back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfatul batranilor -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului

Pagini: << 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 >> Sari la pagina:

rothmans_yuppy

7870 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 12:58

De la: yuppy016305, la data 2011-04-02 12:56:16PenSunt in baie,si ma privesc in oglida...Incerc sa mi te inchipui cum arati in realitate...Dumnezeule!...Ce cumplita dezamagire insemni tu pt. mine...
Frumoasa,inteligenta,usor isteata, mult nedreapta...LASA!...Ca si ceilalti batrani=oameani![Expresia iti apartine]
Cum a aparut o javra printre voi...cum ati tacut cu totii...ca niste lasi.
Desi nu am facut parte din ''lumea voastra'' am respectat-o,v-am invitat sa luati pozitie impotriva raului.V-am avertizat ca o sa va distruga ''lumea''Si,ati tacut!..Oameni maturi,oameni inteligenti..dar,cu totii niste lasi.
Lasilooooorrrrrr!...

bravo uita-te in continuare in oglinda si scrie...

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 13:11

Doar Fascinatia Raului?

Asa crezut mult timp-draga Venus- obervand ca tu continui sa-l pupi in fund pe noul idol al yuppy.Oare ce legatura ar putea exista intre timida,frumoasa si inteligenta Venus,si aceasta jigodie pe numele lui de user, Ser? Cum poate suporta o fiinta inteligenta si educata ca tine,pe unul vulgar si nesimtit ca ....iarta-ma,Venus.Deja revolta ma gatuie asa de rau...incat nu-mi gasesc cuvintele...
Deci...Este doar Fascinatia Raului?...

Raporteaza abuz de limbaj
rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 13:13

De la: yuppy016305, la data 2011-04-02 13:11:05Doar Fascinatia Raului?

Asa crezut mult timp-draga Venus- obervand ca tu continui sa-l pupi in fund pe noul idol al yuppy.Oare ce legatura ar putea exista intre timida,frumoasa si inteligenta Venus,si aceasta jigodie pe numele lui de user, Ser? Cum poate suporta o fiinta inteligenta si educata ca tine,pe unul vulgar si nesimtit ca ....iarta-ma,Venus.Deja revolta ma gatuie asa de rau...incat nu-mi gasesc cuvintele...

ai uitat sa te semnezi

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 13:18

De la: rothmans, la data 2011-04-02 13:13:33
De la: yuppy016305, la data 2011-04-02 13:11:05Doar

ai uitat sa te semnezi

ma indoiesc ca are curajul sa spuna cine ii cu adevarat :)

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 13:20

De la: Goku, la data 2011-04-02 13:18:34

ai uitat sa te semnezi

tu chiar nu stii?

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 13:24

De la: rothmans, la data 2011-04-02 13:20:32
De la: Goku, la data 2011-04-02 13:18:34

ai uitat sa te semnezi

tu chiar nu stii?

Sincer nici nu-mi pasa...m-am saturat de genu asta de oameni,care isi fac n`shpee conturi,si intra si jignesc pe unu si pe altul,dar ei au la activ 6 postari :)

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

52 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 13:53

Sa-ti reamintesc Javra,
[pentru gocku] ca in urma cu un an,pe 9 AM,ai intrat impreuna cu un alt ..ca si tine,si, ai jignit f. crunt o doamna[Merry]doar pt. motivul ca aceasta era foarte suparata in acea clipa pe toti barbatii.Topicul ei se numea...toti barbatii ar trebui sa fie ca batistele,frumos mirositori,dar de unica folosinta!Din acel moment ti-am urmarit postarile..Ca esti cam prostut....nu-i bai.Dar,de ce esti si nesimtit?
Stii?...Exista pe Yuppy,oameni precum Andrei Mihailov,Marian Rotariu,Rothmans[caruia i-as sparge putin-putin capul]mai sunt cateva doamne carora le-as sparge cu drag cateva geamuri.Uite
!...Persoane,la al caror nivel stiu ca eu nu o sa ajung nicicand...
Dar,pe tine ce mama dracului te impiedica sa te analizezi,si sa-ti doresti sa ajungi la nivelul lor?....

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 14:05

Gockule....
Todeauna m-am semnat cu numele meu de user,dar si cel real...Tu,te-ai semnat vreodata cu numele tau real?...N-as crede!
Deci...Am fost:Sax303023,sandu a.x.,si, pe numele meu real dorel t.manole.
Acum,astept sa-mi spui si numele tau real!ok?...

Iarta-ma Rothmans,
Nu am reusit sa postez si pe forum, ceea ce ti-am lasat in privat.

Si, apropos...Voua va place ceea ce a lasat in urma Ser?...

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 14:10

Rothmans cu ce o mai pacatuit de sta lumea la coada sa-i sparga capu??

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
venus2509

2390 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 15:17

De la: yuppy016305, la data 2011-04-02 13:11:05Doar Fascinatia Raului?

Sandu...Sandu...de ce vrei tu sa ma intristezi???
Acum...cand ma bucuram si eu de...n-are importanta...
Cred c-ai inteles gresit...Ser m-a jignit...a mai jignit si pe altii...i-am spus ce-am avut de spus...si-atat!!! Am vrut sa-mi sterg contul la un moment dat...m-am razgandit...sperand ca forumul va deveni acel loc unde ma simteam atat de bine!
Citeste postarile mele...toate...din ultimele luni (nu-s chiar asa multe...majoritatea sunt pe topul cu muzica)...si-ai sa vezi...
Asa...era sa uit...ma bucur sa te vad!

om
Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 15:21

Atentie la geamuri Venus ..ca se arunca cu pietre...

“You either die as a hero, or live long enough to see yourself become the villain ”
rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 15:31

,Rothmans[caruia i-as sparge putin-putin capul]

multi au incercat, dar asa putini au reusit...

venus2509

2390 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 16:21

De la: Nigma, la data 2011-04-02 15:21:23Atentie la geamuri Venus ..ca se arunca cu pietre...

Nu..nu cred...
A inteles doar gresit...

om
ser

4151 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 16:46

De la: rothmans, la data 2011-04-02 15:31:57,Rothmans[caruia i-as sparge putin-putin capul]

insist eu!

nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
ser

4151 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 16:53

De la: viermishor, la data 2011-04-01 11:27:45
De la: rothmans, la data 2011-04-01 06:29:25neatza, cafeaua e gata, este si o sticlutza langa(pentru cine vrea), iar eu am plecat...o zi buna va doresc

neataaaaaaa nemaipomenita cafeluta ....mmmmm ...ar merge si niste versuri langa ... cred ca o sa pregatesc o cafeluta la nisip poate primesc ceva .. ......

normal,o roata de masina care trece peste tine,vierme scarbos!...btw,eu sunt la volan si cred ca pun frana chiar pe tine!

ser

4151 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 16:56

De la: yuppy016305, la data 2011-04-02 14:05:17Gockule....
Todeauna m-am semnat cu numele meu de user,dar si cel real...Tu,te-ai semnat vreodata cu numele tau real?...N-as crede!
Deci...Am fost:Sax303023,sandu a.x.,si, pe numele meu real dorel t.manole.
Acum,astept sa-mi spui si numele tau real!ok?...

Iarta-ma Rothmans,
Nu am reusit sa postez si pe forum, ceea ce ti-am lasat in privat.

Si, apropos...Voua va place ceea ce a lasat in urma Ser?...

...baaaaa, go to dracu,bestie,n-am murit sa las ceva in urma,dar tu vad ca ai spart borcanul de formol!

ser

4151 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 17:00

De la: yuppy016305, la data 2011-04-02 13:53:58Sa-ti reamintesc Javra,
[pentru gocku] ca in urma cu un an,pe 9 AM,ai intrat impreuna cu un alt ..ca si tine,si, ai jignit f. crunt o doamna[Merry]doar pt. motivul ca aceasta era foarte suparata in acea clipa pe toti barbatii.Topicul ei se numea...toti barbatii ar trebui sa fie ca batistele,frumos mirositori,dar de unica folosinta!Din acel moment ti-am urmarit postarile..Ca esti cam prostut....nu-i bai.Dar,de ce esti si nesimtit?
Stii?...Exista pe Yuppy,oameni precum Andrei Mihailov,Marian Rotariu,Rothmans[caruia i-as sparge putin-putin capul]mai sunt cateva doamne carora le-as sparge cu drag cateva geamuri.Uite
Dar,pe tine ce mama dracului te impiedica sa te analizezi,si sa-ti doresti sa ajungi la nivelul lor?....

bai animal scarbos,tu nu ai depasit genunchiul broastei ca si cultura si ii spui unui tanar ca e prost...pai adu-ti aminte tu ce faceai la 21 de ani idiotule turnator si apoi priveste in ograda altora,handicapat incult!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 17:32

Pentru Sandu A.X. si Ser!

Terminati-o, AMANDOI!

M-am saturat de atata scandal, m-am saturat sa vad cum va incaierati, m-am saturat de jigniri ca la usa cortului, m-am saturat sa constat ca dincolo de scopul in sine al unui forum, care a fost demult uitat, exista doar orgolii tipic masculine, orgolii de cocosi care mai de care mai infoiati! Ei dracie!

Tu Sandu, de fapt ce vrei, sa iau EU atitudine impotriva lui Ser, doar pt. ca nu imi place limbajul lui?! Uite ca nu vreau, am ales sa tac,si gata! Este optiunea mea si trebuie sa mi-o respecti, e clar?! Nu trebuie sa dau socoteala nimanui (si deci nici tie) pentru ceea ce fac, asa ca te rog sa incetezi cu reprosurile! Nu imi pasa ca te-am dezamagit (si, pentru cine nu stie, mesajul initial a fost pentru mine), nu imi pasa decat de oamenii care au inteles ceea ce mi se intampla, decat de cei care ma accepta asa cum sunt, si ma indragesc "cu bunele si, mai ales, cu relele mele", ca sa citez pe cineva extrem de drag mie...Ca atare, este pentru ultima oara cand iti mai raspund, indiferent ce vei posta!

Iar tu Ser...pari un tip inteligent, spontan si plin de umor, doar ca limbajul tau lasa extrem de mult de dorit. Orice lucru in viata are o limita, insa tu se pare ca nu stii cand sa te opresti! Si sa nu incerci sa ma jignesti, pentru ca nu imi pasa, iti e clar si tie?! Sunt mult prea trecuta prin viata (sunt "dinozauria ta", cred ca nu ai uitat!) ca sa ma mai afecteze eventualele calificative "dulci" pe care mi le-ai putea adresa, asa ca sa nu te obosesti degeaba! As aprecia, in schimb, extrem de mult, o schimbare in atitutdine, si o dezbatere, daca se poate, la subiect!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 17:35

De la: ser, la data 2011-04-02 16:46:47
De la: rothmans, la data 2011-04-02 15:31:57,Rothmans[caruia i-as sparge putin-putin capul]

insist eu!

iti pui bila la bataie?

ser

4151 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 17:41

De la: daria_ta, la data 2011-04-02 17:32:16Pentru Sandu A.X. si Ser!

Terminati-o, AMANDOI!

M-am saturat de atata scandal, m-am saturat sa vad cum va incaierati, m-am saturat de jigniri ca la usa cortului, m-am saturat sa constat ca dincolo de scopul in sine al unui forum, care a fost demult uitat, exista doar orgolii tipic masculine, orgolii de cocosi care mai de care mai infoiati! Ei dracie!

Tu Sandu, de fapt ce vrei, sa iau EU atitudine impotriva lui Ser, doar pt. ca nu imi place limbajul lui?! Uite ca nu vreau, am ales sa tac,si gata! Este optiunea mea si trebuie sa mi-o respecti, e clar?! Nu trebuie sa dau socoteala nimanui (si deci nici tie) pentru ceea ce fac, asa ca te rog sa incetezi cu reprosurile! Nu imi pasa ca te-am dezamagit (si, pentru cine nu stie, mesajul initial a fost pentru mine), nu imi pasa decat de oamenii care au inteles ceea ce mi se intampla, decat de cei care ma accepta asa cum sunt, si ma indragesc "cu bunele si, mai ales, cu relele mele", ca sa citez pe cineva extrem de drag mie...Ca atare, este pentru ultima oara cand iti mai raspund, indiferent ce vei posta!

Iar tu Ser...pari un tip inteligent, spontan si plin de umor, doar ca limbajul tau lasa extrem de mult de dorit. Orice lucru in viata are o limita, insa tu se pare ca nu stii cand sa te opresti! Si sa nu incerci sa ma jignesti, pentru ca nu imi pasa, iti e clar si tie?! Sunt mult prea trecuta prin viata (sunt "dinozauria ta", cred ca nu ai uitat!) ca sa ma mai afecteze eventualele calificative "dulci" pe care mi le-ai putea adresa, asa ca sa nu te obosesti degeaba! As aprecia, in schimb, extrem de mult, o schimbare in atitutdine, si o dezbatere, daca se poate, la subiect!

la subiect mailov... sa fie!
...ma intreb cum dracu voi intleptii care va stiti, ati tinut la piept un belicspulics ca ass_andu deghizat in batran,cand el e o vipera ce trebuie calcat pe cap!
...asta nelamurire am eu despre ,,batrani,,!
...imi explica cineva?
...promit ca citesc luni sau marti cand ma intorc din bucuresti,sa moara belicspulics ca ii calc teritoriul si fur mandrele!

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 18:10

De la: yuppy016305, la data 2011-04-02 13:53:58Sa-ti reamintesc Javra,

Omule nu mai am nici un alt nume pe forum inafara de Goku :) esti penal daca ma acuzi fara dovezi...nu am jignit pe nimeni ff crunt cum spui tu,inafara de Bijou aia ( ne referim la femei ) daca esti baiat destept dute in josul paginii la Administrativ si vezi ca este un topic unde a raspuns un admin al forumul,daca vrei iti dau link,si intreaba-l sa verifice :)

Vrei numele meu real ?? SIMIUC BOGDAN :> vrei si facebook s-ati demonstrez ?? acum ce faci na ??

Mai vreau s-ati spun ca parerea ta este egal cu zero atat pentru mine cat si pentru ceilalti useri :) stai chill in banca ta,ca nu esti in stare sa spargi pe nimeni

Fosta membra 9am.ro

1335 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2011, ora 18:43

De la: ser, la data 2011-04-02 17:41:28
De la: daria_ta, la data 2011-04-02 17:32:16Pentru Sandu A.X. si Ser!

Terminati-o, AMANDOI!

la subiect mailov... sa fie!
...ma intreb cum dracu voi intleptii care va stiti, ati tinut la piept un belicspulics ca ass_andu deghizat in batran,cand el e o vipera ce trebuie calcat pe cap!
...asta nelamurire am eu despre ,,batrani,,!
...imi explica cineva?
...promit ca citesc luni sau marti cand ma intorc din bucuresti,sa moara belicspulics ca ii calc teritoriul si fur mandrele!

SER

Noi "intelepþii care ne ºtim",ca sã te citez,nu am þinut ºi nu þinem pe nimeni la piept(cel puþin din punctul meu de vedere).
Ca sã nu mai ai tu o nelãmurire trebuie sã înþelegi cã pe noi "bãtrânii" viaþa ne-a învaþat sã fim toleranþi
ªi ca sã fiu ºi mai explicit personajul în cauzã,aici pe yuppy, intâi a fost tolerat ºi apoi ignorat
Quod erat demonstrandum

ingerashcolorat

534 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 01:05

hellou, eu sunt din 2006 pe un cont mai vechi. dar numai tin minte nick.ul si parola. iar de pe acest nick sunt din 2008 .
pe membrii vechi de pe acest forum o stiu din vederi pe daria ta. sunt ft multe pagini si nu m.am uitat de cine mi.as aduce aminte. oricum imi este dor de cei vechi, nush daca ii mai retin minte pe toti , n.am mai intrat pe yuppy de aproape 3 ani.
despre membrii noi nu pot spune multe, seamana cu cei vechi.
fetele sunt altfel fata de cele vechi.
cele vechi aveau un caracter mai puternic.

asds
rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 01:11

De la: ingerashcolorat, la data 2011-04-03 01:05:52hellou, eu sunt din 2006 pe un cont mai vechi. dar numai tin minte nick.ul si parola. iar de pe acest nick sunt din 2008 .
pe membrii vechi de pe acest forum o stiu din vederi pe daria ta. sunt ft multe pagini si nu m.am uitat de cine mi.as aduce aminte. oricum imi este dor de cei vechi, nush daca ii mai retin minte pe toti , n.am mai intrat pe yuppy de aproape 3 ani.

si morala care o fi?

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 01:51

De la: rothmans, la data 2011-04-03 01:11:09
De la: ingerashcolorat, la data 2011-04-03 01:05:52hellou, eu sunt din 2006 pe un cont mai vechi. dar numai tin minte nick.ul si parola. iar de pe acest nick sunt din 2008 .

si morala care o fi?

o exprimare incoerenta cap coada??

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 01:55

De la: Nigma, la data 2011-04-03 01:51:28
De la: rothmans, la data 2011-04-03 01:11:09

si morala care o fi?

o exprimare incoerenta cap coada??

i don't nu stiu

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 02:07

I have no habar nici eu..

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 02:10

De la: Nigma, la data 2011-04-03 02:07:38I have no habar nici eu..

deci o alta necunoscuta

Fosta membra 9am.ro

4000 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 02:12

De la: rothmans, la data 2011-04-03 02:10:57

deci o alta necunoscuta
Asa-i cu matematica si femeile dai din necunoascute in necunoascute

rothmans_yuppy

7870 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2011, ora 02:15

De la: Nigma, la data 2011-04-03 02:12:21
De la: rothmans, la data 2011-04-03 02:10:57

deci o alta necunoscuta
Asa-i cu matematica si femeile dai din necunoascute in necunoascute

la mate nu ma prea pricep

Pagini: << 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SFATUL BATRANILOR -spuneti-va parerea despre alti membri ai forumului
Mergi la: