back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfatul batranilor -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului

Pagini: << 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 >> Sari la pagina:

viermishor

3157 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 09:04

De la: yuppiy_ta, la data 2011-05-23 08:46:24
De la: ser, la data 2011-05-23 05:18:01 beeeeeeeeestiiiiiiiiiiloooooooooooooooorrrr intelepteeeeeeeeeeeeeee, desteptareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa...............

beyyy serginio, avusesi cosmaruri ?

neata yuppiy_ta sigurrrr a avut....cu viermiiiiii

viata e mai tare decat mizeriile ei / G.Bacovia
Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 09:12

De la: viermishor, la data 2011-05-23 09:01:53
mmmmmm.....ce aromaaa a ajuns pana la mine ...viermele intergalactic
mersi Emm_

Vezi ca ti-am lasat si coniacul in trusa medicala, sa-l gasesti sigur

Raporteaza abuz de limbaj
Am gusturi simple. Mã mulþumesc cu ce-i mai bun. Oscar Wilde
viermishor

3157 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 09:19

De la: Emm_, la data 2011-05-23 09:12:52
De la: viermishor, la data 2011-05-23 09:01:53
mmmmmm.....ce aromaaa a ajuns pana la mine ...viermele intergalactic
mersi Emm_

Vezi ca ti-am lasat si coniacul in trusa medicala, sa-l gasesti sigur

sssshhhhii...sa nu ne auda careva

viata e mai tare decat mizeriile ei / G.Bacovia
vizio

29 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 13:23

Cata rabdare trebuie sa ai sa citezi ce au spus 15 persoane, pe 3 sferturi de pagina, ca sa poti zice si tu ceva de genul sau sau sau.... Cata rabdare trebuie sa depui atata stradanie ca sa nu zici nimic, sau de fapt sa-i spui voalat vreunei tipe de aici ca ti-a captat atentia sau unui tip de aici ca nu ti-e indiferent! Oare sunteti de mult aici, faceti de mult timp treaba asta? Am vazut un post cu 1600 de pagini si m-am gandit ca s-au spus multe lucruri (proaste sau nu) si cand colo s-a scris cam 10 la suta, restul inseamna reproducerea la infinit a spuselor aluia sau aleia, ca sa puteti spune la sfarsit "Buna dimineata, Emm" sau "Vreau si eu o cafea". Ma gandesc ca puteti face asta si necitand 80 de randuri ca sa scrieti si voi juma de rand, dupa care altul va face la fel, incluzand si jumatatea voasatra de rand. Nu va e lehamite? Mi se pare fara noima. Da, stiu, o sa spuneti ca daca nu imi place sunt liber sa plec, si aveti dreptate si o stim toti. Dar ma gandeam daca nu va plictisiti nescriind altceva decat smiley-s sau dand floricele virtuale.

zed`s dead baby, zed`s dead
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 14:13

Tu esti clar contabil de te omoara grija de ce posteaza unu si altu si cat spatiu ocupa pe forum...Mai intra pe cate un forum doua si poate ai sa intelegi ceva si din multitudinea de "quote"-uri..

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
vizio

29 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 14:22

Nu, nu sunt contabil. Tu esti unul din aia care citeaza si citeaza la nesfarsit si te-ai aprins? Ma sfatuiesti: "Mai intra pe cate un forum doua si poate ai sa intelegi ceva si din multitudinea de "quote"-uri".Deci asta e reteta universala a forumurilor pe care tu si altii o urmati cu sfintenie? 15 milioane de smileys si nimic de spus? Sa stii ca poti sa te abati de la ea fara nici o frica, si nimeni nu s-ar supara SA MAI SI SPUI cate ceva din cand in cand. E alegerea ta, sa stii!

vizio

29 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 15:48

Nu vin de pe Garbo, sau de pe Kudika sau din alta parte. Nici nu stiu ce-s alea. Dar cred ca ar suna mai frumos "prietene am citit cu placere parerea ta" decat desene din astea. Sa inteleg ca nu exista timp sa se scrie o fraza intreaga dar exista timp pentru a se cita. Deci tu zici ca e bine sa citezi replicile a 6 insi de exemplu ca la sfarsit sa desenezi : . Daca zici tu... Dar ma gandeam ca e mai placut si mai frumos sa scrii, sa transmiti, mai ales cand ai la indemana cuvintele. Si chiar crezi ca este extrem de important cand desenezi 10 fetze zambitoare si trebuie sa indici exact la care replica le-ai pus? Lasa-le asa suspendate, smileys merg oricand la orice, ca viata e frumoasa, nu? Sau nu? De fapt, ar trebui sa inteleg asta ca o discutie( de fapt, niste rasete)intr-o gashca, pe care din motive necunoscute nu o intruniti si in realitate( o sa ma minti ca nu aveti timp si ca sunteti departe unul de altul), si in care toti trebuie sa-si exprime adeziunea, regretul sau compasiunea pentru unul din membrii ei aflati in dificultate si sa-i felicite sau sa le dea o bere virtuala (nu stiu de ce nu o naveta reala) altora. Corect? Da, corect!

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:06

De la: vizio, la data 2011-05-23 14:22:43Deci asta e reteta universala a forumurilor pe care tu si altii o urmati cu sfintenie? 15 milioane de smileys si nimic de spus? Sa stii ca poti sa te abati de la ea fara nici o frica, si nimeni nu s-ar supara SA MAI SI SPUI cate ceva din cand in cand. E alegerea ta, sa stii!

interesant punct de vedere...dar doar daca doresti sa scrii monologuri...pt ca altfel, quote-ul are un rol f important... aflam cu cine doresti sa discuti
buna ziua lume...sper ca v-a fost dor de mine

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:10

Curios, mi-au sters postarea...era chiar asa obscena?

Prietene, ma bucur ca esti multumit de parerile tale.

In ceea ce ma priveste, daca in viata reala nu spun ,,apreciez parerea ta" ci doar zambesc aprobator, asa fac si in virtual.

Restul enimgelor n-am nici un chef sa ti le explic, iti respect dreptul de a nu aproba comportamentul nostru.

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:11

De la: vizio, la data 2011-05-23 15:48:13Nu vin de pe Garbo, sau de pe Kudika sau din alta parte. Nici nu stiu ce-s alea. Dar cred ca ar suna mai frumos "prietene am citit cu placere parerea ta" decat desene din astea. Sa inteleg ca nu exista timp sa se scrie o fraza intreaga dar exista timp pentru a se cita. Deci tu zici ca e bine sa citezi replicile a 6 insi de exemplu ca la sfarsit sa desenezi : . Daca zici tu... Dar ma gandeam ca e mai placut si mai frumos sa scrii, sa transmiti, mai ales cand ai la indemana cuvintele. Si chiar crezi ca este extrem de important cand desenezi 10 fetze zambitoare si trebuie sa indici exact la care replica le-ai pus? Lasa-le asa suspendate, smileys merg oricand la orice, ca viata e frumoasa, nu? Sau nu? De fapt, ar trebui sa inteleg asta ca o discutie( de fapt, niste rasete)intr-o gashca, pe care din motive necunoscute nu o intruniti si in realitate( o sa ma minti ca nu aveti timp si ca sunteti departe unul de altul), si in care toti trebuie sa-si exprime adeziunea, regretul sau compasiunea pentru unul din membrii ei aflati in dificultate si sa-i felicite sau sa le dea o bere virtuala (nu stiu de ce nu o naveta reala) altora. Corect? Da, corect!

Amice uite ca te citez si stii de ce? sa fi sigur ca ma adresez tie si numai tie.Ca stii ca vad ca esti cam nou pe aci gasca asta si nu gashca chiar exista si in realitate ,cativa dintre noi ne mai intalnim la o bere si la un gratar o data de doua ori pe an deci aici te-am dezamagit..In ceea ce priveste comunicarea prin emoticoane ,mutrite cum vrei tu sa le spui tin sa te anunt ca exista un topic pe tema asta unde cred ca este explicat mai mult decat logic aparitia lor,motivul lor intr-o discutie pe un forum sau orice alta comunicare in scris ce are loc pe internet..deci cu putina rabdare mai rasfoieste si tu doua trei pagini pe aici si vei fi la curent despre ce se intampla..Si din nou ma repet sa stii ca esti unul din zecile de utilizatori ai acestui forum care apare si incepe sa-si puna intrebari existentiale privind gastile de pe aici,useri de pe aici,legaturile intre ei,gramatica limbi romani s.a.md si toti pleaca la fel cum au venit.Inteleg ca esti un impatimit al logicii existentiale atunci ai ales forumul gresit pt asta ..cred ca vulcanieni vor fi mult mai bucurosi sa te primesca in randul lor .
Si nu nu am nimic cu tine ca daca aveam deja aveai frigiderul plin de carne si am un principiu destul de solid in viata incerc sa nu-mi pun mintea cu prostii si fanaticii pentru ca ei sunt tot timpul sigur pe ei si nu realizeaza cand e timpul sa te indoiesti..;)
P.S Bun filmul Pulp fiction ...dar aci e cruda realitate

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:13

De la: miss_darine, la data 2011-05-23 16:06:48
buna ziua lume...sper ca v-a fost dor de mine

Ohoohooo uite cine sa reantors pe la noi...

Welcome back motor girl

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:14

De la: Emm_, la data 2011-05-23 16:10:37Curios, mi-au sters postarea...era chiar asa obscena?

In ceea ce ma priveste, daca in viata reala nu spun ,,apreciez parerea ta" ci doar zambesc aprobator, asa fac si in virtual.

Restul enimgelor n-am nici un chef sa ti le explic, iti respect dreptul de a nu aproba comportamentul nostru.

Emm las ca urmatoarea destrabalare in real te invitam si pe tine ..ca in virtual ne destrabalam in fiecare zi

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:15

De la: Nigma, la data 2011-05-23 16:13:00

Welcome back motor girl

bine te-am regasit, coama leonina
ps.zgarcit mai esti in pupici

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:19

De la: Nigma, la data 2011-05-23 16:14:58
De la: Emm_, la data 2011-05-23 16:10:37Curios, mi-au sters postarea...era chiar asa obscena?

Emm las ca urmatoarea destrabalare in real te invitam si pe tine ..ca in virtual ne destrabalam in fiecare zi

Ma exprim in acest fel deoarece imi este deosebit de greu sa ma concentrez pe un raspuns prin care sa imi exprim placuta surpriza si entuziasmul

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:21

De la: miss_darine, la data 2011-05-23 16:15:07
De la: Nigma, la data 2011-05-23 16:13:00

Welcome back motor girl

bine te-am regasit, coama leonina
ps.zgarcit mai esti in pupici

No hai sa te pup ca nu-s zgarcit

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:22

De la: Emm_, la data 2011-05-23 16:19:05

Ma exprim in acest fel deoarece imi este deosebit de greu sa ma concentrez pe un raspuns prin care sa imi exprim placuta surpriza si entuziasmul

apeleaza cu incredere si la...

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:24

De la: Emm_, la data 2011-05-23 16:19:05

Vezi te exprimi fara citate si prea multe emoticoane daca se poate printr-un monolog shakespearian...

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:31

Am zis de doua ori ,,exprim" intr-o singura fraza!

S-a terminat, numai in emoticoane graiesc de acum incolo

vizio

29 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:34

Emm, e foarte bine sa zambesti aprobator in viata in loc sa deschizi gura, lumea chiar are nevoie de zambete care pot fi interpretate. Spui asa lesne si senin "comportamentul nostru" si tu si Nigma ( care, apropos, se mai si intalneste de 2 ori pe an cu prietenii de aici-foarte mult avand in vedere ca e un ocupat...cu yuppy), si va asumati usor rolul de "useri vechi". Dati-mi deci voie sa va spun ceva:

@nigma:
uite ce spui tu :"Si nu nu am nimic cu tine ca daca aveam deja aveai frigiderul plin de carne si am un principiu destul de solid in viata incerc sa nu-mi pun mintea cu prostii si fanaticii pentru ca ei sunt tot timpul sigur pe ei si nu realizeaza cand e timpul sa te indoiesti..;)" As adauga ca spui foarte sigur pe tine ceea ce spui. Intelegi ce vreau sa spun, nu? Sigur, pentru ca, contrar aparentelor, am eu asa senzatia ca esti baiat destept.
Aa, apropos, nu sunt un impatimit al logicii existentiale, dar ma irita clar absenta oricarui fel de logica din exprimarile celor cu pretentii. Si nu am vazut Pulp Fiction, am luat replica dintr-o melodie de pe coloana sonora.

@ Emm:
iti multumesc ca imi respecti dreptul de a nu aproba comportamentul vostru, nu stiu ce m-as fi facut fara respectul asta
Nu am nimic cu emoticoanele (bine ca mi-ati spus cum se numesc, nu imi venea), dar in schimb preponderenta lor in raport cu literele ma fac sa gandesc mai aproape decat as dori.

@miss_darine:
stiu sigur ca cine are rabdarea sa faca scroll la 20 de pagini ptr a descoperi cine si de ce i-a scris, va avea si rabdarea de a descoperi daca cineva ii scrie si nu il citeaza, iar de nu, inseamna ca celalalt nu tine mortis sa-i spuna, altfel i-ar spune pana ar intelege. Si ma refer la a citi o replica pertinenta la ceva scris, nu a citi un care il va lamuri cu siguranta.

Ca sa inchei in spiritul "vostru"...

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:35

De la: Emm_, la data 2011-05-23 16:31:18 Am zis de doua ori ,,exprim" intr-o singura fraza!

S-a terminat, numai in emoticoane graiesc de acum incolo

Emoticoane graieste gura ta young padawan

vizio

29 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:41

Nigma, ironia este atributul oamenilor inteligenti...ai cumva habar de ce il folosesti?

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:43

De la: vizio, la data 2011-05-23 16:34:37
@miss_darine:
stiu sigur ca cine are rabdarea sa faca scroll la 20 de pagini ptr a descoperi cine si de ce i-a scris, va avea si rabdarea de a descoperi daca cineva ii scrie si nu il citeaza, iar de nu, inseamna ca celalalt nu tine mortis sa-i spuna, altfel i-ar spune pana ar intelege. Si ma refer la a citi o replica pertinenta la ceva scris, nu a citi un care il va lamuri cu siguranta.

Ca sa inchei in spiritul "vostru"...

ouch...aici m-ai nimerit...eu n-am rabdare sa scroll-uiesc atatea pagini...deci "qoute" ramane preferatul meu
anyway....welcome

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:46

copii, eu n-am mai intrat de ceva vreme acum am observat ca n-o mai am pe daria printre prieteni...si-a sters contul?

vizio

29 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:48

multumesc, darine!

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:49

De la: vizio, la data 2011-05-23 16:41:16Nigma, ironia este atributul oamenilor inteligenti...ai cumva habar de ce il folosesti?

Nu te-am asteptat pe tine vizitiul cunostintelor ancestrale sa ma inveti?? Ce zici ne impartasesti si noua "the way of the force" ?sau macar niste citate auzite de pe google?? ce zici?te bagi?Ahh si uite te-am citat din nou probabil te oblig acum sa dai scroll sper efortul sa nu fie prea mare pt tine..

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:49

Spun ,,comportamentul nostru" pentru ca tu ne-ai judecat la gramada, si mi-am asumat apartenenta la aceasta gramada, (cu placere, trebuie sa recunosc, deoarece sunt si eu noua pe aici, dar ma onoreaza faptul ca sunt acceptata)

Drept sa spun nici acum nu imi permit sa spun veteranilor ca nu fac bine aia sau ailalta, pentru ca nu sunt sigura ca am inteles subtilitatile apropourilor care bat in timp sau se refera la intamplari si persoane pe care eu nu le stiu.

De aceea cred ca esti un om fericit ca ai atata incredere in tine incat de indata ce ai aparut te-ai pus pe analizat si corectat oameni si postari.

Nu mai spun cui ma adresez precis are rabdarea de a face analiza pe toate textele pentru a-l descoperi pe acesta.

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:51

De la: miss_darine, la data 2011-05-23 16:46:25copii, eu n-am mai intrat de ceva vreme acum am observat ca n-o mai am pe daria printre prieteni...si-a sters contul?

Mai tu pe unde ai umblat?
S-au schimbat una alta pe aci..da lumea cam tot aceasi..multi wanna be's si putin ramasi..Si-a sters contu momentan ca sa-ti raspund la intrebare restul ti-oi zice pe privat..

miss_darine

1799 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 16:58

De la: Nigma, la data 2011-05-23 16:51:32
S-au schimbat una alta pe aci..da lumea cam tot aceasi..multi wanna be's si putin ramasi..Si-a sters contu momentan ca sa-ti raspund la intrebare restul ti-oi zice pe privat..

stai asa ca asta e doar inceputul...unei lungi veri...si am inceput sa capat curaj pe motor
astept sa-mi spui ce si cum, pt ca e clar...am ramas in urma cu informatiile

Fosta membra 9am.ro

1701 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2011, ora 17:02

De la: miss_darine, la data 2011-05-23 16:58:25

stai asa ca asta e doar inceputul...unei lungi veri...si am inceput sa capat curaj pe motor

Eu sunt noua si sunt de treaba de felul meu

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 17:02

De la: miss_darine, la data 2011-05-23 16:58:25

No las ca ii bine daca ai prins curaj pe motor eu am prins amu o luna prea mare curaj si....continuarea o banui

Pagini: << 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SFATUL BATRANILOR -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului
Mergi la: