusi ai interpretat totul intr-o mare insiruire de povesti cu frisca cum le spun eu..Nu mi-o lua in nume de rau dar ai inceput sa bati campii la fel de bine cum ara Pikard cu tractorul si din scrierile tale intaresti cele spuse de altii ca ai avea o manie cu web camu..vezi daca iti faceai atunci cand ti-am zis temele cum trebuie acum erai poate invingator cu doi pasi in fata celorlalti in schimb parerea mea perssonala te-ai facut de ras..Ai reusit sa atragi atentia asta e clar dar totusi omule plange altfel micile tale esecuri pe acest forum...Apropos fi mai atent la detalii si ai sa vezi cine e cine cre cont apartine cui si lasa web camurile si ip-urile ca nimeni nu o sa-ti bata la poarta providerul tau de net iti schimba ip-ul odata la 3 zile si nu dezvaluieste identitatea abonatului lafelcum nici adresa..

vizio

29 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 13:45

De la: Nigma, la data 2011-05-25 13:11:27
De la: vizio, la data 2011-05-25 13:07:56telenovela, rapirea din serai, star trek, reactie....cate lucruri glumete si prompte intr-o singura fraza!

Ai uitat sa faci analiza gramaticala nenea vizitiu..daca tot iti permite angajatorul sa folosesti internetul si so arzi pe yuppy..

Imi permite timpul liber, adica cel care imi ramane dupa ce imi fac treaba, asa cum cred eu ca e de facut in acest moment, nu angajatorul. Angajatorul nu se amesteca in treburi din astea. Nu toti sunt ca tine, oameni care scriu pe furis de teama sa nu-i prinda "angajatorul", si frica asta ii face sa scrie gresit. Stiu, faci multe greseli gramaticale, dar la valoarea unuia ca tine, lucrul acesta trece aproape neobservat. Oamenii rari ca tine nu trebuie sa respecte logica si nici gramatica, pentru ca au valoare intrinseca, si oricum ar scrie aici, este foarte scuzabil, pentru ca sunt oameni valorosi, importanti, care nu au timp decat sa scrie, ( sau sa deseneze repede cateva emoticoane ca sa nu zica lumea ca nu au activitate) iar atunci cand scriu, nu o fac nici logic si nici corect gramatical. Iar ceilalti sunt multumiti si asa ca cei ca tine ii baga in seama si beau o bere o data pe an reala si 50 virtuale. Eu am crescut crezand ca atunci cand scrii conteaza si ce scrii si cum scrii. La tine vad ca nu e asa. Deh, oamenii sunt diferiti, te inteleg.

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 17:35

De la: vizio, la data 2011-05-25 12:07:56@Cinkini, stiu, puteai sa juri ca o sa iti raspund in felul asta. Apropos, sa imi zici si mie numerele de la loto de duminica, si iti dau o bere din aia de care iti place tie , de fapt, iti dau cate vrei, nu ma costa nimic. Si, te rog, incearca sa iti dai seama ca nu e ok sa ma jignesti, apropos de "paste linistit". Daca nu ai vrut sa fie o jignire si e o vorba fireasca, atunci roaga te rog oamenii din familia ta sa paste si iesim la pascut impreuna. ok? ca sa nu ne plictisim.

Nu te supara, nu este cazul sa te simti jignit...daca postarea ar fi fost a altcuiva, de exemplu a unei femele, ai fi putut suspecta ca a considerat magarii unele dintre incadrarile tale, dar din partea unui calut simpatic este de buna seama doar o invitatie prietenoasa, in consens cu avatarul.

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 17:45

De la: vizio, la data 2011-05-25 12:52:11@Emm
Nu am avut nici o secunda pretentia ca scriu inteligent. Inchipuie-ti ca pentru a scrie mai inteligent decat un sir lung de emoticoane e suficienta si o singura litera. Am vazut ca iti place sa mediezi ipotetice conflicte. E ok treaba asta. Si stii de ce cred ca e bine? Pentru ca, cu siguranta placi catorva de aici care iti tot ofera flori si iti ureaza nopti frumoase. Si astia care te plac, din dorinta de a nu te supara, mai indulcesc replicile si in timp renunta chiar. Asta e un fel de santaj sentimental, de care tu nu iti dai seama(sau iti dai?). Si in general asta se intampla cu femeile aici probabil.Intentiile lor sunt bagate in seama de masculi si gata cu conflictele.
E normal ca fiecare sa-si sustina punctul de vedere, si ca oamenii sa creada despre ei insisi ca sunt fix buricul lumii. Si, nu stiu daca stii, unii oameni sunt facuti pentru locul doi, si daca ar fi singuri in competitie nu ar avea cum sa castige. Pentru oamenii aia trebuie neaparat ca cineva sa arunce o piatra si sa le dea ceva de facut, altfel nu ai sa auzi niciodata nimic de la ei.Foarte rar se supara cand ii deranjeaza ceva, prefera sa taca si sa creada ca nu au fost atenti, iar ceilalti ii compatimesc crezand ca au bun simt. Cand de fapt teama si neputinta ii fac sa nu reactioneze in vreun fel. De la ei nu vei auzi decat incuviintari (si alea cu conditia sa nu se supere x pe ei), urari frumoase de noapte buna si invitatii la cafele, drumetii prin univers si alte lucruri dragalase si simpatice. Si-atat. Yet again, e dreptul lor. Dar sunt atatea drepturi de care nu face nimeni uz sau abuz, si asa bine ar fi...

.. uite eu de trei luni sunt pe aici si nu-mi amintesc sa fi incercat sa mediez ceva, sigur nu ma confunzi? Deci zici ca ma place lumea si de aceea e mai pasnic forumul?...eh, daca-i adevarat, pot sa traiesc cu asta.
Oricum, multumesc pentru gandurile impartasite si atentia acordata!

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 17:49

De la: venus2509, la data 2011-05-25 12:21:44

Draga mea, nu cred ca e cazul sa te tragi "intr-o parte"...in nici un caz!
Vizio si-a exprimat punctul lui de vedere, care poate sa fie corect pentru el, nu si pentru altii! "Intrarea" lui pe "sfat" e putin diferita...dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne suparam!
Asa ca

Ce suparare!?! vezi de treaba, nu e cazul Doar ca eu chatuiam pe aici sa ma destind dupa lucru si ,,la cererea publicului" inteleg sa las discutiile sa fie on topic.

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2011, ora 17:57

De la: simplicity, la data 2011-05-25 11:07:15Stati asa! Cinkini a zis un lucru interesant: "in spatiul virtual devenim adevarati monstri". Corect este - in spatiul exista monstri. Si toti ii stim. Cei cu limbaj vulgar de-adevaratelea, nu din cel glumet, cei cu obsesii app de cine e cine, cei care cred ca ei detin adevarul absolut, cei care nu stiu ce-i aia dialog, care monlogheaza imbecil si la nesfarsit etc. Adica cei care, la adapostul solid al unui monitor si la distanta sigura de restul lumii vii, prind curaj, se simt eroi si isi falafaie razboinic diferitele "potente". Plin p-aici de ei...

Si cu toate astea, ca sa vezi comedie, iaca surpriza - aparu un vizio, il sustinu o simplicity si hop mot si un asimov.

Emm (fata desteapta si echilibrata pe care o citesc cu drag) de ce ii ceri lui vizio sa scrie si el ceva inteligent?! A facut-o deja, aici pe sfat, si parca si pe altundeva app de inselat. Ca nu esti de acord cu el e una, dar omu' are o opinie, exprimata inteligent, serios si politicos.

Mda, s-ar putea sa fie cam prea serios, dar serios acu' :), chiar strica unul ca el pe forum? Chiar ne-ar strica, cum spune asimov, lucruri noi si divergente de idei d-alea care iti pun neuronii in miscare? Cu spatiu si pentru distractie pupacioasa si emoticoasa.

Multumesc pentru cuvintele de apreciere, venind din partea ta conteaza in mod deosebit pentru mine.

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2011, ora 18:00

personal,mi-am facut cont pe yuppy,atrasa fiind de atmosfera relaxata care domnea atunci...recunosc (in fata marii adunari) ca in sc generala si liceu, m-am luptat la propriu cu compunerile si comentariile de aceea mi-am si ales o meserie tehnica...revenind la oile noastre ...daca mi-as fi dorit sa intru intr-un cerc literar, as fi cautat un forum specific...dar pt ca vreau sa ma relaxez,dupa o zi in care m-am luptat cu morile de vant, refuz sa-mi oblig ultimii neuroni ramasi utilizabili si viabili sa...compuna compuneri
acestea fiind zise, permiteti-mi sa va tzuc

Pagini: << 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SFATUL BATRANILOR -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului
Mergi la: