Info
x
Ce politica, ce practici ilegale, stupide, batjocoritoare ale unor banci comerciale va infurie cel mai mult???
|
9am051944 5 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:10
Buna dragi concetateni
Prin 2005, firma la care lucram mi-a comandat un card la banca comerciala ...... M-am dus si l-am ridicat. Niciodata nu au virat salarii pe el, eu nu am depus si n-am retras, niciodata, vreun leu. Acel card a expirat. Firma mi l-a prelungit. Banca comerciala ..... mi-a facut alt card. In 5 nov. 2009, primesc ceva, ce seamana cu telecomanda si are sigla bacii pe ea, de la o persoana care mai lucreaza la firma. M-am dus la banca com ...... sa inchid contul inutilizat si inutil. Mi se cer 90,97 lei (RON). Cardul nou nu l-am vazut, a fost trimis la Bucuresti dupa 6 luni de la emitere deaorece nu-l ridicasem. Habar n’aneam de el. Cica Pt. administrarea contuluine le trebuieste 90, 97 roni!!!! Cum l-au „administrat” daca nu m-au anuntat ca exista? De la un ghiseu mi se spune „Pai, doar a fost afisat atunci, ar fi trebuit sa stiti... Sa stiu musai ceva ce nu ma intereseaza? Trebuie sa umblu pe acolo daca nu vreau si nu ma intereseaza vreo legatura cu banca respectiva? Mai toate societatile comerciale anunta prin telefon sau prin scisori ori internet diverse informatii, ce ne, sau nu ne, intereseaza. Insa asa este corect. Numai aceasta banca comerciala ...... pretinde invers. Din 2007 au introdus diverse comisioane fara sa anunte, doar le-au afisat. Daca ai treba cu ei obsrvi numai cand iti iau banii sau daca te uiti pe pereti sau ii intrebi daca nu s-a mai schimbat nimica. Mie, dar si altora, cateva zeci de persoane, aceasta banca comerciala ...... ne cere destul de multi bani chiar daca nu au miscat nimic. Au "administrat" zero lei si zero bani. La inceput, cand eram curios daca salariul intarziat nu mi-a fost bagat pe card am cerut la bancomatul bancii sa vad dare are cardul bani. Dadea „eroare”, deoarece nu erau bani pe el ca sa-si ia comisionul. Au refuzat sa-mi comunice starea contului ca nu aveam nici un ban. Dispret total. Daca n-ai bani nici nu meriti, macar, atata. Azi banca, ce are cea mai aroganta si abuziva politica de relatii cu amaratii, imi cere fara sa fi muncit nimic, fara sa fi consumat nimic pentru mine, imi cere, zic, ~ 100 lei (roni). Am dat in scris ca nu vreau sa platesc. Eu nu existam pana azi. Nu aveau nici macar actualizate datele mele personale. Intre timp mi-am schimbat si buletinul si telefonul, eram de ~ un an somer si ei nu stiau. Insa vor de la mine ~100 de roni. SA-I DAU ? Pt. conformitate: Liviu Tomiuc, 0721213888, 332009 Petrosani/HD. Raporteaza abuz de limbaj |
|
LeonKing 2035 mesaje Membru din: 30/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Noiembrie 2009, ora 16:25
De la: liviuT, la data 2009-11-06 16:10:36Buna dragi concetateni DA! da-i in judecata...
Raporteaza abuz de limbaj
" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra"
Nichita Stanescu
|