back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cam complicat de descris:|

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2010, ora 14:40

De la: Flyzy, la data 2010-01-24 23:11:26Iubitul meu este plecat in alta tara iar eu nu l-am mai vazut din septembrie anul trecut..

nu stiu ce sa fac,toti ma influenteaza in rau si-mi spun ca poate ma inseala pe acolo...
nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac,vreo sugestie?:d

nu inteleg ce e asa complicat de descris! multe cupluri se confrunta cu situatia asta. eu zic sa va despartiti pt k nus cum e el, dar tu nu poti face fata la o relatie la distanta. spun asta pt k ai marturisit k iti imaginezi fel de fel de lucruri cum k te ar insela. mai bine cauta altul mai pe langa casa, ori, daca il iubesti mult pe cel plecat, trateaza te de obsesie. e posibil sa te insele, e posibil sa nu o faca. asa k profita si tu de singuratate!

Raporteaza abuz de limbaj
layla
Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2010, ora 14:40

De la: Flyzy, la data 2010-01-24 23:11:26Iubitul meu este plecat in alta tara iar eu nu l-am mai vazut din septembrie anul trecut..

nu stiu ce sa fac,toti ma influenteaza in rau si-mi spun ca poate ma inseala pe acolo...
nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac,vreo sugestie?:d

nu inteleg ce e asa complicat de descris! multe cupluri se confrunta cu situatia asta. eu zic sa va despartiti pt k nus cum e el, dar tu nu poti face fata la o relatie la distanta. spun asta pt k ai marturisit k iti imaginezi fel de fel de lucruri cum k te ar insela. mai bine cauta altul mai pe langa casa, ori, daca il iubesti mult pe cel plecat, trateaza te de obsesie. e posibil sa te insele, e posibil sa nu o faca. asa k profita si tu de singuratate!

layla
BabyCriss

2181 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 15:09

De la: bawareofdummasses, la data 2010-04-02 09:40:22
De la: PICARD, la data 2010-04-02 08:31:32
De la: Greenie, la data 2010-03-18 22:42:39Pune mana pe carte, mai fetito! *tu-ți ***** de copila!
LA CARTE, NU cu ochii pã baieti! Nț Nț Nț!!!

la ce folosete cartea?

poti sa te joci cu ea.. daca ai un pachet intreg, poti sa joci septica, sau sa faci trucuri din alea faine cu, "unde-i cartea, nu e cartea, uite cartea"

Raporteaza abuz de limbaj
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cam complicat de descris:|
Mergi la: