back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cam complicat de descris:|

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2010, ora 14:40

De la: Flyzy, la data 2010-01-24 23:11:26Iubitul meu este plecat in alta tara iar eu nu l-am mai vazut din septembrie anul trecut..

nu stiu ce sa fac,toti ma influenteaza in rau si-mi spun ca poate ma inseala pe acolo...
nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac,vreo sugestie?:d

nu inteleg ce e asa complicat de descris! multe cupluri se confrunta cu situatia asta. eu zic sa va despartiti pt k nus cum e el, dar tu nu poti face fata la o relatie la distanta. spun asta pt k ai marturisit k iti imaginezi fel de fel de lucruri cum k te ar insela. mai bine cauta altul mai pe langa casa, ori, daca il iubesti mult pe cel plecat, trateaza te de obsesie. e posibil sa te insele, e posibil sa nu o faca. asa k profita si tu de singuratate!

Raporteaza abuz de limbaj
layla
Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2010, ora 14:40

De la: Flyzy, la data 2010-01-24 23:11:26Iubitul meu este plecat in alta tara iar eu nu l-am mai vazut din septembrie anul trecut..

nu stiu ce sa fac,toti ma influenteaza in rau si-mi spun ca poate ma inseala pe acolo...
nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac,vreo sugestie?:d

nu inteleg ce e asa complicat de descris! multe cupluri se confrunta cu situatia asta. eu zic sa va despartiti pt k nus cum e el, dar tu nu poti face fata la o relatie la distanta. spun asta pt k ai marturisit k iti imaginezi fel de fel de lucruri cum k te ar insela. mai bine cauta altul mai pe langa casa, ori, daca il iubesti mult pe cel plecat, trateaza te de obsesie. e posibil sa te insele, e posibil sa nu o faca. asa k profita si tu de singuratate!

layla
BabyCriss

2181 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 15:09

De la: bawareofdummasses, la data 2010-04-02 09:40:22
De la: PICARD, la data 2010-04-02 08:31:32
De la: Greenie, la data 2010-03-18 22:42:39Pune mana pe carte, mai fetito! *tu-ți ***** de copila!
LA CARTE, NU cu ochii p baieti! Nț Nț Nț!!!

la ce folosete cartea?

poti sa te joci cu ea.. daca ai un pachet intreg, poti sa joci septica, sau sa faci trucuri din alea faine cu, "unde-i cartea, nu e cartea, uite cartea"

Raporteaza abuz de limbaj
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cam complicat de descris:|
Mergi la: