back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Adevar

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 13:20

sal dragii mei! o proba de control! as dori sa stiu si eu daca asemeni mie sunteti constienti de ceea ce se petrece cu adevarat in jurul nostru. nu doresc sa jignesc pe nimeni si nici in caracter numi sta, dar realizez ca o buna parte din omenire doarme rau de tot, in plus refuza trezirea, dar oricum scutit nu e nimeni. as dori sa stiu daca suntem mai multi si as vrea sa stiu daca ne putem uni, cel putin spiritual deocamdata. eu, 1, nu doresc sa iau parte la Noua Ordine Mondiala, nici la New Age, nici vreun implant cu cip, nici acte biometrice si nici vaccinul LOr imputit sa nul fac! am zis LOR deoarece pt toate astea tre sa fie cineva de vina, in speta, EI! acei EI care se autoconsidera o rasa si o natie superioara, de fapt doar EI sunt oameni, restul nu....in fine, fiecare cu parerea lui, caci tocmai de aia, vreau sa spun ca suntem cu totii oameni, nu maimute evoluate, si tot ca om, ma simt liber sami traiesc viata in libertate( in adevaratul sens al cuvantului). am libertatea sa cred in DUMNEZEU, am libertatea sa iubesc si sa traiesc!

Raporteaza abuz de limbaj
VlabiouzzZzZ

113 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 01:54

pentru cei care mai trec pe aici, voi vedeti cat e de singur si e de suparat, el crede ca nu il lasa BauBau sa creada in doamne doamne, do you need a tap on your sholder, lonely boy!!! (are you gay?)

VlabiouzzZzZ

113 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 01:54

here i am taping your shoulder, once!

Fosta membra 9am.ro

109 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 12:24

inteleg despre ce vorbesti, insa nu cred ca exista adevar sa fie spus, daca ar fi fost cineva l-ar fi spus deja

| Varianta pentru tiparire a topicului adevar
Mergi la: